Sadece seks yapmak istediğin birine nasıl yaklaşırsın? Duygusal olarak hiçbir şey olsun istemiyorsan, sadece cinsel anlamda yaklaşacaksan bunu nasıl yaparsın?
Sadece seks yapmak istediğin birine nasıl yaklaşırsın?
Yemlersin yem karşıdaki kişiyle samimiyetine göre değişir mesela başıma gelmişti bir kaç sene önce başarısız bir kaç ayartma denemesi çalıştığım yerde alt rafları topluyordum omzuma elini koydu ve volkan bu aralar çok kötüyüm falan diyordu tabi cevap vermedim salağa yattım hatun evliydi ve pek begendiğimi söyleyemiyecem ondan ötürü teklifi degerlendirmedim bu bir seçenek seni görünce gözüm gönlüm açılıyor diyen vardı yanımdaki abiye fotoğraf atıp bana şöyle yap böye yap diye mesaj atıyordu o mahalleden tanınıdığım abilerin hemen hemen hepsine yürümüştü galiba 😂😂😂 o teklifi de degerlendirmedim he bu arada o da evliydi yani kısacası geçmiş deneyimlerinden ve tecrübeli abilerin deneyimlerinden çıkardığım kadarıyla çok arsızca yaklaşan kadınları sevmiyoruz dürüstçe yaklaşan kadınlar tercihimiz. eski mağazamın deposunda ilk gün çalışmaya gelen bir hatunla birlikte olmuştu benim yanımda çalışan birisi aralarında geçen konuşma Erkekler ne rahat bir kadınla yatmak istediklerini rahatça belli edebiliyor ama biz kadınlar rahatça belli edemiyoruz Bunun bizimki yapıştırmış cevabı o sizin mantık hatanız isteyen her kadın çirkin bile olsa hemen hemen her erkekle yatabilir ama bir erkek geçerli değildir. gidip ben seni beğeniyorum seninle yatmak istiyorum desen bile yüzde doksan evet diyecek. hee bu ara ben istisnayım bu genellemelerden 😂😂 artık bir eksiklik mi var yoksa diğerlerinin bilmediği bir şey mi biliyorum ya da farkında olmadığı bir şeyin mı farkındayım orasını bilemiyecem. sonuç ayartmak istedikten sonra ayartırsın sonuçta kadınsın.
Bak normalde böyle bir şey yapmam ama bu konuda fenomen olmak istediğim için yazıyorum. 1. Öncelikle sürekli iltifat ederim vücudu ile alakalı, bundan her kadın hoşlanır. 2. Arada bir yoklarım çok ufaktan cinsellik konusunu aşarım. 3. Başka biri üzerinde kurduğum seks hayallerimi ona anlatırım. 4. Gece rüyamda onu gordugumu. ( siz anladiniz ) 5. Onun bana ereksiyon verdiğimi dile getirirdim. 6. Artık bunlardan sonra biraz daha rahat davranır onu istediğimi söylerdim evet derse olur zaten yok derse de olmaz. Ama böyle bişey asla yapmam. Rabbim nefse Şeytana uydurmasın
Kesinlikle öyle biri değilim çünkü adice geliyor. Hatta mide bulandırıcı 🤢🤢. Diyelim ki ben o kadar şerefsizim 😂😂. O zaman direk belli ederdim çünkü asla bir insana seni seviyorum seninle evlenebilirim tarzı ümit verip cinsellik yaşayıp bırakacak kadar adi olamam. Bunu yapan insan ölmeli👿👿 çünkü o kız ömrü boyunca birdaha hiçbir erkeğe itimat edemeyecek güvenemeyecek sırf o pisin yüzünden 👿👿. Yani yapmam ama misal yapacak olsam bile direk niyetimi belli ederim ve asla ümit vermem. Ümit veren pisliktir.👿
Bazı şeyleri göz önünde bulundurmak gerek. Birden fazla seçenek var bu konuda. 1-Kendime güveniyorsam ve kaybetme riskim yoksa, doğrudan arayışımın duygusallık olmadığını dile getiririm. 2-Normal bir şekilde sohbet ile başlayıp, duygusal ya da cinsel anlamda her hangi bir şey konuşmadan, doğrudan yakınlaşma ve ortam ile birlikte olabilirim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tüm yaptıklarımı anlatıyorum, okumak isteyen gelsin. Öncelikle dış görünüşünüz iyi değilse sakın ola ki kimseyle ilk görüşte seks düşünmeyin. Kendinize güvenin fakat kendinizi de bilin. Yaklaşım biçimlerim çok çeşitli, ya ben hastalık derecesinde seks istediğim için her an (psikologlar varsa sitede ulaşabilir. Bugüne kadar kimse anlam veremiyor ve sonuç iyileşme gibi şeyler bulamıyor çünkü) kadınlara yaklaşıyorum. Bunu yaparken ise yakışıklı oluşum, güven veren duruşum ve azıcık konuşmayı bilmem etkili oluyor. Mesela bakıyorum ve istiyor muyum, direk dikkatini çekmeye çalışıyorum. Sohbete giriyorum, ama girerken ufak dokunuşlar, tahrik edici söz ve davranışlar, nefes ve göz uyumum, bakışlarımı yöneltiyorum. Yaklaştığım 10 kadından 7 ya da 8i ile bu şekilde birlikte oluyorum. Geneli gecelik oluyor. En önemli şey teninde bulunan tahrik edici noktaları ve hoşlandığı şeyleri tek seferde bulmak. O zaman her şey çok kolay.
Kişiye göre değişir eğer bir insanın yanında onun için bulunuyorsam genelde karşıdaki partner bunu biliyor ve oda bunun için yanımda bulunmuş oluyor düzgün hareketler konuşmalar bakışlar falan derken genelde gerisi gelir
Yapamam sanırım kalp atış ritmini değiştiren biri olmalı heyeecanlandırmalı dicem artık ünlüler gibi yasıyor herkes kim kiminle belli değil sende direk soyle bitsin
Biz erkeklerin en çok yanlış yaptıği yer burası işte niyeti belli edememek soru soramamak ya da sormak istediği soruyu kendisine göre çekmek Çok basit o kadar saçma sapan muhabbetler edip sorular sorabiliyorsun ama bu konuda ne yapacağını bilmiyosun karşı tarafa sorarak bir incelik yaparsın eğerki niyetinin sana karşı ne olduğunu söylerse zaten ona göre hareket edersin ;)
Ben sevdigim kisi ile yaparim sadece zaten seks yapmak icinde birine nasi teklif edilir kafayi yemedik herhalde oyle birine yaklasmam yani seks yapmak icin nasilini bosver yaklasmam
Ona değerli olduğunu hissettirerek saygı ve sevgili tarzı ile yaklaşırım hiç bir kadına fahişe gibi yaklaşmam fahişe olsa bile.. Kadın ne olursa olsun her zaman saygı görmelidir..
Direk seks için kadınlar bana adım attı, diğer türlü benim çabam olsa tokat yerdim galiba. Sadece seks için birliktelik sosyal medya üzerinden kuruluyor, yöntem şekli bu.
Birden bire öpüselim mi diye sorarım 🔞 ya da konusma esnasında ona neler yapıcagımı solerim birden veya telefondaysak ona sesinin beni sertlestirdigini solerim 🔞❤
Bunu direk belirtmek en iyisi sikintisiz tabi belli bir on konusma tanisma olucak sonra hafif ara isininca benim niyetim bu bu bu isine gelirse diyeceksin devam ederse zaten sonuc belli Etmezsede ceksin gitsin naparsa yapsin
En İyi Cevaplar