Cevabın nedir?
+1 yılSert olmasını dahaçok kadınlar ister
Ben ise dahaçok inleme sesi duymak için
Sert yapardım
Şöylebi durum söz konusu
Ultra sert ve kökleme pozisyonunu buldum
Süper bişey tavsye ederim
Profilimde yazıyor isteyen okusun00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kadın nasıl ve ne şekilde isterse ben ona uyarım çünkü kadının zevk alması öncelikli prensibin. Hani bankaya para yatırıp faizini yemek gibi. O beni gútmeli istekleri ile.
31 Yorumla
+1 yılÇogunluk sert seviyor
ben duygusaldan yanayim
duygulari hissetmeliyim, his olmali140 Yorumla
Kuzum erkekler sevişirken vahşileşir tek duygu parçalamak olur, bu yüzden sert tabi..
183 Yorumla- +1 yıl
Vahşiyiz yani demek ki 😄
- +1 yıl
🤣🤣 aldım cevabımı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
159Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler sert yapmayı daha çok sever gadası
10 Yorumla
+1 yılİkisini ayrı ayrı seven de vardır, aynı anda yaşamayı seven de.
120 Yorumla
+1 yılPenis, dudak, dil, parmak dörtlüsünü çalıştıran erkeğin sert seksi muhteşemdir.
150 Yorumla
+1 yılErkekler... hiç bir erkeğin sevdiği kadına zarar verecek şekilde seks isteyeceğini düşünmüyorum.
162 Yorumla
+1 yılSert duygusalı kimsesevmez sert daha etkili olır bence
110 YorumlaHerkesin tarzı farklıdır. Ve bu tarz zaman zaman ihtiyaçlara göre değişir
101 YorumlaAğzının tadını bilen sert sever.
150 YorumlaErkek popülasyonu beni ilgilendirmiyor. Ben sevgilimi bilirim bir tek o da dominant adamın dibidir ve sert sever.
30 Yorumla
+1 yılerkekler sert sever de. kadınlar daha sert seviyor, hatunu önce güzel bir oralla ıslatıp ardından vajinaya girerek inlete inlete, titreterek orgazma ulaştırmak lazım. Ama bazı hatunlar oralı bile sert seviyor onlar için sert bir şehvet ön planda sanırım :) yatakta hatun ne isterse o yapılır ;) ama onu evirmek çevirmek de erkeğin işi ;) yatakta kontrol etmek kadını mükemmel birşey :)
20 Yorumla
+1 yılYumuşakça dokunup sertçe s*kmek isterler..
251 Yorumla
+1 yılSert derken biz hızlı yapmayı seviyoruz buna sert diyenler var erken boşalma olmadığı için ve vajinal orgazm için yapıyoruz. duygusallık ilk başlarda oluyor canım tatlım derken sıkıca sarılmalar öpücükler filan oluyor
10 YorumlaDuygusal a başlar sert biter. erkek sertliği, gücüyle ezen, patron kim hissetirmeli kadına kontrol erkekte olmali. Kadında bunları ister nasıl normal hayatta sığınacak, korunma, tutunacak dal , sahiplenmek isterse cinsellikte de güçlü bunu hissetiren erkek ister.
10 YorumlaAslında her ikisini de seviyorsa, ortaya çok güzel şeyler çıkıyor 😄
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tatlı Sert. 😃
Yumuşak başlayıp, sert hareketler ile devam edip bitirmek.
Seksin doğası böyle. Bunu tetikleyen yine kadındır.30 Yorumla
+1 yılSevişirken biraz duygusal olsalarda sonra sertliğe dönüyorlar
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılİkisinin ortası tatlı sert.
Yumuşak başlayıp, yavaş yavaş sert olarak gitmek ister. Sonrada sert devam Edip yavaş bitirmek ister. Nasıl başladıysa öyle bitirmek gerekir.10 Yorumla
+1 yılBen duygusal ve ufak ipeksi dokunuşlarla başlarım kabartırım öper koklar yalarım. Sonra şehvetim kabardikca sertleşir vahsilesirim. O da bana uyar tabiki. Birlikte kasıla kasıla ve en son sert şekilde altın vuruşla kokleyerek şıcak ılık boşalırken birlikte orgazmın dibini yaşıyoruz ohhh. Sanırım anlatabildim 😉🌸🍃😎
11 Yorumla- +1 yıl
Görüşümü begenmenize çok sevindim. Heyecanlandırdınız beni sevgili @sadeyldrm 🌸🍃
Gizli Üye(25-29)+1 yılSert vahşi dominant baskın olmalı kelepçe kemer bağlama boğazdan tutup hafif sıkma ağız kapatma duvara yapıştırma gibi gücünü hissettirmeli aşık olduğum adam
112 Yorumla- +1 yıl
Mesela bende kadinin beni kirbclamasini seviyim
Sert sevende vardir soft baslayip hard devam edende kadinlarda da oyle
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılRomantizmle başlayıp erotizmle bitirecek son
Soft ve sert bütünleşmesi😜30 Yorumla
+1 yılsert daha etkilidir birden de abanilmaz vitesi at 5 e cik ebese ordan otobana hizli ve ofkeli serisini yakala😁
20 Yorumla
+1 yılBazen tatli sert, bazen duygusal baslayip sert, bazen duygusal , bazen tamamen sert. Kisacasi kendimizi muzigin akisina birakip ritme ayak uyduruyoruz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYerine zamanına göre, bazen sert bazen duygusal her ikiside farklı tutkular ruh halime ve ambiyansa göre :) ikisini de sevilir
30 Yorumla
+1 yılHer erkek sert sevmez kadınlar daha çok seviyor ve istiyor 😍
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabiki sert ilişki severiz... yani en azından ben sert severim.. Sevişir miyim savaşır mıyım anlamazsın.. savaşacaksın , sem sert olacak... Ağlatacaksın... Yoksa tadı çıkmıyor... bitince kedi gibi kucağına yatırıp saçlarını seveceksin...
10 Yorumla
+1 yılTekrara düşüyorsunuz orkide hanım 🙄 bu sorunun neredeyse aynısını bir çok defa gördüm şu 1 hafta içinde. Cevabıma gelecek olursak biraz sert olmam hoşuma gider elbette ama partnerimin nasıl hoşuna giderse öyle yaparım.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAdı aşk ise duygusal, adı seks ise her türlü severiz.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yumuşak ve nazik başlayıp sert bitirmeyi severim ben 😇
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılGeçen gün bana "Sen vahşi misin"
diyen kimdi acep 🙄😈10 Yorumla Duruma gore ikisi de, duygusal baslayip sertlesirim genelde..
10 YorumlaBence sevişirken yumuşak duygusal sonra karşıdakinin isteğine göre değişir bana fark etmez ikisini de seviyorum önemli olan karşımdakinin acı değil zevk alması lazım acidanzevk alıyorsa sert almiyorsa duygusal
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Karşımdakinin ne istediğini hafiften sezmem yeterli. Sonrası uçuş için kemerleri bağlamam. çözerim.
10 Yorumla
+1 yılErkekler genel olarak seks sever pek ayırt etmiyorlar. Ö
20 Yorumla
+1 yılSert seks... doyasıya tutkuyla... nefes nefese yaşanmalı herşey ❤️☺️
10 Yorumla
+1 yılHer ikisini de sevdikleri zamanlar olur.
110 Yorumla
+1 yılSert seksten kasıt eğer seksin verdiği zevk ve mutluluktan daha hızlanma, kalçayı hafif tokatlamak ve kendine daha da gibi şeylerse tabiki sert seks 😊😉
10 YorumlaBen ön sevişmeyi önem veririm kadın her yerinde hisseder beni sonra kendini bana bırakır sert bir şekilde işim bitince 20 dakka narkoz almış gibi yatar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer ikisinin de yeri ve tadi farkli.
O anki sartlar cercevesinde karsilikli tutuma bagli olarak degisiyor bence. 🤞10 Yorumla
+1 yılAlevli başlar daha sonra yumusaklasir arada sert yumuşak geçişler olur jübile hard olur
10 Yorumla
+1 yılSert seviyorum partnerimin ter icinde kalmasi nefesinin kesilmezi beni tahrik eder
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yıl25 Yorumla- +1 yıl
30 yaşında misin sesin çok genç geldi
- +1 yıl
😍 😍 😍
- +1 yıl
Çok güzel çok genç bir sesin var
- +1 yıl
Tskler arkadaşım
Hem erkeğin karakteri ile ilgili hem de partnerin isteği ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Yani erkekten erkeğe değişebilir.
Genel olarak ise sanırım serti seven daha çoktur.00 Yorumla
+1 yılduygusuzu hayvanidir ben insanlıktan çıkmamayı tercih ederim.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılO anki ruh halime ve partnerimin isteklerine uyarim iyi tanıyorsam ne istediğini de bilirim. Ama illa dur bu akşam çok sert becereyim demem. Ayrıca benimle yatacak kadına saygı duyarım nazik davranırım.
00 Yorumla ben mıcrosoftta soft gecıyor dıye mac pc aldım kendıme ne dıyon kuzu sen yaa:D
10 Yorumlakadınına göre... kalça butlu olursa sevişme sert olur
10 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir galiba ben kendimden başka bir erkekler yaşamadığım için ancak kendimi bilebilirim 😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. Sert seksin ardından kadının göğsüme uzanıp duygusallık içeren sözler ve hareketlerde bulunması 😍 ve hatta doymamış imajı veren yaramazlıkları üffff
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakirim 3 şişme bebek patlattım demekki sert seviyorum galiba
10 YorumlaKisiye gore degisir ama bence en cok duygusal sever gibi😃
50 Yorumla
+1 yılYavaştan serte gitmek sırtta çizikler omuza öpücükler 😍
10 Yorumla
+1 yılYerine, zamanına, moduna göre değişir. Hep aynı olursa monoton olur.
10 Yorumla
+1 yılÇok çok sert seksi severim ve sert kazılan her yer tahriş olacak gibi acı vermekten zevk alırım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce oral yapıp vajinami ıslatmalı sonra hakimiyet ona ait bir kaplan gibi s*ksin beni vahşice.
81 Yorumla
+1 yılYani akışındaki duygular ve hissettiklerimle ilgili genelde sert yaptım çünkü duygusal şeyler hissettirecek kadın yok benim için
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Seks olduğuna şükreder gerisini pek takmaz 😄
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler sert, kadınlar duygusal. ama artık kadınlarda da sert ve vahşi seksi seven sayısı bir hayli çoğaldı :)
00 Yorumla cok doluysam asiri sert ama normalse soft baslayip sert devam ediyorum
10 Yorumla
+1 yılAynı resimdeki gibiyim sert sert olcakki doruklara ulaşılacak
20 Yorumla
+1 yılYerinde ve zamanında yapılan her manevra haz verir,, ama sertlik başka tabi😅
10 Yorumla- Devamını Gör (133)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler