Erkekler yatakta tecrübeli olan sevgili isterken, neden evlenecekleri kızın bakire olmasını istiyorlar?

ikiyüzlü olduğu için bence. Hepsi öyle mi hayır. Ama karşısında bakire isteyen adam kendi de uçkurunu tutmayı bilecek. Tabii evlendikten sonra da neden yatakta uyumsusuz eşim şunu yapmıyor bunu istemiyor vs. demeyecek.
Cok haklisin kadinindahakki o guzel duyguyu yasamak
Eig olması gereken cevap bence
Ban donunmada uçkurumafa irademede sahip bir insanım ama ne yazıkki çevremde öyle benm gibi insan yok🤷🏻♂️ napim suriyeden mi getireyim
Bir nevi iki yüzlülük, yatakts beni zevkin doruklarına çıkaracak bir f*hişe olsun, evleneceğim kıza ise kimse dokunmasın benden başka, çünkü ben ayrıcalıklıyım, padişahın sol t*şşağıyım ben!!!
Cunku erkeklerde baska bir erkekle karsilastirilma korkusu, daha kotusu ondan iyi olamama korkusu vardir. kadin kendi disinda erkek gormemis olsunki kendisinin iyi mi kotu mu seks yaptigini kadin anlamasin.
Tecrüblerini ilk elden aktarmak için
Cevap
99Cevap
Bir ömür hükmedebilmek için çünkü tecrübe kadına hükmedemezsin.
Tecrübeli kadına*
Tecrübeli sevgili istemem beraber tecrubeleniriz 😊😊
Şunu unutmamak gerekiyor insan kalbine göre kişi ile evlenir hayatına devam eder
Hiçbir erkeğin sevgili ya da eş olarak seçeceği kadının tecrübeli olmasını isteyecegini sanmıyorum, eksikleri açığa çıksın istemezler, bilakis kadınlar tecrübeli erkek isterler bu yüzden kadınlar için erkeğin bakir olmasının bir önemi yokken erkek için bekâretin önemi büyük, tecrübesizliği veya eksikliği ortaya çıkmaması açısından
Kv (kayinvalide/anne) kontrollerinden korkuyorlar zaar🤪
Dimi birde çarşaf kontrolü var 🤭🤭 ne kadar saçma şeyler varsa hep bizim icadımız 😀
@Delibirisi1 aynen can 😀
Öyle durumla karşılaşacak arkadaşlara bir ip ucu olsun parmak ucuna iğne batırsınlar sorun çözülür 😁😁😁
Çünkü ikiyüzlüler. Yatakta tatmin edileyim beni boşaltsın tecrübeli olsun öğretmeyle uğraşmıyım isterler ama biri sorduğunds hayır bakire olcak başkasının olan benim olamaz derler. Bu kızda zaten bakireyken vahiyle öğrenicek tecrübeyi.
Sinirlendim 🙄😐
Gerçekten öyle 😑
Evleneceği kızın başkasının altında yatmış, ikinci ele düşmüş, kim bilir kaç kişiyi içine almış bir dişi olmasını umursamayacak "erkek" çoktur. E tabi bu da o tarz dişilerin işine gelir.
Lakin karısının kendisi gibi olmasını isteyecek erkek de vardır, bu da kişinin kendi edebî, örfî, dinî ya da kişisel ne derseniz deyin tercihidir. Her ikisine de saygı duymak esastır.
NOT: Tabirim ağır olmuşsa affola. Üzerine alınmak isteyene sözümüz olmaz.
Bazısına göre bu namusun göstergesi ki zarın bozulmaması demek o kızın cinsel bir şeyler yaşayıp yaşamadığını zaten göstermez. Bazısı da sanırım yatakta başka erkeklerle kıyaslanmak istemiyor sadece benle yaşasın ilki ben olayım diyor bu da onun kendine olan güvensizliğindendir bu kesim çok nadirdir.
Tofaş Şahin 10 15 inci el sayılır ve yolda bırakır yağ damlar dandik sunduk araç paraya yazık o alınmaz mesela...
Kullanılmış km yapmış kızı kim ister miğdemiz almaz.. motorunu çalıştırmak için sahibinin parmak izi belli değil. İyy at hurdaliga gitsin geri dönüşüm cinsinden
Yatakta tecrübeli istermiyim bilmem. Ama öğrenmeye açık biride güzel olur. Sorun onu yapma bunu yapma demesi. Denedikten sonra benimle aynı şekilde bunu öğrenen ve benim ritmimi yakalayabilecek bir kadın daha zevk verir sanırım. Sonuçta daha önce tecrübesi olan bir kadın geçmiş deneyimlerinide kullanır
Bakirelige şu yüzden önem veriyorlar daha önce ilişkiye girmiş birinin aldatma olayi yüksektir bu erkek için de geçerli çünkü şu mantikla ilerliyorlar o kabul etmezse başkası olur veya ben bunu aldatsam nereden duyacak kafasıyla deneme yapıyorlar çünkü tecrübeli insanlar nerede ne yapacağını iyi bilir bazı at kafaları da kanin derdine düşmüşler oda vampir hastalığı herhalde 😀
Cinsellikte tecrübe diye bir şeye inanmıyorum çiftler birbirini keşfeder bilinçli olmak ruhuyla bedeniyle içinden gelen herşeyi yapan yaptıran kısıtlama olmayan çiftler beden okumasını öğrenir kadın kadınlığını erkek erkekliğini istediği gibi yaşarsa tecrübe birbirinin dilini anlamakla olur zamanla kişiden kişiye değişir her kişide ayrı tecrübe ister o zaman
.
Her yattığımız ile evlenmediğiniz için olabilir mi?
Siz nasıl diyorsunuz,
Eğlenilecek erke var,
Evlenilecek erkek var.
Bizde de durum aynı,
Yatılacak basit kadınlar var,
Evlenilecek dişiler var.
.
Hayatta tecrübeli istemem ne sevgilide ne de evleneceğim kişide eğer öyle istersem gider bir... yerden kadın alırdım
Delilik işte
Mesela evlenmeden önce herhangi bir erkek Bayan farketmez çıkıyor flört ediyor gerekirse cinsel yaklaşım oluyor ama evlenince biriyle cinsel yaklaşım oldu mu aldatma oluyor ihanet oluyor sorunun cevabı Aynen böyle bir şey
Gönül eğlendirmek başka şey evlenmek başka şey. Biri basit bir olay diğerinde ciddi bir yatırım ve risk söz konusu. Bugün kadınlar da hemen hemen aynı mantıkta. Bir sevgili oldukları tiplere bak bir de evlendikleri tipe.
Hangi erkekler? Bazı ibaresini eklemeyerek beni niye onca insanla aynı kefeye koyuyorsunuz?
Hep eskiden gelen sığ düşünceler yüzünden oluyor bunlar. Neymiş efendim "erkektir yapar"
Ayrıca bence konusunda konuşmak istemiştim de şu an müsait misiniz?
ne istediklerini bilmiyorlar. zaten bir yaşa kadar anneleri, bir yaştan sonra sevgilileri, sonra da eşleri karar veriyor. ama sanıyorlar ki biz karar veriyoruz.
Basit hayatını gecirecegi kadın tecrübesizliği sayesinde başka biriyle kıyaslıycağı bir ölcütü olamaz ve kadın tatmin eden olarak erkekte tatmin edilen olarak kalır
Hayır. Erkekler diye genelleme. Normal aile kızı sevgili olsun o kızla da evlenirim. Senin dediklerin uçkuru düşkünü
Aynen öyle
Bence kadının tecrübeli olması o kadar önemli değil. Aktif rolü erkek oynuyor. Bekire kız istemek ise bence cehalet
Salaklık! bakire istiyorsa benim gibi tutacak kendini evkenirlerse beraber ogrenecekler heycanlarini isteklerini tatliliklari ile birbirlerini yerler zaten 😂😂
Güzel soru, ama kapalı ya da açık tabir edilen aile yapısıda olsa bakire sayısı malesef azaldı gibi
Çünkü evlenilecek kızla eğlenilecek kızı ayırmayı iyi biliyoruz biri tek kullanımlık biride ömürlük..
Şahsen yatak isteğim yok ve eşimin de bakire olmasını istiyorum çünkü ben hala onu bekliyorum sabırla özlemle ve hasretle
Sanırım ilahi bir güçle tecrübenin geleceğine inanıyorlar
Eğer ki kafa yapımız uyuyorsa bakire olmamasının çok bir önemi yok
Herkes cennete gitmek ister ama kimse olmek istemez buda onun kafasi gibi
Ben şahsen buna hiç aldırış etmem, bu da genelde bizim ülkemizdeki ve bir kaç orta doğu ülkesindeki erkeklerde yaygın olan bir şey maalesef
Öyle bir arayışım yok, evleneceğim kişinin bakire olup olmaması önemli değil benim için.
çünkü erkekler arasında kadınların ilklerini unutamadıkları konusunda yaygın bir inanış var :)
😬🤩🤩 ben kromazow kardeşler gibiyim🙄 herkes kardeş😅 selam kardeş iyi günler 😄😤
Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu. Her halti ye sonra halt yemeyen birini işte
Bakire demek ilk iliskisini esiyle yasiyor demek yani karsilastirabilecegi kimse yok bu da kizin evlilige daha bagli kalmasini sagliyormus bence cok aptalca bir dusunce tarzi
Tecrübeli falan istemiyorum sadece iffetli bir kız istiyorum
Öyle bir isteğim yok karşılıklı duygular ve sadakat olsun yeter.
Yatakta erkek tecrübeli olduktan sonra tecrübeli kadına eğitimi verir kadın tecrübeyi böyle kazanır
bir kere daha genellemenin içinde olmadığım için mutluyum :)
Matkap fantezileri var.
Ezoterik bir kelime kullandım.
İnsan beyni bakire olmadıktan sonra bakire olsa nolur olmasa ne olur...
O erkeğine göre değişir, yatakta tecrübeli birisini istiyorsa o sevgilisi değil sadece becerdiği birisidir sadece.
Erkek sanki bakir de bakire isteyecek oyle seks yap yap sonra tazeye kon yaw bakire kaldimi ki cok nadir bir durumdur olanda anal seks yapiyor 🧐
Fantezi dunyasi ama is almaya gelince aile fantezisi isteriz
Takıldıklarına ayıp olmasın diye sevgili deme durumu :-D)
Ben herkesle yatmayım onun yatmadığı adam kalmasın olur mu öyle . Tabi bakire olcak.
Ben bakir değilim bakire olsun olmasın sevelim birbirimizi yeter
Kim dedi onu.. Cinsel yomden benı anlayan durust ve sevdıgıne inandıgım sevebıldıgım kim olursa evet derim
Boş beyin anca o kadar çalışıyor canım naparsin
Bekaret bedende değildir, kalptedir ne zaman anlayacak bu erkekler
Yemek yapmasını bilsin derken aşçı diploması istemiyoruz
Bencil olduklarından:)
Cok haklisin onlarinda hakki aslinda ;)
yaşayan bilir ne de olsa ve yaşatan ;)
Bunu sadece erkekler istemiyo kızlarda tecrübeli ister
Öyle bişey isteyen yok ki.
4xper olmadığı için gelemiyor buralara. Zaten gelirse bacaklarını kırarım :D
Helal olsun kız güzel soru
Erkeklerinde bu saçmalığı var işte bende onu anlamıyorum.
Çünkü benciller ve toplumun verdiği iğrenç duyguyu gerçek zannediyorlar
bakire kız var mı? ben hiç görmedim de duymadım. ama bakir bir sürü erkek var.
Tecrübeli istediğimizi kim söyledi?
😏 ben benden öncekilere benzemem 😅 ben sultan sülimanım diye giresim geldi söze
Aynen :)
Ben bunu pek duymadım sen nereden duydun?
İnsanoğlu kendisinde olmayanı ister her zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar