Cinsel Yaşam Sevgili ile cinsellik hakkında konuşmak ne kadar doğru? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sevgili ile cinsellik hakkında konuşmak ne kadar doğru? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok doğru 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok doğru 0 0 Yorumla
alektamovvik Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Yanlış 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. Ne kadardır sevgilin 0 0 Yorumla
Irresistible-tiger Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Konuş gitsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yarın bir gün ayrılırsak pişman olmaz mıyım? Gerçekten ne yapacağımı bilmediğim icin soruyorum onu çok seviyorum pisman olmaktan korkuyorum Yorumla Irresistible-tiger +1 yıl Içinden. gelmeyen hiç bir şeyi yapma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Çok doğru
İlişkiye gir
Sen direk çözmüşsün olayı😂
çok gereksiz
Ileri gidilmezse iyi
Ne kadarlık ilişki?
Çok doğru
Yanlış
konusacaksin tabiki
İçinden geleni yap
Güven varsa olabilir
Ne kadardır sevgilin
konuşmak iyidir
Konuş gitsin
Yarın bir gün ayrılırsak pişman olmaz mıyım? Gerçekten ne yapacağımı bilmediğim icin soruyorum onu çok seviyorum pisman olmaktan korkuyorum
Içinden. gelmeyen hiç bir şeyi yapma
Doğru degl
Nikahtan sonra...
Sen istiyormuşum
Yanlış bence
Erkekler hep aynı