Yapılan bir araştırmaya göre evli çiftler birbirinde bulamadığı cinsel tatmini sanalda arıyor ve fiziksel bir durum olmadığı için aldatmadan saymıyor.Sizce sanal seks aldatma sayılmayacak bir eylem midir?Siz, eşinizi sanal seks yaparken yakalasanız ne yaparsınız? Bunun gerçek bir aldatma olduğunu mu düşünürsünüz yoksa laptop'u evden atar kaldığınız yerden devam mı edersiniz, ya da sizde sanalda takılmaya mı başlarsınız🤔?
Evet sanal seks aldatmadır ve boşanma, ayrılma sebebir. Sonuç olarak bir eylem yapılmış olunuyor.. Beni değil bir başkasını düşünerek boşalmış olması ayrılma sebebimdir..
Gerçek aldatmada mi varmış. Aldatma aldatmadir sanal ile gerçekte arasinda ki tek fark ten tene değmiyor bu aldatma degilmi yinede. Eğerki evli erkekler sanal sesk yapyorda buna aldatmaya girmiyor diyorsa kusura bakmayın karılarınızda yapsın o zman ne olucak sonucya aldatma değil bişey değil.
sanal seks zina sayılmaz. zira zina dediğimiz şey, evli bir kişinin eşi dışında bir kişi ile cinsel ilişki kurmasıdır. sanal seks, güven sarsıcı davranış olarak yorumlanır. boşanma sebebi sayar, evlilik birliği temelinden sarsılmış olur. boşanma gerçekleşir ama sebep farklıdır
Sanal seks kadar saçma bir şey duymadım ben. Nasıl zevk alabiliyolar anlamıyorum 😂 Bırak boşanma sebebini onu yapanları teknolojiden de men etmeli😂 Kesin o seks robotları, şişme bebekler falan var ya onları yapanlarda sanal seks bağımlılarıdır shsbsvs
Bu siteden 36 yasinda evli bir kadin özelden bana yürümüstü, birde soru sormustu özelden erkekler mesaj atarak cok rahatsiz ediyor diye. Kadinlar cok kompleks bir ruha sahipsiniz, anlamak bazen cok cok zor. Aldatmayin, yapiyorsaniz aldatmadan yapin, bu herkes evli, sevgili, arkadas icin gecerli. Hayatinizda birisi varsa, karsilikli seks sobetiniz bana göre aldatmadir,
- Evet, boşanma sebebidir. - Hayır, aldatma sayılabilecek bir eylem. - Başkasıyla sanal seks yaptığını inkar edemeyecek ortamı yarattıktan sonra hiçbir şey demeden terk ederim. - Gerçek bir aldatma olduğunu düşünüp evi terk ederim.
Şimdi yazmak istediğimi yazsaydım ya şikayet ederdiniz genel olarak ya da mod görür yorumu kaldırır Türk erkeği olarak öyle bir durum ile karışılsşılsaydı sonu cinayet olarak kesin biterdi yönündeyim
Ben sayarim abicim ne munasabet ya saymam demissiniz hic mi kiskanmicaksiniz esiniz ben varken baska biriyle cinsellik hayal etmesi ne demek nasil midesiz insanlarsiniz
Oturur düşünürüm acaba nerede hata yaptım ve ona kızmadan önce kendime kızarım bu zamana kadar neredeydin şu da bir gerçek sanal seks Bence aldatma sayılmaz Sonuçta tentene değmiyor yani bence normal bir şey abartmamak kaydıyla Benim eşim yapar mı hayatta yapmaz ben yaparım ben kendime o kadar güvenmiyorum
Sanal aldatmadan sayılmaz en azından ben saymam, yapsın iş üstü yakalayayım farketmez ama tabi etraftan bir insansa iş değişir biraz, bir de yüzünü gösterdi mi tanıdık etraftan birine yüzünü göstermediyse sorun yok.
Ne Bilecem Belki Yüzyüzede görüşme diğini zaten nerden ot p. k var onlar boşanma sebebi sayılır ama gerçek boşanma sebebleri sayılmaz ozaman evlenmesin niye bir birlerii sıkıntıya sokuyorlar sanaldan her zaman halletsin işlerini evlenmeye gerek yok
bence aldatma nede olsa benim eşim başkasına gösteriyor keserim tüm bağları ama şu varki bence cinsel yetmezliği boşanma sebebi olabilir nede olsa bulamadığı zevki başkalarında arıyor e buda aldatma sebep cinselik önemli ağa bağı güçlendirir
Sanal seks nedir kardeşim... bununla zevk almak sacmaliktan başka birşey değil... aldatma kısmını gelince illa et et değerek olmuyor zihin kalp kirli duygularla yaşıyorsa bu zaten aldatmadir... soyunup koynuna girmeye gerek yok
Bu sanal seks nedir yahu millet tutturmuş sanal sanal Gerçekten bilmiyorum ne olduğunu ama sanırım her türlü başkalarıyla özel paylaşmak aldatma olsa gerek
Düşüncem bu doğrusu çünkü kadın sadece ev islerinde görevini tam olarak yerine getirmeye çalıştığı için akşamında bir yorgunluk kendine bakımsızlığı vs. Buda erkekleri dışarıda arayışa surukleyebiliyor, ama sanal seks yapan kadında çok evli olduğu halde üzücü...
Evlilikte bu tur seyleri yapmak zaten ihanete girer bosanma sebebi olabilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Olmamalı bence, eşlerin her ikisi de reelden ziyade sanalda kaçamak yapıp farklılık yaşayabilmeli, hatta beraberce de birileriyle yapıp fantezi kurabilirler.
2 yıldan sonra evlilikte seks monotonlaşıyor. Eğer çiftlerlerden birisi yeniliklere açık değillerse fantezi dünyaları darsa diğer eş için çekilmez bir hal alır. Bu nedenle diğer eşin tek gecelik ya da sanalda kendisini tatmin etmesi kadar normal bir şey yok diye düşünüyorum
@doctorkidney 20 de evlensen bizim gibi yaş farkı 10 ise sen 30 ken adam 40 yaşında oluyor o sürede çocuklar büyüyor kendine takıyorsun kafayı zevklerine isteklerine arzularına ne istediğine aslında 10 farazi bir rakam beşten sonra da yapanlar var bunları ben kendimi 27 de tanıdım keşfettim diyeyim bizde bu süre 8-10 yıla denk geldi , kiminin karısı inek kiminin kocası öküz aldatmaya niyeti olmayan da sanala yöneliyor işte basit değil mi , inekler ve öküzler de ne hikmetse doğru düzgün boşanmayı kabul etmiyor
En İyi Cevaplar