Sevgilim ile haftada iki kez yaşıyoruz acaba bu çok mu sık? sıkılıp gider mi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Sevgilim ile haftada iki kez yaşıyoruz acaba bu çok mu sık? sıkılıp gider mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Her gün de yapsan ayda bir de yapsan hiç yapmasan da gidecek olan gider. Bu seks yaptığın için değil
Haftada iki evlendikten sonra ideal olabilir de sevgiliyken hemen hergun günde 2 vs gibi sayılar olmali
Asla sıkılmam aksine daha çok baglanirim💋💋👣👣👣
sıkılır atar benim gibi ciddi evlilik düşünen biri sıkılmaz
Kadını çok rahat boşaltırım ve o da sürekli ister yani sıkılmaz
Neden sıkılalım ben olsam sana haftada 3 kez yapalım 4 kez yapalım derdim
Sıkılır, üçüncü şahısları alır hayatına
Monotonlasiyorsa sıkılır evet
Sıkılır bir insanla bir konuda anlaşmak sıkar
ideali bu ne sıkması haftada 7 sıkar anca :D
Aranızda ki yaşamı bilmem lazım bunun için
Çok değil. Az bile sayılır
Haftada 2 sık değil bence 😂
Bunaltan kadından sıkılır
Asla aksine birakmak istemez.
Hayır gayet iyi bi sıklık bence sıkılmaz
Farklı şeyler deneyin
haftada 2 kez az. hergun olmasi lazim.
Yani sevdiğini biriyle yapması sıkılmaz herhalde
Araya bir şeyler eklemeli ama
@gizli üye: yani aslında evlenmeden yapılmamlı bekaretin sevgiliye verip hiç bir şey olmamış ki evlenmesi doğru olmuyorum.. aynı kişi ile evlilik olsa ona okey ama belli bir süre sonra sevgilikte alacağını aldığında gider
Bende o düşüncedeyim ama yapmış artık bunlar ne diyebilirim ki ve evet gerçekten öyle alacağını alır sonra sıkılır tartışmalar falan filan sonrada olan pişmanliginiza oluyor belki olmuyor onlarda yapanların bileceği is
evet aynen olan oldu zaten de sadece bu duruma dile getirdim... bir çoğu sevgilikte cinselliği ne sanıyorlar anlamıyorum.. bu sadece sevgiliyi mutlu etmek için yapılıyor ama gelecek olmasa sıkıntı bazen bakire kız bulamacakyız diğe düşünüyorum
Öyle alacağını alır gider hmm sizler niye sadece erkeklerin cinsellik ihtiyacı olduğunu ya da sadece erkeklerin cinsellikten keyif aldığını sanıyorsunuz cinsellik tek taraflı değil iki kişininde İsteyerek yaptığı birşeydir biri diğerini kullandı diye olay yok çünkü ikiside İsteyerek kendi için yapıyor
Anlıyorum evet iki tarafli ama sevgili olduklarında.. kız istemese bile zorla ikna edip cinsel yasayorlar ayrılmasın diğe vs yani sonra işi bittiginde ya da evlenecekleri vakit bakire bir kız bulup evleniyorlar..
Sıkılmam ben ama onu bilemem
Diğer günler başkasıyla yatıyor olabilir
Ben sıkılmazdım gayet iyi
Haftada iki kez mi. Tatmin ediyor musun
Kadının yaşattıklarına bağlı
eninde sonunda bırakacak seni
fazla alıştırmayacaksın?
Bazen
Sıkılır
Hayır sıkışmaz
2 kez ideal sıkılmaz
Hergun yapiyoduk biz