Biraz uzun ama bu mitolojiyi çok sevdiğim için böyle açıklamayı uygun gördüm;
tiresias tanrı apollo'nun bir peygamberidir. ama onun için işler ormanda çiftleleşen iki yılan gördüğü gün değişecektir. çiftleşen yılanlardan dişi olanını öldüren tiresias -artık nedense- bir anda kadına dönüşür. yıllar yılı kadın olarak hayatını sürdürür. daha sonra yine bir gün ormanda çiftleşen başka iki tane yılan görünce bu sefer erkek olanı öldürür. böylece tekrar erkeğe dönüşür.
bir gün zeus ile karısı hera aralarında tartışmaktadırlar. tartışma konusu ise seks esnasında erkeğin mi yoksa kadının mı daha çok zevk aldığıdır.
hera, erkeklerin; zeus ise kadınların daha fazla zevk aldığını iddia etmektedir. ama gerçeği birbirlerine kanıtlayamadıkları için tartışma bir sonuç vememektedir. sonunda bizim tiresias'a danışmaya karar verirler.
hem erkek hem kadın olarak yaşamış olan tiresias'ın cevabı, kadınların orgazmdan 10 kat fazla zevk aldıkları şeklinde olur. tabi bu cevap hera'yı sinirlendirir ve tiresias'ı kör eder.46 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar yaşar. Meme ucunuz erkekten daha büyük = daha fazla sinir uçları. Klitorisiniz bizim penisimizin başından daha hassas = 8000 sinir ucu. Vajinaya girip çıkarken karnınızda bir şey dolaşıyormuş hissi yaşarsınız zevkten kıvranırsınız + yeterince uyarılırsa vajinal orgazm olursunuz = erkeğin 2. penisi olması gibi bir şey. Vajinaya girip çıkarken klitoris uyarılırsa ve meme emilirse kadın havaya uçar. Erkek asla böyle bir şey yaşayamaz çünkü vajinası yok. Kıçtan bahsedecekler bir zahmet bahsetmesin. Vajinayla kıç aynı değil
70 Yorumla
Kadınlar bence. Erkekler sadce cinsel zevk, kadınlar cinsel + duygusal zevk. Kadın orgazmi daha kuvvetli bence
101 Yorumla
Sayet partneri erken bosalmiyorsa, oral yaparken tiksinmiyorsa, degisik fantezilere de aciksa bence kadinlar!
133 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
154Cevap
Aslında bu bir efsanedir. Bu iddia, herkesin uygun bilgi olmadan alıntı yapmaya devam ettiği birkaç yanlış çalışmaya dayanmaktadır.
Hem penis hem de klitoris aynı embriyodan kaynaklanır ve homolog organlardır. Uzmanlara göre homolog organlar oldukları için aynı miktarda sinir ucuna sahiptirler.
Hem penis hem de klitoriste aynı miktarda (6000-8000) sinir ucu bulunur.
Duyarlılık açısından da aşağı yukarı aynıdır çünkü klitoris küçük değildir. Ayrıca vajinanın içine doğru uzanır. Her ikisinin de aynı miktarda sinir ucu vardır.
Pelvik bölge hakkında, sinirler pelvik bölgede de benzer şekilde yayılmıştır. Çok az kişi pelvik bölge hakkında soru sorar ancak sinir uçları pelvik bölgede de aynıdır. Erkekler de pelvik bölgede kadınlarla aynı miktarda sinir ucuna sahiptir. Erkekler de pelvik bölgede kadınlarla aynı olan 15000 sinir ucuna sahiptir.
Sinir uçları hakkında birçok mit var ama bunlar güncellendi. Her iki cinsiyetin de genital ve pelvik bölgesinde aynı miktarda sinir ucu vardır
00 Yorumla
+1 yılhayatım boyunca sadece erkek oldum, hiç kadın olmadığım için kadınların hazzıyla tam olarak kıyaslayamıyorum ama seks esnasında kadınların erkeklerden çok daha fazla keyif aldığını söyleyebilirim. bunun açıklaması çok basit; erkek seks esnasında keyif aldığı her saniye boşalmaya biraz daha yaklaşıyor ve bunun bir sınırı var. o yüzden birçok erkek zaten kısa sürede boşalmamak için hazzı minimuma indirmeye çalışıyor. öte yandan kadın sevişirken tamamen sevişmeye odaklanıyor ve dolayısıyla erkeğe kıyasla çok daha iyi bir tecrübe yaşıyor. üstelik erkeğin büyük hazzı orgazm anındayken, kadının klitorisi uyarıldığı her an büyük ihtimalle erkeğin orgazmından bile daha büyük bir keyif. dediğim gibi, hiç kadın olmadığım için kıyaslama şansım yok ama kadınların mimiklerinden bile bu sonuca varmak gayet kolay (öte yandan erkek mimiklerinden de haberim yok gerçi). seks esnasında daha çok inleyen ve keyif çığlıkları atanların da kadınlar olması zaten bu yönde önemli bir kanıt."
20 Yorumla
+1 yılİki tarafta yaşamalı biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar ksksksksk
92 Yorumla- +1 yıl
Teşbih enterasan olmuş ama yorum yerinde tesbit
- +1 yıl
;D jsjzksjepwowne
Türkiye cinselliğin Afrikasi eyvallah ama bunda karşı cinsin de payı var avrupaya kaç defa gittin nerden biliyorsun bilmiyorum bir avrupa ağzınıza yuva yapmış her konuda orayı örnek veriliyor ama dünyadaki istatistiklere baktığında avrupa ülkelerin çoğunda türkiyeden daha fazla kadına istismar 13 14 yaşlarında başlıyorlar bizde 25 yaşına kadar yapmayanlar var buluncada hunharca patlama yaşıyorlar bizde ki sorun cinsel açığın getirdiği hırsla sanki onca yılın acısıni alırcasına kadını cinsel obje gibi görüp yapmaları değersizce eğitim kadının önemini artırarak o tabusu yıkarak olur cinsel eğitim olmaz bunun Adida turk töresinde kadının değeri ve önemi yitirildi tekrar onu anlayıp yaşatmak lazım avrupadan daha iyi onlar bizi örnek alırlar emin ol eskiye dönersek
10 Yorumla
+1 yılbılımadamları bunu farklı yollarla olcmuşler hep kadınlar cıkmış. erkegın orgazmı uc bes sn ıken ve sadece bır kez ıken kadınınsa dakıkaya varan orgazmı ve bunu bır ılıskıde onlarca kez yasayabılmersı zaten bıze sonucu soyluyor aslında.. orgazmda kendını kaybeden kısımı soylemeye gerek yok sanırım:)
10 YorumlaKadının vajinasında 8 bin adet zevk reseptörü, erkeğin penisinde ise 2 bin adet zevk reseptörü var. Erkeğin zevk reseptörleri başlığın etrafında, kadının ise yarıdan fazlası klitorisinde bulunduğundan yalamalı, emmeli, bastırmalı zevkte kadın zevkin Paris'ini erkek ise Madrid'ini yaşar.
Kadınlar cinsel zevk ve hazda erkeği hallaç pamuğu gibi atar.
Bu açıdan kadınlar hem daha iradeli ama daha doyumsuz,
Erkekler ise hem iradesiz hem de tek atımlık imkana sahiptir.10 YorumlaOnccelkle kim elekrtik alayosa biede erkek kadna super bir oral yapyosa anse vacinaya o zamn farkli olur zaten kim da cok elktrlk alyosa o da cok alair bnce sen zaten karsndaknnden hozlnmyorsan zaten zevk almsn hoslnyorsan herseynden zevk alrsn unutma
02 Yorumla- +1 yıl
İlişki sırasında her iki taraf da zevk alır ama orgazm olurken kadın daha çok zevk alır
- +1 yıl
Pardon yanlış yere yazmışım
Kadınlar yaşıyormuş, bilimsel olarak öyle söyleniyor.
100 Yorumla
+1 yılKadın erkekten 10 kat fazla zevk alır. Yahu zevkten inliyorlar kadınlar neyin tartışması bu, erkek inleyecek kadar zevk almıyor eğer kadınlar kadar zevk alsa erkeklerde inlerdi.
Erkek efor sarfederek zevk almaya çalışırken, kadın uzandığı yerden zevk alıyor ivme 2 katına çıkıyor.00 Yorumla
+1 yılErkeklerin kobralarini sicak yuvalarina soktugunda aldiklari zevk essizdir suphesiz
90 Yorumla
+1 yılKadınlar daha çok zevk alır Allah'ın biz kadınlara bir lütfu ne yaparsın😄😋😆
78 Yorumla- +1 yıl
@Masour kıskanç kızlar eksilemis yorumu😂😂sanki analarına küfür ettik. Öyle tabi kadın daha çok zevk alır herşey kafada başlıyor.
- +1 yıl
@Masour yoooo adam isterse robot gibi yatsın kadın istedikten sonra hersekilde zevk alır kafada bitiyor o mesele biraz😉
türk erkekleri için konuşursak tatmin etmede yetersiz oldukları için, bencilce kendileri daha fazla zevk alıyor
51 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var
+1 yılPartnere bağlı ama erkekler bence. daha kolay tatmin oluyorlar çünkü. Kadın vücudu da ayrıca görsel zevk veriyor zaten. Erkeklerinki kadın kadar çekici değil
30 YorumlaErkek yaşar erkekler daha açtır cinsel açıdan kadının üstüne binerler işkence yaparlar sanki 40 yılın acısını çıkartıyorum hareketi
49 Yorumla- +1 yıl
@rucco1934 Olum Türkiyede niye abazan çok var sende hem din ile baskı altında yaşadılar yıllarca hem baskı baskı hep açlık gibi oluştu erkeklerde Avrupada neden abazan çok yok çünkü orda cinsel eğitim veriliyor oranın insanları s*xe önem veriyor biz vermiyoruz ben zinaya karşıyım ama ve lakin böyle cinsel açlığı olunca yapmaya yapmaya bakıyorum erkekler bu konuda geride kalıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıliki tarafta bence ama kadin oral yaptigi zaman ve Hepsini bogazina kadar agzina alabiliyorsa dişi kuş bence eşsiz bir zevk 😍 bide Kobra diye adlandirilan sicak yuvasina delice hizli giriş yaptigi zaman çok güzel zevk oluyor 😍
00 Yorumla
+1 yılAslında yetersiz olan taraf yüzünden, diğer taraf az zevk alır, sorunlu cinsel birlikteliğin arkasındaki sebep budur, değişir.
30 YorumlaErkekler en iyimser 15 dakika vajinanın sıcaklığına dayanır, zalimce boşalır, kadınlar geç orgazm olduğundan sap gibi kalıverirler, aldatmanın büyük bir nedeni erkeğin bu davranışıdır
10 YorumlaHer iki kişide yaşamayacaksa ne gereği var cinselliğin
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılİki kişi de sevişirken bencil davranmıyorsa en büyük zevki yaşamak iki tarafın da hakkı olacaktır. :):
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖküz bir adamın eline düş bakalım zevk alıyormusun işini bitirip dönüüp poponu uyusun anca.. sonrada ya sabır çeke çeke ömrün çürüsün
62 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun yaşından dolayi heralde bu problemin..
+1 yılKlitoris ve g-noktası kadınlarda olduğuna göre kadınlar yaşar doğru şekilde hakkıyla orgazm yaşattığın zaman.
20 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye ilişkiden ilişkiye değişir böyle saçma sorularda ne bilim yani...
31 Yorumla- +1 yıl
Çok güzelsin maaşallah
+1 yılGenelde erkekler boşalıp poponu dönüp uyuduğu için erkeklerdir ama doyurabilen erkek olursa kadının orgazmı anlatılmaz yaşanır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir yerde okumuştum kadın orgazm yaşadığı takdirde erkeklerden çok daha fazla zevk alıyormuş. Bazı tabular ve seksin sadece erkeği tatmin etmek kafasında yaşandığı için kadınlar orgazm yaşamıyorlar ise böyle düşünüyorlarmış.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhele kızın o içine ilk sokmanın içini yardıra yardıra girmenin, içinde bekletmenin öyle dehşet bir zevk hissi var ki dünyada yoktur böyle bir zevk ;) o an sanki dünya sadece s*kimden ibaretmiş gibi hissederim zevkin şiddetinden..
10 Yorumlaİnsandan insana değişir. 15-25 arasındaki erkek ile 30-45 yaş arası kadınlarda sanki ekstra bir heves oluyor gibime geliyor
10 Yorumla
+1 yılkulagın kasınıp kasıyınca zevki kulagın mı alır? parmağın mı?
52 Yorumla- +1 yıl
😁😁😁😁Koptum
- +1 yıl
@littlebitchiscoming ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılGaliba erkekler bütün seks düşünmelerinden belli ama onlarıda anlıyorum regl öncesi bende çok istekli oluyorum hormonal bir durum
41 Yorumla
+1 yılKadınlar erkeklerden daha fazla zevk alır, bu bilimsel bir gerçek.
61 Yorumla- +1 yıl
Bu sitedeki favorimsiniz... Bilginize.
- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar tabi ki de. Kadınların zevk aldığı noktalar erkeklerden oldukça fazladır ve kadınların zevk duyuları erkeklerden hassastır.
10 Yorumla
+1 yılİki tarafın da karsilikli zevk almadığı şeyin adı cinsel ilişki değil, cinsel iskencedir
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar tabiki... şahsen her noktamdan tahrik olur ve zevk alırım 🙈☺️
52 YorumlaBilimsel olarak doğru yaşanılan bir cinsellikte erkeklere oranla kadınların 7 kat daha zevk alır. Kadınlar diyorum.
00 YorumlaBence ilk 15 20 dk erkek daha fazla alırken daha sonrasında kesinlikle kızlar alıyor 😂😂 cunku ancak kıvama geliyorlar. Erkek yoruluyor zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılErkek işini bilirse kadın zevkten uçar kadın zevkten uçmaya başladığı anda erkekte bu hazdan zevki doruklarına kadar yaşar.
00 Yorumla Değerli arkadaşım iki tarafta işini biliyorsa tatmin olur çoğu azı olmaz gerçek aşk varsa tutkulu ve hazzı yüksek olur mutluluklar
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yaparken hiç zevk yaşamadım ve inlemedim.
2 kez ilişkiye girdim.
ondan 10 yılı geçti...
Ben böyle mutluyum00 Yorumla
+1 yılKadın ne kadar istekli ve şehvetli ve tutkulu olursa hem erkek hem kadın bulutların üstüne çıkar
40 YorumlaErkekler bence yoksa bu kadar seks düşkünü olmazlardı herhalde.
61 Yorumla
+1 yılİki tarafta yaşayabilir kaliteli bir sevişme sonrası...
10 Yorumla
+1 yılErkek hödüklük yapmaz kene gibi emerse kadının xmını oda alır 👍
10 YorumlaIki tarafında zevki yasamasi gerekli yasamiyorsa sıkıntı var
10 Yorumla
+1 yılHer ilişkide aynı durum olmaz ki bazen erkek bazen kadın ama iki tarafında zevk aldığı kesin
20 Yorumlakadın ama tabiki tadını cıkarmasını bilen bir kadın.
bizim kızlar sorun üretmeyi seviyor sadece10 Yorumla
+1 yılKadınların her seferinde hüsrana uğradığını düşünürsek erkekler sanırım..
20 Yorumla
+1 yılBakirim ama kadınların yaşayabildiğine inanıyorum. o bağrışları o inanılmaz hareketler...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşini bilen Erkek için Kadın daha çok zevk alır. İşini bilen kadın için de erkek daha çok zevk alır. Ayrıca erkek boşalsada ilişkiye 15 dk daha devam edebilir
00 Yorumlaİlişkiyi yöneten kim ise kadın ya da erkek yönetilen bu işten karlı çıkar bence
00 Yorumla
+1 yılbilimsel olarak ta kanıtlanmıştır kadınlar bizden kat kat daha fazla haz alıyor...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılSeksİ; Erkeğin zevk , kadının Acıdan Zevk aldığı bir EYlemdir.
00 Yorumla
+1 yılErkeğin yaşadığıda olur kadının da pozisyonuna göre değişir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılZevki veren partnerini tanıyıp ne yapacağını bilendir
00 Yorumla Erkekler yaşar ama değişik fantaziler kadınları da mutlu eder
00 YorumlaBilim bize kadınların daha çok haz aldığını söylemekte...
00 Yorumla
+1 yılKadın işini biliyorsa erkek, erkek işini biliyorsa kadın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekler tabii ki. o güzel sıcak vajinayı yalarken, veya penisi yalatırken, ve sonra o vajinaya girerken ve kızı inletirken... ve en sonunda yüze boşalırken.
00 YorumlaBana göre kadın ben bir kadın ik üç orgazmm yaşıyor genelde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Partenere bağlı. İki tarafında mennun kaldığı bir ilişkide erkekler 50 ise kadınlar 50.000 zevk almış olur.
00 Yorumlakadınların uyarılma bölgeleri erkeklerden daha çoktur yani dünyadaki zevklerin her çeşidini daha çok kadınlar yaşar...
00 YorumlaIkı tarafta aynı hazzı alır
Ama kadın erkekten bir tık fazla haz alır
Yuzdeye vurursak %51 kadınlar %, 49 erkek
İki tarafta haz almalı ki tadı cıksın00 Yorumla- Devamını Gör (148)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar