Yasak olduğu için daha cezbedici geliyor ama ben erkek olarak ters ilişkiyi hiç sevmiyorum ama partnerim istediği için kabul edip yapıyorum, tanıdığım her kadın mutlaka ters ilişki istemiştir benden. Kadınlar bence daha çok seviyor acı ve zevki aynı anda yaşamayı.
Penisin girdiği yer daha dar gelir, bu da daha fazla zevk aldırır. Halbuki vajinanın içi daha dardır ama giriş kısmı geniştir ve ıslaktır. Anal yerin ise içi geniştir giriş kısmı kuru olduğu için dardır.
Çoğu genelde kadının kızlığını bozmamak için istiyor gadası ayrıca dar olması sebebiyle erkeğin daha fazla zevk alacağını sanıyorlar birde Türklerin kanında olan meraktan ötürü
Anüsteki sinir uçları çok fazladır. Bu nedenle işini bilen bir beyefendiyle anal seks doğru pozisyon prezervatif ve bol miktarda kayganlaştırıcı ile çok keyifli olur. Aynı anda klitoris de uyarılırsa orgazmı şiddetli ve keyiflidir. Kadının aşağılanması konusunda hem fikir değilim üzgünüm. Oral seks yaparken aşağılanma hissetmiyoruz bunda mı hissedeceğiz ki kadının üstte olduğu pozisyonlarda yapılan anal seks kadına tam kontrol verir derinlik vs konusunda.
Sevgilim arkayı tercih ediyor. Toplamda tahmini 10 15 kez ters ilişki yaşadım ve zerre zevk almadım. Yani kadınlar alışınca zevk alıyo falan diyolardı sürekli denedim oyüzden ama tık yok yani. İlkler zaten inanılmaz acılı oluyo sonra genişliyo alışıyosun ama zevk almadım hiç. Zaten sonra genişlediği için erkeğin hevesi geçiyo ahah tam salak bunlar. Bide şu an terst ilişkiye gitmesem bile arka deliğim açık duruyo serçe parmak ucu kadar. Bekliyorum bakalım nezaman kapanır
9
7 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
G*tümüzün içinde zevk alacak dokular yok bunu kabul edelim beyler bayanlar
Tabiki hamile bırakmamak ve başına kalmasın diye Ve bakire ise bozup başına kalmasın diye E tabiki dar ve zevk veriyor ki en iğrenç assagaliyici bir durum e mantık yerine bir tarafı ile hareket eder kadın ve erkeğe göre en zevkli şey Ters ilişkinin nesi güzel ya çok saçma ve gereksiz ileri-de sağlık sıkıntısı yaşatır günah ve çok gereksiz E tabi bunu sevgi ve aşk zevk olarak algılayan aklı kitlar için en güzeli
Ego tatmininden baska bir sey pek cogunin ki. Kadinina her seyi yapabilme ustunlugu. Oral seks de ayni sey degilmi? Kadin olsun erkek olsun kendisini yalayan birini gormeyi seviyor ve bu durumdan haz aliyor cunki parrnerine ustunluk saglamis oluyor. Bazi kadinlar anal seksi kendisi taleb ediyor aci cekmek hosuna gittigi icin olabiliyor , erkegine zevk verme duygusunu yasatmaktan haz aldigi icin bunu talep ediyor.
Genelde daha dar olduğu için tercih ediyolar. Ayrıca Ters ilişki sağlık açısındanda zararlı anüs yırtılmaları kadında büyük tuvaleti tutamama anal kaslarda gevşemeye yönelik kadını aslında zora sokuyolar. İşin ilginç yanı genelde bakire olanlar arkadan veriyolar hani aklı sıra ben temizim getirmeye çalışıyor ama o kızlarda bilmeli arkadan verende anlaşılıyor eğer erkek biliyorsa çok rahat anlar arkadandamı öndenmi verdiğini :)
Biz erkeklerin anal sex'e karşı ayrı bir fantezisi olduğu doğrudur. Özellikle dolgun kalçaya sahip bir partner bu durumu daha cazip kılıyor. Kadını daha çok zorlaması, çığlık attırması gibi faktörler etkili oluyor sanırım. seks sadece önden ibaret değil neticede 🙄
Bu sadece lafta. Fantazi. Heves. Macera. Gerçek degil. Laf olsun diye soylüyor soyleyen. Ciddi olduklarını sanmıyorum. Vajinanın dogal tadını verecegini hiç sanmam. Belki penisi küçük erkekler girişi daha dar olduğu için tercih edebilir. Şahsen bana çok aşağılayıcı geliyor.
Daha dar olduğu için. Kadınlar da zevk almazlar acı duyarlar bundan ama acı ile zevki karıştıranlar var tabi. Sık yapılmıyorsa sorun teşkil etmez ama Sık ters ilişki zararlıdır anüs genişler hatta açık kalır dışkıyı tutamaz altlarına yaparlar.
@schrodçg normalde 01 falan izlemedim unide arkadaşlar boyle diyordu espirisine bende diyorum herkes bir gülüyor 😂😂 e birde ben kizim bunu demem ayri bir olay😂😂
Dar penisi kavraması hafif sıkması kadının altında zevkle hafif acıyı aynı anda alması erkeğine güvenip tamamen teslim olması içine rahat boşalabiliyo olmak ama bunu her erkekle denemeyin teccübe sexsi iyi bilen bir kişi size anal sexsi çok sevdirir ama teccübesiz sexden soğutur
Bu öyle rezil bir istek ki inan araştır sırf eşi istemiyor diye eşini erkekle aldatan çok Türkiye bu konuda acayip rezillik içeriyor göze batmıyor tabi.
Bencil ve partnerini sevmeyen erkekler yapar, kadınlar da seviyorum kaybedemem vs vs diye kabul eder zerre zevk almaz. Yolu gibi gerçekten boktan bir şey
Merak, filmlerin etkisi, popoyu daha fazla görebilme arzusu vs. Kadınlar o bölgeden zevk almaz. Evet hissederler ama bu tahrik boyutunu aşmaz. Erkek olsa alır diyebilirim. Zira içeride prostat kısmı var.
bazen bütün kaleleri kuşatmak istersin.. eğer karşımdaki kadında açıksa değişik bir deneyime bende severim... ama devamlı tercih etmem... senede 1kaç kez gibi...
Tatmin duygusundan ibaret partnerin canını yakmaya ne gerek var acı çektirmek hoşuma gitmez partnerim zevk almalı defalarca orgazm olmalı bunun yolu b.. k yolu değil
delik ufacık kafası zor giriyor girince bir rahatlama oluyor yavaş yavaş hepsini dibine kadar sokunca sıkıca sardığını ve. o yakıcı atesi hissetmek harika git gel yaparken kadının acıdan ve zevkden inlemesi çığlık atmasıda iyice tahrik ediyor😍😘😋
Merak'tan baska bir sey yok.. Hiç yapmadım birkez yapmak istiyorum benim. olay bu baya saçmalayanlar olmuş yok penis kücük yok vajina aslin'da daha dar v. s bu arkadaşlar hergün yediklerinden tecrube konusuyor sanirım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
özendirme işleri ve ne yapacağının bilmeyenlerin işleri. bence kadınlar için değil erkeklerin birbirlerini s... için çıkmış bir icat. ayrıca bu kadar zararlı ve sakıncalı olduğunu da öğrendiğim iyi oldu. saçma sapan şeyler
eger erkeğin vücudunda kendi penisinin girebileceği bir delik olsaydı orayada sokarlardı emin ol :D :D
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tercih ettiğim bir ilişki türü değil hem kadın için hem erkek için hiç sağlıklı değil bu ilişki türü adından belli ters ak delik dururken b... k deliğinde ne işin var
En İyi Cevaplar