Gizli Üye(36-45)+1 yılYazdıklarını okudum. Cinsel deneyimlerin olmuş. Onlardan biraz zevk almışsın. Ama bir türlü mastta aldığın zevki anlamamışsın. Sürtünme şekildeki mastürbasyon sana şu aşamada çok Zevkli geliyor😀😀 daha fazla haz alamadığım İçin 😜😜
sürtünme ile mastta başlıyorsun ve 3-4 dk içinde boşalıyorsun. Sonra içini bir pişmanlık kapsıyor. Daha sonra istek azalacağına daha da artıyor. Üst üstte mastürbasyon yapmaya başlıyorsun. Ama bir türlü isteğini bir türlü tam bastıramıyorsun değil mi? 😀😀252 Yorumla
Soran+1 yılHayır, sürtünmeyle çok geç boşalıyorum😊
Soran+1 yılYinede isteğim gitmiyor
Cevap sahibi+1 yılTam orgazm olamama sorunu tipik. Kullandığım mastürbasyon tekniği hatalı. Çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim. Aksi takdirde orgazm olman imkansız
Soran+1 yılOnları da kullanıyorum ama sadece bu değil
Cevap sahibi+1 yılİstersen yarın sana bir önerim olabilir
İyi geceler 😀🥹
Cevap sahibi+1 yılŞu an uyumam lazım
Sana yarın yazacağım
İyi geceler
Soran+1 yılTamam iyi grceler
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle günaydın. Şimdi sana sorunu yazacağım 😊😊
Sorun orgamz olamamak kısacası
Yastıkla , elle , dul başlığıyla falan orgamz olman imkansız. Sadece 2dk içinse biraz ıslanırsın o kadar. Bu yöntemler sadece sana ıslanma alışkanlığı kazandırır o kadar. Eğer gerçekten orgamz yani yani şu anki zevkin en az 5 katı hazz alıp bulutların üzerine çıkma niyetindeysen kontrol sende olmaması lazım. Bu şekilde orgamz anı yaklaşınca beynin eline vajinadan çekil diye komut verir. Elin çekilir mastın bırakırsın sadece ıslanmış olursun. orgamz olduğunu zannedersin. Tam rahatlama olmadığı için istek azalacağına daha da artar yaptıkça yapasın gelir. Kendini doyurman lazım yani
Bu yüzden kontrolun sende olmadan mastürbasyon yapman lazım. Bunun için çok etkili mastürbasyon yöntemleri var.
Bunları kullanman lazım
Cevap sahibi+1 yılBu tip teknikleri kullanmanı tavsiye ederim 😊😊
Soran+1 yılGünaydın, öneriler için teşekkürler.
Bu tip teknikler neler mesela?
Cevap sahibi+1 yılSana bir teknik önerim olsun o zaman. Önce mastta yapılan hatayı yazacağım.
Şimdi uzun bir yazı geliyor. Dikkatli okumanı tavsiye ederim 😊😊
Cevap sahibi+1 yılorgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun. istek de doğal olarak artıyor. Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Yani kendini doyurmak lazım.
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin.
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mastürbasyon da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir
dış fırçası
masaj aleti
epilatör
Şarjlı traş makinası
Pilli traş pıçağı
Hangisi var
Ona göre devamını yazacağım. 😊😊
Soran+1 yılAslında ne oluyor bende biliyor musun?
Boşalma anında kasılıp titriyorum, soğuk soğuk terliyorum aşırı zevk alıyorum ama demek ki boşalmıyormuşum
Cevap sahibi+1 yılŞöyle düşün. Son noktaya geliyorsun. Her şey çok güzel ama son darbeyi vuramadığın için yarım kalıyorsun. Buda isteğinin azalacağına daha da artmasına sebeb olur maalesef.
Soran+1 yılMasaj aletiyle mastürbasyon yaptım inanılmaz zevkliydi😍
Cevap sahibi+1 yılYaptın, zevk aldın ama sana tavsiye edeceğim teknikle yapmadın 😀😀 sana en son aldığın zevkin en az 5 katını vaat ediyorum 😀😀
Soran+1 yılPekiiii o zamannn tavsiyeni bekliyorum😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılMasta orgazm olman için kontrol sende olmamali. Bunun için masaj aleti kullanacağız.
Aletin orta veya uç kısmı veya titreyen kısmını klistorisine gelecek yani en çok titreyen kısmı klistorise gelsin orta kısmı ise vajinanın dudaklarının arasına gelecek sekıldı yerlestir. Vajina dudaklarını ayir ve ortasına yerlestir.
Kısaca ucu klistorise orta kismi ise vajina dudaklarina gelecek. Titremeyi hissetmen lazım klistriste. Aleti sabitlemek için kilodunu üste kadar çekeceksin bacak arana yastık koy ve bacaklarını kapatıp orada sabit durmasını sağlıyorsun. yani alet vajina ile yastık arasında sıkışacak. Kipirmadaman durması lazım. Titreşimi klistorisi titretmek için kullanacağız.
Anladın san devam edecegim
Soran+1 yılEvet, güzel bir öneri teşekkür ederim ;)
Cevap sahibi+1 yılDaha devamını yazmadım ama
Cevap sahibi+1 yılAleti yerleştirecek ve o şekilde çalıştıracaksin. Burada kural vajinaya dokunmak yok ama kesinlikle. Vajinayi alet halledecek. Vajinaya en az 20 dakika dokunmadan durmaN lazım. bu kadar dayanman lazım. muthiş zevk alman için.
Peki arkani oksamak tan zevk alirmisin. bu çok önemli 😀😀
Soran+1 yılArka deliğimi parmaklarım, çok zevk alıyorum😂 bak şu an yine canım istedi ooff🤤
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi 😀😀😀 peki tek mi çift parmak mı😘😘
Hemen son kısmını yazıyorum. Uzun bir yazı geliyor.
Soran+1 yılŞöyle yapsam sence olur mu?
Aleti yatağa koysam ve ben üzerine yatsam, aletin üzerine vajinamı yerleştirsem ondan sonra parmaklarımı yalayıp popiş deliğimi parmaklasam?
Soran+1 yılTek bazen çift parmak 🤤
Cevap sahibi+1 yılKısmen olur ama son kısmını yazmamj bekle. Uzun bir yazı geliyor
Soran+1 yılOfff şu an delirdim🤤😋
Cevap sahibi+1 yılVajinanı alet hallediyor tek başına ve kesinlikle dokunmuyorsun Tamam mı? Ama kesinlikle
Sol elin ile arkani yani anüs çevresine sert ve dairesel masaj yapıyorsun. Önce biraz yağlı bir krem ile kremle kayganlık sağla ki zevk almaya başla. Yani okşuyorsun.
Alet klistrosi titrettikce kendinden geçersin. Bir acayip olmaya başlasın. Sonra arkandan yavaş yavaş zevk almaya basliyacaksin ama yavaş yavaş bu çok önemli. Bunu sakın es geçme. Bu en az 20 dakika durmalı. Vajinaya dokunmak kesinlikle yok. Arkadan güzelce zevk aldıktan sonra zaten vajinaya dokunma isteğine karşı koyamaz hale geleceksin. Arkana parmağını sokma isteği gibi bir şey gelecek hafif hafif sokmaya başlıyacaksın. Belin kasılacak ve kontrolu kaybedeceksin. Sonra parmak arkanda ileri geri yapıp senin deli ederken alet çıkaracaksın. O an kukunda bir şey hissetmek için çıldırtacaksın. 😀😀
Sonra elin ile kendini boşaltacaksın😀😀
Soran+1 yılImmmm🤤🤤🤤
Cevap sahibi+1 yılŞu mastürbasyon tekniğini tam yapabilirsen işte o zaman demirmeyi anlayacaksın😀😀😀 hayatında alabileceğin max zevk 😘😘
Soran+1 yılOooffff
Soran+1 yılOkurken yaşadım😆
Soran+1 yılArtık gerçek yaşamak istiyorum ya bıktım ş masttan kdkdkkd
Cevap sahibi+1 yılEğer kukucuk ıslandıysa doğru yoldasın demektir 😛😛😛
Soran+1 yılOff ıslandı sulandım şu an 😍 zaten hep sulanıyor kskdkdjd
Cevap sahibi+1 yılBu mastta alacağım zevk ilişkide alacağın dan daha fazla bile olabilir.
Peki bu konuda küçük bir yardımım istermisin bakalım 😀😀
Cevap sahibi+1 yılŞimdi küçük bir şey yapalım mı? 😛😛
Cevap sahibi+1 yılMastta mı başladın bakalım 😀😀
Soran+1 yılYok masta başlamadım da ne yardımı ister miyim mesela?
Cevap sahibi+1 yılBu tekniği ilk başta yapmak zordur. Şöyle kin
Cevap sahibi+1 yılŞöyle ki;
Cevap sahibi+1 yılMastta başlarsın. Okşarsın ve yavaş yavaş zevk almaya başlarsın. Tam orgazm anı yaklaşınca elini kukuna götürürsün. Yani en az 15 dk beklemezsin. Ve orgazm olamadan kalırsın.
Bunu birkez yapıp öğrendikten sonra artık kendin yapmaya başlarsın.
Cevap sahibi+1 yılBunun için kontrol bende olur. Ben şöyle yap derim sen yaparsın. Böyle yap derim sen yaparsın. Şimdi kendini okşa diyene kadar kendini okşamazsın 😀😀
- +1 yıl
Tanrım ilk defa böyle şeyler duyuyorum 😶🌫️
Cevap sahibi+1 yıl@Nurdandmrl bunlar max zevk garantili şeyler😀😀
Cevap sahibi+1 yıl@Nurdandmrl sanırım sende de her bayanda olduğu İçin ciddi istek ve tam orgazm olamama sorunu var değil mi? 😀😀
Cevap sahibi+1 yıl@Nurdandmrl bu arada saba takip attım.
- +1 yıl
Gördüm 🤭
Cevap sahibi+1 yıl@Nurdandmrl bak sen 😀😀
Soran+1 yıl@Nurdandmrl @Gizli Üye size iyi sohbetler.
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim😊 peki yazdıklarını tam anlatabildin mi?
Cevap sahibi+1 yılMerhaba soran, deneyebildin mi?☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılaslında erkek de kız da sürtünerek mastürbasyon yapıyoruz erkeklerde penisini eline sürtüyo mesela
57 Yorumla- +1 yıl
Tam surtmek denmez erkelerinkine
Cevap sahibi+1 yıl@ucankazmorton hmmm
Cevap sahibi+1 yıl@ucankazmorton sen daha iyi bilirsin sonuçta yapan sensin
- +1 yıl
Ona ihtiyacim yok oncedendi o :)
Cevap sahibi+1 yıl@ucankazmorton vayyy darısı bize ksajdsakdfaksf
- +1 yıl
Neden yokmu bulmakmi istemiyon
- +1 yıl
Bu arada ikisininde yeri farkli
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılBakire kızlar icin zaten baska yol cok az, zaten her normal evde 20 kadar sey veya yer bulman kolay olur
00 Yorumla Evet kilitorise sürtünmek seni orgazm dahi edebilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılVerir verir, hele ki hayatın da biri yoksa her bir şey tetikler
00 Yorumla
+1 yılAllah Allah ilginç yani içindeyken daha iyi olmaz mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hala ilişkide erkeğe sürtünerek boşalıyorum başka türlü olmuyor
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSürtünmeyi yüze oturup Dili vajina dudaklarının arasına alıp yaparken o dilin zevk suyunu analına kadar ıslatmasını değmesini dene birde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimkini getiriyim mi sürtünecek bir şey yoksa qsdashaanajav
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sürtünerek yapmak aşırı zevkli ama belli biyerden sonra ileriye gidebiliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok normal en çok arkadaşına geçip poposuna sürtüp bastiriyom bnde
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. bazen değişiklik iyidir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılNeye sürtünüyorsunuz?
05 Yorumla
Soran+1 yılYastık, yorgan, koltuk, sehpa kdkdkd aklına ne gelirse😅
- +1 yıl
Topukla yapan duymuştum. :D
Soran+1 yılJsjsjdjdj o nasıl
- +1 yıl
Bacaklarını katlayıp da topukla vajinayı uyarıyorlarmış.
Soran+1 yılDoğrudur
+1 yılBende de öyle oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben hamile kaldım dikkt et
29 Yorumla
Soran+1 yılNeye sürtündün 😅
Cevap sahibi+1 yılhaz alıyordum cok hamile kaldım nasıl oldu bilmiyorum dıkkt et sende
Soran+1 yılYani :) komik
Cevap sahibi+1 yılanlatırım sana istersen gizşiden cıkıyım istersen
Soran+1 yılSağlık mezunuyum sürtünerek hamile kalman 1000'de 1 ihtimal bile değil
Cevap sahibi+1 yılüstüme boşaldı miknatis lesme oldu
Cevap sahibi+1 yılsorunu begndim ku bas harfım
Soran+1 yılYok, istemez ben p*nise sürtünmüyorum
Cevap sahibi+1 yıltm bb
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazla mastürbasyon yapmaktan sen artik reel den zevk alamaz hale gelmissin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. En fazla uyarıldığım şekil bu çünkü
00 Yorumla
+1 yılDoğru yolda ilerliyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende de öyle tramvatik mastürbasyon diye geçiyor sorunlu bişi sürekli yapmak
00 YorumlaSürtünmek kızıştırır ısıtır çok normal.
00 Yorumla
+1 yılNormal ne ye surtuyon
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim en çok zevk aldığım sürtünmedir
02 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
Cevap sahibi+1 yılO tayt giyecek sende böyle elinle biraz oynadıktan sonra kıza sürtüneceksin varya 🔥🔥🔥
+1 yılhaz veriyor normal
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeye surtunuyorsun peki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmastürbasyon yapmaya alışmışsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mastürbasyondda bende alışkanlık ya
00 YorumlaEvlimisin
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılnasip olur mu ;)
05 Yorumla- +1 yıl
seninle ;)
Soran+1 yılOlmaz
- +1 yıl
üzdün :/
Soran+1 yılSende her önüne gelenle isteme kdkdkx
- +1 yıl
ne yapayım elde değil :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılKesinlikle
50 YorumlaÇok normal
00 YorumlaNormal aşkım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeye sürtünüyon
00 Yorumla
+1 yılSürtünme iyidir
00 Yorumla
+1 yılNormaldir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBencede daha zevkli
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumlanormal
00 Yorumla
+1 yılNormal.
00 Yorumla
+1 yılnormal tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormal
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal bencede öyle
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli misin
021 Yorumla
Soran+1 yılBekar
Cevap sahibi+1 yılSürtünmeden daha ileri şeyleri denemediğini için o haz veriyor sanırım
Soran+1 yılYoo denedim ama en çok bu haz veriyor
Cevap sahibi+1 yılHangi şehirdesin
Soran+1 yılNe yapcan
Cevap sahibi+1 yılBen ankaradayım yakın mıyız
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılAnladım deme gelir misin
Soran+1 yılAnan gelsin
Cevap sahibi+1 yılNeden hakaret ediyorsun cıkcık karaktersiz ne dedik
Cevap sahibi+1 yılAhlaksız bir teklifte mi bulunduk ya
Cevap sahibi+1 yılSenin anan gelsin
Soran+1 yılHadi hadi naş naş inş eşine yakalanırsın
Cevap sahibi+1 yılYaklanmam rahat ol