Taksimetre açılmışcasına hızlı mı, tadını çıkarırcasına yavaş mı yoksa..

Taksimetre açılmışcasına hızlı mı, tadını çıkarırcasına yavaş mı yoksa..

Öpüşmek her şeyin başlangıcı ve duruma göre şekillenir. Çok özlemişsindir nefes nefese başlar, duygusallık vardır tadına çıkartarak devam eder. Bazen çok açsındır, aklını alıyordur her şey sert olur. Burada esas onu ne kadar tanıdığındır, nasıl davranacağını bilmektir. Dokunucağın yerleri ezberlersin, ruhun ruhuna işler..
:))
Emeğe saygı lütfen 🙁
Çok saygılıyız efenim, ne dedik djd
Bir şey demedin, sorun bu. Zjx
Çoksel yazmışsınız Medan bey, gerginliğe mahal yok djfj
Konu gerginliğe çok müsait kdkd
Hayıııır, sen istiyor gerginlik verecek 50 dolar djgks
Hiç beklemiyordum böyle bir şeyi xjjx
Açık çek vereyim. Djj
Alırım her şeyini, demedi deme
Akıl dahil mi?
O işin zor kısmı 😅
Yeterli donanıma sahipsin 😄
İmkansız demedim zor dedim 😅
Zor sevmiyordun doğru mu😄
Konudan konuya farklılık gösterir bu djfj
Detay vermekten hoşlansan keşke😄
Sen detay vermeye bayılıyorsun sanki 😅
Ee cevap almasını iyi biliyorsun, detay vermeme gibi lüksüm yok.😄
Sen konusunda bu bana özel bir yetenek 😅
Bir da Vinci şifresi değilim ama neyse. Fjd
Ramak kalmış kdfk
Yüz kilidi mi, desen mi? Dkd
Only password kdkda face id de kimi tutacam sana doğru belli değil 😅
Hız ın olması gerektiği anlar geldiğinde ritim diyen erkekler çatır çatır geçirerek dağıtmak , ritim diyen kadınlarda çatır çatır geçirilmek ister. Mesela misyonerde erkek tam dibine hırçınca köklerken bile kadın erkeğin kalçalarını var gücüyle sıkarak daha hızlı ve daha sert köklemesini isterken , dogy de erkek vurdukça kadında kalçalarını en şiddetli haliyle geri geri onserliğin üstüne üstüne vurur. Bu sebeple ritim en olması gerekendir, hız olması kaçınılmaz olandır. 😉🌹🔥
Gerçeklikten kopma. Hızlı şekilde olursa süre kısa olur. Orta seviye bir ritm ile ara ara hızlanmak doğru olanı. İlaçsız vs şekilde bahsediyorum. Taksimetreyi açayım derken yolda benzinin boşalır biter benzinsiz kalırsın. Sonra o yolu kendin idare etmek zorunda kalırsın.
"Hız önemli" diye yazsam hemen yoruma damlarlar.
Erkekler genelde kadınlar çok açlar, bunu düşünmeden "Hiz önemli" diye sert yaparlar. Bu, kadınların acı ve zevk vermesini sağlar.
Öpüşürken bile tutku ve ritim önemli olur jfjf
Cevap
107Cevap
Hızlı giden atın b... Seyrek olur derler gadası ritim daha önemli
İğrenç bir örnek oldu sjd
Birazcık
Bilemiyorum bu soruya tecrübeli olan erkolar cevap versin sjjjds
😅🤝
😅💕🌸
ritimli iyidir uzun bir sevişme en önemlisi
Bence ritim önemli. O uyumu yakaladığın an zevk daha çok olur.
Not= Abazanlar mesaj kutumdan uzak durun 😂
Ahaha ya 😅
Hiçbir fırsatı kaçırmazlar dkfk
Ritim önemli diye düşünüyorum, yani galiba, sanırım…:D
😅😅
Bilemedim ki hiç deneyimlemiş biri değilim :D
Sonra stalkluyorlar kopyalayıp böyle mi senin için diyorlar yapma etme 😂😂
Neyi yahu
Fikirlerimizi özelden sorguluyorlar ıhı ıhımmm 😂😂öyle canı sıkılan çok biliyor musun ama sıkı can iyidir kolay çıkmaz
Haa benim görüldü attıklarım djdjs
Eğri büğrüye neden büğrüsün demiş görüldü yemiş bu da böyle bi anekdot sanırım 😂😂
Yanlışşş
Nıç nıççç
Moda göre değişir bence. Bir de ultrason görüntüsü mü o anlamadım
Nope 😅
😅 çözemedim bir türlü neyse
Boş ver çok da önemli değil 😅
-ritim, 3 hızlı vuruş 2 yavaş bunu belirli dakikada götürmek ardından pozisyonu değiştirmek boşalma probleminin önüne geçtiği gibi kadın ve erkeğin pozisyon doğaçlamasına uyuyor
Bbence soru yanliz oncelikle 2 tik yapip oldu bittiden konusmak gerekir siz bi uzun sevisen erkek bulun hizini yavaslatir azaltirsiniz
2 dakika bile uckuruna hakim olamayip gelen ustunuzde hööö diye bağırıp kalkip dusa giden bi erkek mi ulkemizde once bu problemi çözümünü bulmak gerek
kızın modunu okuyarak. tabi bosalmayı da kontrol ederek. zamanı da. kendi mentalini de. erkeğin işi zor.
Şimdi acıdan zevk alanlarda var onlara hızlı hızlı çakmak iyi olur ama benim en sevdiğim hızlı ritimle çakmak
Değişken olmalı. Sürekli aynı tempo veya sertlik işin heyecanını kaçırır. İnişler çıkışlar, güç kullanımı değişken olursa tutkulu ve doyurucu olur.
Araba gibi olmak lazım. Yavaş başlarsın acıtmadan. Vites atar gibi hızını arttırırsın. Böylece ıslaklık iyi sağlanır ve zevk doruklara çıkar. Bitmeye yakın seks hızınız son sürat olacağından tadı damağınızda kalır. Ben böyle yapardım.
Ikidide önemli yavaş tempoda gittikçe hizlanip finalde en sert vuruslarla hedefi ateş altında tutup harcanan yangın sondurulmelidir
Merhaba! Evet güzel bir davul eşliğinde ritmi tutturmak güzel olabilir ama sekste emin ol ne ritim ne hız önemli
AMAÇ KADININ orgazmı olduğuna göre nasıl daha kolay zirvelere gelecekse ordan gidilir.
Partnerini ne kadar tanıdığına ve o anki duygu durumuna bağlı olarak değişir bu durum.
Sertte isteyebilirsin yani bazı zamanlar hızlı olarak
Acelemiz mi var hızlı hızlı nereye yetişcez en güzel ritme göre duruma göre aksiyon almak
Ritim daha önemli bence çünkü yarın ne bileyim hız önemli değil
Biz derken kıvılcım çıkartacak Halim yok ritim ve sertlik
vücut ritmine göre hızlanabilir bazen dört nala bazen rölantide anlatabildimmi
acelemiz yok ritim daha önemli. 2 tarafta ritmi tuttursa süre de uzar.
Acele işe şeytan karışır yavaş yavaş hayatı ağır yaşamayı severim
Yine derinden bir soru sormuşsun. Ne desem bilemedim simdi. Hız belki ama doğru cevap bence ritim..
Yavaş ol diyen kadına hiç rastlamadım ama , yavaş olmak daha iyi aceleye gerek yok
Rit8m ya da hız onemli olan o an istedigini yapmktit ya.
haz daha önemli uzun bir sevişme hiç birşeyde yok
Güzel bir ritimi, aynı hızda ne kadar uzun sure devam ettirebilildiğidir önemli olan...
tercihen yavaş uzun-uzun hiç bitmeyecekmiş gibi ama doğası gereği hızın da vakti geliyor.
Partnerim hshshhsysysysysysysyysysysysyssy
Gülme kısss ksdj
@a101kekspr Pp sizemi ait?
Gitgide yükselen nabız ile hızlanarak yani kısaca ritim önemli...
Hızlı olursa çabuk biter. Ritim olursa güneşin doğuşu izlenir ldld
Hızı ve ritimi harmanlayarak zevkin doruğunu yakalamak
Tadını çıkararak yerine göre hızlı ve yavaş
Partnerine göre ritim bulmak bence, zaman zaman hızlı, zaman zaman yavaş
Bu gazze göre değişir ama belli bir ritim demek kadın sabit güzel bir haz ve duygu demektir
Ritim ve uyum daha önemli. Hız sürekli değişecek bu arada, beklenmedik bir anda.
Tadını çıkartmalı tadını kaçırmadan sert olabilir
o an önemli olan hislerin bir ve ortak olması vites yeri gelir yükselir yeri gelir düşer
Hızın ritimler arasında olmalı Soft başlayarak sert bitmeli hız yaparken boşa vurup sağa sola zarar vermemeli dinlenmeden nefessiz ilerlemeli
yavaş olursa iki tarafta delirecek duruma gelir biraz da inatlaşmalar güzel oluyor yap yapmıyorum gibi
Hızlı ritim sjdjhd
Düm tek tekkk
Hobbaa.. Roman havası mı bu
Yok murat övünç şarkısı sjjddj
https://youtu.be/GeB4knmIq9Y?si=P3JjZSKR1Ir3XUQR
😅😅
Hız pozisyona göre değişkenlik göstermeli, g noktasına vuran pozisyonlarda daha baskılı ve orta hızda mesela, normal penetrasyon esnasında daha hızlı olunabilir
Ritim önemli. Tadını çıkara çıkara yapılmalı
Değişik viteslere atmak önemli
haz alıp vermek önemli bide kapanışın aynı anda olması, hız ve ritim bunlara göre ayarlanmalı
Seks sırasında bazen sakin bazen sert bazen hızlı bazen yavaş olunmalı. Yooksa monotonlaşır
Ritimden yanayım, hissetmekten..
Herşeyi, her anı, her yeri, her detayı..
Ritmin sonuna doğru artık hazdan kendini kaybedince insan kasıklarıyla demir döver gibi vuruyor karşıdaki kasıklara ya hani.. işte o ses, o anda şiir gibi geliyor; çat çat çat...
Hızda zevk alamasın kank ritmi yavaş yavaş öpüşerek koklaşarak
69 pozisyonu na geçerekk
ritm önemli. Nerede yavaş nerede hızlı olacağını bilmen lazım.
Gidişata göre olur her şey.. Yol müsaitse hız sınırları zorlanabilir…
Başlangıçta ritim, sonda da hız
En önemli kriter önce kadın orgazmının gerçekleşmesidir.
O an ki hazza bağlı. Kimi zaman düşmanmış gibi kimi zaman da bebek sever gibi…
Bence her ikisi orantılı bir şekilde olunmalı ki her zevkten de tadılması gerek
Sekste partnere soru sorulmaz hızı kesmeden şiddete devam 😃
tadını çıkarırcasına🙈
Ritime göre hızlanırsın
tadını cıkara cıkara
Hızda önemli ritimde..
Ritim. Anın tadina birakma
Ritim onemli