Ya da önceliği cinsellik olmayan mı demeliyim? Bir ilişkiye başladıklarında her erkek karşı cinsten bunu bekler mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks önceliği olmayan erkek vardır. Çünkü önceliğin seks olduğu zaman, biriyle seks için birlikte olduğun zaman, bir süre sonra aslında sevilmediğini anlıyorsun. Ne kadar seks yaparsan yap, sonunda yalnızsın. Belli bir süre sonra ergenlik psikolojisinden kurtulduğumda sevginin çok daha önemli olduğunu anlıyorsun. Seksin ön planda olmaması erkekte bir sorun olduğunu değil geçte olsa sevginin kıymetini anladığını gösterir.
00 Yorumla
+1 yılHer erkek seks yapmak ister ama bu duygusal anlamda bir şey yaşamaz anlamına gelmez ki duygusal olarak sevilme ihtiyacı olan sadece kadınlar değil ki erkeklerde sevilmeye ihtiyaç duyar yalnızlık hissini öyle atarlar😉
20 Yorumla
Önceliği cinsellik olmayan kaliteli erkekler elbette mevcut. Bir ilişkiye başlandığında her erkek bunu beklemez zira bu durumlar kişiye göre değişir. Her erkek seks delisi olacak diye bişey yok.
11 Yorumla
+1 yılseks yapmak istemeyen erkek seks yapamıyordur canim. Oda erkek değildir zaten 😉
72 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
52Cevap
+1 yılSeks yapmak istemeyen erkek vardır cinselliği düşünmezler böyle bir erkek kocan olsun istermisin bir düşün bakalım. burada bir kaç defadır kocam isteksiz diye sorular soruyorlar yeni evli sayılır haftada bir yapamıyoruz diyor yaptığında da 5 dk 10dk arası sürüyormuş. şimdi burada kızlar hergün defalarca erkekler cinsellikten başka birşey düşünmez mi diye soruyorlar buluyorlar anlattığım gibi birini boşanmak istiyorlar sonrada. kadını biz cilveli olsun isteriz biliyoruz artık öyle olmayan bir kız yatakta odun gibidir soğutur erkeği sık sevişmek istemez. karısını aldatır bu adam doymadığı için ondan sonra kocam aldattı olur. büyük penisim var partnerimde istekli kadın 2 günde bir ortalama sevişiyoruz her sevişme 2 saat sürüyor ben memnunum o da çok memnun ne istediğimizi bilmemiz lazım yoksa pişman olmayalım
00 Yorumla
+1 yılİstemek ayrı yapmak ayrı. Erkek için sexin duygusala dayanması gerekmiyor. Savaşta askerler tecavüz edebiliyor başka ülkenin kadınlarına. Hiç sevmediği hayat kadını ile de birlikte olabiliyor. Anlıyacağın istemeyi her erkek ister ama kimisi kar zarar düşünür iradesine hakim olur yapmaz kimisi de yapar.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Psikolojik sorunu olan, öz güveni düşük olan veya kadından iğrenen erkek seks yapmaktan kaça bilir.. Ancak her normal erkek her zaman Seksi düşünür ve ister.
20 Yorumla
+1 yılEğer bir sağlık sorunu yoksa. Veya aseksüel değilse. Her erkek bunu ister. Kimisi dini, kimisi etik kaygılardan evlilikten önce bunu partnerinden istemeyebilir ve/veya beklemeyebilir.
10 Yorumla
+1 yılNormal bir erkek bekler, niye beklemesin? Hatta beklemez ister direk.
110 Yorumla
Soran+1 yılpeki ciddi ilişki düşünen ve yalnızca bu amaçla beraber olmak isteyen bir erkeği nasıl ayırt edeceğiz?
- +1 yıl
Al karşına sor, vereceği cevabı kesinlikle yadırgamayacağını, üzülmeyeceğini falan söyle %100 dürüst olmasını kesinlikle net bir şekilde vurgula, mutlaka söyleyecektir.
Soran+1 yılsoramıyorsak?
- +1 yıl
Ayrılana kadar anlayamazsın.
Soran+1 yılberaber değiliz ki
- +1 yıl
Yürümez o ilişki.
Soran+1 yılhayır sevgilim değil zaten haha
- +1 yıl
Niye dert ettin ki okadar o zaman sdfaads
Soran+1 yılkarşımdaki insanın niyetini anlamaya çalışıyorum ciddi mi değil mi diye
- +1 yıl
Belli olmuyor bu işler
+1 yılİlk başta düşünüp sonra kişiyi tanıyıp elimi bile sürmedigm çok bayan oldu her erkek düşünür ama sonrasında kişiliğini gördükten sonra ona kıyamayan çok az kişi vardır bence
10 Yorumla
+1 yılKimse inanmayacak ama karsi taraf benden istemedikce ben asla yapmam. Benim icin oncelik romantizm sohbet saygi
10 Yorumla
+1 yılTamamen cinsellik istemesede illaki birseyler yasamak ister, bunu sadece erkek degil kadınlarda ister
10 Yorumla
+1 yılİlk zamanlar öncelik birbirini tanımak olmalı ve iyi anlaşılıyorsa o aşamaya geçilmelidir
10 YorumlaBen sevgi isterim cinsellik sonuncu sıra da bana göre. Bu benim isteksiz olduğum anlamına gelmez herşeyin yeri zamanı var
10 YorumlaBu bir ihtiyaç kız erkek farketmez herkes ister
91 Yorumla
+1 yılbeklemesi doğal olandır. istemiyorsa sıkıntı vardır.
012 Yorumla
Soran+1 yılbeklemesi doğal ama sevgiden öncelikli midir cinsellik beklentisi?
- +1 yıl
sevgiyle bir bütündür. sevmediğine cinsellik hissetmez.
Soran+1 yılyani bir erkeğin bir kızı arzulaması olumlu bir şey mi? mesela diyelim onu arzuluyor ama kız onunla ciddi bir ilişki düşündüğü konusunda kararsızlık yaşıyor. nereden anlayacağız ki?
- +1 yıl
bir erkeğin kızı arzulaması normal birşey. ciddi bir ilişkide de arzulaması normal birşey. ama kız istemediği halde cinsel birliktelik yaşamak istemek ve buna zorlamak anormal.
Soran+1 yılhenüz ilişki içinde değillerse?
- +1 yıl
her türlü beğendiği sevdiği hoşlandığı birini arzulaması doğal.
Soran+1 yılpeki kız istemese erkek bu konuda ne hisseder? kızdan soğur mu?
- +1 yıl
erkek vardır. sevgilisiyle cinselliği sonuna kadar yaşamak ister. sonra evlenmek ister. böyle birinin olumsuz tepkiden hoşlanacağını sanmam.
erkek vardır sevgilisiyle cinselliği özel geceye saklamak ister. sen kaçtıkca sana daha bir bağlanır. bir yandan şeytan dürter yaşa zaten evleneceksiniz der. öyle arada derede kalır. bu erkekte bu durumdan hoşlanabilir hatta kişiye daha bir bağlanabilir..
Soran+1 yılbundan rahatsız olan biri de bir zahmet evlensin değil mi?
- +1 yıl
e tabi ama şeytanda dürmüyor değil. sonuçta ateş ile barut. bir alev almaya bakıyor iki taraf içinde.
Soran+1 yılhaklısınız teşekkür ederim.
- +1 yıl
rica ederim. iyi gecler.
seks yapmayı istemeyen veya önceliği olmayan erkek ya sapıktır ya da aşık olmuştur.
00 Yorumla
+1 yılHayır her erkek aynı değildir cinsellik beklemeyende var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe derece doğru bilmiyorum seks istemeyen erkeklerde var diyorlar
00 Yorumla
+1 yılAllah için seven erkek bunu evlenesiye kadar düşünmez. Mecnun un düşünmediği gibi
10 Yorumla
+1 yılSexs yapmak istemeyen erkek olduğumu sanmıyorum. Her erkek sexs yapmak ister. Her erkek cinsel ilişki bekler giyemem. Zamana bırakırım.
00 Yorumla
+1 yılSevgi ile ters orantılı bu durum sevgi yoksa direkt akla cinsellik çekilicilik gelir
00 Yorumla
+1 yılvardır illaki. aseksüel bir erkek mesela hiç beklemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden olmamalı ve öncelik anlaşabileceğim seçebileceğim biri olmalı ve evlilikten sonra cinsellik olur
10 YorumlaTabiki bekler. cinsellik olmadan bir ilişki olamazki zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Benim yok ama depresif olduğumdan genelde erkek ister
00 YorumlaÇok ama çok zor yok gibi bişey ama seven erkekle cinsellik için birlikte olan erkek vardır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı. vardir ama o da sorun olur ileride senin icin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılşu an hiç istegim yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılben istemiyorum ama 2 dakka öpersem iyi olur :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 dakika öpmek mi öpüşmek mi haha
- +1 yıl
memeleri öpmek A:Das
- Cinsel Yaşam konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılİlla seks olcak diye zorlamam
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Var diyen yalan soyler
00 Yorumla
+1 yılEninde sonunda bekler
00 Yorumla
+1 yılSeks yapmak istemeyen erkek erkek değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet var Şahsen benim eşim öyle
10 YorumlaNonoştur
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılAmaç ne, kumdan kale mi yapacaaaz.
00 Yorumla
+1 yıl23 yoldir yapmadim evlenmedende yapmam
00 Yorumla
+1 yılO günkü psikoloji ye bağlı
00 Yorumlaİlk öncelik değil ama canım ister
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBeklemez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle ilişkimi olur ya
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen mutfakta lavaboda bile yaslarım valla
00 Yorumla
+1 yılVardır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geneli Bekler
10 Yorumla
+1 yılBen 😛😄😄😀😀😀
00 Yorumla
+1 yılVardır elbet
00 YorumlaBuyuk bır ıhtımal
00 Yorumla
+1 yılhepsi değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılvar varrr
00 Yorumla
+1 yılLolipop çok oyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı. Çogumuz
00 Yorumla
+1 yılZor biraz
01 Yorumla- +1 yıl
Her erkek ister çünkü kadın çekicidir
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYoktur 🙄🙄
00 Yorumla