Cevabın nedir?
+1 yılAdı üstünde evliyken evlisin artık canınız istediğinde her zaman yapabilirsin ve ilerleyen zamanlarda monotonlaşacak ve sıkıcı olacak çoğu zaman artık insanın canı bile istemeyecektir. Ama bekarken öyle değil belki ilk defa yapıyorsun belki her zaman yapmadığın birşey, heyecan, istek daha fazla. Yaşamak istiyorsun, daha fazla keşfetmek istiyorsun. Denemek istiyorsun. Farklı kişilerle yapabiliyorsun fanteziler, hikayeler kurup vs. Sebeplerden dolayı bekarken daha iyidir kesinlikle 😉
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evliyken eyvah ne yaptım denecek bir şey olmadığı için elbet sınırsız sevişme olur uyum var ise.
30 Yorumla
Bekarken özlem ve heyacan daha çok olduğu için tartışmasız çok güzel. Evli ikende kafa rahat seviştiğin için güzel, fakat malesef sevgili iken olan özen gösterilmiyor..
131 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBekarlar daha mutlu. Evliler ne yazık ki yatakta uyumları yoksa eşleriyle sadece ihanet ederlerse adrenalin doruklarda yaşanır.
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
100Cevap
+1 yılEvlenmeden hayir diyenlerdenim, onun için bekarken sevişmek nasıl olur hiç bir fikrim yok. Fakat evlilikte özgürce sevişmek harika
110 Yorumla
+1 yılHiç evlenmediğim için tabi ki onu bilmiyorum ama bekar olup özgürce sevişmek çok daha güzel geliyor. Evlenince bakalım bekar halim gibi yakabilecekmiyim erkeğimi.
80 YorumlaSanırım yasak aşk her zaman daha cazip geliyor insana 🤷♀️
132 Yorumla
+1 yılIkisinin de tadi ayri canim
Bekarligin heyecani evliligin tecrubesi muthis70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılheyecandan kasıt soruyorsan tabi ki bekarken yaşanan daha heyecanlı. çünkü evlenince legal oluyor, ve her an nasılsa elinin altında, bugün olmasa yarın olur kafasıyla monoton bir döngüye giriyor maalesef ilişkilerde renk heyecan kalmıyor
10 Yorumla Bekarken heyecanlı olur ama bence evliyken çok daha güzel olur
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bekarken her şey daha güzel.
80 YorumlaBekarken kaçak göçek ve ayrı zevkli, evlilikte hesaplı programlı ve tadına doyum olmayacak şekilde..
Farklı...20 Yorumla
+1 yılBekar sevişmesinin yerini hiç bir şey tutamaz <3 Çünkü sürekli ana yemek değişiyor.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBekarken seviştim güzeldi; ara ara da yaparım.
Ama evlenmediğim için hiç bilemiyorum. Güzel olabilir 😊😊😃😃 Denemek lazım😂😂10 Yorumla İkisi de olmadi 2si de guzeldir bence ama evliyken daha iyidir heralde her istediginde her an yapabiliyorsun nede olsa :) degil mi?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Cübbeli Ahmet geldi aklıma. Bir videoda denk gelmiştim. Kısaca diyor ki, " Evlenmeden her haltı yemişsin. Evlenince yapacak bir şey bırakmamışsın."
10 YorumlaMedeni durumdan ziyade yüreğindeki kişiyle sevişmek her zaman daha güzeldir.
20 Yorumla
+1 yılBekarken ha yakalandım ha yakalanıcam ha oldu ha olucak derken bir adrenalin salgılıyo insan tabi bu evliyken de olabilir ama evliyken monotona bağlanıyor pek olmuyor tabiki bekarken ;) ;) ahlakımı bozdun be yau
00 Yorumla
+1 yılDuygusal çekimin olduğu biriyle sevişmek her zaman güzeldir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Hiç sevişmedim ama eminim ki evliyken eşiyle yapılan herşey daha güzeldir
10 Yorumla
+1 yılBekarken daha heyecanlı evliyken daha rahat oluyor
50 YorumlaBekarken daha heyecanlı
40 Yorumla
+1 yılSevdiğin, deli gibi arzuladığın adamlaysan evli veya bekar olmanın ne önemi var.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an bekarim ve bekarken diyorum evlenince bakarız
10 Yorumla Bekarken sevişmek heyecanlı. Evliyken sevişmek güzel
10 Yorumla
+1 yılBekarken daha heyecanlı ve cazip geliyor olmali
100 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence evliyken daha heyecanlı sonuçta karınla sevişiyorsun gelip geçici bir heves değil senin herşeyin
40 Yorumla
+1 yılBekârken sevişmenin tadı ayrıdır bence.(evlenmedigim için bilmiyorum)
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. Aşıkken ve severken sevişmek güzel. Evli biraz daha güzel olur resmen sana ait birisi ile sevişirsin
20 Yorumla
+1 yılİkisini de deneyip görmek lazım 🤔
100 Yorumla
+1 yılEvliyken. Her istediğin an yapabilirsin. Ve evindesin.. ama bekarken öyle değil
Örneğim her gece yapamazsın beraber yatamazsin her gece10 YorumlaErkekler için farketmiyor pek ama kadınlar evli ve cocukluysa evin yemeği temizliği çocuğun bakımı derken ne aşk ne seks hayatı kaliyor
20 Yorumla
+1 yılbekarken daha harika kesinkle
20 Yorumlabekarken sevişmek güzel ama kadınında işini bilmesi ve erkeği baştan çıkarmasını bilmelidir
10 YorumlaBekarken heyecan ve kaçamak duygusu daha yogun evlenmedim onu bilmiyorum :)
10 Yorumla
+1 yılMaalesef her gün aynı kadın ile sevişebilecek kapasiteye sahip değilim.
10 Yorumla
+1 yılBence evli ya da bekardan daha önemli olan partnerle olan uyum 😊😉
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evliyim ama seks hayatım yok gibi bir şey O yüzden bekarken daha iyi
46 Yorumla- +1 yıl
Nasıl neden yok anlayamadım
Cevap sahibi+1 yıl@Canyildirim66 eşimde olan bazı sorunlardan dolayı
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabi ki evliyken sevişmek daha zevkli. Ama işte yakalanmamak lazım.. Saygılar 😊
10 Yorumla
+1 yılher ikisinin de tadı başka :)
10 Yorumla
+1 yılÇok akıllı kadınsın bu soruya cevap veren adamların evlı ya da bekar olduklarını anında tespit edebılırsın sevişmek güzeldir benim cevabım
02 Yorumla- +1 yıl
Aklınıza neler geliyor,, alemsiniz
- +1 yıl
öyle değilse bile benım aklıma o geldı dırek :)
+1 yılbir deneme kabininde sevişebiliyorsan evi bekar fark etmez, heyecan olsun yeter ;)
10 YorumlaSevismek birde adrenalij iceriyorsa o zaman guzell 😉
10 Yorumla
+1 yılKaçak şeyler insana daha heyecan verir. Bekarken yapılan sevişme daha heyecanlidir.
10 Yorumla
+1 yılEn güzeli sevişirken finişe yakın bir zamanda imzayı attırmak.
10 Yorumla
+1 yılbekarken yasaklar ve bazı şeyleri tanımamak hoş gelebiliyor
10 Yorumla
+1 yılHiç ilişkim olmadı ama bence evli iken helalinle yaşamak daha zevkli olur bekar ken diyenlere de şunu demek istiyorum ki haram olan herşey cazip gelir
00 Yorumla
+1 yılTutku olmalı. Bir imza attık ya da atmadık diye değişmez tutku denen şey. 😏
10 Yorumla
+1 yılBekarim gayet cok guzel sinir yok Şu an evliyken esimle belkide bu yasadiklarimi yasayamam
10 Yorumlaİkisi de güzeldi evliyken sınırsız oluyor yani yok Oranın elleme yok buram sarkacak Derdiyok
10 YorumlaSeviştigin kişi ye bağlı benim gibi biri ise evlilik
10 YorumlaSonrasında duvar tarafı benim olsun başka birşy istemem
10 Yorumla
+1 yılEvlenmedigim için bilmiyorum ama sevişmek her zaman güzel
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılEvli bekari bilmemde onunla sevişmek başka olurdu sanırım
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle bekarken.. evlenince kadinlar saliyor kendini maalesef 😂😂
10 Yorumla
+1 yılİkisi arasında bir fark yok benim için.
60 Yorumla
+1 yılBekarken her türlü kızla sevişebilirsin. Ama evli isen helal olan, sana TAMAMEN ait olan kızla sevişirsin. Yani evli olmak daha iyi. 😀😀
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç normal ilişkim olmadı. Yasak severim ben. Evli dul kız farketmez. Zevkin zirvesi oluyor
20 Yorumla
+1 yılBekarken sanırım 🔥💥
70 Yorumla
+1 yılEvliyken Sürekli Aynı Kişiyle Yapmak Bayar Sıkar.
100 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekarken daha heyecanlı çünkü yasak olan hersey tatlı gelir
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Evlikyen bekar biriyle sevişmek 😂😂
20 YorumlaDaha evlenmedigim için bu sorunun cevabını verebilecek durumda değilim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe şekilde olursa olsun her zaman guzeldir
20 Yorumla - Devamını Gör (73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım