• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

Cinsel ilişki sırasında en büyük zevki hangi taraf yaşar?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
010
Erkeklerin yaşadığını düşünüyorum
İlişki Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• ΆρηςΖεύς
    ΆρηςΖεύς Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 60%
    +1 yıl

Biraz uzun ama bu mitolojiyi çok sevdiğim için böyle açıklamayı uygun gördüm;
    tiresias tanrı apollo'nun bir peygamberidir. ama onun için işler ormanda çiftleleşen iki yılan gördüğü gün değişecektir. çiftleşen yılanlardan dişi olanını öldüren tiresias -artık nedense- bir anda kadına dönüşür. yıllar yılı kadın olarak hayatını sürdürür. daha sonra yine bir gün ormanda çiftleşen başka iki tane yılan görünce bu sefer erkek olanı öldürür. böylece tekrar erkeğe dönüşür.

bir gün zeus ile karısı hera aralarında tartışmaktadırlar. tartışma konusu ise seks esnasında erkeğin mi yoksa kadının mı daha çok zevk aldığıdır.

hera, erkeklerin; zeus ise kadınların daha fazla zevk aldığını iddia etmektedir. ama gerçeği birbirlerine kanıtlayamadıkları için tartışma bir sonuç vememektedir. sonunda bizim tiresias'a danışmaya karar verirler.

hem erkek hem kadın olarak yaşamış olan tiresias'ın cevabı, kadınların orgazmdan 10 kat fazla zevk aldıkları şeklinde olur. tabi bu cevap hera'yı sinirlendirir ve tiresias'ı kör eder.

4
    6 Yorumla
    • ઉaşak
      ઉaşak
      +1 yıl

Hikayenin awk muşsun

Yorumla
    • ΆρηςΖεύς
      ΆρηςΖεύς
      +1 yıl

@ઉaşak Hahaha :D Ama güzel değil mi?

Yorumla
    • ઉaşak
      ઉaşak
      +1 yıl

Evet bende seviyorum tresias ı

Yorumla
    • allhhaan
      allhhaan
      +1 yıl

way ya karisi

Yorumla
    • Masour
      Masour
      +1 yıl

@ઉaşak onmli olan erk sevglsne karsi ilgi alaka oral yaprsa masj yaprsa sefkat gostrrse benim gibi birde masj yaprsa kadn alir ama okuzn bine rne denk gelirse vur kac sirtni don yat kadn mutlu olmaz

Yorumla
    • Masour
      Masour
      +1 yıl

@ઉaşak basak merhba

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kadınlar yaşar. Meme ucunuz erkekten daha büyük = daha fazla sinir uçları. Klitorisiniz bizim penisimizin başından daha hassas = 8000 sinir ucu. Vajinaya girip çıkarken karnınızda bir şey dolaşıyormuş hissi yaşarsınız zevkten kıvranırsınız + yeterince uyarılırsa vajinal orgazm olursunuz = erkeğin 2. penisi olması gibi bir şey. Vajinaya girip çıkarken klitoris uyarılırsa ve meme emilirse kadın havaya uçar. Erkek asla böyle bir şey yaşayamaz çünkü vajinası yok. Kıçtan bahsedecekler bir zahmet bahsetmesin. Vajinayla kıç aynı değil

7
    0 Yorumla
  • İsisHator
    İsisHator Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 48%
    +1 yıl

Kadınlar bence. Erkekler sadce cinsel zevk, kadınlar cinsel + duygusal zevk. Kadın orgazmi daha kuvvetli bence

10
    1 Yorumla
    • rucco1934
      rucco1934
      +1 yıl

Sen yaşadın mi peki bu zevki hiç

Yorumla
  • tansa
    tansa Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 51%
    +1 yıl

Sayet partneri erken bosalmiyorsa, oral yaparken tiksinmiyorsa, degisik fantezilere de aciksa bence kadinlar!

13
    3 Yorumla
    • Masour
      Masour
      +1 yıl

Ben oraln en buyu k purofosoruyum olmdan olmz kadndan iyrnlirmi vajina bal kutusu makat da delige cikolata ikisde guzel

Yorumla
    • Masour
      Masour
      +1 yıl

Ben oral manyagyim kadna oral yapmktan kim tiskinr satlere oral yaprm en hass bolglere maktn icine kadr en zevk burda sok cikar is degil bnde sinr yok iyrnmmm

Yorumla
    • Masour
      Masour
      +1 yıl

Hic oral yapmkt tisknlirmi hic bn en ozel bolgeleri ne kadr satrce masaj v oral yaprm o bna bal gbi geliyor oral yapmak

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

54

Cevap

154

Cevap

• aviciii
    aviciii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    1 yıl

Aslında bu bir efsanedir. Bu iddia, herkesin uygun bilgi olmadan alıntı yapmaya devam ettiği birkaç yanlış çalışmaya dayanmaktadır.

Hem penis hem de klitoris aynı embriyodan kaynaklanır ve homolog organlardır. Uzmanlara göre homolog organlar oldukları için aynı miktarda sinir ucuna sahiptirler.

Hem penis hem de klitoriste aynı miktarda (6000-8000) sinir ucu bulunur.

Duyarlılık açısından da aşağı yukarı aynıdır çünkü klitoris küçük değildir. Ayrıca vajinanın içine doğru uzanır. Her ikisinin de aynı miktarda sinir ucu vardır.

Pelvik bölge hakkında, sinirler pelvik bölgede de benzer şekilde yayılmıştır. Çok az kişi pelvik bölge hakkında soru sorar ancak sinir uçları pelvik bölgede de aynıdır. Erkekler de pelvik bölgede kadınlarla aynı miktarda sinir ucuna sahiptir. Erkekler de pelvik bölgede kadınlarla aynı olan 15000 sinir ucuna sahiptir.

Sinir uçları hakkında birçok mit var ama bunlar güncellendi. Her iki cinsiyetin de genital ve pelvik bölgesinde aynı miktarda sinir ucu vardır

0
    0 Yorumla
  • lord-of-zirtapozz
    lord-of-zirtapozz Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 59%
    +1 yıl

hayatım boyunca sadece erkek oldum, hiç kadın olmadığım için kadınların hazzıyla tam olarak kıyaslayamıyorum ama seks esnasında kadınların erkeklerden çok daha fazla keyif aldığını söyleyebilirim. bunun açıklaması çok basit; erkek seks esnasında keyif aldığı her saniye boşalmaya biraz daha yaklaşıyor ve bunun bir sınırı var. o yüzden birçok erkek zaten kısa sürede boşalmamak için hazzı minimuma indirmeye çalışıyor. öte yandan kadın sevişirken tamamen sevişmeye odaklanıyor ve dolayısıyla erkeğe kıyasla çok daha iyi bir tecrübe yaşıyor. üstelik erkeğin büyük hazzı orgazm anındayken, kadının klitorisi uyarıldığı her an büyük ihtimalle erkeğin orgazmından bile daha büyük bir keyif. dediğim gibi, hiç kadın olmadığım için kıyaslama şansım yok ama kadınların mimiklerinden bile bu sonuca varmak gayet kolay (öte yandan erkek mimiklerinden de haberim yok gerçi). seks esnasında daha çok inleyen ve keyif çığlıkları atanların da kadınlar olması zaten bu yönde önemli bir kanıt."

2
    0 Yorumla
  • Organogenez
    Organogenez Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 31
    +1 yıl

İki tarafta yaşamalı biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar ksksksksk

9
    2 Yorumla
    • Kızmıycaksansöylerim
      Kızmıycaksansöylerim
      +1 yıl

Teşbih enterasan olmuş ama yorum yerinde tesbit

Yorumla
    • Kalpsizbirgenc
      Kalpsizbirgenc
      +1 yıl

;D jsjzksjepwowne

Yorumla
  • rucco1934
    rucco1934 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Türkiye cinselliğin Afrikasi eyvallah ama bunda karşı cinsin de payı var avrupaya kaç defa gittin nerden biliyorsun bilmiyorum bir avrupa ağzınıza yuva yapmış her konuda orayı örnek veriliyor ama dünyadaki istatistiklere baktığında avrupa ülkelerin çoğunda türkiyeden daha fazla kadına istismar 13 14 yaşlarında başlıyorlar bizde 25 yaşına kadar yapmayanlar var buluncada hunharca patlama yaşıyorlar bizde ki sorun cinsel açığın getirdiği hırsla sanki onca yılın acısıni alırcasına kadını cinsel obje gibi görüp yapmaları değersizce eğitim kadının önemini artırarak o tabusu yıkarak olur cinsel eğitim olmaz bunun Adida turk töresinde kadının değeri ve önemi yitirildi tekrar onu anlayıp yaşatmak lazım avrupadan daha iyi onlar bizi örnek alırlar emin ol eskiye dönersek

1
    0 Yorumla
  • mastergreeneyes
    mastergreeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 57%
    +1 yıl

bılımadamları bunu farklı yollarla olcmuşler hep kadınlar cıkmış. erkegın orgazmı uc bes sn ıken ve sadece bır kez ıken kadınınsa dakıkaya varan orgazmı ve bunu bır ılıskıde onlarca kez yasayabılmersı zaten bıze sonucu soyluyor aslında.. orgazmda kendını kaybeden kısımı soylemeye gerek yok sanırım:)

1
    0 Yorumla
  • ici-vesma
    ici-vesma Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 41%
    +1 yıl

Kadının vajinasında 8 bin adet zevk reseptörü, erkeğin penisinde ise 2 bin adet zevk reseptörü var. Erkeğin zevk reseptörleri başlığın etrafında, kadının ise yarıdan fazlası klitorisinde bulunduğundan yalamalı, emmeli, bastırmalı zevkte kadın zevkin Paris'ini erkek ise Madrid'ini yaşar.
    Kadınlar cinsel zevk ve hazda erkeği hallaç pamuğu gibi atar.
    Bu açıdan kadınlar hem daha iradeli ama daha doyumsuz,
    Erkekler ise hem iradesiz hem de tek atımlık imkana sahiptir.

1
    0 Yorumla
  • Masour
    Masour Takip Et
    Xper 6 Yaş: 51 , eic 64%
    +1 yıl

Onccelkle kim elekrtik alayosa biede erkek kadna super bir oral yapyosa anse vacinaya o zamn farkli olur zaten kim da cok elktrlk alyosa o da cok alair bnce sen zaten karsndaknnden hozlnmyorsan zaten zevk almsn hoslnyorsan herseynden zevk alrsn unutma

0
    2 Yorumla
    • snapchat69
      snapchat69
      +1 yıl

İlişki sırasında her iki taraf da zevk alır ama orgazm olurken kadın daha çok zevk alır

Yorumla
    • snapchat69
      snapchat69
      +1 yıl

Pardon yanlış yere yazmışım

Yorumla
  • grişehirr
    grişehirr Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 41%
    +1 yıl

Kadınlar yaşıyormuş, bilimsel olarak öyle söyleniyor.

10
    0 Yorumla
  • _Mirza-Tigrıss_
    _Mirza-Tigrıss_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 39%
    +1 yıl

Kadın erkekten 10 kat fazla zevk alır. Yahu zevkten inliyorlar kadınlar neyin tartışması bu, erkek inleyecek kadar zevk almıyor eğer kadınlar kadar zevk alsa erkeklerde inlerdi.
    Erkek efor sarfederek zevk almaya çalışırken, kadın uzandığı yerden zevk alıyor ivme 2 katına çıkıyor.

0
    0 Yorumla
  • Seductive_
    Seductive_ Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 30%
    +1 yıl

Erkeklerin kobralarini sicak yuvalarina soktugunda aldiklari zevk essizdir suphesiz

9
    0 Yorumla
  • Mrslavender
    Mrslavender Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 50%
    +1 yıl

Kadınlar daha çok zevk alır Allah'ın biz kadınlara bir lütfu ne yaparsın😄😋😆

7
    8 Yorumla
    • Masour
      Masour
      +1 yıl

Neden oyle duaunyosun karsndaki erkek size hic oarl yapmsa masj yapmsa ileri geri yaprsa almsbz zevk ama guzel herynze oral yapr aonra iliskye girsenz tabi ki zev k alrsnz peki size hic oral yapmsa gne zevk alrmsnz

Yorumla
    • Mrslavender
      Mrslavender
      +1 yıl

@Masour kıskanç kızlar eksilemis yorumu😂😂sanki analarına küfür ettik. Öyle tabi kadın daha çok zevk alır herşey kafada başlıyor.

Yorumla
    • Masour
      Masour
      +1 yıl

Tamm da canım sunu dedm erkek gorevni yapmyio kendni dusunurse kadna oral yapmaz sadece git gel yapp sirtni donerse kadn zevk alrmi birde kadn yatgi erekgi beyenceki zev alsn onu demk istedim erkek isi bileck bakmli olacak ki kadn da cok zev k alsn canım hakszmyim bn

Yorumla
    • Mrslavender
      Mrslavender
      +1 yıl

@Masour yoooo adam isterse robot gibi yatsın kadın istedikten sonra hersekilde zevk alır kafada bitiyor o mesele biraz😉

Yorumla
    • Masour
      Masour
      +1 yıl

Teswkuer ederm canım sagol

Yorumla
    • Masour
      Masour
      +1 yıl

Peki ozur dilerim kadn buuk penisimi tercih eder 15 santlmlik penisimi birinn cok buyuk oral yapmyo birnn normal hangsnden zevk alr kadn buyutenmi acba

Yorumla
    • MR_An_KA
      MR_An_KA
      +1 yıl

Bilimsel olarakta kanıtlanmış zaten 👍

Yorumla
    • Masour
      Masour
      +1 yıl

@MR_An_KA eyvlah

Yorumla
  • saklıgece
    saklıgece Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 32%
    +1 yıl

türk erkekleri için konuşursak tatmin etmede yetersiz oldukları için, bencilce kendileri daha fazla zevk alıyor

5
    1 Yorumla
    • Sert_Çocuk1
      Sert_Çocuk1
      +1 yıl

Ne alakası var

Yorumla
  • offfyetera
    offfyetera Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 64%
    +1 yıl

Partnere bağlı ama erkekler bence. daha kolay tatmin oluyorlar çünkü. Kadın vücudu da ayrıca görsel zevk veriyor zaten. Erkeklerinki kadın kadar çekici değil

3
    0 Yorumla
  • Ceren-Öz
    Ceren-Öz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 30%
    +1 yıl

Erkek yaşar erkekler daha açtır cinsel açıdan kadının üstüne binerler işkence yaparlar sanki 40 yılın acısını çıkartıyorum hareketi

4
    9 Yorumla
    • Boyplay
      Boyplay
      +1 yıl

Kaç kere ilişkiye girdin merak ettim?

Yorumla
    • Ceren-Öz
      Ceren-Öz
      +1 yıl

@Boyplay Yani 20 yaşında sevgilim olmuştu ordan biliyorum

Yorumla
    • Fr15nds
      Fr15nds
      +1 yıl

bir sevgili yüzünden genelleme yapman yanlış

Yorumla
    • Ceren-Öz
      Ceren-Öz
      +1 yıl

@Fr15nds Genelleme yapmıyorum ama ülkede erkeklerin cinsel açıdan eğitimsiz oldukları kesin

Yorumla
    • Fr15nds
      Fr15nds
      +1 yıl

Evet ona bende katılıyorum bir kız geçse saldıracak gibi bakıyorlar bazı erkekler bilinçlendirmek lazım

Yorumla
    • rucco1934
      rucco1934
      +1 yıl

Bunun içinde eğitim mi alınması gerekiyormus eğitim kursları mi açılmalı insanın doğasında var bu iç gudesel yapar sana saygısı olsa seni düşünerek yapsa seni incitmeden yormadan yapar hayvan gibi insanlarla yatmayin

Yorumla
    • Ceren-Öz
      Ceren-Öz
      +1 yıl

@rucco1934 Olum Türkiyede niye abazan çok var sende hem din ile baskı altında yaşadılar yıllarca hem baskı baskı hep açlık gibi oluştu erkeklerde Avrupada neden abazan çok yok çünkü orda cinsel eğitim veriliyor oranın insanları s*xe önem veriyor biz vermiyoruz ben zinaya karşıyım ama ve lakin böyle cinsel açlığı olunca yapmaya yapmaya bakıyorum erkekler bu konuda geride kalıyor

Yorumla
    • Boyplay
      Boyplay
      +1 yıl

Valla o onun ayılığı o zaman

Yorumla
    • rucco1934
      rucco1934
      +1 yıl

Türkiye cinselliğin Afrikasi eyvallah ama bunda karşı cinsin de payı var avrupaya kaç defa gittin nerden biliyorsun bilmiyorum bir avrupa ağzınıza...

Yorumla
  • Yaniyorum3131
    Yaniyorum3131 Takip Et
    Guru Yaş: 51 , eic 58%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.

iki tarafta bence ama kadin oral yaptigi zaman ve Hepsini bogazina kadar agzina alabiliyorsa dişi kuş bence eşsiz bir zevk 😍 bide Kobra diye adlandirilan sicak yuvasina delice hizli giriş yaptigi zaman çok güzel zevk oluyor 😍

0
    0 Yorumla
  • _Ateşkelebeği_
    _Ateşkelebeği_ Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 46%
    +1 yıl

Aslında yetersiz olan taraf yüzünden, diğer taraf az zevk alır, sorunlu cinsel birlikteliğin arkasındaki sebep budur, değişir.

3
    0 Yorumla
  • ÜNSALCEM
    ÜNSALCEM Takip Et
    Yoda Yaş: 63 , eic 46%
    +1 yıl

Erkekler en iyimser 15 dakika vajinanın sıcaklığına dayanır, zalimce boşalır, kadınlar geç orgazm olduğundan sap gibi kalıverirler, aldatmanın büyük bir nedeni erkeğin bu davranışıdır

1
    0 Yorumla
  • O-bu-şuşi
    O-bu-şuşi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Her iki kişide yaşamayacaksa ne gereği var cinselliğin

6
    0 Yorumla
  • SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.

İki kişi de sevişirken bencil davranmıyorsa en büyük zevki yaşamak iki tarafın da hakkı olacaktır. :):

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Öküz bir adamın eline düş bakalım zevk alıyormusun işini bitirip dönüüp poponu uyusun anca.. sonrada ya sabır çeke çeke ömrün çürüsün

6
    2 Yorumla
    • MertdeniZZZZ34
      MertdeniZZZZ34
      +1 yıl

Geçmiş olsun yaşından dolayi heralde bu problemin..

Yorumla
    • Masour
      Masour
      +1 yıl

Aynn bende oyle dedm iste isi bilmz tk tk vur gotunu yat kadna guzel bir masj super bir oral yap bakyim o zamn alr tabi zevk

Yorumla
  • Shammanist
    Shammanist Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 74%
    +1 yıl

Klitoris ve g-noktası kadınlarda olduğuna göre kadınlar yaşar doğru şekilde hakkıyla orgazm yaşattığın zaman.

2
    0 Yorumla
  • Badboilove
    Badboilove Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 37%
    +1 yıl

Kişiden kişiye ilişkiden ilişkiye değişir böyle saçma sorularda ne bilim yani...

3
    1 Yorumla
    • Güvercinimsütbeyaz
      Güvercinimsütbeyaz
      +1 yıl

Çok güzelsin maaşallah

Yorumla
  • Mad_Soldier
    Mad_Soldier Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 49%
    +1 yıl

Genelde erkekler boşalıp poponu dönüp uyuduğu için erkeklerdir ama doyurabilen erkek olursa kadının orgazmı anlatılmaz yaşanır.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bir yerde okumuştum kadın orgazm yaşadığı takdirde erkeklerden çok daha fazla zevk alıyormuş. Bazı tabular ve seksin sadece erkeği tatmin etmek kafasında yaşandığı için kadınlar orgazm yaşamıyorlar ise böyle düşünüyorlarmış.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

hele kızın o içine ilk sokmanın içini yardıra yardıra girmenin, içinde bekletmenin öyle dehşet bir zevk hissi var ki dünyada yoktur böyle bir zevk ;) o an sanki dünya sadece s*kimden ibaretmiş gibi hissederim zevkin şiddetinden..

1
    0 Yorumla
  • cokoko
    cokoko Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 54%
    +1 yıl

İnsandan insana değişir. 15-25 arasındaki erkek ile 30-45 yaş arası kadınlarda sanki ekstra bir heves oluyor gibime geliyor

1
    0 Yorumla
  • tombikyanakısırıcı
    tombikyanakısırıcı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

kulagın kasınıp kasıyınca zevki kulagın mı alır? parmağın mı?

5
    2 Yorumla
    • littlebitchiscoming
      littlebitchiscoming
      +1 yıl

😁😁😁😁Koptum

Yorumla
    • tombikyanakısırıcı
      tombikyanakısırıcı
      +1 yıl

@littlebitchiscoming ;)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Galiba erkekler bütün seks düşünmelerinden belli ama onlarıda anlıyorum regl öncesi bende çok istekli oluyorum hormonal bir durum

4
    1 Yorumla
    • Muratby33
      Muratby33
      +1 yıl

Galiba haklısın

Yorumla
  • Şehvetkırmızısı
    Şehvetkırmızısı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

Kadınlar erkeklerden daha fazla zevk alır, bu bilimsel bir gerçek.

6
    1 Yorumla
    • Sert_Çocuk1
      Sert_Çocuk1
      +1 yıl

Bu sitedeki favorimsiniz... Bilginize.

Yorumla
  • CappuccinoGibiyiim
    CappuccinoGibiyiim Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Kadınlar tabi ki de. Kadınların zevk aldığı noktalar erkeklerden oldukça fazladır ve kadınların zevk duyuları erkeklerden hassastır.

1
    0 Yorumla
  • Kızmıycaksansöylerim
    Kızmıycaksansöylerim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 36%
    +1 yıl

İki tarafın da karsilikli zevk almadığı şeyin adı cinsel ilişki değil, cinsel iskencedir

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kadınlar tabiki... şahsen her noktamdan tahrik olur ve zevk alırım 🙈☺️

5
    2 Yorumla
    • Tahaks
      Tahaks
      +1 yıl

Hey maşallah

Yorumla
    • Masour
      Masour
      +1 yıl

Ama onmli olan sey erkek sirtni donup yatmsa tabiki benim gbi kadna satlerce oal yapn biri olursa her kadn orgzm olur birde benim gibi masaj yapyosa kadn ucar tabiki

Yorumla
  • 7even7
    7even7 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 40%
    +1 yıl

Bilimsel olarak doğru yaşanılan bir cinsellikte erkeklere oranla kadınların 7 kat daha zevk alır. Kadınlar diyorum.

0
    0 Yorumla
  • Canmarkk
    Canmarkk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 44%
    +1 yıl

Bence ilk 15 20 dk erkek daha fazla alırken daha sonrasında kesinlikle kızlar alıyor 😂😂 cunku ancak kıvama geliyorlar. Erkek yoruluyor zaten

0
    0 Yorumla
  • TatlıBörek
    TatlıBörek Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 57%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.

Erkek işini bilirse kadın zevkten uçar kadın zevkten uçmaya başladığı anda erkekte bu hazdan zevki doruklarına kadar yaşar.

0
    0 Yorumla
  • Ok642642
    Ok642642 Takip Et
    Yoda Yaş: 50 , eic 76%
    +1 yıl

Değerli arkadaşım iki tarafta işini biliyorsa tatmin olur çoğu azı olmaz gerçek aşk varsa tutkulu ve hazzı yüksek olur mutluluklar

0
    0 Yorumla
  • Sokrates1977
    Sokrates1977 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 41%
    +1 yıl

Çocuk yaparken hiç zevk yaşamadım ve inlemedim.
    2 kez ilişkiye girdim.
    ondan 10 yılı geçti...
    Ben böyle mutluyum

0
    0 Yorumla
  • duruduyarli
    duruduyarli Takip Et
    Master Yaş: 26
    +1 yıl

Kadın ne kadar istekli ve şehvetli ve tutkulu olursa hem erkek hem kadın bulutların üstüne çıkar

4
    0 Yorumla
  • Uffff
    Uffff Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Erkekler bence yoksa bu kadar seks düşkünü olmazlardı herhalde.

6
    1 Yorumla
    • rucco1934
      rucco1934
      +1 yıl

Bastırılmış duygularınız olmasa üstümüze atmiycaksiniz bilimsel açıklamalara göre erkeklerden daha çok cinsellik düşmüyormus kadınlar gün içinde

Yorumla
  • Hillssmoonn
    Hillssmoonn Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 63%
    +1 yıl

İki tarafta yaşayabilir kaliteli bir sevişme sonrası...

1
    0 Yorumla
  • Meiry-Fury
    Meiry-Fury Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 38%
    +1 yıl

Erkek hödüklük yapmaz kene gibi emerse kadının xmını oda alır 👍

1
    0 Yorumla
  • Xyz0106
    Xyz0106 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 37%
    +1 yıl

Iki tarafında zevki yasamasi gerekli yasamiyorsa sıkıntı var

1
    0 Yorumla
  • Kahveçekirdeği35
    Kahveçekirdeği35 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27
    +1 yıl

Her ilişkide aynı durum olmaz ki bazen erkek bazen kadın ama iki tarafında zevk aldığı kesin

2
    0 Yorumla
  • İlkeer06
    İlkeer06 Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

kadın ama tabiki tadını cıkarmasını bilen bir kadın.
    bizim kızlar sorun üretmeyi seviyor sadece

1
    0 Yorumla
  • BaranMert63
    BaranMert63 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Kadınların her seferinde hüsrana uğradığını düşünürsek erkekler sanırım..

2
    0 Yorumla
  • Diaper_emre
    Diaper_emre Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Bakirim ama kadınların yaşayabildiğine inanıyorum. o bağrışları o inanılmaz hareketler...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İşini bilen Erkek için Kadın daha çok zevk alır. İşini bilen kadın için de erkek daha çok zevk alır. Ayrıca erkek boşalsada ilişkiye 15 dk daha devam edebilir

0
    0 Yorumla
  • Xmanugur
    Xmanugur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 61%
    +1 yıl

İlişkiyi yöneten kim ise kadın ya da erkek yönetilen bu işten karlı çıkar bence

0
    0 Yorumla
  • moonandsea
    moonandsea Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 63%
    +1 yıl

bilimsel olarak ta kanıtlanmıştır kadınlar bizden kat kat daha fazla haz alıyor...

0
    0 Yorumla
  • Powerby_MusTi
    Powerby_MusTi Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 45%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.

Seksİ; Erkeğin zevk , kadının Acıdan Zevk aldığı bir EYlemdir.

0
    0 Yorumla
  • banner3206
    banner3206 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 56%
    +1 yıl

Erkeğin yaşadığıda olur kadının da pozisyonuna göre değişir

0
    0 Yorumla
  • ahhbukizlar
    ahhbukizlar Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 31%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.

Zevki veren partnerini tanıyıp ne yapacağını bilendir

0
    0 Yorumla
  • Volkan_91
    Volkan_91 Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 51%
    +1 yıl

Erkekler yaşar ama değişik fantaziler kadınları da mutlu eder

0
    0 Yorumla
  • jamcfly06
    jamcfly06 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 60%
    +1 yıl

Bilim bize kadınların daha çok haz aldığını söylemekte...

0
    0 Yorumla
  • MuscleKing_T
    MuscleKing_T Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Kadın işini biliyorsa erkek, erkek işini biliyorsa kadın.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

erkekler tabii ki. o güzel sıcak vajinayı yalarken, veya penisi yalatırken, ve sonra o vajinaya girerken ve kızı inletirken... ve en sonunda yüze boşalırken.

0
    0 Yorumla
  • Fetifeti
    Fetifeti Takip Et
    Xper 7 Yaş: 48 , eic 41%
    +1 yıl

Bana göre kadın ben bir kadın ik üç orgazmm yaşıyor genelde

0
    0 Yorumla
  • CatKing
    CatKing Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.

Partenere bağlı. İki tarafında mennun kaldığı bir ilişkide erkekler 50 ise kadınlar 50.000 zevk almış olur.

0
    0 Yorumla
  • Nemfoman
    Nemfoman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

kadınların uyarılma bölgeleri erkeklerden daha çoktur yani dünyadaki zevklerin her çeşidini daha çok kadınlar yaşar...

0
    0 Yorumla
  • Koray0682
    Koray0682 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Ikı tarafta aynı hazzı alır
    Ama kadın erkekten bir tık fazla haz alır
    Yuzdeye vurursak %51 kadınlar %, 49 erkek
    İki tarafta haz almalı ki tadı cıksın

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (148)
Devamını Gör(193)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel ilişki sırasında en büyük zevki hangi taraf yaşar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Cinsel ilişki esnasında en büyük zevki hangi taraf yaşar? 199 cevap verildi
Cinsel ilişkide en büyük zevki hangi taraf yaşar? 64 cevap verildi
Cinsel ilişkide en çok zevk alan taraf hangisi? 13 cevap verildi
Cinsel ilişkide en fazla aldığınız haz hangisi? 29 cevap verildi
Cinsel ilişkide en fazla aldığınız zevk? 20 cevap verildi
Cinsel ilişkide en çok neyden zevk alırsınız? 33 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşure sever misiniz, aşurede olmazsa olmaz malzemeniz nedir?
  • İlişkilerde yaş farkı önemli midir sizce ne kadar olmalı?
  • Sizin için en iyi mutluluk tatlısı hangisi, pastane usulü mi ev yapımı mı?
  • Gideni gitmeye mecbur bırakana ne demeli?
  • Kimler öğlen kahvesi içti?
  • Belgesel izlemeyi seviyor musunuz?
  • Ötenazi hakkında düşünceniz nedir, sizce hayatımızı keyfimize göre sonlandırmak doğru mu?
  • Çevrendeki herkes seni gerçekten tanıyor mu?
  • Bir mucize olsa ne dilerdin?
  • GTA6 oynayabilmek için PlayStation5 mi almalıyım yoksa seneye bekleyip bilgisayardan mı almalıyım?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨