sadık erkekler var mı bi sekse hayir yapmam eşim ya da sevgilim var diyebilirmisiniz yoksa bunu teklif eden her kadına gidiyormusunuzB
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılVar tabi ki, bu hayatındaki o kişiye olan sadakatini gösterir. Ve hayatındaki kişiyle yeri ve zamanı geldiğinde yaşanacak bir olay. Senin istemenle de olmaz, iki tarafında gönül ve rızası gerekli.
08 Yorumla
Soran1 yıldiyelim sevgilin var ama anlık biriyye yakınlaştın öpmeye başladi seni naparsin
- 1 yıl
Tavrımı net şekilde koyarım ama etrafıma bir kadın yaklaştırmam. Hayatımdaki tek kadın, sevdiğim kadındır. Başkasına ne bakarım, ne de iletişim kurarım.
- 1 yıl
Eğer bahsettiğin gibi bir durum olsaydı da onunla iletişimimi keser, mesafemi koyardım.
Soran1 yılyorumlar diyorki okadar bir yakınlaşma geldiyse hiçbir erkek o kızı reddetmez artik gidersin sekse yani
- 1 yıl
Hayır, bu nefsine sahip çıkmakla alakalı, o bahsettiğin kişiler cinsel açlık çeken hayatını sadece o kısma adamış kişiler oluyor. Gerçekten ilişkisine sahip çıksalar zaten ilişkilerini böyle çocukça bir duruma düşürmezlerdi.
Soran1 yılne yaziki aslinda çogu evli ve sevgilisi olan erkeğe bu şekil deney yapılsa hepsi çok rahat elenin
- 1 yıl
Bu zaten çoğunluğu oluşturan kitle oluyor. Azınlıkta olan kişilerde ya sevilmiyor ya da terkediliyor. Mevcut ilişki piyasası o kadar kalitesiz yani, kimin eli kimin cebinde belli değil.
Soran1 yılöyle gerçekten sevgilisi var ama hergün. baykasıyla takılan var
En İyi Cevaplar
Bence vardır, olmalı.
Hayır yok diyen erkekler ise kendini hayvanla bir tutuyordur farkında değildir.
Sonuçta kızgınlığa gerip orada burada gezip çiftleşecek sayısız kişi arayan bizler değiliz kediler. Ha bunu yapan erkekler de dolu ama ki onlar da ayrı acınası tabi.15 Yorumla
Soran1 yılne yaziki yok pek yorumlara bakınça anlıyorsun erkekler ilerletio durumu
- 1 yıl
Bunu kabullenmeye çalışmak biz kadınların yapacağı en aptalca şey olur. Neden mi?
Bu bir psikolojik bir şeydir. Bir insan bir sorumluluktan muaf tutulmak için o işi asla yapamaz gibi gösterebilir. Etrafta "ama ben erkeğim, kendime hakim olamıyorum!" diyen tayfa bu konuda hepsinin kötü olduğu fikrini dayatmak ve bunu normal göstermek için çabalıyor.
Bunu erkekler sadece bu konuda yapmıyorlar tabii. Başka sık karşılaşılan bir örnek, ev işleri. Bazı erkeklere mesela süpürge yap dediğinde elinden geldiğince o işi batırır, aslında süpürge yapmak bir çocuğun bile rahatça yapabileceği bir şey olmasına rağmen. Burada amaç karşı tarafa "Bu bunu yapamıyor, bu işi ondan beklememeli ve kabullenmeliyim" algısına sokmak.
O yüzden bu tiplere tek yapman gereken ne kadar ucube ve acınası olduklarını hatırlatıp onlarla asla herhangi bir bağ kurmamak. 😄
Soran1 yılevet bu arada aldatan çog u erkekkede bu var ben erkeğim tutamıyorum kendimi filan ama kadın yaparsa onu öldürün
- 1 yıl
O yüzden dediğim gibi onların bu ucuz oyununa gelip "Erkekler böyledir yaa!" diye gezmek yerine bunun normal ve genel olmadığını, bunu bu hale getirmeye çalışanın da ucube olduğunu hatırla.
O tiplerle asla iletişime geçme. Biz onların bu halini kabullenirsek daha da şımaracaklar. - 10 ay
Sadık erkek bulamamak öyle çok zorunuza gidiyor ki ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılHayatın da aşk ile sevdiği bir kadını olan hiç bir erkeğe ikinci bir kapı gösteremezsiniz, sizi döver...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 934 cevap paylaştı.
1 yılHayır derim tabiki kimse cüret edemez teklif etmeye
013 Yorumla
Soran1 yıllibidon fazla ama o an
- 1 yıl
Farketmez hayır derim sadakat iyidir
Soran1 yılçok yüksekteda olsan kabul etmezmisin o anki sıcaklıkla
- 1 yıl
Hayır etmem ayrıca o duruma da düşmem bir kızla baş başa kalmam ya da konuşmam manitam varsa onlar kim oluyo hiç takmam bile
Soran1 yıldiyelim iş yerinden ikinzi aynı odada çalışıosunuz bian bişey oldu kız öptü seni
- 1 yıl
Tokadı basarım boş ver ol git derim
- 1 yıl
Sktr ol git olacak orası*
Soran1 yılwayy kaldimi böyle adamlar ya çoğu kişi gidici duruo çünkü
- 1 yıl
Ben varım öyle olan tanidiklarimda var
Soran1 yılhelal olsun size ozaman çünkü kimse s*** tutamıyor pek
- 1 yıl
Devir bozuk sadakat yok ki zaten ben sevgili yapan biri değilim sürekli benim biriyle sevgili olmam ona çok değer verdiğimi muhtemelen evlenecegimi gösterir ki bende sadık olurum o da bana sadık olsun diye
Soran1 yılne güzel hep böyle kal olur mu bu kirli dünyada kaybetme kendine arkadaş ortamına bile uyma evli. sevgilisi olanlar bazı erkekler için bu kavramlar önemli. bile değil
- 1 yıl
Ben kimseye bakmam aklı başında olan kişiler böyle şeyler yapmaz zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılvar demişliğimde var.. ama eşim ya da sevgilim ilişkim olduğundan hayır demedim..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu erkeklerin durum çok vahim ne burada ne ahirette
01 Yorumla
Soran1 yılgerçekten hiçbiri hayır demez ya bunların bu açlık beni bitirçek
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok yakışıklı olmadan kimse teklif etmediği için sıkıntı olmuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
1 yılBaşım bağlı değilse ve arada bi çekim varsa giderim babuş. Başım bağlıysa gadamı alsın
00 Yorumla eger bir yola bas koymussa hayir diyebilmeli aldatmayi normallestirmeyin
02 Yorumla
Soran1 yılyorumlara bak hepsi gidici
Yoktur bence kızlar hayır derse bizde deriz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgilimi olunca hiç bir. Kızla işim olmaz benim
06 Yorumla
Soran1 yılya anlık başkasıyla bi. yakınlaşman olur gidermisin ona
Cevap sahibi1 yılKendimi o duruma getirmem ama o duruma getiren erkek yok demez emin ol
Soran1 yılişte bende onu soruom öyle bi erkek varmidir yok dicek
Cevap sahibi1 yılVardır ilaki ama çok zor bulması
Soran1 yılama biz öyle diliz mesela öyle bi erkek yanaşsa yok deriz sizde s**niz yönetiği için
Cevap sahibi1 yılHaklısın bayanlar bu konuda iradeli
Gizli Üye(18-24)1 yılGiderler giderler sjdkdj
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOnunda bı şerefi var tabiki hayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılYok gidmiyorum
05 Yorumla
Soran1 yılya sevgilin var diyelim başka biriyle iş yerinden biriyle yanaştın sekse gidio dururmusun orada mesela dürüst olun
- 1 yıl
Duramam yaparım
- 1 yıl
Çokmu çekici
Soran1 yılozaman sadik erkek yok
- 1 yıl
Vardır numunelik
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSevgilim yok ki
012 Yorumla
Soran1 yılolsa bile diyelim başka bi kadınla anlık bi hevesle gidermisin yoksa hayir yapmamı dersin
- 1 yıl
Sevgilim varken başka kadin yanımda olmaz zaten var sayalım oldu gitmem
Soran1 yıldürüst olun libidon artı o an işte. başka biri va kız öptü seni
- 1 yıl
Bak ben yalan söylemem zaten ki kız beni opemez zatwn
Soran1 yılya diyelim öptüü bırakıp sevgilimi var dersin yoksa devamı
- 1 yıl
Nazikçe geri çekerim kendimi
- 1 yıl
Ama benim sevgilim barda bi cocukla opustugunu anlatmisti
- 1 yıl
Seni anlamiyorum