Normalde orta. Ama kadın eğer baya ateşli azgın bişeyse hız artıyor. Yok eğer utangaç çekingen bir kızsa o zaman da yavaş. Mesela azgın bir kızın iç çamaşırlarını çıkarmam uzun sürmez. Ama çekingen bir kızsa önce kızı seks ortamına alıştırıyorum. Sonra kızı yavaş yavaş soyuyorum acele etmeden. Külot sutyen kalınca daha rahat olsun diye biraz daha ön sevişme. Sonra sütyeni açıyorum. Kızın daha fazla zevk alması için iyice yalıyorum. Kızın külotunu da çıkarınca vajinasini özenle yalıyorum daha istekli olması için. Sonrası da malum artık
Şöyle söyleyeyim. İlk etapta ben çok yavaş nazik bir şekilde oral sexs kesinlikle uygularım. bu bir saati bulur, daha sonra vajinasının ıçine yine çok yavaş hareketle giriş yaparım. bu da yaklaşık yarim saat devam eder, onu takip ederim minilerine bakarım biraz geç boşaldığım için, en orta daha da hızlanırım. Yaklaşık vajina içerisine bir saat gider gelirim. ben bir kere boşalıncaya kadar partnerimi 3 defa çok rahat boşaltırım. Hem olgunluğumun verdiği tecrübeden olsa gerek, kadınımın mutluluğu benim için olmazsa olmazıdır.
Yorumlara baktım arkadaşların hepsi makine lafa bâki kalırsak fakat; nedense bir çoğu orgazm nedir bilgisi yok ya da olduklarını sanan tipler bu tarz şeyleri bilen yaşayan zaten öyle marifet veya sihirbazlıkmış gibi anlatmaz çocuklar :D Eleman aşşağıda 3 saat'te anca gelebiliyorum demiş; Çocuk haberin olsun, Keban Barajı 2 saat 13 dakikada boşalıyor sen kimsin? :D Eyvallah. (Kendinizi lütfen kandırmayın ne olduğunuzu kabullenin artık.)
Gününe göre, yerine göre, zamana göre veya yaptığım kisiye göre değişir bu özellik. Ha zaten kimse kimseden bir darbeli matkap performansi beklemesin 😂 ama yeri gelir bacakların ve sırtın kuvvetine göre bana göre cok hızlı olabilir. Bana göre diyorum çünkü kimse kimsenin güç potansiyelini bilemez
Yolun durumuna göre değişir bazen yavaş gider etrafın güzelliği ve sıcaklığının tadını çıkarırım bazen hızlanır yolcuyu hedefine ulaştırmak için çaba harcarım bazen de tümüyle orta hız. Ama genelde yolun sonu sert ve hızlı olur.
En İyi Cevaplar