Kadın seviştikçe bağlanırken, erkek neden sıkılmaya başlıyor? Kadın seviştikçe bağlanır, erkek seviştikçe sıkılır. Genelde öyle olduğu söylenir. Sebebi nedir sizce? Erkekler farklı tenleri mi istiyor ve özlüyor?
Kadın seviştikçe bağlanırken, erkek neden sıkılmaya başlıyor?
Bıu devirde tam aksine oyun bozan daima kadındır. Kadın hak ve özgürlüklerini kafasına göre yorumlayan kadın:bu haklarını sınırsız seks ve birliktelik olarak yaşamak, anı yaşamak, para ve çıkar amaçlı kullanma özgürlüğü olarak ta karşımıza koymak ile mahvetti aşkları, sevdaları, bağlıl6k ve sadakâtları. En ufak şeye kızan, biraz soru sordun diye bile s3n kimsin ki deyip katşı çıkıp saniyesinde çekip giden ve her ne hikmwt ise de bir iki saat sonra başka bir erkeğin koynunda sabahlayan sözde kadınlar mahvetti akıl ve ruh sağlığımızı. Kime güvendi isem aşk ile vurdu, soyup soğana çevirdi, çaldı ve mahvetti hayalkerimi. Evet evet onu diyorum. Kadını kadın olan hiç bir ilişki de erkek vazgeçmez...
Belki de kadının artık kendini ona ait olduğunu düşünmesi ve sonrasında kendine bakmamasından da kaynaklı olabilir.
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Simdi artık öyle degil bnce kadinlar avci olmaya basladi. Erkegi elde etme cabasi elde ettikten sonra terk eden cok kadin gördüm. Önceleri erkek seni kullanir lafi eskide kaldi. Kadinlar hem parasini yiyor hemde iliskide zevkini sürüyor. Sıkilinca da ayriliyor. Cok tanik oldum.
Çünkü kadınlar ilişki ilerledikçe seks konusunda monotonlaşmaya başlıyor. Erkekler de sıkılıyor. Aslında kadının kendi de farkında olmadan sıkılıyor. Bütün sorun, iyi sevişmek. İyi sevişen, fantezilere açık, seksi eğlence olarak gören kadından hiç bir erkek sıkılmaz.
Maymun iştahlılık olsa gerek bu. Kadınlar seviştiği erkeğe ait olduğu insan olarak bakarken erkek bana ait olan kadın olarak bakıyor ve bu aidiyette sınır tanımak istemiyor belli ki..
Erkekler tek düz cinsellikten hoşlanmıyor çünkü, sürekli yenilik arıyor. Kadınlar biraz cinselliği basit yaşıyor, partnerine kendini sunmayı biraz görev ve iş olarak görüyor. Erkek tatmin edemeyen birisinden uzaklaşarak kaçar, cinsellik ile elde tutmaya çalışan erkek zaten bunu anlar ve kaçar. Kadınlar da ben bununla cinsellik yaşadım artık ona aidim gibi düşünceler oldukça da sürekli kaçan taraf erkek olacak.
Bu sadece basit cinsellikle açıklanacak bir durum değil. Duygular ve duyguların anlamlandırılması ile alakalı. Kadın daha anlamlandırdığı için uzun süreli olacağına kendini ikna ediyor. Erkek ise daha dar anlamlar yüklendiğinden erken bıkıyor. Şöyle örnek vereyim mesleğim ile ilişkilendirerek. Şimdi elmanın binbir çeşidi var. Kırmızı, sarı ve yeşil elma düşünelim. Kadın bunların hepsine farklı anlam ve hikayeler yüklüyor. Kırmızıya tutku, sarıya sevinç ve yeşile farklılık katıyor ve mutlu olabiliyor. Erkek ise elma işte yer geçerim diye bakıyor. Mesele tamda bu.
Aslında kadın seviştikce kendini tanır partnerini tanır ve zamanla taha fazla zevk almaya başlar ama erkek mizacı biraz daha farklı ve kültürel yetiştirilme erkeğe bu konuda daha rahat borakıyır buda büyük etken
Erkek her zaman yeni avlar, yeni fetihler, maceralar ister... Erkek duygusal anlamda bağlıdır ama bedenen bağlı kalmak onun yapısına pek te uygun olmaz. Evlilik gibi uzun soluklu ilişkilerde bedensel haz zamanla azalır. Ama kadınlar ilişki iyi gittiği, duygusal doyuma ulaştığı sürece bunu pek sorun etmezler.. Bunlar temel cinsiyet özelliklerimizin getirdiği farklılıklar.. Lakin zeki insanlar bu sorunları, eşlerini değiştirmeye uğraşmadan çözmeyi bir şekilde başarırlar.
Ben buna katılmıyorum neden derseniz duygusal bağ varsa her iki insan birbirinden asla sıkılmaz ve hayatlarına yaşadıkları sürece renk katar bağlılık sadakat hoşgörü saygı ve sevgi ögeleri her daim mevcut iliski içerisinde yipranmadigi sürece sorun olmaz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çoğu Erkek sekste çok bencildir kadın partneri mutlu olsun diye ilişkiye girer ama erkek kendi tatmin olması için ilişki Yaşar günümüz Türkiye’sinde kadınların bir çoğu eşi ya da sevgilisi tarafından tatmin edilemiyor ve buna rağmen sevgilisini tatmin ettikleri için mutlu mutlu yaşıyorlar ama erkekler öyle değil. Kadın tek olsun benim olsun derken erkek hepsi benim olsun der yatakta olduğu gibi bunda da bencildir erkekler kısacası kadın karşıdakinin mutluluğunu önemsediği için sıkılmayıp daha da bağlanırken erkek kendi mutluluğunu önemsediği için sıkılıp başkasına gidebiliyor maalesef durum böyle uzun oldu biraz ama 😄
Yeni bir ayakkabı aldığında ne hissediyorsun? Benim arabamla olan bağım eski dahi olsa seninle zaman geçirdikten sonra sana karşı hissetmem gerektigini düşündüğün. Fakat senin yeni ayakkabı aldiginda eski ayakkabıya olan hissin benim belli bir süre seninle geçirdikten sonra hissettiğim. Böyle bakmak lazım olaya.
Bu yanlış bir görüş bence onu söyle demek gerekir,.. Neden kadınlar seviştiği erkeğe bağlanırken erkek kadına bağlanmaz.. Çünkü kadın sevdiği erkeğe kendini verir her önüne gelen erkeğe vermez.. Ancak erkek her önüne gelen kadınla sevişir... İşte kadın bu yüreğinde sevgisiz erkeği ayırt edemediği zaman o durumu yaşar.
Erkek kadına göre daha çok eşli. Genel olarak söylüyorum. Kadın sevmeden sevişmek istemez. Ama erkek görsel olarak beğendiği her kadınla sevişmek ister. Erkek her çiçekten bal almak istediği için, bal aldığı için bağlanamıyor. Kadın ise tek bir erkeğe ait olmak istiyor.
Seven taraf, seks sonrası daha çok bağlanır, çünkü paylaşım artmıştır ve ilişki bir üst boyuta taşınmıştır. Sevmeyen taraf da hevesini almıştır, sıkılır.
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Benim fark ettiğim bir şey erkekler ulaşılmaz olan kadına daha çok bağlanıyor daha çok şevhet duyuyor bu yüzden her zaman o ulaşılmaz kadın olacağım
Aslında şaşkınlık verecek bir şey değil taş devrine dayanıyor bu eylem erkek avcı kadın toplayıcıdır. Erkek bir kaleyi ele geçirir sonra gözünü diğerine diker.
Aslında "seviştikçe" azalmıyor. Erkek avcı bir varlık, kadının tamamen ona ait olduğunu hissettiğinde ilgisi başka avlara kayıyor. Kaybetme korkusu bir ilişkinin olmazsa olmazıdır. Tabii dozunu kaçırmadan..
Kadınlar duygusal bir yapıya sahip olduğu için bağlanır. Erkek ise sürekli yeni şeyler keşfetmek istediği için sıkılır. Bir bakıma 7 nefisleri olduğu için diyebiliriz.
Sıkılmaya başladıysa kesinlikle istemediği gibi gidiyordur ilişki veya partneri istediği şeylere onay vermiyordur. Bence bu böyle. Peki sence ne olabilir?
Erkeğin sıkıldığına inanırım kendimden farklı tatlar farklı heyecanlar isteme nedeni olabilir en azından şahsen ancak kadının bağlandığına falan inanmıyorum
Sıkılmadım. hic birlikte oldum kadınlardan ama bu birwzda kadinin iliskideki rolü ne baglin pasif kaliyorsa erkek merakbetmeye basliyor her kadin ayni mi diye ilk p.. no izleyerek sonrada dek geldi mi farkli bir tene bakarak
Erkekler daha doyumsuz olduğu için. Hep daha fazlasını isterler.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bak bu kişiden kişiye değişir Sevgi varsa çok güzel olur ama şuda var sevgisi temizse seninle sevişmez çünkü insan sevdiğine kıyamaz ben böyleyim , seni ihtiyaç görüyorsa o ilişki bitmeye mecbur
Bedenini, ruhunu birleştirip, sevdiğinin bedenine kıyamaz! Ama başkasını hayâl eder ya da yakınlaşırken kıyabilir öyle mi? O zaman sevdiği incinmez öyle mi?
Bunu kadınların anlamasını beklemeyeyiz ama olay şu erkekler ilk başta çok heyecanlanır ve gün geçtikçe heyecan azalır yeni heyecanlar arar kadınsa duygusal bağ kurar be bırakamaz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kısacası tatlım karşına gerçekten aşik erkek çıkmamışburda bj anlamlari yukleyen erkekler bakma sn aşkı basit bisey goruyolar aşik olursan ondan vazgeçemezsin erkek bile olsa aşiksa vazgeçemez
Erkekde baglanir aslinda bu sordugunun cinsiyetle alakasi yok kisinin karekter rahatligi ile alakali kimisi surekli kalir kimisi ise degiskendir bakis acisi kisali bayanda ayni erkekde
En İyi Cevaplar