Gösterip elletmeyen kadına erkekler nasıl yaklaşmalı? Kadının da içi gidiyor adama, ama gösterip elletmiyorsa... Bu durumda erkek, kadına nasıl yaklaşmalı ki kadını tavlasın?
Gösterip elletmeyen kadına erkekler nasıl yaklaşmalı?
Merhaba, Gösterip elletmeyen ya da elletip göstermeyen kadınların canı cehenneme! Devir değişti ki! Herkes çatır çutur gösteriyor elletiyor. Abi diyenler bile gösteriyor. Otobüse minibüse biniyorsun millet yaslaniyor. Normal arkadaş oluyorsun hiçbir şey yok üstüne çıkıyor. Küçücük çocuklar abi benim fak badiym var diyor. Daha da neler neler. Canları cehenneme! Adam olan uzak dursun! Haramdan uzak helale yakın olmalı...
Afrika’daki bir kaplan bir antilopu avlamak için sabırlı sabırlı saatlerce bekliyor yeri geldiğinde tam avının zayıf noktasını yakaladığı an boynunu yakalıyor biz erkeklerde çekingen kadınlara sabırlı yaklaşıp anlayışlı olmalıyız ki kadın adım atabilsin bize.
Gösterip elletmiyorsa daha ne için yaklaşmak lazim ki, gerek yok, kadinin isteyi varsa ama ellettirmeyip delirtiyorsa bunun tek bir çaresi var bana göre saçlarindan tutup aşagi yatirip bacaklari omuza aldinmi istediyi kadar elletmesin bakim ozaman ne yapabilecek
Gösterip elletmeyen kadın aklı sıra ya ilgi çekmeye çalışıyordur erkeği kullanarak ya da fiyatını arttırmaya çalışıyordur. Bakınız bir kısım pp resimleri 😂 Ne gösterip ne elletiyorsa o zaman çabaya değer.
Ne kadar igrenc bir soru. En guzel kadin ne gosteren ne elletendir nede veren. En guzel kadin kendini esine saklayan kadindir. Geresi yanlis olan bir seyi parlatarak dogru gibi gostermektir. Kadin gosterirmi. Kadin namusdur. Geri kafalimiyim? Ooo evet kesinlikle geri kafaliyim bazilarina gore. Ama herkese gosterip elleten ve fazlasini yapandansa kendini saklayan kadindir. Cunku o kadinla aile kurulacak
Bu tarz kadınlar benım nazarımda kaşar gurubudur ve benım kaşarlarla hıc ısım olmaz. Gostersede elletsede hıc umurmda bıle olmaz basıt kadınlara vaktım yok benım
gösterip elletmeyen kadından uzaklaşırım çünkü ne istediğini nasıl istediğini kendisi bile bilmiyor bana ne yapacağıda hiç belli olmaz o yüzden üzerine gitmek zaman kaybıdır
Ben yaklaşmıyorum. İsteyen istediği gibi yaklaşsın. Tek istediğim kimse kimseyi istemediği halde cinselliğe zorlamasın. Haber oluyor sonra, güven azalıyor. Rızkımızdan etmeyin lan hödükler.
En İyi Cevaplar