Erken boşalan erkekler aradaki açığı ön sevişme esnasında fazlasıyla kapatmaya çalışıyor. :P Ama nedense geç boşalan erkekler perfonmansına mı güveniyor bilemiyorum hep bir ön sevişmeyi kısa kesişler tripler..#beyazorkidem😘
Erken boşalan erkekler ön sevişmeyi uzun tutarken, geç boşalan erkekler neden ön sevişmeyi es geçer?
Böyle bir ters orantı olduğunu düşünmüyorum. Her iki durumu yaşayan erkeklerle karşılaşmak kadının da cinsel ve adam seçme konusunda tecrübesizliğini gösterir. Sürekli ön sevişmesi uzun erken boşalan ya da az sevişen ama geç boşalan ile karşılaşıyor ve her ikisi kısa veya uzun süren ile yaşamıyorsa oturup nerede yanlış yaptığını düşünmeli. Sanmıyorum erken boşalan bir erkeğin uzun sevişme taraflısı olduğunu ya da geç boşalan birinin "zaten geç geliyorum sevişmeye ne gerek var" düşüncesi ile olaya dalacağını...
Önemli olan uzun bir zaman içinde her şey ile fantaziler ile sevişmek yoksa uzun zaman kadının içinde gidip gelmek seks değil çiftleşme.. seks de konu salt olarak boşalma değil her seti ile doyuma ulaşmak.. Rakı sofrasının adabı bile öyle uzun süre içinde her meze ile yudum yudum içmektir.. Lıngır Lıngır hemen rakı içilirse sofradan bir şey anlamadan sarhoş bile kalkilmaz.
Uzun bir ön sevişme, kadını da erkeği de ilişkiye hazırlayacağı için iki taraf da zirveye daha hızlı, daha kolay ulaşırlar. Ön sevişme olmayan bir ilişkide de dibini bulana kadar gir çık yapacakları için tatmin olmak güçleşir, süre uzar ve kendi şahsi fikrim; haz azalır.
Biraz bencillik diyebiliriz belki birazda korku erken boşalanın yetememe geç boşalanın bezdirme korkusu Ama her ne olursa olsun yatakta doyurucu eş/partner paha piçilmez
Bende erken geliyorum yalan yok şimdi. Ama ön sevişmeyi uzun tutma isteğim aradaki farkı kapatmak için değil tamamen kendim seviyorum öpmeyi yalamayı dokunmayı falan. Ve kadınlarda ön sevişmeden daha çok haz duyuyor bunu da biliyorum. Geö kendimi hem karşı tarafı memnun edebilmek adına yani.
Karşımdakini her zaman mutlu etmesini bildim. Yeteri kadar uzun sevişirim. Birleşmeye hazır olduğunu hissettim an. Herseyimle bitiririm isini. Erkende boşalmam açıkçası. Karşımdaki her zaman boşal artık der baya zorlarım. Ve sonunda 2 mizde mutlu bitiririz.
Aslında drnge olayı bu erken bosalıyosa on sevısmeyı uzatarak hem ılıskı suresını uzatmıs olıyo hemde kadını tatmın edıp sonra krndı fınalıze olmak ıstıyo grc bosalanlar ıse on sevısmeyı es gecerek hayvansal duygularını sergılıyo onrmlı olan sevısırken her halınle sevısmek ten nefes bakıs tum duyu organlarını doyurarark sevısmek ve deger onem vererek doymaya calısmaktır sevısmek denılen sey ıkı bedenın ruha ulasma cabası olmalıdır dıger turlu hayvandan farksız oluyor zaten
Yani. 40 dakka pompa yapabiliyorum zaten neden yarım saat boyunca pompa öncesi zaman kaybı yaşayım. Partneri ıslat, inlet yeter lan işte. Her kadında pozisyon almadan 3 defa boşalmak istiyor. Partner isek bu olmaz. Köle değiliz yani kusura bakmayın. Ha doruklara çıkaramıyor sam 40-50 dakka pompayla hesap sor o zaman ona lafım yok ama yok önsevişme kısaymış yok şöyleydi böyleydi yapay gündemlerle gelme bana.
Erken veya geç boşalmayla alakası olduğunu sanmıyorum. Ön sevişmeyi seviyor veya sevmiyordur. Şahsen ben 1,5 saatte ancak boşalmama rağmen 45 dk da ön sevişme yapıyorum. Süremiz olsa ruhu beslemek adına bunu sabaha kadar da sıkılmadan yaparım.
Dogru bilinen bir yanlis daha.. Bir kadin bir erkek tam olarak isinmamissa cinsellige , ön sevismede isinma turlarini atmak zorundadir.. :/ Atmiyorsa problem.. :/
Çünkü erken boşalan erkek kadından daha baskın olmadığı için erken boşalır. Geç boşalan erkek de baskın olduğu için geç boşalır. Ön sevişme erken boşalma ya da geç bosalma ile bağlantılı değildir.
Yok hayır ben oldukça fazla geç boşalan bir erkeğim. Ayrıca ön sevişmeyi de oldukça fazla tutuyorum. En az bir saat oral sexs uyguluyorum. Ve defalarca organzm olmasını sağlıyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çünkü ön sevişme iki tarafında aşırı haz almasını sağlar ve erkek içine girdiginde o ıslaklıgı ve sıcaklıgı hissettiginde ister istemez boşalır. Fakat ön sevişme yapmayan kişi içinde hazzı almaya başladıgı için süreyi uzatması normal ıslatıcak ısıtıcak sonra boşalacak.
bazı erkeklerin öz güvenleri olmadığı için erken boşalmamak için ilaç kullanıyorlar, ilacın etkisi geçmeden bir an önce ilişkiye başlıyorlar. ön sevişmeye zaman ayırmıyorlar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim eşimde erken boşalma var ve ön sevişmeyi kısa tutuyor Hatta ilk birlikteliğimizde ön sevişme dahi yapmamıştık
Çünkü ön sevişme ilişki süresini uzatır. Geç boşalanlar bunu gereksiz görür
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bilemiyorum ancak ben Hep ön sevişmenin uzun olmasından yanayım, boşalma nasıl olsa olur. Hatta özellikle aynı anda orgazm olmak herkesin yapabileceği bir olay olmadığından, özellikle buna dikkat ederim.
17 yaşımdan bu yana hep geç boşalma sorunu yaşıyorum galiba partnerin tecrübesi önemli ve hep ön sevişmeyi uzun tutarım genelde ön sevişmeyle 110 dakika gittiğimiz oldu ama partner deneyimliyse süre azalıyor
Ön sevişme kadını da erkeği de ilişkiye hazırlar ve zirveye daha hızlı, daha kolay ulaştırır. Ön sevişmesiz gir çık saygısızca bencilce tatmin amaçlıdır, birlikte hazzı azaltır... 😘😎🌸🍃
En İyi Cevaplar