Cevabın nedir?
+1 yılHem ihtiyaç hem de keyfidir... Günlerce boşalmazsın beklersin, artık hem psikolojin etkilenmeye başlamıştır, hem de hormonlar seni etkilemeye işte bu durumda ihtiyaçtır. Ama bu sabah boşalıp akşam da boşalmak istersen bu zevktir yani keyfidir :)
50 Yorumla
+1 yılİçgüdüsel olarak ihtiyaç... Keşke orgazm anı daha uzun sürse
210 Yorumla- +1 yıl
5dk sürse bayilirdık bence😄
- +1 yıl
Sevmediğimiz domuzların orgazm anı 30 dakika sürdüğünü öğrendiğimden beri hayata küstüm
- +1 yıl
Ciddi misin😯
- +1 yıl
Maalesef😥 biz önsevişme, birleşme derken 1,2 saat efor sarfediyoruz. Karşılığı 10_12 saniye orgazm olabiliyoruz... Uzmanlara çağırıda bulunuyor, bu süreyi en az 1 dakikaya çıkamalarını rica ediyorum
- +1 yıl
Kadınlarınki 20sn en azindan sizden iyiyiz ((:
- +1 yıl
Evet üstelik art arda defalarca kez orgazm olabiliyorsunuz... Biz 10,15 dakika toparlanma süreci Yaşıyoruz
- +1 yıl
Evet😊
- +1 yıl
Lafı uzatıp vaktinizi almayayım ve son cümlem olsun... Özellikle ülkemizde tüm bu anlattıklarımızı yaşayabilen kadınlar çok şanslı... Maalesef bırak orgazmı, sevişmenin ne olduğunu bilmeyenler var
- +1 yıl
Malesef öyle kadınlarımız bastırılıyor ve çogu icin cinsellik bir tabu ve orgazmı hic yaşayamayan , kendini keşfedemeyen kadın sayısı oldukça fazla
- +1 yıl
👍👍
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOrgazm seksin şiddetli ve keyif verici en kışkırtıcı cazibesidir.
60 Yorumla
- İhtiyaç
- Bedensel İhtiyaç51 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
147Cevap
+1 yılBenim için ikiside hem ihtiyaç Ve keyiftir heleki romantizim ve erotizmi bilen bir kadın ile paha biçilemezdır
12 Yorumla- +1 yıl
Bu arada musmutlu yıllar akrepus 🥳🥳🥳🙏🏻😇
- +1 yıl
Mutlu yillar bogaus🍷
+1 yılİhtiyaçtır ama keyifle yapılır..!🎩🌹💙🙂🔥
Yani fiziksel ihtiyaçlar ve üreme sonucunda oluşan, zevk almak için içgüdüsel dürtülerin tetiklediği dünyanın en güzel duygusudur orgazm...
Öyle ki dünyadaki "hiçbir" şey onun verdiği mutluluğu veremez..🌹🎩💙🙂🤵🍾 🍷🍷 dünyanınn en güzel varlığı iyiki varsın..20 Yorumla
+1 yılMalumun ilanıdır. Sonuçtur. Seksi taçlandırmaktır. Orgazm sonrası yaşanan rahatlık, mutluluk ihtiyaçtır. Doping gibidir
80 YorumlaBenim gibi insanlar için kesinlikle ihtiyaç. Çoğu insan için lüx. Özellikle ülkemiz kadınları için bence büyük lüx. Ulan partnerinin altına ölü gibi yatıp birde tatmin beklemek nedir arkadaş? İsteyen kusura baksın, ben öyle kadını sadece skr geçerim, zevk alıyormuş almıyormuş umrumda olmaz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İnsanda hayvanın gelişmiş halidir , yapısında üremeyi artırmak gibi bilinç altı bir yğklenme vardır. eğer o zevk alma olmasaydı insanların nesli tükenirdi.. şimdilerde insanlar üremeyi azalttı zevk derdine düştü.. keyif almak için ilişkiye giriyor.(bende dahil.)
10 YorumlaEn çok ihtiyaç duyduğun anda keyifle orgazmı yaşamak başka bir zevk
30 Yorumla
+1 yılCinsellik nasil ki bir ihtiyaç ise orgazmda ihtiyacın keyifinin çıktığı noktadir.
61 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Beden ve ruh sağlığı açısından gerekli öyle olmasa gece ruyalanmazdik çünkü yaratılıştan bize verilen bir işlev. İyo bir sağlıklı cinsel hayatı olanlar pozaltif olur.
10 YorumlaOrgazm seksin dayanilmaz cazibesidir öncrlik kadinın olup bedenletin rahatlaması ićin ihtiyaç olduğu kadar keyif vericidir ıliklere kadar hissedip hissettirmeli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılIhtiyac olsa gerek. erkekler icin. bosalmak. nasil ihtiyacsa orgazm da kadinlar icin aynidir diye dusunuyorum
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Kesinlikle ihtiyaçtır efendim.. Önce kadını zevke doyurmak gerek.. Ve onu iliklerine kadar söküp almak gerek..
10 Yorumla
+1 yılorgazm yaşamak ihtiyaç
ama biriyle yaşamak keyif20 Yorumlaİhtiyaçtır kiminle yaşıyacağın da keyfine kalmıştır
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılİstediğin kişiyle yaaşamak keyif olsa da ihtiyaçtır neticede.
20 Yorumla Keyifli bir ihtiyac. Tabi oncelikle partnerinin once ruhunu doyurup sonra bedenini orgazma ulastirmak gerekiyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Nerden baktığına bağlı keyiftir ama karşındakini orgazm olmasını sağlamak ihtiyacımdır çünkü o zevk aldıkça ben daha çok alıyorum :) haz alıyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyacın keyife dönüştüğü anların doruk noktasıdır.
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle ıhtıyac tir seks ve gercek orgazm kısının ruhunu besler
20 Yorumla
+1 yılİlişkiden zirve yapıp nirvanaya ulaşmak istersen tabikide orgazm sarttir ama adı cinsellik olsun dersen şart değil
10 Yorumla
+1 yılBu insan fıtratında vardır ve tabiki bir ihtiyaçtır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli yaparsak zevk 4 5 günde bir yaparsak oda ihtiyaç oluyor
10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Hem ihtiyaç hemde keyiftir hatta keyifli bir ihtiyaçtır... 😅10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHazdır ama İhtiyaçta olabiliyor, Tam orgazm olacakken birden olamama durumu felaket oluyor.
30 Yorumlaorgazm yaşamak bence keyif ve zevkten ibaret bir durumdur o zevke eşdeger bir zevk yoktur,, partnerinle karşılıklı ise birde doyumsuzca bir keyiftir😘😘
10 Yorumla
+1 yılKadinina orgazmi tattiramayan erkekte ne bileyim. gitsin barbi alsin kendine 🔞😉
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. İhtiyactir, beden gibi ruhunda doymasi gereklidir. Bu ihtiyaci kaliteli yasamakda kisilere baglidir
10 Yorumla
+1 yılSeks bir ihtiyaçtır boşalmak için masturbasyon yeterlidir ama sevismek bir keyif unsurudur
10 Yorumlaİhtiyaç olduğunu düşünmyorumihtiyaç farklı bir kavram.
10 Yorumla
+1 yılHanımefendilere göre değişir o an ne düşündüğü ne yaşadığı önemli.
10 Yorumla
+1 yılİnsan her zaman ihtiyaç olarak görüyor aslında hem zevk hemde keyfidir.
20 YorumlaSeks bir ihtiyactir lakin her selam verenle yapnayin bir zahmet asik aldugunuz kisiyle yasayin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyaç olsa dahi ihtiyaç olarak düşünüp o şekilde yaşamak çok yavan.
10 Yorumla
+1 yılİhtiyaçtan doğan bir keyiftir öyleki ihtiyaçla keyfin nirvanaya ulaştığı andır
10 Yorumla
+1 yılİhtiyaçtır duygulu olunca ultra zevkli olur ki zaten günümüz boşanmalarının çoğu 5 dk da boşalıp kadını düşünmeyen bencillerin yüzündendir😂😂
10 Yorumla
+1 yılEvet ihtiyactir.. stres yorgunluk.. yalnızlık.. bunların hepsini orgazm olarak arkamızda bırakabiliyoruz
10 Yorumlabedensel bir durumdur ama her hangi biriyle yaşıyacaksan bedensel, ruhsal, ten uyumu, istek, arzu ve içgüdü olarak bir çok şeyi kapsar.
00 YorumlaOnce ihtiyactir sureklilik kazanmissa normalin disindaysa zevktir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. İlk başlarda meraktan olan bir şey olsa da ilerleyen zamanlarda da keyfi yapılıyor aslında ihtiyaç olayları filan hikaye biraz da.
10 Yorumlagörünürde ihtiyaç olursa olay ruhsuz bir şekilde yaşanır ama keyif olursa hem ihtiyaç hem de ruhen yaşanılan bir şahane devasa olay olur
10 Yorumla
+1 yılİhtiyaç bence çünkü uzun süre orgazm olmayınca rüyanda oluyorsun şöyle desek daha iyi olur bence zevkli bir ihtiyaç 😉
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle keyiftir ve sonrasında oluşan orgazm
10 YorumlaOrgazm ihtiyaç falan değildir. Orgazm sexsin bir evresi ve sexsde aşkın bir meyvesidir
10 Yorumlaİhtiyaçtır sağlık açısından
102 Yorumlabedensel ve ruhsal bir ihtiyaç orgazm olayan kadının psikolisisi bozuluyor. bedeni ruhu daralıyor
10 Yorumla
+1 yılİhtiyaçtır bence. Çünkü belli bir süre sonra istemsizce kendiliğinden tatmin olabiliyorsun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılihtiyaç ama bunu en keyifli halde bitirmek de gerekli
00 Yorumla
+1 yılÖstrojen ve testesteron hormonları bedende aktif olduğu sürece ihtiyaçtir bence.
10 Yorumla
+1 yılBence her ikisi de doğanın kanundur boşaltmak ve boşalmak rahatlamak
10 YorumlaOrgazm siz bir tadı yokki elini burnuna sokmuş gibi bişey oluyor
10 Yorumla
+1 yılkeyfidir!!! yemeksiz susus insan hayatı devam etmez ölür ama ben hiç orgazm olmadı diye ölen birini duymadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Cinsellik bir ihtiyaçsa orgazm da cinselligin finalidir
10 Yorumla
+1 yılValla her ikiside ki, orgazm olmadan seksten zevk alamazsın.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. İhtiyaç olan bir keyiftir.
50 Yorumla
+1 yılHer ikiside arkadaşım😊😊
12 Yorumla- +1 yıl
Bu arada yeni yılını en samimi duygularımla kutluyor istediğn gibi bir yıl olur inşallah arkadaşım😊😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim😊seninde yeni yılın kutlu olsun🍷
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen keyif için sevişirim.
71 Yorumla
+1 yılİhtiyacın keyfe dönüşmesi
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYerine göre değişiyor keyif için oluyor benim için çoğu zaman
10 Yorumla
+1 yılSen orgazmi mi oluyirsun niye boyle seyler soruyirsun
00 Yorumla
+1 yılBu denli keyif veren bir ihtiyaç daha yok.
20 Yorumla
+1 yılIhtiyaç gibi görünen keyfe keder bişey
20 Yorumla- Devamını Gör (111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam