Eşim beni cinsel anlamda mutlu edemiyor mast yapmam günah mıdır?
Cevabın nedir?
+1 yılGünahı sevabı boş verin lütfen. Eşiniz sizi tatmin organzm edemiyorsa, günah olarak düşünüyorsanız, günahı onun boyunadır. Kalbinizin sesini dinleyin lütfen. Bu paylaşımları okudukça aslında çok üzülüyorum. Sizin mastürbasyon yapmak günahmı olur dediğiniz, bana göre günah falan değil, bir de sizin yerinde olan bir çok kadın var. Ve bir erkek olarak İstanbul'da olduğum 2 öncesine kadar bir çok kadın ile sexs yaptım. Bana göre bu kadınların günahı kocalarının boynunda diye düşünüyorum. Cinsellik tek taraflı değildir. Bir erkek eşini cinsel ilişkiye girerken onu tartmalı. Nelerden hoşlanır, nasıl onu organzm ederim, nasıl bir yol izlersem onu tatmin edebilirim, düşüncesi içinde olmalı. Ben tatmin olayım da, o önemli değil derse erkekler, o kadın gider mastürbasyon da yapar, cinselliği başka bir erkek de yaşamak ister. Nasıl ki, bir erkek evdeki kadınından ilgi görmüyorsa, cinsellik ile ilgli, başka bir hayat kadını ile kendini tatmin etmeye çalışıyorsa, aynısını da, kadın yapar. Hiç bir erkek demesin ki, benim karım böyle bir şey yapmaz, bal gibi de yapar. Sen erkek olarak yaparken iyi kadın yaparken kötü yok öyle bir şey. Onu bunu bilmem. Evin erkeği yatak odasına girdiği zaman, görevini en iyi bir şekilde kesinlikle yapmalı. Yapmıyorsa, sonuçları böyle olur. Boşanmalar çoğalır. Aldatmalar çoğalır. Bu söylediğim her iki taraf için de geçerli. Tek taraflı konuşmuyorum. Kadın da erkeğine sahip çıkmalı. Onun isteklerine cevap vermeli. Karşılıklı saygı sevgi içerisinde. Olmalılar.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Eğer zinaya düşme tehliken varsa zina etmemek için mast yapmanda günah yok.
Ama bu durumu eşinle konuş bir çözüm bulun03 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk değişmedi malesef. Aldatmak söz konusu olmaz benim için Allah korusun. Ama ihtiyac hissediyorum napim bilmiyorum
Soran+1 yılDenemedik bunu ona nasıl söylerim ki çok kötü olur ozmn
Tatmin edecek birşekilde aksi halde sende onu tatmin etme bu ne bencillik ya işini bitir dön yat, parasını verip işini görüp çıktığı biyer mi o yatak.
29 Yorumla- +1 yıl
@silici44 tamam bu soruda kadın karşısındakinin isteksizliğinden değil kendinin zevk alamamasından bahsediyo belki onun kocasıda 5 posta atıyo ama kadına zevk veremiyo, kadının hoşlanmayacağı şekilde yapıyo belki mevzu bu. 5 kere 10 kere senin boşalman kimseye bişey ifade etmiyo
+1 yılGünah sana değil eşine yazılır bence kadın bulmuş tatmin etmiyor bence çok günah 😁
61 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle haklısın 😊kadın bulsam yalaya yalaya bile doyururum onu 😊
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
76Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Sonuçta bir şekilde olman lazım mantigima göre değil
14 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyledir.. Kendimi kötü hissediyorum arkasından.
Soran+1 yılNasıl söylerim utanırım..
+1 yılMast yapmak hoş karşılanmıyo, günah mi bilmiyorum, bu konuda bir şey diyemem günah değil ya da günah diye , din değil. de kendi adima söylersen yap gitsin, sen değil eşin utansin
10 YorumlaNe günahı kulaktan dolma bilgilerle doldurmuşsun kendini insanın duygularını bastırmasının kime faydası var
00 Yorumlabaşka es bul :D birde düşkün olduğum için sorun cıkartıyolar böylemi olsaydı esimi tatmin edemeyecek olsam daha iyiydi :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTedavi olması için ikna etmen lazım. ikiniz de daha çok gençsiniz. ve aşılabilecek bir sorunken düştüğün şu hale bak gerçekten üzüldüm. çünkü sen asil bir kadına benziyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ne tedavisi?
Cevap sahibi+1 yılBahsettiğin sorunla alakalı tedavi, zor değil tedavisi var
Ben böyle erkekleri anlamıyorum işte. sen kadını mutlu edeceksinki kadında seni mutlu etsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBeceremiyorsa?
+1 yılNeden gunah olsun ki
Beden senin, onu istedigin gibi kullanma khaki da senin10 Yorumla
+1 yılEvet günahtır ama zina dan iyidir derler. Eşini eğitmeyi denedinmi?
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl eğitebilirim ki onu?
- +1 yıl
Tecrübesi nedir? Kafa yapısı nedir bunaları bilmiyorum ama kadın vücudunu iyi tanıması ve sana öncelik vermesi gerektiğini anlaması lazım, yoksa girer çıkar boşalır yatar
Soran+1 yılAma bu konuda ben nasıl eğitebilirim onu?
Soran+1 yılKonuşmaya bile çekiniyorum kendini becerwmiyoe gibi hissedeceği için
- +1 yıl
Endişende haklısın tabiki çok hassas bir konu, gururu kırılırsa geri dönüşü olmayan olaylar yaşanabilir.
Ama konuşmadığın sürece o işini iyi yaptığını düşünür ve kendini geliştiremez. Hepimiz o yollardan geçtik, önemli olan her ilişkinin sonunda bir sonraki ilişkiyi daha iyi hale getirmek amaçlı gözlemler yapmak. Gözlem yeteneği herkeste olmadığı için bu noktada konuşarak veya yönlendirmeyle iyiye gitmeye çalışılır.
Zincire bağlı pitbull gibiyim eşin 1 saatliğine seni bana teslim etsin
00 Yorumla
+1 yılGünah değil. Niye günah olsun, ihtiyaç. Eşine söyle tatmin etmeyi öğrensin yanında pırlanta var
00 Yorumlagünah değildir sevgili evladım. istersen bir hacıya git üfürsün seni orgazm olasın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinle cinsel ilişki yaşaman da günah hatta eşinle ilişki yaşamanda hatta yaşanan günah en temizi ölmek ne günah var ne sevap nötr cehennem ile cennet arasında bir yere koyarlar 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatmin olup nabıcaksın kadının tatmin olması ayıp bikere, tatmin olmak istemesi de günah. Kadına ne gerek tatmin olmak.
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi be.
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Zina yapmandan iyidir.
24 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum..
Soran+1 yılDenedim bir kaç defa konuştum bu durumu aşmaya çalıştık.. Ama olmuyor ve ben ona artık olmuyor demeye çekiniyorum kendini kötü hissedecek diye. Mecburen bazen bende haz alıyormuş gibi yapıyorum..
+1 yılNasil tatmin edemiyo yaa bir kadinin zevk aldigi yerler belli ne şekilde nasıl alacağida belli sadece biraz fantezi çılgınlık lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılCabuk bosalıyor
- +1 yıl
Eee boşalinca birakiyomu sevismeyide
+1 yılHayir zaten mast ihtiyac halinde rahatlanak icin caizdir ama bence sanal yap
01 Yorumla- +1 yıl
Sert ve argo seviyomuaun sekste
+1 yılYani Günah konusuna girersen işin icinden cikamazsin. ama hepimiz yapıyoruz inkâr etmeye gerek yok
00 Yorumla
+1 yılHayır değil, masturbasyon yaparken kimi düşünüyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılBununla ne alakası var
- +1 yıl
Sonuçta başkasını düşünüyorsan hayalinde olduğu için bir çeşit aldatma oluyor ondan
Soran+1 yılSanmıyorum
- +1 yıl
Konuşmak istermisin?
hayır degıl doyuma ulasmadıgın ıcın sana hersey sevap oyuncak al bence o yokken onla butun gun bosal
02 Yorumla
Soran+1 yılTabi abart.
+1 yılNasil mutlu edemiyor pronlem nerdir erken bosalmami iktidarsizlik mi ya da kucuk mu
00 Yorumla
+1 yılSeks yaparken mast yap daha rahat orgazma ulaşırsın
00 YorumlaBaskasina ya da sanala gonlun yoksa mast devam olesiye. Dayanilmaz demi?
00 YorumlaDibine kadar vur
00 YorumlaMast yapmak günah değil mekruh (günah olmamasıyla beraber hoş karşılanmayan)
00 Yorumla
+1 yılgünah değil canım ama eğer bunu sanalda başka bir erkek ile yaparsan günahtır aldatmadır
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır yapmıyorum
- +1 yıl
kendi kendinede zor ve zevksiz olur
Bunu yapmak günah ama yapacakta bisey yok söyle konuş bir ortayı bulursunuz
00 YorumlaDeğil bence de çözsen fena olmaz sanki neden mutlu edemiyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapma sakın alışkanlık olur ya da ilerisi olur kaç yıllık evlisin zamanla düzelir m etme
015 Yorumla
Soran+1 yıl6..
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaç düzelir m etme çok mu isteklisin kaç kez bosaliyor severek mi evlendin?
Soran+1 yılO 29 ben 26
Soran+1 yılHaftada 2 kere falan yapıyoz boşalıyor
Cevap sahibi+1 yılBu aralar çok yorgun geliyordur işten ondan olabilir eskiden nasıldı?
Cevap sahibi+1 yılHafta da iki mi çocuk var mı?
Soran+1 yılMalesef 6 senedir onun elinden çok az orgazm yaşadım
Soran+1 yılVar cocuk
Cevap sahibi+1 yılHadi ya çok tehlikeli bu site senin için uzak dur kesinlikle evlilikte cinsellik Cook önemli ama düzelir gaza getir kadınlığıni kullan azdır onu bol bol oral yap sertleşme problemi var mı?
Cevap sahibi+1 yılSeni Cook iyi anlıyorum ama düzelir m etme nasıl desem zaman tanı bir de hayal ediyor musun?
Cevap sahibi+1 yılSeverek mi evlendin beğeniyor musun onu?
Soran+1 yılBunlarla ne alakası var severek evlenmemle cinseliik başka birsey
Cevap sahibi+1 yılYa normal sordum hani severek mi evlendin diye diğer sorularımla alakası yok elbette hani
Cevap sahibi+1 yılNeyse sen diğer özelde atanlara cevap ver sorduğum sorulara cevap yok bir ona takıl!
Cevap sahibi+1 yılSabret düzelir m etme kadinligini kullan cilve yap yeter ki
+1 yılHayir degil bence yapabilisiniz hatta mastrbasyonu esiniz size yapsin
01 Yorumla- +1 yıl
Esine oral yaptr ozaman
+1 yılTatmin edemiyorsa hep mast mı yapacan böyle evlilik nasıl gidecek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılValla onunla ilgili ne desek fetva olur o da bize düşmez peki hic konuştunuz mu bu durumu eşinle
00 Yorumla
+1 yılBence eşine söyle bu konu önemli bir konu
10 Yorumla
+1 yılmasturbasyon yapacağına yalat bence daha çok zevk alırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZina yapıcak seviyeyi gelip aldatıcak seviyedeysen bildiğim kadarıyla meşru.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden ama konustun mu nereye kadar böyle yaoacaksin ki erken ki bosalio yoksa yapamiomu nedenini coz bas olmaz oyke
00 Yorumla
+1 yılhayır.. ama eşinle konuş.. yonlendir!
05 Yorumla
Soran+1 yılDenedik kaç kere artık söylemeye bıktım ters tepiyo
- +1 yıl
bu senın yaşamsal hakkın
Soran+1 yılBir kadının evliliğinde başka sorun yoksa bunun için boşanması çok ayıp karşılanır. O yüzden kendini tatmin etmekten başka ne kalıyor ki elineN
- +1 yıl
boşanın demedim aslada demem ama bır sekılde bır sorun var ve bu cozulmeli.. psıkolojıkmıdır bedenselmidir ne oldugu onemlı degıl ama tedavı sart
Soran+1 yılTedaviyi teklif edebilsem ztn çözülcek belki aramızdaki durum ama ona böyle birsey söyleyemiyorum
+1 yılValla emin değilim ama bence değil
20 Yorumla
+1 yılAllah bilirde zannetmiyorum
10 Yorumla
+1 yılBaskasini hayal etmedigin surece
00 YorumlaAl bir cins soru daha
00 Yorumla
+1 yılDeğildir elbet bazen benimde çıkış yolum oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeraber video seyredin yanlışlarımızı görün
31 Yorumla- +1 yıl
Etkili olmaz
+1 yılAldatma olmadığına göre normal
10 Yorumla
+1 yılBaşkasıyla olman dahi sevaptır.
00 YorumlaSeni 6 Yıldır mı tatmin edemiyor?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet malesef
Soran+1 yılHayır denemedik
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmiyorum valla 😄
71 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO sana git gel yaparken sen de elinle klitorisi uyar hep mast gibi zevk alır hem çabuk boşalırsın hatts eşine söyle belki oda yapabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıldeğil sanırım neden böyle acaba merak ettim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden mutlu edemiyor sorun nedir?
20 Yorumla
+1 yılNezamandir Evlisin? ve coxugun var mı
04 Yorumla
Soran+1 yıl6 senedir evet var
- +1 yıl
istersen 1 dakikaligina Gizliden hmn bekliyorum
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
gizliyi ac
+1 yılHayır tabiki de :( Niye ya niye nerde adalet :(
07 Yorumla
Soran+1 yılAdalet? :/
- +1 yıl
Evet aşkın adaleti senin gibi güzel tatlı kadının eşine bak işte :( 😊
Soran+1 yılÖyle olduğumu nerden biliyorsun ki.. erkekler emek vermeyi sevmiyor sıkılıyor malesef.
- +1 yıl
Evlisin eşim diyorsun ve onun içinn bakım yapıyorsundur ve karşılığını göremiyorsun işte.. Ama her erkek öyle olmaz ;) Kadına emek vermek cesarettir 😎❤
- +1 yıl
Sohbet edebilir miyiz dm atabilirsen : )
Soran+1 yılSağolun. Gerek yok tşrklr
- +1 yıl
Peki 🙄😔
+1 yılOnu aldatmandan daha iyidir bence
00 Yorumla
+1 yılçok istekliysen yap gitsin
00 YorumlaYaşlarınız kaç bence digünah değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki, bunu ona açıkladın mı hiç?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Nasılda yardım sever iyi bir insan :)
02 Yorumla
Soran+1 yılKim?
Sanal seksle mi yoksa video izleyerek mi?
00 YorumlaSanal yap
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmam aldatmam
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHsyır
00 Yorumla Doğrusu bu
00 YorumlaGünah değil bence
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?