Cinsel Yaşam Yatakta sizi cezbedecek partner nasıl olmalı? duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yatakta sizi cezbedecek partner nasıl olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl her kıyafete uygun siyah jartiyer takımlı bir kadın. Topuklu, transparan iç çamaşırlı, kıllı vajinaya sahip bir kadın. 1 3 Yorumla duygusalkaktus +1 yıl kıllı mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu bu yoruma cevap vermen için ekledim. Evet ben kıllı vajinayı daha Seksi bulurum. Temiz olursa yalamakta sıkıntı olmaz. Yorumla duygusalkaktus +1 yıl anladım Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyi oral yapan sekdi iyi bilen işini hakkıyla yapan tertemiz mislergibi kokan kendine iyi bakan güvenilir biri olsun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Libido yüksek kontrolü kimi zaman almayı seven ve freeuse gibi fantezilere açık olan biri 1 2 Yorumla duygusalkaktus +1 yıl o ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesela ben evde calisiyorken beni rahatsız edebilir aynı sekilde o calisiyorken ya da atiyorum telefonla konusurken ben onu rahatsiz edebilmeliyim Yorumla
MakeLikeATree Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Zevk aldığım, istediğim şeyleri yapmalı. O bunları yaparsa, ben onun her istediğini yaparım, doyururum. 1 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. Nefes almalı 😂😂Şaka bir yana sabit şu olmalı diyemem ama özel hissetmeliyim ona karşı çekim olmalı 1 0 Yorumla
asmira16 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 80% +1 yıl Eğitimli kültürlü ve ekonomisi düzgün olmalı. 2 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu cezbetmekten vazgeçtik kişisel temizliklerine baksalar yeter. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Omur iligini ileri verip kciini sallamali ben de kcini isirip sonra orayi satlerce imp girmecegim turden olmali 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Horlamamalı, battaniyeyi hep kendi üzerine çekmemeli 1 0 Yorumla
ejderiderya Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Ön sevişmede iyi olmalı. Birde oral yapmayı sevmeli 🤣 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Birbirimizi dinleyip uyduğımuz sürece sıkıntı yok. Çıkmadı karşıma henüz 😪 yapacak biri 0 0 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl bakımlı seksi giyinen aktif fantezileri olan çok sınırı olmayan biri olmalı 0 0 Yorumla
_posedioNN Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Sarışın, kumral, kızılBeyaz tenİnce belDolgun kalçaDolgun göğüsler.. 2 0 Yorumla
cupamizuverun Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl fiziksel olarak kriterlerimi karşılaması ve tutkulu olması 1 0 Yorumla
Batuhan1003 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Empati kurmali 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Fizik olarak gözüme hitap etmesi lazım 1 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Doyumsuz sınır tanımayan biri 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bana hükmetmeli. 2 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Vücudu istediğim gibi olmalı. 1 0 Yorumla
SSvermiştim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. 90 60 90 1 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. 90 60 90 1 0 Yorumla
H-b_a Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. sen olabilrisin. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
her kıyafete uygun siyah jartiyer takımlı bir kadın. Topuklu, transparan iç çamaşırlı, kıllı vajinaya sahip bir kadın.
kıllı mı
Bunu bu yoruma cevap vermen için ekledim. Evet ben kıllı vajinayı daha Seksi bulurum. Temiz olursa yalamakta sıkıntı olmaz.
anladım
İyi oral yapan sekdi iyi bilen işini hakkıyla yapan tertemiz mislergibi kokan kendine iyi bakan güvenilir biri olsun
Libido yüksek kontrolü kimi zaman almayı seven ve freeuse gibi fantezilere açık olan biri
o ne
Mesela ben evde calisiyorken beni rahatsız edebilir aynı sekilde o calisiyorken ya da atiyorum telefonla konusurken ben onu rahatsiz edebilmeliyim
Zevk aldığım, istediğim şeyleri yapmalı. O bunları yaparsa, ben onun her istediğini yaparım, doyururum.
Nefes almalı 😂😂
Şaka bir yana sabit şu olmalı diyemem ama özel hissetmeliyim ona karşı çekim olmalı
Eğitimli kültürlü ve ekonomisi düzgün olmalı.
yahu cezbetmekten vazgeçtik kişisel temizliklerine baksalar yeter.
Omur iligini ileri verip kciini sallamali ben de kcini isirip sonra orayi satlerce imp girmecegim turden olmali
Horlamamalı, battaniyeyi hep kendi üzerine çekmemeli
Ön sevişmede iyi olmalı. Birde oral yapmayı sevmeli 🤣
Birbirimizi dinleyip uyduğımuz sürece sıkıntı yok. Çıkmadı karşıma henüz 😪 yapacak biri
bakımlı seksi giyinen aktif fantezileri olan çok sınırı olmayan biri olmalı
Sarışın, kumral, kızıl
Beyaz ten
İnce bel
Dolgun kalça
Dolgun göğüsler..
fiziksel olarak kriterlerimi karşılaması ve tutkulu olması
İtaatkar ama ne istediğini de bilen
Empati kurmali
Fizik olarak gözüme hitap etmesi lazım
Doyumsuz sınır tanımayan biri
Bana hükmetmeli.