İçine kapanık bir ilişki mi yoksa herşeyi konuşarak ortak bir payda da buluşmak istermisin iz
Eşinizin içinden geldiği gibi davranması sizi rahatsız eder mi
Eşinizin içinden geldiği gibi davranması sizi rahatsız eder mi
Sadece sevdiğim kadını isterim. Beni ve kendini bileceği için, içinden geldiği gibi olması benim için yeterli. İkimiz de bir birey olduğumuzdan dolayı, isteklerimiz farklılık gösterebilir. Anı kusursuz yaşamak en güzelidir.
İçinden geldiği gibi davranmalı, onun da kendi arzuları olan bir birey olduğunu hissetmeliyim
seks sırasında konuşurum bazen küfür ederim o da karşılık vermeli
ve tabi ki libidosu düşük olmamalı
Cevap
24Cevap
Valla ben konuşarak çok şey keşfettim herkese de öneririm
Temiz, bakımlı, çekici seksi iç çamaşırları giyen ve bana karşı fazlasıyla arzulu, fantezilere açık biri
Her şeyi açık açık konuşmak isterim o da açık konuşsun susmak gerekirse susalım ama ortak noktamız olsun ki tadı olsun
Tabiki öz güveni yüksek ve isteklerini bana söyleyen olarak yatakta en az benim kadar aktif olmasını isterim
Konuşmadan kör sağır dilsiz bir ilişki olur çuval gibi yat rabot gibi kalk
Konuşarak herşeyi paylaşarak yaşanan ilişkiden yanayım.. 😇
Tabiki herşeyi konuşarak ortak bir paydada buluşmak isterim ben konuşmacı biriyim konuşarak çözemeyeceğim hiçbir şey yok
Eşim içinden gibi davranmalı ve her şey konuşulmalı. İnanın en büyük zevkler böyle sağlanıyor
Tabiki herşeyi konuşup herşeyi yaşayabileceğim biri olmalı.
En az benim kadar libidosu yüksek, bir kere orgazm olup bırakmayan, yeri gelince kontrolü eline alan, sert seven, birde küfürlü severse tadından yenmez
Konuşulsa her şey dört dörtlük olacak zaten eşler çekingen maalesef özellikle kadınlar
İletişim özürlü olmasın da..
Hiç önemi yok, rahat olması yeterli.
İçimden ne geldiğine bağlı
İçine kapanık istemem
içinden geldiği gibi davranmasını isterim
Mümkünse içine kapanık olsun.
Biraz cesur olmalı fantezilere. acik sen
Olması gereken o zaten
Heyecanlı
Sınırsız isteklı arzulu şevhetlı ateşli arzulu
Oral
libidosu yuksek olmalı bence