Okul, iş veya arkadaş çevrenden tanıştığın birisi sana pat diye seninle seks yapmak istediğini söylese ne yaparsın?

Okul, iş veya arkadaş çevrenden tanıştığın birisi sana pat diye seninle seks yapmak istediğini söylese ne yaparsın?

hemen bütün hareketleri gözümün önünden geçerdi duruma göre cevap verirdim. eğer utangaç kendi halinde biriyse büyük ihtimalle kabul ederdim. kendini bir şey sanan havalı biriyse kesinlikle kabul etmezdim
@aytekin27 sen böyle dedin ya, görüş sahibi dr hemen seni çağıracak hadi sevişelim diyecek sanıuyorsun
Keşke her kız bu vb şekilde düşünebilse. Çoğu havalı ve biraz da kro, berduşa pas veriyor.
Sosyal çevremdeyse zaten tanıyorum demektir. Zaten bir çekim hissetseydim ben kendim de bir adım atardım. Sosyal çevremde ve dikkatimi çekmeyen biriyse demek ki dikkatimi çekmeyi becerememiş. Ama o an bunu söyleyince bir yükselme de olabilir, şöyle bir baştan aşağı süzer tenine dokunurum. İçimden bir sıvı akışı oluyorsa, heyecanlanıyorsam bir ufak sevişilir.
Teşekkür ederim
Eğer bende ondan hoşlandıysam olumlu cevap verebilirim
Yani Güzel bi Kızsa söyleyen kız Ve fiziği zayıf süt gibi Tazecik guzelse kabul ederim tabi 🤭 Elime ne güzel fırsat şans var Geri niçin tepeyim ama tipsiz kilolu biri dese hadi yoluna derim kabul etmem ah ulan ah nerede bizde o şans
Cevap
20Cevap
Seks yapmayı isterdim
Kabul etmem tabiki. Pat diye bunu söylemesi de garip. Yürekmi yemiş bu adam derim.
Sevgilim yok şu anda, o yüzden sevgilisi var mı yok mu araştırırım, sorduğu andan sonra yapılacak tüm STI testlerini isterim, gönlünün ve rızasının olduğuna dair imzalı belge isterim
Face bookta bir dul bayan bunu teklif etti 3 ay sohbet sonu sen guvenilir bir erkeksin bana güzel şeyler yaşat diye,2011 yılı idi..
Yani beni tatmin edebileceğini düşürsem neden olmasın
Yok demem evli olmamak kaydıyla bu aralar paslandım.
Agzim acik kalir bir sure... sonra isteyene ilgim arzumu taratr ölcerim.
Sosyal çevreden değil aynı gün tanıştığın biri bile pat diye söyleyebiliyor şu an devir biraz değişik
Kibarca red ederim onemsemem sonra olabilir beğenmiş söylemiş cesaret var sonucta
Oha
Hayır anlayışlı oluşun oha dedimm
aramızdaki uyuma bağlı hiç belli olmaz
Hoşlanmamışsam reddederim
Başıma geldi çok şaşırdım tepkimi koydum ama
Terslerim ve onu tanıyanlara rezil ederim onu
Reddederim ve bir daha onla konuşmam
Canın cehenneme pislik... Cevaben
Tam olarak şu anda mı derim
Paraya kıy mekan dolu hadi rast geleee
İstiyorsan evet söylerim
Yazık derim psikolojik sorunları var derim.
Yani ürkütür biraz. Tanımadan etmeden...
Hsssstrrrr lan git işine derim
Kizlar tokat atar erkekler kabul eder
Güvendiğim biriyse evet derim
Begendiysem Kabul ederim Sonuçta ihtiyaç😂
Değiyorsa günaha girmeye gireriz😆
Yumruğu yer gözünün üstüne
Yavaş vur 😂😂
Pat diye tokatı yapıştırırim
Yavaş vur bari
gözlerime inanamam
Çok zor bir soru. O an ki hissiyatıma bağlı.
Şaşırmıyorum
Düşünmem lazım
Kızardım
Reddederim galiba
pat diye redderim
Yuhh deirm
Sktr oradan derdim
Tabi istemesi doğal aslında
Sevgilim var offline
Aldım teklif öyle
Cevabın ne oldu
Ret cevabı verdum
Neden red ettin
İstemedim
Yakışıklı mı değildi yoksa başka bir nedenden dolayı mı ret ettin
İkiside değil
X per puanın var özele gelir misin
Reddetme problem değil de ortalığı birbirine katma o da olmasa bile muhabbeti kesme oluyor genelde ama gereksiz hamleler, ne gerek var.
hayır derim
Tokadi patlatirim
Elin ağır mı
Yani
Ben kaçıyorum o halde topuklayip 😂😂
Güle güle 😅😂
😂😂
Defol gt derim
Olabilir
Engel
İstemezdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?