Tüy sorunsalı Koku, akıntı gibi bir sorun olursa fena Kadının fazla ıslanması kimine itici geliyor nedense Kadın sürekli memnuniyetsizlik sinyalleri veriyorsa, adamı itiyorsa, onu yapma, burayı yalama vs. gibi şeyler söylüyorsa erkek için itici diye düşünüyorum
Bir de kim ne derse desin, kadınını seven adama aslında bir çok şey itici gelmez. En kötü anımızda bile memnun etmek ister partnerini. Psikolojik de olabilir yani, sevmiyorsa keyif almayacaktır. Talep üzerine, kadını istedi diye 3-4 dakika oral yapar bu zaten en kötüsü.
titizlik hastasi bazi erkekler var, kimisi goruntusunden tiksiniyor, kimisi uyarilmis vajinanin salgilarindan, tamamen yankis bir tutum, yeni banyo yapmis sevgilinin kilsiz ve yeni yikanmis tertemiz kutusu kadar cekici cok az sey vardir, bence ic dudak sekli, rengi, buyuklugu, burusuk olmasini falan kizlar gereksiz dert ediyorlar, bir erkek olarak soyleyim ki bilsinler, bu sorudaki gibi titizlik hastasi eekeklee haric, erkekleein %90 i pitiginizin sekliyle pek ilgilenmez bile, temiz ve trasli oldugu surece eekekler icin sorun degil, sizde yersiz yere sorun etmeyin kendinize, cidden su labiaplasty operasyonlari falan bence cok yankis ve gereksiz, sahsen ben kadin olsam asla labiaplasty gibi bir operasyon yaptirmazdim kendime, tibbi bir anomali ya da fizyolojik bir sorun boyutunda olmadigi surece, ozetle ( insel organiniz temizken) oral yapmiyosa sorun sizde degil erkektedir. net
kadınlarda istemiyor yapılmasını. çok kadın gördüm hayat dışarıda. hijyen yüzünden diyen var katılıyorum buna vajina hassas mikrop kapabilir. tuhaf oluyorum diyenlerde var olacaksın tabii oral oluyor o tuhafın ne olduğunu bir türlü bulamadım evli samimi olduğum arkadaşlar var karısı istemiyormuş ben böyle bir durum da olduğuna dikkat çekmek istedim sadece
Bence her erkek yapmalı kadınını bu zevkten mahrum etmemeli ben yapmayı seviyorum ve partnerlerimi çıldırmayı zevklendirmeyi bir erkek için sekste önce partnerini boşaltıp sonra kendi boşalmalıdır ama bazılarındirek kendini düşünüyor boşaldıktan sonra umursamaz oluyor saçma
Bazı kadınlar o bölgenin temizliğiyle ilgilenmedikleri için itici geliyor olabilir. Kötü kokular, kıl, bakımsızlık vs gibi durumlarda ben bile oral seks yapmam. Ama eğer her şey olması gerektiği gibiyken yapmıyorsa o tamamen zevk renk meselesidir. Oral yapmayı sevmiyordur. Yoksa yapması en keyifli şeylerden biri yani bence.
Bana itici gelmez ortalama vücut temizliğini yapan her bayana yaparım. İtici gelenler de normal 65'den fazla vajina çeşiti var içinde itici olanı çok, bir de yapı itibariyle anüse benziyor onla alakalı olsa gerek. Ergenken ilk p*rno video izlediğimde itici değilde tuhafıma gitmişti, ne gerek var demiştim, zsmanla çok azıp kafın bulamadıkça her şeyi çok sever oldum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Temizliyorum Koku onluyorum Ama islanmam hoşuna gitmiyormus yapmiyo oral sinir oluyorum
ona de ki islanmayan vajina henuz yapilmadi, herifteki derde bak ya, sen kukunu temiz trasli ve koku sorunu yoksa, islanicak elbet dogal bir sey islanmasi, sen ona islanmayani yok de
zor bencede, cunku bir kadin boyle seyleri sevgilisinden bekler ve bulamayinca ekstra degersiz ve kotu hiseder ki temizligi hijyeni basarmis kadina oral yapmamak sahsen bir erkek icin bence cok olumsuz bir tavir, ben hijyen sorunu olan kadinla asla cinsellik yasamam ama temizlik sorunu olmayan ve o safhaya geldigim her kadina mutlaka oral yaparim ve bu zevkten mahrum etmem, hatta anal licking, pussy munching falan yaparim, yeter ki kadin temiz olsun, bizim erkekler lafta aslan kaplan ama cogu icraatta tirt, ay su, ay bu, ay kil, tuy cart curt, bitmez mazeret, palavra kahramani cogu
Pekte haksız sayılmazlar. Bunun iltihaplısı olanı var, regl döneminde olanı var, bakımsız olanı var, kıllarını almayanlar var, smegma temizlemeyenler var, iç çamaşırını kaç gün boyunca değiştirmeyenler var. Güvenememeleri ve tiksinmeleri normal.
Evliliklerde olabilir bu tür durumlar... Bazen dini, bazen hijyen endişesi ya da yeterli libidoya sahip olmadan görev gibi yapılan ilişkilerde olabilir.
Yapılmıyorsa nedenleri; 1. Hijyen ve koku problemi 2. Estetik olarak erkeğe itici gelebilecek dudak yapısı 3. Kıldan tüyden problemler 4. Önyargılar, masallar, hikayeler..
Ben bir erkek olarak oral sexs yapmayı çok seviyorum. Birlikte olduğum kadının ayak parmaklarından başlıyorum yalamaya amcığının deliğinden götünün deliğine kadar onu inim inim inletene kadar çılgınca yalamaya bayılıyorum. Bu benim olmazsa olmazıdır. Her erkeği bilemem. Ben sadece kendimden sorumluyum. Ve çok seviyorum. Birlikte olduğum kadını çıldırmaya bayılıyorum.
Her kadına oral seks yapamaz aslında, bir çok sebebi olabilir. Çekici gelmez, gözünde temiz görünmez, bazen onu hak edecek kadar değerli görmez, koku... en önemlisi bence bazen kokusu hoş gelmez
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Temiz olsun tüy koku yoksa bile eşin dışında başka insanlara yapmak mide bulandırıcı ben erkek olsam yapmam
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yapmak istemezse yap diye diretmem Şahsen o da istemeli 😊 ben tiksiniyorum nedeni şu oradan kan aktığını bilmek tiksinç geliyor 😁 duşun ardına ve kokmuyorsa yinede yapabilirm partnerimin zevk alması benim için önemli
ben yaparım ama itici gelmesinin nedenleri; * kötü koku * hijyen problemi * erkekten kaynaklı bencillik ;)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende erkeğe yapamıyorum ilk birlikte olacağım kişi istemişti ama o kadar kötü kokuyoduki kusucaktım. Ondan sonra herkesinki mi aynı kokuyo acaba diye tiksindim
kisiden kisiye degisir bu... birde kadinin temizligine bagli.. en son beraber oldugum kadin kil yumagiydi tiksindim bakmadim bile bir daha oral yaparmiyim bilmiyorum
Bencillik beceriksizlik ve bir takım takıntılar yüzünden oysaki bu şeyi yaşamakta yaşatmakta harika bir durumdur yaparken bile yaşıyabilmek önemlidir önem ve özen göstererek yapılmalı 😊😊😊😊
Kadın dediğin yaptırır. Dibine kadarda yaparım da illaki girip çıkmakla zevk verilmiyor işini iyi yaparsan dil ve dudaklada zevkten inim inim inletirsin kadını.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
2 yılda sadece 3 kez yapabildim oda 5 dk sürmedi. Zorla yapıyorum izin vermiyor 😀 döverek yapicam bı daha izin vermezse
En İyi Cevaplar