Facebook ve Instagram, patlıcan ve şeftali gibi cinsellikle ilgili 'direkt ya da dolaylı' yoldan çağrışım yapan emojileri yasaklıyor.

Yani zihniyetleri degistirmeyi denesinler yasaklar yerine.. egitim , kültür aşılasınlar
Yoksa sen 🍆 bunu yasaklarsın o 🍄 bunu kullanir durmaz devam eder
Çok gereksiz bir yasak. Zaten emoji tahrik unsuru olamaz ki...
Ciddi mi? Hiçbir şeyden bilgim yok gerçekten, yeni rejimde mi bu konu konuşulmuş kitap okumaya biraz ara versem iyi olacak galiba, yapamam ki.
Patlıcanın cinsellik çağrıştırdığını ancak kadınlar anlar. Biz patlıcanı imamın bayılışında seviyoruz :D
Cevap
38Cevap
Daha gereksiz bir yasak daha görmedim.
Damacanaya hallenen insanımız var gadası
"Onları da Türkiye satın alıyor sanırım devletteki eksik paraları yerine koymak için her şeye yasak getiriyorlar "diyecektim ama bizde o para ne gezer?
Çok saçma! Emoji yasağı olsa ne yazar isteyen cinselliği yine birşeylere benzetip yapar göndermesini
Bu siteye girdiğim günden bile havuç görünce neden gülesim geliyo 😂😂 acaba içim mi fesat benimde. d ve soruya gelecek olursak iyi oluyor bencede bur zahmet yasaklansın
Bir insanın fikri neyse zikri de odur bu emojilerin yasaklanması insanların zihinlerini temizleyemez maalesef😏
Bence bunların yerine cinsel organların kendi emojileri gelmeli; meme penis kalça falan. Ha bir de nah işareti de olmalı :D
Mabtıklı 😂😂
Kafa aynı olduktan sonra bir şey fark etmez. Ayrıca tahrik olacak kişi her şeyden tahrik olur. Emojilere iftira atmasınlar hiç...
Bu nasıl bir zihniyet ya önce zihniyeti değiştirmek lazım bunlar insanda cinsellik çağrıştıyorsa kafada bir sorun var demektir !
Ilginç gerçekten. Şimdiye kadar o emojilere o anlamı yüklemedik ama ne diyelim yükleyenler var demekki. Saçmalık
Bro şimdi bana bir çok kız arkadaşım alakasız yerlerde şeftali emojisi atıyor.. Bana bir şey mi ima ediyorlar, kaçıyorum 🙄
Şeftali üretimi de yakında yasaklanır kdkd slk saçma şeyler
İlginç. Zaten nimeti bu işe dahil edende zerre akıl yoktur.
İnsanlar düşüncelerini değiştirmedikçe bunlar çare değil.
Bence çok mantıklı. meyve ve emojilerin bile, böyle şeyler için kullanılması saçmaydı.
Ne. saçma ya meyveleri sebzeleri nelere alet ettilet yazık
Sanırım Mark, meyveleri fantezi için kullanıyor ve herkesin böyle olduğunu düşünüyor.
🐚🍌🌽herkeyi bagdastırır onemlı olan zihniyet egıtım şart şart
Saçma sapan konuşmasınlar ya. Allah'ın nimetinden ne istiyorsunuz sapık insanlar yüzünden. Sapıtmışlar mı
Hakim =Kızım neden yaptın?
Kız = gönderdiği patlıcan emojisine dayanamadım 😖
Hakim = karar verildi.. yaz kızım. aşırı tahrik ve kişiyi hürriyet hakkından mahsum bırakmaktan...
O ne lan 😭😭😭
Patlıcana, şeftaliye hallenen telefon kullanmasın bile.
Patlıcanı şeftaliyi yasaklıcaklarina 😋 bunu yasaklasınlar. Uyuz oluyorum
Yok anasının...,... Neyse anladın kanka... iyice bokunu çıkardılar da hayırlısı 🤷🙄
O bir şey mi, iran da lol şampiyonları yasaklandı diye duymuştum.
Tövbe tovbe 😂😂 ilk defa duydum yıllardır kullanırım. Millet nasıl sapıklaştiysa artik boyle çözüm bulmuslar
Bana gayet meyveyi sebzeyi çağrıştırıyor. Demek ki bunlardan tahrik olan abazalar da varmış
Çok saçma. Emojilerden de bu anlam çıkartılması aptalca
Artık nude atacaz demektir bu. Şeftali nasıl yasaklanır ya
Kötü oldugu için degil. Emoji degil gerçek organlarını açıp koyuyor kullanıcılar. Emoji gereksiz kaldı diye kaldırılmıştır
Bu ne alaka lann, şaka gibiyiz insanlık olarak direk
Para verip aldigimiz internet ve sosyal medyada istedigimizi paylasamayacagiz ya!
Ne alakaya mal mal kurallar koyuyorlar hangi devirde yaşıyoruz
Yasaklasa ne olcakki herkes bariz bir şekilde yapıyo
Fikri neyse zihnihe o yönde çalışır insanın kendileri sapık ruhlu heerkezi sapık saniyorlar
Cinselliğin sansür edilmesi bence çok saçma insan hakları na aykırı bir durum
İyi de onlara ne iki kişi arasındaki zevkten sen istemiyorsan kullanma
Nasıl bakarsan öyle görürsün aslında. Saçma olmuş.
Eğlencelik bir şey bırakmasınlar 😆
Daha önce de dediğim gibi çok saçma🤷♀️🤷♀️
Ee ben emojisiz yaşayamam direk intihar 😋
patlıcandan tahrik olanda ne bileyim
Bunlar cinsellik mi içeriyor bilmiyordum😂😂🙈
Gecen gunde paylaştılar bunu
Bunları çağrışım diyenin aklı demgesi bozuk bence
fikir zikir diyorum sadece. saçma
👅👄
Al şu ikisini de götür gözüm görmesin
Şu teşbihler beni benden alıyor (≧▽≦)
Anlamadım yorum atarken sebze mi koyamiyoruz
Yemektede yasak mı
Emojiye gerek bile yok.
Mantıklı.. sebze ve meyve. Anlamını yitirmişti.
Halka tatlı olsa keşke. Kerhaneyi çağrıştıran...
Doğru bir hamle biktim görmekten
Bu gùne kadar hangi yasak yerinde yapilmişki😂😂
insta ve face de yobazmış
Abarttılar iyice
Tahrik etmiyor çağrıştıyor
welcome to osmanlı
Tovbe tovbe nimeti isinize alet ediyorsunuz
Sıkmayın canınızı dik tutun patlıcanınızı
ne saçma yasak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar