8 ayGeciktiricili prezervatiflerden yararlanabilirsiniz eğer düzelmezse hekim kontrolünden geçmeniz gerekir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Rahatlamaya ve acele etmemeye odaklanmak önemli. Partnerle birlikte dur-kalk teknikleri, nefes kontrolü ve gerekirse cinsel terapist önerisiyle ilerlemek işe yarar.
00 Yorumla
8 ayNefes kontrolü ve tempo ayarlama ile , gerisi fasa fiso. zamanla geç gelmesinden şikayet eder olacaksın.
00 Yorumla
8 ayUzun programa ön yıkamalı ayarla çamaşırlar daha temiz ve beyaz çıkacak.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Egzersizler var bunun için sosyal medyada araştır görürsün.
00 Yorumla
8 ayGeciktirici kullanabilirsiniz. Bir de uzun süre ilişkiye girmediyseniz normal.
00 YorumlaOo çok kısa hic doktora gitmedin mi
00 Yorumla
8 ayDüzenli s.. olmadığı için öylesindir büyük ihtimal. Diyelim ki evlisin aynı sorun var o zaman masaj yapıcaksın bazı teknik hareketlerle düzelir. Nasıl diye sorma araştır öğren benden bu kadar😊
00 Yorumla15 20 saniye çok kısa knka ben en az 20 dk oda en az inanmayan varsa gelsin denim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ayZor bir durum ilaç kullanmayı denedin mi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
8 aykegel hareketine mutlaka başlayın
010 Yorumla- 8 ay
oney ya
- 8 ay
@sıcaksevde43 gaz çıkarmamaya çalışıyormuş gibi kasları sıkıp, 3 saniye tutup, bırak 5 ila 10 saniye süre ile gevşetin. Daha sonra tekrar 3 saniyeyle başlayıp, bunu günde 10defa tekrarla
4 hafta sonra bomba anladınmı?
- 8 ay
işe yarıyormu cidden kocama anlatıcam bak sonra kızıyor boşboş şeylerle gelme diye
- 8 ay
sanki boş boş şeylerle "gelen" benim anladın sen
- 8 ay
@sıcaksevde43 yaramasa yazmam ben boş ve beleş birisi değilim
- 8 ay
@Bad-Romance ya merak ediyorum bunca yorum bunca cevabın içinden benim yorumumu nasıl buluyorsun? yetmiyor yorum yazan bir kadın üyeye yorum yazarken hiç yüzün kızarmıyor mu? nasıl bir icatsın sen ya ahmakmısın? canımsın? yavvvaşakmısın anlamadım şerr**siz
- 8 ay
@Bad-Romance ha b, ir de en süper cevap seçilmiş bir yorumu eleşytiriyorsun ha bir de evlisin demek ki sende 3 saniyede boşalıyorsun g*tlek
- 8 ay
@Bad-Romance demek ki diyoprum karın senden memnun değil diyorum orrrrrrrrrrr**u ço*uğu ga*at
- 8 ay
beyefendi ben göremedim ne demiş o hadsiz rica etsem yazar mısınız?
- 8 ay
@sıcaksevde43 4 gün olmuş kendisini engelledim yorumlarınıda sildim ama sanırım işe yaramıyor gibi saçmalamış aptal herif
7 aykegel egzersizi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayEgzersiz ile süre uzat.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 aySürekli bir partner ve düzenli ilişki ile
00 Yorumlaolmuyor heyecan yüksek
00 Yorumla
8 ayEvlimisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayEvli misin
00 Yorumla
8 ayÖn sevismeyi uzun tutmalisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Düzelmez ki amasyada
00 Yorumla
8 ayDoktora git
00 Yorumladoktora git
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem