Cinsel Yaşam Evliyken mi bekarken mi sevişmek daha güzel? (Sayfa 2) PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 215 Evliyken mi bekarken mi sevişmek daha güzel? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sevişmek başlı başına güzel bir detaydır. 2 0 Yorumla
entelman Takip Et Master Yaş: 46 , eic 36% +1 yıl Evliyken sevişmek nasıl bir duygu hiç bilmiyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bekarken, hatta lisedeyken 😄 7 1 Yorumla uzaylı07 +1 yıl oww ateslı zamanlar Yorumla
Arifvv Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Her zaman ve her yerde 1 0 Yorumla
97-Mila- Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 57% +1 yıl Evli ya da bekar sınır yok. Yeterki seks olsun 3 0 Yorumla
istanbulvurucu Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Ben bekarim evliyken ne bileyim evlenmedim ki 1 0 Yorumla
ibooo1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Evliyken daha güzel 1 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evli bekar farketmez seks herzaman güzel 1 0 Yorumla
ISpectra07 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Aga ben tipsizim ne evliliği , ne sevgilisi? 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. Evlenip görmek lazım :) 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı. Helal olan güzeldir 3 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. sevısmek her daım guzeldır 1 0 Yorumla
yassax79 Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Her ikiside birinde rahatsın diğerinde heyecanli 1 0 Yorumla
Cafer123456789 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Tabiki bekarken. 1 0 Yorumla
elcdrummer Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. İkiside aynı... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bekarken 6 3 Yorumla ziyaretci84 +1 yıl Deneyim oldumu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla ziyaretci84 +1 yıl Bişey sorabilirmiyim yazarmısın bana Yorumla
Yalnız-mühendiss Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 653 cevap paylaştı. Bekarken 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Helalin tadı bambaşka
Sevişmek başlı başına güzel bir detaydır.
Hiç sevişmedim😂
Kadinlarin evlileri daha guzel sevisir..
- Evliyken
- Hayır, değil.
Evliyken sevişmek nasıl bir duygu hiç bilmiyorum.
Bekarken, hatta lisedeyken 😄
oww ateslı zamanlar
Her zaman ve her yerde
bekarken tabiki, çünkü yasak ve heyecan verici.
Evliyken... Sevdiğim kadınla.. Sınırsız
Bekarken ayri bir tati var gercekten 😄
Evli ya da bekar sınır yok. Yeterki seks olsun
Ben bekarim evliyken ne bileyim evlenmedim ki
Evliyken daha güzel
Evli olup eşle sevişmek en güzeli
Evli bekar farketmez seks herzaman güzel
Bekarken daha tutkulu daha özen gosterilerek
Aşk varsa sevişmek her daim güzel
Haram olduğu için daha tatlı geliyordur 😊
İkisinin de tadı başka
Hic sevismedigim icin bilmiyorum😂
Bekar ama haram sksksk
Bekarım. Bence bekarken sevişmek daha güzel :)
Evliyken❤
Bekarken, daha etkileyici ve zevkli
Evliyoen daha rahat sanirim
Bekarken heyecanı başka oluyor
Hem bekar hem bakirim🤣
Aga ben tipsizim ne evliliği , ne sevgilisi?
Evliyken sevişmek tabiki güzel ozgurce
Yasak olan daha zevkli
evli bekar farketmez sevişmenin kendisi güzel
İkisinin tadı da ayrı
Evliyken insanın pilly biter
ikisininde artıları ve eksileri var
Evlenip görmek lazım :)
Fark ediyor mu bu yaa
Helal olan güzeldir
Yasa aşk gizli aşk daha bir güzel olur bence
Meşrebi ne göre değişir
Evliyken