Erkekler neden ters ilişki ister bakirelik konusu dışında? Nedir yani bu merak daha mı çok zevk alıyorlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Iliskinin tersi duzu olmaz ya, biri bir digerinin icine giriyor bu terslik olmuyor, soz konusu anus olunca mi "ters" oluyor? Yapmanin ters nedin ya, onun adi "anal seks"!!!
Erkekler neden istere gelirsek; deneyim, arayis, farklilik, tatminkarlik...
Bu terimlerin her biri ile ayri ayri cumleler kurabilirim ama oraya gelmeden once biraz eskiye gidelim: Hangimizin annesi oral seks yasamistir? Buradaki en genc arkadasin 18 yasinda olmasi gerekir site kurali bu, bu durumda ebeveyinleri, en genc ihtimalle, 40 yas civarinda olmali... Bu genc arkadasimizin bile annesinin "tatminkar" bir oral seks deneyimi oldugundan supheliyim ama simdi bunu deli dolu yasiyoruz dimi, yaniliyor muyum? Ayni nedenle bundan bir kac yil sonra anal seks icin de ayni sonuc dogacak...Bir de ortalikta bu anal meselesinin sadece erkekler tarafindan istendigi gibi ilgin bir bilgi dolasiyor, yalan, inanmayin zira bunu hakkiyla yasayan ve arzusunu guden kadinlar da var.
"isteyen neden ister?" soru bu olmali onun da cevabi kisa, sekste "makul" deneyimlere acik olmak gerekir, eger anal seks kisi icin makul degilse, birak istemeyi, ustune konusmaya bile gerek yok...
Unutmadan bakirelik konusu da "zar - plastik cerrahi" diyip geceyim siz tamamlayin iste...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Önden bıkıp merak için birde oradan deneyelim diye ister. Ora daha dar iyice sarar o yüzden erkek birde oranın tadına bakmak ister ancak iyi yapıldığında oradanda zevk alan kadın çoktur. Sen istemiyormusun
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEstetik olarak popo daha güzel duruyor ve darlığıda zevk vermek için daha iyi onun için sanırım.. vajina zamanla darlığını kaybeder ve zevk vermemeye başlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
28Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Hiç sevmem bana göre değil, onun yerine oral yapmak daha keyifli bence
10 YorumlaTamamen merak... kadına hükmetme.. ters ilişki iki taraf gercekten isterse güzeldir.. diğer türlü kadını şşağılaöak gibi geliyor bana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılfantezi konularının pek nedeni olmaz bence. fantezi işte. kimi ayağa ilgi duyar kimi kulağa kimi memeye
00 Yorumla
1 yılBilemiyorum değişir bence. Ama kız arkadaşım olsa istemezdim
00 YorumlaMesele zevk değil. Algı. Merak ve bende yaptım demek için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü ayrı bir hazzı var bu yüzden arada olmasını isterim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Dar olduğu için isterler. Onun haricinde pek bir artısı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDar olması sebebi ile daha farklı haz verir. Sadece erkekler için değil hazzı hisseden kadınlarında vazgeçilmezi olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi de kadın için çok sağlıksız bir durum bir kadın ordan nasıl zevk alabilir aklım almıyor
Cevap sahibi+1 yılSağlıksız bir durum değil. Zorlama ile olursa evet çatlak kanama acı olur lakin kas dokusu gevşetildiydi ve dikkatli olduğu anda zevk ve haz çok farklı noktalara ulaşır. O bölge de ki sinir sayısı çok fazladır ve doluluk hissi çok zevk vermektedir kadına da.
Çok zevk almıyorum ben. Fazla dar geliyor bana, zaten yeterince kalın penisim.
00 Yorumla
+1 yılkadınlar zevk ile karışık acıyı hissetmelerinden dolayı
00 Yorumla
+1 yılGençler analı meraktan ister ama tecrübe varsa zevk için ister kadına o heyecanı yaşatmak için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü s! k! p bırakmak için. Vajinadan yapsalar baslarina kalır diyr korkarlar o yüzden
31 Yorumla- +1 yıl
SAÇMALIK.
+1 yılBi BİM poşedine bir şey koymak var bide eczacı poşedine
00 Yorumlaartık anlayın daha dar ve kadına acı çektirmek psikolojik ve egosal tatmin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Erkeklerin istemesi farklı zevk dar oluşu... Kadınların ise daha çok bakirelik endişesi.. anal seven kadın çok nadir bulunur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılTers ilişki bana çok ters ve saçma gelir. Tiksinç.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOncelikle daha zor oldugu icin bir cesit hukum kurmak hissi icin darlik tan dolayi ya da bakirelik bozulmasin diye ne olcak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılKadının canını yakmanın da zevki farklı..
00 Yorumla
+1 yılOnun zevki ayrı canikom
00 YorumlaBen istemiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbakirelik dışında istemek saçmalık
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAsla istemem kırmızı cizgim
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Hak yolu varken bok yoluna ne hacet
+1 yılevet daha çok zevklidir
00 YorumlaAsla yapmam asla da yapmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpopoya düşkünüz o yüzden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTers iliski ne demek?
06 Yorumla- +1 yıl
Şaka mı 😁
Cevap sahibi+1 yılArkadan mi yani?
Cevap sahibi+1 yılYaw ne bilim soruyom iste arkadan mi demek
- +1 yıl
Ön dışında başka yer arka kalıyosa 😀
- +1 yıl
Ciddi ciddi soruyosan , evet arkadan
- +1 yıl
arka kapıdan içeri almak
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha dar daha sıkı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılDaha zevkli.
00 Yorumla
+1 yıldeneyim yaşamak
00 Yorumla
+1 yılcok zevklı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri