p*rno içerikli videolar sence yasaklanmalı mı? Bu sektörün oldukça fazla izleyicisi ve üretici var. Ancak gerçek dünyadan oldukça uzak ve kurgudan ibaretler.
onlardan önce toplumun ahlakını bozan yayınların şiddet dolu ve ahlaksılık dolu yayınların kaldırılması lazım. gerçek hayatlar adı altında çarpık cinsel yaşamların üstü kapalı olarak bize sunulması izletilmesi ve sinir harbi ve şiddet ifadeleri nefret ifadelerinin sürekli olarak kanallarada pompalanması artık herşeyi normalleştirmeye başlıyor insanlarda.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tıpkı film gibi yapıldığı için, konusu kurgu olacak tabi ki, ama pozisyon ve uygulamalar gerçek dışı ve kurgu değil. p*rno izlemek insanın kendi başına yaptığı bir şey. Kime ne zararı var sanki. Yasaklanması saçma. Bu tarz içeriklerin kısıtlandığı yerlerde aksine ahlaksızlık daha üst düzeylerde.
Bu tarz içerikler ağır bağımlılığa sebep olur. Kokain kadar ciddi bir bağımlılıktan bahsediyoruz. Bu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Bu tarz bir soru sormuştum ancak cinsel yaşam konu etiketi yok diye kaldırılmıştı. O soru daha ziyade psikolojik bir soruydu. Orada da bahsettim bağımlılık yaptığından. Yasal olarak bir kısıt bulunmuyor. Ancak BTK sıklıkla bu tip sitelere erişimi engelliyor. Tabii yine de ulaşılabiliyor. Çocukların bu içeriklere maruz kalma yaşı gitgide düşüyor ve bilinçlerinde derin yaralar açıyor. İleride çok ciddi cinsel ve psikolojik sorunlar işten bile değil. Tamamen yasaklanmasa bile çocukların erişimini engelleyecek önlemler alınmalı.
normal p*rno sevmiyorum. ama SSBBW sits on Skinny Girl tarzı fetish videoları seviyorum. Ama bu tarz cinsel ilişki içermediği halde daha çok tepki topluyor ve yasaklanıyor. misal burada her hangi bir çinsel ilişki yok. sevişma filan da yok. şişman kadın zayıf kadının üstüne oturuyo ve ona sert zeminde totosuyla masaj yapıyor. alan memnun satan memnun. hatta zayıf kız şişman kadına para ödüyor bunu yapması için... ama gel gör ki bu türk hard p*rno daha çok yasaklanıyor.
Türkiyede bildiyim p*rno sitelerine zaten ulaşilmiyor bakilamiyor, yasaklamazlar dünya genelinde izleyicisi çok çünkü, her nekadarda kurgudan ibarette olsa işin içinde olduca iyi para var yasaklamazlar
yasaklansa ne olacak yani? eskiden kadınlar evlenince görüyordu p. n. si? gene aynı olur bence
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sn Demirel’in genelevleri kapatma fikri söylendiğinde bi sözü vardı. Haa sonra vatandaş bizi mi s! KS! n diye… p0rn0 içeriklerini de kaldırırlarsaa vatandaş bizi izler artık.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yasaklanmamalıdır, kadınlar ve erkekler çocuklarını odalarında uyutup kendi odalarında gerçek p*rno çevirtmiyorlar mu? p*rno gibi fantezileri gerçektedir yaşayabilir insanlar, sen küçük penislere denk geldin galiba?