Cinsel Yaşam Seks sevmeyen erkek var mıdır? Deryaball Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Seks sevmeyen erkek var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
barraküda Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Valla bana denk geldi gördüm. Libido 0. 0 ne demek eksi neredeyse. Testesteron üretemiyor sanırım. Ama var öyleleri 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. ben seks değil. aşka bakarım önce.. seks olmasa da olur 0 0 Yorumla
NoShow Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Bunu erkek değil de. İnsan var mı diye soran? Seks erkeğe özel bir şey değil ki :D Sanırım önemsemeyen erkek var mı demek istedin :D 0 0 Yorumla
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. varsa çoktan dönmüştür o :))) erkek diyemeyiz artık ona 0 0 Yorumla
cancanjan Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Tilkiye tavuk severmisin diye sormuşlar gülmekten cevap verememiş :) 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Varsada iyi bakılmalı erkekmi diye 0 0 Yorumla
tolghuan33 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Seks sevmeyen kadın varmıki 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Vardır 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sen sever misin 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Erkek de kadinda yok 0 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aseksuel ler vardır 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Erkek değildir o 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Valla bana denk geldi gördüm. Libido 0. 0 ne demek eksi neredeyse. Testesteron üretemiyor sanırım. Ama var öyleleri
ben seks değil. aşka bakarım önce.. seks olmasa da olur
Bunu erkek değil de. İnsan var mı diye soran? Seks erkeğe özel bir şey değil ki :D Sanırım önemsemeyen erkek var mı demek istedin :D
varsa çoktan dönmüştür o :))) erkek diyemeyiz artık ona
Tilkiye tavuk severmisin diye sormuşlar gülmekten cevap verememiş :)
Ben sevişmeyi oral yapmayı seksten daha çok seviyorum
Ben çok sevmiyorum, Arada bir yapmak benim için daha uygun.
Varsada iyi bakılmalı erkekmi diye
Seks sevmeyen kadın varmıki
Sevmiyorum:)
Vardır
Yoktur.
Sen sever misin
maalesef
gaydir
Erkek de kadinda yok
Aseksuel ler vardır
Vardır ama ben aşırı seviyorum
Günde 3 olmalı