Cinsel Yaşam Orgazmı yaşamak ihtiyaç mıdır keyfi midir? (Sayfa 2) PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 128 Orgazmı yaşamak ihtiyaç mıdır keyfi midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 29 kişi beğendi
Delicedüşünce Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Benim için ihtiyaç yapmadığımda hasta oluyorum 3 0 Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Bedensel ihtiyaç bir ayıp değil, gerekliliktir :d 1 0 Yorumla
oyunadamı Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl İhtiyaçtır. Cani ister. Tatlı yemek gibi 1 0 Yorumla
BekirD Takip Et Master Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. Keyifler in en iyisidir 1 0 Yorumla
VolkanAslanAnk Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Olması ihtiyaç yaşaması keyif verici 1 0 Yorumla
azbuka Takip Et Master Yaş: 38 , eic 55% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Kimisi için ihtiyaçtır kimisi için keyiftir 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kadın/erkek için ihtiyaçtır. 1 0 Yorumla
Seref_xan Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl keyfi ihtiyaçtıriyi seneler 😊 2 1 Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Mutlu yillar🎉🍷😊 Yorumla
BaRaNNaRaB Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Keyifli bir ihtiyaç diyelim 😅 2 2 Yorumla BaRaNNaRaB +1 yıl Harbi bebek hiç pilin bitmesin 😅😅😅 Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Amin😄Mutlu yillar🎉😊 Yorumla
Linn1 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Bedensel bir ihtiyaçtır 2 1 Yorumla sorsorunu +1 yıl tek mantıklı yorum Yorumla
sananekızaağm Takip Et Yoda Yaş: 106 +1 yıl Zevk ihtiyacı 9 1 Yorumla sananekızaağm +1 yıl @KızlarSoruyor Yorumla
Mr_Smart Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Keyifli bir ihtiyaçtır. 1 0 Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl İhtiyaç tir. Orgazm ilişkide mutlaka olmalıdır. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bazen ihtiyaç, bazen keyiftir. 1 1 Yorumla cezbeder_r +1 yıl Zevki yaşamak istediğine göre Yorumla
Melsas Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İhtiyac 7 1 Yorumla rızıo +1 yıl Melsas hnm kadının orgazm olması için erkeğin performansı onemlı efem:) Yorumla
Ertüp Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. İhtiyaçın keyifli hali 1 0 Yorumla
omererguven Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Sana gore degisir bana mesala hem ihtiyac hem zevk 1 0 Yorumla
Cesurvekarizma Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Sağlık açısından ihtiyaç diğer yönlerden keyif 😊 2 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Keyfi ihtiyaca döndermek 1 0 Yorumla
enginleventakin Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl O keyfi uzun süre yaşayamamak ihtiyaca dönüşür 1 0 Yorumla
aimPediatrician Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% +1 yıl İhtiyac 3 1 Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl Sadece ihtiyaç mı? Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı. Her ikiside eee 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Orgazm hayattır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
Benim için ihtiyaç yapmadığımda hasta oluyorum
Bedensel ihtiyaç bir ayıp değil, gerekliliktir :d
İhtiyaçtır. Cani ister. Tatlı yemek gibi
Keyifler in en iyisidir
Olması ihtiyaç yaşaması keyif verici
İhtiyaç sonra keyf...
Kimisi için ihtiyaçtır kimisi için keyiftir
İhtiyaç ama aşırı olunca keyif
İhtiyaçtır yoksa mast olmazdı 😉
Ikiside çünkü ihtiyaci karşılayınca zaten keyfli oluyorsun 😊
Kadın/erkek için ihtiyaçtır.
Orgazmı yaşamak ihtıyaçtır
keyfi ihtiyaçtır
iyi seneler 😊
Mutlu yillar🎉🍷😊
Keyifli bir ihtiyaç diyelim 😅
Harbi bebek hiç pilin bitmesin 😅😅😅
Amin😄Mutlu yillar🎉😊
Hem ihtiyaç hem de zevktir
Hem ihtiyaç hem keyfi
Bedensel bir ihtiyaçtır
tek mantıklı yorum
Orgazm kesinlikle bir ihtiyaçtır
Çok. keyifli bir ihtiyac 😘😘
Zevk ihtiyacı
@KızlarSoruyor
Keyifli bir ihtiyaçtır.
Kesinlikle ihtiyaçtır
Keyifli bir ihtiyaçtır
İhtiyaç tir. Orgazm ilişkide mutlaka olmalıdır.
İhtiyaçtır doğal olarak
Ne zaman nasil yapıldıgına göre degişir. Tabi.
İhtiyaç
#Hükümdar
Orgazm keyiftir seks ihtiyaçtır
Bazen ihtiyaç, bazen keyiftir.
Zevki yaşamak istediğine göre
Hem ihtiyaç hem gerekli
İhtiyac
Melsas hnm kadının orgazm olması için erkeğin performansı onemlı efem:)
İhtiyaçın keyifli hali
Tadabileceğin en büyük zevk 😊
Sana gore degisir bana mesala hem ihtiyac hem zevk
Keyfidir.
Sağlık açısından ihtiyaç diğer yönlerden keyif 😊
İhtiyac ve zevke dönüşmüş hali bence
Keyfi ihtiyaca döndermek
Tabiki de, ihtiyaç hayatım.
hem keyif hem ihtiyaçtır
Bence kiminle ve hangi ortamda yaptığına bağlı 😉
O keyfi uzun süre yaşayamamak ihtiyaca dönüşür
İhtiyac