erkek arkadasim bende yasca buyuk. yasindan mi kaynaklaniyo bilmiyorum. ilk sefer erken geldiginde on sevisme cok uzun oldu ondan dedi. ustunde durmadim hatta hosuma gitti. fakat gecen hafta ve dun abartmiyorum 1 dakika surmedi bosalmadi. bir sey diyemedim ama baya bozuldum. bu durumu ona anlatmak istiyorum duzgun bir sekilde ama nasil soylenir bilmiyorum. hic tatmin olmuyorum bu sekilde. on sevisme bir yer kadar sonucta. ayni zevki vermiyor.
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalma yaşa bağlı olabileceği gibi ten uyumunun yakalanmaması, deneyim, sitres, hazırlıksız yakalanma, tatmin ve meönun edememe korkusu, partneri gözümüzde çok büyütüp yüceltmek, seksi hazırda beklemek, katılmayan eş, kokular, çok srksi ve etkileyici bir vücut, açırı tahrik, aşırı heyecan ve korkular gibi bir çok sebepten olabilmekte. Bu çok çabuk aşılabilecek bir durum ise de çoğunlukla suçlayan, isyan eden, bu ne yaa, bu mu yani deyip bilip bilmeden çemkiren bir partner ile de çok çok zora sokulabilen bir sorundur. Diyalog ve yapıcı yaklaşımlar ve bir kaç egzersiz ile çok kısa sürede hallolur bu sorun.
00 Yorumla
+1 yılSorun buysa öncelikle Okey'in Rotar prezervatifini kullanmanızı tavsiye ederim. Erken boşalma sorununa bir çözüm olarak. Ayrıca erkek sizin bedeninizden ve sıcaklığınızdan çok etkileniyor olabilir bu yüzden de erken boşalmaya meyil gösteriyor da olabilir. Sakin olup bunu güzellikle konuşarak halledebileceğinizi sanıyorum.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAktara gitsin Naco denen macundan alsın 20 tl zaten fiyatı ve 2 kaşık yesin. 1 saat sürüyor çok memnun kullanan erkekler.
40 Yorumla
Bir dakika kötü gercekten özellikle boşaldıktan sonra seni tatmin etmeyi bırakıyorsa bu da ayrı bir sorun
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
40Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Valla ne yalan söliyim bende de oluyodu. 2 sexin arasi cok açıldığında. Sanki daha once hic yapmamis gibi muthis zevk alip doruklara çıkıyorsun ve sonuç bommm.
Ama uzun ara olmadan yapılırsa daha uzun sürer.
Veyaaa ilk boşaldı. Yarim saat sonra tekrar deneyin bu da cok uzun sürer.10 Yorumla
+1 yılGeç boşalmanın bazı teknikleri var. Yarım saate, 45 dakikaya, hatta ilişki arasında çok kısa molaları sevişme ile idare ederek neredeyse 1 saate varacak teknikler. Kusura bakmayın ama seninkisi biraz ilişki esnasında kıtlıktan çıkmış gibi davranmış olabilir. Ritim teknik hak getire, çabuk patlatmış silahı 😁 Biraz araştırma yapsın, o da deneye deneye kendi yöntemini bulacaktır 👍 İpucu vereyim; zihinsel yöntemlere yoğunlaşsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalma psikolojik bir hastalıktır ben 5 sene önce öyleydim ilişkide geri çekilme tempo düşürme ile alıştırdım kendimi mastürbasyon yaparken tam boşalacağım zaman kendime hakim oluyordum bu şekilde alıştırdım kendimi ve ilk boşalmam 25.30 dakika sürüyor sonrası 1 saat kadar sürüyor yani beraber olduğum kadın gecede 2.3 defa boşalıyor ben anca 1 defa boşalırken.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilaç kullancak ya da tedavi görecek ya da ilk posta boş atsın ondan sonra sevişip ilişki yaşayın 1 tık daha geç boşalır
13 Yorumla
Soran+1 yıl2. olmadi hic belki ondandir. yasi var iste cabuk yoruluyo herhalde😂
Cevap sahibi+1 yılyorulma değil kendini kasıyor Ve Aşırı Mast alışmış Bir Diğeri ise erkelerin net %80 erken boşalma var mast yaparken olmaz ama ilişkide erken boşalır ilk 1 tane boşa atsın sonra 10 15 dk sonra ilşki yaşanırsa uzun sürer prezervetif geçitkricili kullaın ya da geçiktirici sprey sıksın kalıcı bişi için tedavi görmesi lazım ama üste söyledigim yöntemler işe yarıyacak birde birazda iş sende bitiyor ses falan cıkartıyorsan aşırı tahrik olur frene basamaz hemen araba boşa atar kendini yani aşrı tahik olmakda tektikliyor onu
Soran+1 yıltamam tessekkurler ben bir yolunu bulucam artik
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl"1 dakika surmedi bosalmadi". demişsin erken boşalmamışki adam. Geç boşalma var galiba
Yaş ile ilgisi yok boşalmanın ben hala normalim vede 20 sene önce nasıl isem yine aynıyım. Ön sevişme uzun olsada boşalabilir ama aradan 15 dk geçince yine eski haline gelir.
Boşalmak üzereyken az ara verin sonra yine başlayın, ikinizde tam son ana geldiğinizde boşalın.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO bunun farkındadır zaten. Uzun süre ilişkiye girmediği için de çabuk boşalıyordur... biraz daha sık ve düzenli. olursa ilişki bunu zamanla öğrenir... tabi sizin ilişki düzeyinizi tam bilmedeigu için.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Erken boşalmanın yaşla alakası yok bir nevi hastalıktır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşı geçiyor, bu saatten sonra yüksek performans bekleme. Ya onu boşaltan partneri olmayı kabul edeceksin ya da sana yetebilecek yağız bir delikanlı bulup bundan ayrılacaksın. Cinsellik, karşılıklıdır. Sana maximum zevki veremiyorsa seni masturbasyon malzemesi gibi boşalmak için kullanmaya da hakkı yoktur. Bari oral yapıp orgazma ulaştırsın, madem aleti iş görmüyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDun bir eskorta gittim , 20dk falan yaptik birlikte ama bitirmek icin herseyi yapti olmadi nazlanmaya badlayinca encok tharik oldugum poz. a getirtim ve bittim.
Bana dedigi su , sen cok iyi s... sun ya hep mi boyle gelmeden bisey mi yaptin dedi, hep boyle dedim, valla gormedim boylesini erkeklerin hemen hepsi erken bosaliyor bazılar i var daha iliskiye girmeden oral da bosaliyor dedi.
Yani burda 1 saat 2 saat yaparim diyenlere aldirma turk erkeklerinin %97 98si erken bosaliyor.00 Yorumla
+1 yılErken boşalmanın %100 çözümü vardır. Korkulacak birşey yok bu konuda. Erkek arkadaşını ikna edip bir cinsel terapiste gitmeniz gerekiyor. Randevulara uyduğunuz sürece emin olun %100 sonuç alırsınız. Ben yardımcı olmak isterdim cinsel terapi ile ilgili ama bulunduğunuz yerde gitmeniz gerekiyor.
00 YorumlaBüyük ihtimak psikolojiktir. Şu anda buna bozulursan daha da kötüye gider. Ama onu desteklersen pozitif motivasyonla ilerleme sağlayabilirsiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de var sanırım öyle bir problem. Aslında daha sık ilişki kurmaya çalışın ve bu adamı seviyorsan biraz alttan alman gerekebilir. Çünkü uzun süre ilişkiye girmeyince bu tür zaman problemleri doğuyor.
010 Yorumla
Soran+1 yılama ne kadar boyle surecek yani benimde ihtiyaclarim var
Cevap sahibi+1 yılSevgilin değilse ayrılabilirsin. Fuckbuddy falansa çünkü değmez. Ama onun dısında geciktiriciler kullanın.
Ama hepsinden önce onun kendini kontrol etmesi gerekecek.
Sen burada en çok haksızlığa uğrayansın, buna karşı çıkan olamaz sanırım.
Soran+1 yılyok boyle fuckbudye kim ne yapsin zaten. erkek arkadasim seviyorum da duzelmesi lazim acil. nasil konusacagimi bilmiyorum sadece bu konuyu acicam
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle onunla cidden dürüst ol. Sevdiğini vs vs söyle ama sevşirken iyi olduğunu ama seks sırasında orgazm olamadığnıı anlat.
Ondan uzatmasını rica et, boşalırken çekilmesini ve dinlenmesinin sıkıntı olmayacağını.
Başka 2-3 dk ya kadar uzatır sonra 5 dakika sonra zamanla uzar bu.
Zaten düzenli seks hayatınız olursa oda düzelir
Soran+1 yılorgazm olmayi falan gectim ben bu kdar erken bosalmasi normal degil
Cevap sahibi+1 yılYahu redditte falan görmedin mi hiç, daha değer değmez boşalanlar var:D
En azndan seninki 1 dakika dayanmış 😂😂😂
Soran+1 yılsevinmem mi lazim😂
Cevap sahibi+1 yılDüşünsene daha sulandığını hissedip değer değmez boşalıyor :D Daha kötüsü ne olabilir :D :D
Ama şaka bir yana bu bir problem ve çözülmesi erkeğe bağlı. Senin ellerin bağlanıyor. Sonuçta vajinanın sıcaklığını düşüremezsin ya
Soran+1 yılevet iste dun o kdar kotu oldum ki agliycaktim nerdeyse tuhaf olan da bir sey demiyo. fark etmemesi imkansiz yani. anlamiyorum bu durumun onun da hosuna gitmemesi gerek sonucta o da herhalde icinde daha cok kalmak ister
Cevap sahibi+1 yılTabi canım. Benim ilk basıma geldiğimde ben utancımdan ölmüştüm. İçinde kalmanın verdiği zevk, tırnaklarını geçirmesi, derini yolması, inlemesi, çığlıkları vs vs işte, bunlar 20 dakika sürse bıkmaz insan.
Benim 3-4 dakika sürünce moralim bozulmuştu
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken boşalma tanısı koyabilmek için öncesinde sorulması gereken bir çok soru var aslında. Sen direk erken boşalma demişsin ama belki de öyle değildir. Ne zamandır birliktesiniz? Ne zamandır seks hayatınız var?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ön sevişme olmalı, erken boşalma için de pelvik kaslarını güçlendirmesi ve yardımcı ürünler kullanması işinize yarayacaktır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDurmasına fırsat vermeden 2. ve 3. için onu ateşlemelisin 😊👍
00 Yorumla
+1 yılZamanla düzelecek bisey ama bir terapiste görünseniz iyi olur
04 Yorumla
Soran+1 yılya bu konuyu ona nasil acicagimi bilmiyorum
- +1 yıl
Çok kolay ilişki sonrası bahsedebilirsin eğer kendisi farkında ise zaten sıkıntı olmaz
Soran+1 yılfarkinda degil veya gormezden geliyo
- +1 yıl
O zaman sıkıntı var demektir iste
+1 yılOnunla konuşmalısın. Muhtemelen psikolojik sorunları vardır.
11 Yorumla- +1 yıl
Bir dr dan yardım alırsanız bu sorun kısa sürede çözülür.
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Yasi kac? Sekse cok ara vermeyin. Kilosu varsa mutlaka zayiflasin. Sigara alkol etkilidir. Mutlaka spor yapmali. Belli pozisyonlardan kacinin.
00 YorumlaBunu ona güzel bir dille şöyle seni tatmin etmeden kalkması çok sacma bir durum zaten ve erken bosalma kesinlikle nefes ile. ilgili ne kadar nefes kontrolü yaparsa o kadar uzun dayanır
00 Yorumla
+1 yıl1 dk büyük sorun, tedaviyi kabul etmiyorsa ilaç alsın
00 Yorumla
+1 yılVermez çok büyük sıkıntı bu bende de tam tersi geç boşalma var bir saat olduğu oluyor en az buda kız yeter diyor rahatsız oluyor ya ona ne yapabilirim
05 Yorumla- +1 yıl
Bana ulaşır mısın bir kaç bişi var
Soran+1 yılvermez mi 1 dakika surmuyo saka mi bu? kendimi kullanilmus hissediyorum.
- +1 yıl
O ne ya sokup çıkar boşal sinir bozucu senin daha ıslanmam bile o kadar ki boşalamaz
- +1 yıl
Alara
- +1 yıl
Orda mısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılResimdeki sensen ve çocuk daha önce se. x yapmadıysa ya da fazla yapmadıysa erken boşalması normal.
00 Yorumla
+1 yılBu duruma bozulmakmı? Senden fazlasıyla etkilendiğini göstermiş ama sürekli böyle devam ediyorsa sıkıntı gerçekten çokta şeyy yapma🤣
00 Yorumla
+1 yılkontrol edemiyor bosalmaya odaklaniyor bontemini bilmiyor sadece
00 YorumlaHaha 1 dk mı, birine bakıp çıkacaktım der gibi 😀
10 Yorumla
+1 yılİlk postada normal karşılanabilir ama sonrakiler daha önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilişkiden önce mast. yapsın veya alkol olabilir pratik çözümler
00 YorumlaGeçmişte Buna benzer bir sorun yaşamıştım
54 Yorumla
Soran+1 yılnasil bir cozum buldunuz
Soran+1 yılyardim almadiniz mi gecmez mi bu ya
+1 yılİşte bu gerçek bir sorun, takviye falan alacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıyafetli ve sıcaklığı hissettirme genelikle her erkekte vardur tecrübe
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSprey geçici çözüm
Dr kalıcı çözüm21 Yorumla- +1 yıl
Kaç yaşın
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnsevişmeyle ilgisi yok erken boşalmanın.
00 Yorumla kotu bir durum ne diyeyeim
00 Yorumla
+1 yılBeyınde gerceklesen bır duygu
00 Yorumla
+1 yılbize de öldük yeter diye bağırıyorlar sanda bak
00 Yorumla
+1 yılZamanla
07 Yorumla
Soran+1 yılsanmiyorum
Soran+1 yılfarkinda degil veya gormezden geliyo biktim artik
- +1 yıl
Görmezden geliyorsa ve seni düşünmüyorsa en önemlisi buna çözüm aramıyorsa zamanda düzeltemez bunu
Soran+1 yılya boyle bir seyi nasil dusunmezki sonucta her erkek bence daha uzun sursun ister yaniliyor muym?
- +1 yıl
Yanılmıyorsun haklısın dediğim gibi önemli olan seni düşünüp buna çözüm araması yoksa erken boşalma sorun değil çözüm aramamak karşındaki insanı önemsememek sorun
Soran+1 yılcok haklisin
- +1 yıl
Öyle
+1 yılBu bir hastalıktır.
00 YorumlaBense 2 saat sürüyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. bunun çözümü tedavi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOn sevişmeyi uzun tutun olmadi sprey alsin
00 Yorumlatedavi olsun
00 YorumlaÇözülmez
00 Yorumla
+1 yılHicmi zevk almiyon