Cinsellik başlı başına zevk ve tutku karnavalıysa bu karnavalda en iyi kim dans ediyor? İşte asıl soru bu olmalı. Sevişmek duygu, arzu ve şehvetin birleşimi bir olgudur. Kişinin bu duyguları ne kadar yoğun hissettiğine göre, aldığı zevk herkese göre değişir. O halde kim daha çok zevk alıyor? Kadınlar mı, erkekler mi? #beyazorkidem😘
Cinsel ilişki esnasında en büyük zevki hangi taraf yaşar?
Erkek işini bilen biri ise ve kadına doyurucu bir oral yapıyorsa kadın inanılmaz zevk alır..Çünkü kadının boşalma korkusu yoktur istediği kadar boşalır ilişkide.. Ancak erkek bir yandan kendini kontrol etmek zorundadır çünkü erken boşalma büyük etki eder.. Sonsuz zevk alan kadında o zevki misli ile erkeğe iletir.
Siz kadınlar bizden daha şanslısınız zevk konusunda. Klitoristeki ve vajina iç dudaklarındaki hassasiyet ve zevk alış oranı erkeklere göre 10 kat daha çok. İşte o yüzden kadınlara oral yapıp zevkten inim inim inlemelerini ve çığlık atmalarını çok seviyoruz. :)
Kadın kendini keşfetmişse eğer en büyük zevki o yaşar. Kadinlar erojen bölgelere daha çok sahiptir ve vajinadaki sinir uçları penise göre 4kat fazladır
Kadınlar daha çok zevk alır erkekler o heyecanı ve bilinmezliği sever... Bilinmezlikte ki kasıt yeni vücutta oluyor. Heyecanda kadının aldığı zevk ve acıdan oluşuyor. Biyerimizin bir yerinize girmesi zevk falan vermiyor açıkçası. Tepkiden hoşlanıyoruz açıkçası
Böyle soruları üyeliğim boyunca hiç cevaplamadım ama bunu da cevaplıyayim tam tabir konuşayim mi açık açık kadının vajinası dar ise erkek daha fazla zevk alır. Erkeğin penis işlevi de yerindeyse kadın da daha fazla zevk alır. Arzudan şehvetten bahsetmiyorum zaten çünkü birleşme yaşandıysa onlar vardır.
Bilimsel bir kanitla kadinlar. Erkekler yalanma oksanma esnasinda zevk alip iliski esnasinda hirs yapiyorlar. Kadinlar ise iloski esnasinda nirvanaya ulasiyor.
Aslında doğru olanı her iki tarafın da birbirine maximum zevki yaşatması. Ancak ülkemizde örf adet gelenek ve yetiştirilme nedenleri ile kızlar seks konusunda hep çekingen kalırlar. Bu nedenle sekste işçiliği yapan taraf erkek zevki daha çok yaşayan taraf kadın olur. O yüzden Karadeniz’e Rus kadınlar ilk geldiğinde bir çok evlilik yıkıldı. Karadeniz erkekleri biranda şaşırdı bunlar kadınsa bizimkiler ne diye 😁😁😁🤣🤣
Bilimsel olarak kadınlar zaten daha çok zevk alıyor. Ek olarak üst üste tıkanmadan çokça kez tatmin olabiliyor. Seks aslında kadınlar için daha zevkli olmasına rağmen her şeyden zevk veya acıyı daha yoğun hissettiklerinden aman aman etkilenip seks aramıyorlar etrafta.
Bence bunu karşıdakini en çok mutlu eden yaşar. Onun gözlerinde bakışlarında evren değiştirdiğini görmek, inlemeleriyle bulutların üstünde yürüdüğünü hissetmek, vücudunda bıraktığı izler morluklarla acının zevkini çıkardığı bilmek bence alınabilecek en zirve zevktir
Erkek olarak ön sevişmeyi uzatabildiğin kadar uzun tutmalısın partnerini takipten ayırmaman gerek. Nirvanaya yaklaştığı esnada içine girip ritmi yakaladınmı çifte hazza ulaşırsın. Bunu bilmeyen beceremeyenler ya partnerini yarım bırakır ya da sadece boşalır gider
Erkekler kendilerini, kadınlar kendilerini der; sonuçta karşı tarafın aldığı zevki diğer taraf hissedemiyor.
10
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Erken boşalan kimse o yaşar. Çünkü erken boşalan kıçını dönüp resmen yatıyor. Erkekse de durum bu kadınsa da.. erken boşalan Erkekse: sırtını döner yatar kadın sinirli yatar kavga çıkartır.. erken boşalan kadınsa: hadi bekliyorum kendi kendini boşaltta gidip banyo edeyim. ...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bence kadınlar bırakın eşimin penisini içimde değil sadece silikon göğüslerini emerken haykıra haykıra orgazm olduğum gece sayısı çoook çok fazla
Erkek az zevk alır o yüzden tatmin olmaz sürekli eşleşmek ister ve döl üretir kadın aşırı zevk alır bu zevki yaşamak için gebe kalma riskine girer zevki büyüktür ama getirisi de büyüktür 9ay 15 gün ve acılar içinde doğum aslında hormonal üreme biyolojisi türün devamı asıl olan 🤔
Mantık dahilinde bilimsel olarak kadın ama bilim partnerinin öküzlüğünü bilemez birçok erkek kendi boşalıp karısını yarım bırakıp kıçını dönüp yatıyor kadın zevk alamıyor erkek de aldığını sanıyor Yazık
Bencil kendini düşünen erkek çok iki dudak öpüp hemen içine girip çıkıp rahatlıyayım derdinde bizim insanların %85 i öyle önce kadın doymalı bence ön sevişme ve kadına oral yapılmayan seks seks değildir.
Burada mühim olan şey şu aslında, her iki tarafın da kendinden önce karşı tarafı düşünerek sevişmesi ve eşgüdüm içinde zevk alarak sevişmenin devam etmesini sağlamak. 😊
Ben bir erkek olarak oldukça çok zevk alıyorum. Tabiki de partnerimin de görüşünü alıyorum, nasıl dı diye inanılmazsın gerçekten bu tepkiyi alıyorum. Şimdi uyumak istiyorummmmmmm
Kadın bedeninin hassas noktaları çok daha fazla. Dolayısıyla haz noktaları da çok fazla. Bu yüzden gerek vajina, gerekse de vücudun başka yerleri ile daha büyük zevk alıyorlar kadınlar
Kadın daha fazla zevk alıyor bence ama erkek daha fazla mutlu oluyor. kadın güzel varlık, her zerresi öpülesi, sevilesi, bu insana büyük hisler katıyor.
Bence kadınlar bakmayız siz öyle masum çekingen görünmelerine içlerinde ne fırtınalar kopuyor eğer erkek bunı açığa çıkarta biliyorsa her iki tarafta inanılmaz doyuma ulaşır
Bu istek ve arzuya da bağlı olan birşey. Birini günlerce arzularsın , beklersin, hayallerini kurarsın o gün geldiğinde yaşadığın hazzın büyüklüğü tahmin edilemez.
Kadınlar erkeklerden daha cok zevk alıyor bence orgazm olacağı an sadece kadınların gözleri baygın gibi olur gözlerinin beyazı döner ya bayılıyorum o halllerine
Kadinlar yasa arastirmalara gore 13 de 12 zevki onlar aliyor 13 de 1 zevk erkeklerinmis oda bosalirken sonucta kadina giriyor ve o daha cok hissediyor bu isi daha cok zevk almasida normal
Kesinlikle kadın, çünkü düz mantiklada gitsek sorunun cevabı basit, kadında her zerrede zevk noktaları var Ken malesef bizde tek nokta üzgünüm beyler öyle ama🤣
En İyi Cevaplar