Bakış açılarınızın farklılığını göstermenizi istiyorum bu soruya. Cinsellik yolunda yapılan iltifatlar övgüler mübah sayılmalı mı?😉

Bakış açılarınızın farklılığını göstermenizi istiyorum bu soruya. Cinsellik yolunda yapılan iltifatlar övgüler mübah sayılmalı mı?😉
Ben cinsellik anında partnerimi iltifatlarımla baştan çıkarmayı çok seviyorum. Bu arada sorundaki görsel yine muhteşem. Seni ve bu tür tahrik edicş sorularını da… Çok tatlısın sevgili @felaketce 🥰🌸🍃😎
Teşekkürler günaydın
İltifat olduğunu biliyorsan, zaten ortada bir sorun yoktur. Sevgiliye yapılan iltifatlar zaten duyguları yumuşatma için yapılır. Bence her iki tarafta rahatsız olmuyorsa günahlık bir tarafı yok.
Benim için bu yolda hersey mubah tir yakmasını severim
Sırf cinsellik için iltifat ediliyorsa zaten yemezler.. Bir insan samimi ve içten olmalı bana gelirken.. Sadece yatakta değil her an özel hissettirmeli ki sevişme verimli olsun.. Keyifli günler..
Teşekkürler canım🖤
Ricalar hayatım💋
Cevap
48Cevap
Hayır değildir özellikle erkeklere diyorum aşk yalanı atmayın sevişmek için
Cinsellikten yola çıkarak yapılan iltifatlar birebir doğru değilse bile doğruya yakındır.
Ben samimi bulduğum ve samimi olduğum kişilere her türlü iltifatı ediyorum mübah kavramları beni ilgilendirmiyor
Bence cinsellikte sadece iltifat değil yapilabilecek her şey mübahtır yine görseli döktürmüşsün😀
En azından giyinikler artık eskisi gibi nude atmıyorum😀
Geliyorum hemen😀
Onu bunu bilmem de kadının üstündekini çok beğendim.
Gerçekten çok efsane bir kıyafet direk bağrı yakan cinsten
Yatmak için sayısız yollara başvururum. Ki zaten kendisiyle yatmak için uğraşıyor olmam bile en büyük iltifat. Bu benim yğceliğim değil, onun değerini ifade eder
Mrhb
Bazen seks esnasında partnerizle öyle büyük bir uyum saglanıyorki tarif edebilmek için alınan hazzı,
İltifatlar havada uçuşuyor 🔥 bence geçerli ✌
İltifat, hoş söz elbette cinselliğe giden yolda mübahtır. Cinsellik esnasında iltifatlar yerini kaba ve argo sözlere ve karşılıklı inlemelere bırakmalıdır.
Mübah yerine başka bir kelime bulabilir misiniz. Dini bir anlamda mı soruyorsunuz anlaşılmıyor.
Kadını ve erkeği yükseltecek ilişkiyi renklendirmek iltifatlar güzel olur yapılmasına gerekir, hadi aşkım içinde patlat... gibi
Cinselliğe giden yolda yapılan her iltifat zafer uğruna yapılmış hamle gibidir her iltifat mübahtır 😀
Sevgilim dışında kimsenin yapması hoşuma gitmez , itici bulurum
Bi kamyon iltifat etsek yine kadınlara samimi gelmiyor. Canı isterse cinsellik yaşıyorlar istemezse sabaha kadar iltifat et ikna etmeye çalış yine de bir işe yaramıyor.
Karşı taraf övgüyü hak ediyorsa elbette mübah sayılır.
Eğer sevgilin ise çekici bulduğunu falan söylersin de elaleme söylenmez
Yanlış anlama da benim koca oğlan pantolonu patlatacak görselde ki ne
Sırf birisiyle yatacam diye ona olağandan fazla bir tek kelime etmem..
Yani iyi bir parnere iltifat etmekten çekinmem mübah veya değil
Capcaizdir. Asıl iltifatlar ilişki esnasında ya da sonrasında gelir
skemyeceğimiz karıya iltifat etmeyiz bunu mu isitiyon?
her ne kadar fazlaca tehlikeli olsa da bu riske değer diyorum alacağın %51 olumlu cevap ise rengarenk bir hale dönüştürür
Hayir sayılmazz günah sayilir hahahha😂🤣 umarım günah sayilirr 😝
Hayır tabiiki. Hoş olan incitmeyen motive eden her şey gereklidir. Yerini bulur.👍😊
O anlık geçerlidir :D
Köprüyü gecene kadar der gibi oldu😅
Ne dürüst bir adam😅
Tamamen cinsel içgüdü.:)
Sonu olmayacaksa neden yalvaralim
Bence evet iltifat iltifattır
Kadınlar tiyatro seviyor biz de oynuyoruz
Değil öyle şeyleri sevmem
Alana kadar her yol denenebilir
Eşin ise mübah tabiki
İltifat her zaman iyidir
Zina haramdır diğeri Full gaz yapilir:)
Sevaptır anasını satıyim
Böyük günahtır hele hele...🤣🤣🤣
Şüphen olmasın 🤣
Şüpheye düşebilirim 😀
Anın tadını cukarmak lazım yoksa hayat çekilmez olur 😄
Anlık tatlar hep bela olur😀
Anı kimle yasayacagın önemlidir ama 😄
Sende o aura var 😉
Belalı bir aurammı var diyosun yani. 😄😄😄 Yoksa anı yaşamasını bilen bir auramı 🙃
Yok ya auradan bela olmaz😀
O auradan ne olur peki 😄😄😄
Güzel bir sohbet😅
Evettttt her kadın sever
Sevmeyende bir sorun vardır zaten
bayılıyorum şu asyalılara
Kesinlikle
Mümkün
Çok doğru demişsin çünkü işin sonunda bal küpü var
foto fenaymış ama
@mkd0r keşke bunun linki olsaymış
Herşeyin sonu mübahtır