Cinsel Yaşam İlişkide ilişkiye girmek mi yoksa ön sevişme mi daha güzel? Don_Kişot_ Takip Et Yoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bence ön sevişmeNiye derseniz öyle yani.. İlişkide ilişkiye girmek mi yoksa ön sevişme mi daha güzel? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Adı üzerinde önsevişme yani girizgah. Ne aslından daha güzel olabilir ki 0 2 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Belki değişik fikirler çıkar diye düşündüm, herkes aynı fikirdeTabiki ön sevişme daha güzel hatta daha uzun olursa daha iyi olur Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Çok yorucu bir geceydi sabah sabah uyku bastırdı saat 6:30 gibi açıldım kendime geldim çalışıyorum Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Ön sevişme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bakireyim ama ön sevişme daha güzeldir galiba 2 1 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Güzeldir güzeldir merak etme Yorumla
Jurjum Takip Et Master Yaş: 39 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Önsevişme mesela ikinizde sadece üstünüzü sıyunmuşsunuz altınızda kot pantolon varr 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Seks daha tatlı kesinlikle... Ama bu on sevismenin güzel olmadığı anlamına gelmez. 0 0 Yorumla
Makro00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Ön sevişme çünkü adrenalin yükseltir 0 1 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Ön sevişmede sen ne yaparsınhele bi anlat dinleyelim Yorumla
TuranTrk Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Ön sevişmeyle bitirebilirim yani olayı öyle söylim 0 1 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Yani Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl On sevişme 1 14 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Sanki yaptın daha önce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Utanmadın mı yaparken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden utaniyim Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Herşeyin meydanda olarak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Meydanda değildi Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Nerede oldu bu olay Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kapalı alanda Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Oha yani üstünü bir ilişkiye girseydin bari Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok iyi fu Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Bozukmusun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Tamam şekerim teşekkür ederimSabah Sabah uyku bastırdı sana takıldım biraz açıldım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önemli değil rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Adı üzerinde önsevişme yani girizgah. Ne aslından daha güzel olabilir ki
Belki değişik fikirler çıkar diye düşündüm, herkes aynı fikirde
Tabiki ön sevişme daha güzel hatta daha uzun olursa daha iyi olur
Çok yorucu bir geceydi sabah sabah uyku bastırdı saat 6:30 gibi açıldım kendime geldim çalışıyorum
Ön sevişme
Bakireyim ama ön sevişme daha güzeldir galiba
Güzeldir güzeldir merak etme
Önsevişme mesela ikinizde sadece üstünüzü sıyunmuşsunuz altınızda kot pantolon varr
Seks daha tatlı kesinlikle... Ama bu on sevismenin güzel olmadığı anlamına gelmez.
Ön sevişme çünkü adrenalin yükseltir
Ön sevişmede sen ne yaparsın
hele bi anlat dinleyelim
Ön sevişmeyle bitirebilirim yani olayı öyle söylim
Yani
On sevişme
Sanki yaptın daha önce
Evet
Utanmadın mı yaparken
Neden utaniyim
Herşeyin meydanda olarak
Meydanda değildi