Böyle bir ilişkinin içinde oldum. İsteksiz bir kadın ile internet üzerinden tanıştım. Bunu bana baştan söyledi. Direk konuya girdi. Kadın evli bir kadın dı. Bu güne nirvanaya hiç ulaşmamış, yani hiç organzmı yaşayamamış. İsteksizim bu konuda dedi, aslında kadınların bir çoğunda bu durum var. Burada erkeğe çok fedakarlıklar düşüyor. Mesela en basitinden ilgi çok önemli. Birde can alıcı dokunuşlar, örneğin bir erkeğin oral sexs yapması gibi. Erkek bu konuda şeffaf olmalı. Kadınının neresine dokunacağını iyi bilmeli, sexs yaparken erkek kendini düşünmemeli. Oldu bittiye getirmemeli. İsteksiz bir kadın ile sevişirken onu nirvanaya taşıması için, kesinlikle hart sexs yapmamalı. Çünkü kadın zaten isteksiz. Birde hart sexs uyguladığı zaman kadın nirvanaya ulaşamaz. Gayet sakin olmalı, sindire sindire oral sexs uygulamalı. Burada oral sexs ile ilgili fazla ayrıntıya girmiycem. Çok ceza alıyorum yazdıklarımdan dolayı. Sadece şunu yazmak istiyorum. Erkek asla partnerinin vücudunun hiç bir bölgesinden iğrenmemeli. Çok yavaş ve sakin bir şekilde oldu bittiye getirmeden her yerini yaşamalı. Dikkat edin her yerini en ince ayrıntısına kadar yalamalı. Ben inanıyorum ki, isteksiz bir kadın da nirvanaya ulaşacaktır. Ben başardım. İstek üzerine tekrar birlikte oldum. Ben buradan evli erkek arkadaşlara tavsiyem. Lütfen eşleriniz ile ilgilenin. Ayrıntısını zaten yazdım. Unutmayın arkadaşlar bu dünyaya bir defa geliyoruz. Her insan mutlu olmak ister. Mutluluğu eşlerinize çok görmeyin lütfen. Kalın sağlıcakla.
Onun hoşuna gideceği şeyler giyer sırnaşırım banamı hayır dicek?
5
0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
38
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aa tekrardan bir sorundan merhaba. Sevdiği şeyler yapılabilir. Farklı desenli kıyafetler, mekanı ateşleyecek jenerasyonlar bunu önleyebilir. Keyifler nasıl?
En İyi Cevaplar