Bakir erkeklerin kendilerini tatmin edemeyeceklerini mi düşünüyorlar?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bakir erkeklerin kendilerini tatmin edemeyeceklerini mi düşünüyorlar?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne alaka herkes kendi dengini istiyor demek ki eskort gibi yaşamış bir kadın da bırak bi zahmet bakir istemesin
Çoğu kadın istemiyor isteyen çok nadir gördüm
100 kadına sorsan en az 80 i tecrübeli olsun bakir sevmem der
Sen sordun galiba yüz kadına
Burdan sormuştum anket gibi hemem hemen yari yarıya dağıldı sonuçlar
Ama çok merak ettiysen sende sor kızlar bakir erkek mi bakir olmayan erkek mi diye anket de koy soruya bana hak vereceksin çıkan sonucları görünce
Evrimsel altyapısı var bence
Nasıl yani
Erkeğin toplum içinde seks yaptıkça değeri artar kadının azalır
Kesinlikle öyle
Kanka mastersen sana zahmet söyle bir soru sorar mısın kızlara kızlar bakir erkek mi yoksa bakir olmayan erkekle mi evlenmek istersiniz diye. Benim takipçim yok soruyu pek gören olmuyor
Bakseen. Dışarda ahlak dersi verene bak
Dışarda vermiyorum sanalda veriyorum
Sanalda bu hakkı sana km verio
Reelde herkesin bir hayatı işi var burada elimiz boş o yüzden yargılama uyarma hakkımız var
Sn kmsinde birine karışma uyarma hakkını kendinde buluyorsun bunun yasal olark suç oldgnu biliyorsun dmi. Burası da dahil ekran alıp dava açılsa ceza yersin ondan gereksiz yargı dagtacagna kendi işine bak banane diyemiyor musn
Hesabı açtığım emailim telefon numarama bağlı değil ve kendime ait gerçek olan 1 tane doğru bilgi yok daha önce burdan bir çok kişi seni mahkemeye vercem cimere egmye yazdım falan dedi hatta bir kadın çoluğu çocuğu üzerine yemin etti ama sonuç elde var 0 ben hâlâ burdayım yıllardır
Seni de konuşmandan tanıdım şeyda abla sensin. Valla sen bir evliyim diyorsun bir değilim diyorsun benim sana sataşma sebebim buydu sana biri zina mı yapıyorsun diye sorunca kızmak yerine kocam var evliyim kardeşim onla yapıyoruz diyebilirsin ayrıca kocan madem var açık resim koymana +18 sorular sormana izin veriyor mu? Ben senin bekar olduğunu düşünüyorum
Emniyet güçlerinin sn zekasını sorguluyor musn. Bulamazlar yani 😄 ne kadr zekisn
Kanka yemin ederim 2021 den beri burdayım ve gerçekten ciddi manada beni şikayet ettiğini veya edeceğini söyleyen kişiler çok oldu saf değilim dimi emaili açarken tel no kullanmıyorum kendime ait bir bilgi yazmıyorum
Emniyet güçleri slak dmi pardon umutmusm senin edison oldgnu
Hayırdır beni şikayet mi ettin ya da etmeyi mi düşünüyorsun?
Burada evliyim diye kandırma insanları senin aktif olarak farklı farklı erkeklerle ilişkilerin var bekar birisin
Sn bu kafayla oraya müşteri olursun sadece insanlar gereksiz insanla uğraşmak istememistr
Beni bnden iyi bildgne göre anlat da dinlim
Herkese salça olman mesleğin demekk
Müşteri derken?
Sasirmadm anlamamana
Anlatıyım evliyim evlenirken bakireydim dediğini duydum ama başka zamanlar da cinsel sorular sorduğunu gördüm hatta çok iyi hatırlıyorum birisi sana zina yapma günah demiş sende dinden zaten her şey günah yaparım sanane gibi bir şey demişsin bende ordan başladım demek ki bu kadının ilişki yaşadığı erkekler var diye. Zina yapmıyorsan yapıyormuş gibi lanse edilecek cümleler kurma
Hayatımda emniyetin önünden geçmedim kimseyle davalık olmadım müşterileri değilim
Kendimle ilgili şeyleri tanimadgm insanlara ispat etmek zorunda dglm. Kendimle ilgili bilgileri vermek zorunda d a dglm. Hala bnle ilgili kafanda binbir soru işareti var öğrenmek netlestrmek istiyorsun ve bn buna izn vermiyorum oldgn yerde kudurup sadece kafandan kurdgn seyleri söylüyorsun
Bilgi ver mi dedim bir diyorsun evliyim eşimle yapıyorum başka zaman diyorsun günahsa günah zinaysa zina benim günahım diye.
Çelişkili konuşuyorsun
Şikayet ettiysen eğer dmden bana ana bacı düz gittiğin küfürler duruyor silmedim bende karşı bir hamle olarak hakaret davası açabilirim umarım beni şikayet ederken kendi ettiğin küfürleri hatırlamışsındır
İşte bunu netlestiremiyorsun ya kuduruyorsun catla 😄
Merak etme bekar olduğunu anlayacak kadar zekiyim hiçbir erkek istisnalar hariç karısının burada erkeklerle samimi sohbet etmesini istemez
Zaten evli olan kadınlar 'da sohbet etmeye gelmiyor buraya
Bn hcbir seyi unutmam ama hakim karşısına ciktgnda sn kadına hakaret ederken kadın susacak miydi diyerek sana sordnmda verecek cvbn olursa çok iyi olur sonuçta sataşma amaçlı yazan hakaret ve iftira atan sensn
Ne kadr zeki oldgn belli 🤭
Kişi kendinden bilir işi ondan mı
Zina yapan bir kadına zina yapıyor demek suç teşkil etmiyor kanks
Kanıtın nerde link at baklm
Zekiyim maşallah evliysen bile eşin kıskanmıyor umrunda değilsin muhtemelen
Belli zeka fışkırıyor 😄 bunyene zarar vermiyor dmi 😄
Giresunda oturmuyorum bu arada evime kağıt gelirse yırtar atarım dava düşer
😄 kaç yasndasn ciddi soruyorum.
Adam demiş abla zina günah yapma diye seni uyarmış sen adama dalmışsın her şey günah benim zinamdan sanane demişsin onu gördükten sonra başladım sana sataşmaya adam doğru bir şey demiş sen linçlemişsin
Gayet zekiyim insanların hayatına karışmak aptallık değil
Aynı şeyi yüz defa yazmama gerk yk sen dglm bn bı kere soylenince anliyrm hala diyorum zinaysa zina günahsa günah sana mı düştü bunu sorgulamak sanane.
Banane kim napiosa yapsn demek çok mu zor 80 yasnda her b@ka karisan insanlar gbi bu ne cüret
Bu kafayla çok yasamazsn sn
Yaşımı boş ver de burada biri biriyle davalık oldu adam gitmemiş mahkemeye öyle olunca karşı taraf şikayetini çekmiş dava düştü kimseyle uğraşamam gitmem ki çağırsınlar ayrıca zaten bulamayacaklar sorun değil konumum sahte tel nom yok adım yok bulsalar 2021 den beri 100 kere bulurlardı
Diyorum ya çok zekisin bunyene iyi zarar vermiyor bu zeka. Yaşını tahmin edim ya liseli ergen ya da 50-60 yasnda dede
Herşeyim sahte kanks git polislere sor sosyal medyaya fake hesapları bulabiliyorlarmı diye ben sordum büyük bir suç olmadığı sürece sanaldan işlenen suçlara karışmıyoruz dediler
Ya kocam polis veya avukat sa ve sn sert kayaya carptysan
22 23 yaşında falanım dindar olmak için 80 yaşında olmak gerekmiyor müslüman kadınlara zina yapmayı yakıştırmıyorum sen yakıştırıyorsan çok rahatsan o senin ayıbın
benim müslüman oldgmu nerden biliosun
Ya bende akpliysem ve Ankara'da milletvekili akrabam varsa sen ne bok yiycen o zaman? Ben saf mıyım bu kadar rahat olmam neden sence? Bir güven kaynağım var demek ki
Ayrıca yaz gogıla bak küfür etmenin bir bahanesi yok sen bana ana avrat düz gittin mahkeme sana hakettiyse edebilirsin demeyecek
Küfürün bahanesi yok birine küfür ettiysen para cezası var
Müslümanım dediğini duymuştum eskiden
Sen dedgn yazdgn şeyleri çabuk unutmusa benziosun
Ahahah AKP'li olmamama rağmen cb ye en yakn kişilerden tanidgm olmadgni sn nerden biliosun mv. Demiyorum farkndaysan sn bunun rahatligni bilio musn
Eskiden 😄
Bı dahaki mesjn sn benim kim oldgmu bilio musn surda şu derece tanidgm var mı olacak
Bizim belçikada okullar 1 eylül açılıyor ben 24 Ağustos yola çıkıp avrupaya dönüyorum buda sana kapak olsun sjsjjsje boşuna mı burada rahat rahat millete küfür hakaret ediyorum trde bile oturmuyorum sjsjsjjs ayrıca vpn diye bir şey var sanaldan kolay kolay kimse kimseyi bulamaz anca ya hacker olcan ya da mitte çalışan bulur hadi sana by by daha fazla küfür etmemi istemiyorsan bana bulaşma
Akpli olmayan birinin dayısı olmaz cahil konuşma sen kimsin ki erdoğan seni tanıycak
Vaaay belcikayi üstünüze mi aldnz sizin olmuş 😄
Yaş kaç olmuş ama ergen kafan hala yerinde. Olgunlaşmamıs kafanı ve olmayan karakterini al gt gelme. Bana bulaşma derken virüs oldgnu sn itiraf ettin hatrlatirm nasl oluomus
Erdoğan i taniom mu dedim bn bu zekayla hang okulu kazandn dicm de orada öyle bsi de yoktr
Dava açtıracağım dedinya avcunu yalarsın turkiyede oturmuyorum çünkü elin boş kalacaksın
AKP'li dglsem bn dglm çevremde ailem de yokmu saniosun
Dava acacam demedm yorumlari g@tunden değil doğru yerinden okuyup anla
Ailen akpli olsa sen şort giyemezdin şort giyen bir kadın akpli olmaz kızına şort giydiren bir aile akpli olmaz
Ahahha kudur sn
Valla açabilirsin 24 Ağustos türkiyeyi terk ediyorum sjsjss
Oturmamış karakterin ve olgunlaşmamış düşünceni al ve gt
Ee demin dedinya mahkemeye verdim sert kayaya çarptın kocam seni bulacak polis avukat falan dedin sjsjjs
Gözlük kullanıyor musn 🤦🏻♀️ kullanmiosan kullan kullaniosan bı tık yüksek dereceyi kullan
Valla abla çok cahilsin sana göre sadece 80 yaşında amcalar dindar dimi ulan ülkeye şeriat gelse ne poh yiyeceksin şortlu kızları idam ederler şeriat gelirse sjsjs
Konudan konuya atlamak da tam bir ergenin yapabilcg şey
Kendi kafanda kurdgn şeylere uydurdgn şeylere inanmaya devam
Abla anladık şikayet etmişsin ama boşa ettin yani elin boş kalacak skksksks
Dedgm gbi olgunlaşmamış karakterin ve dusuncelerinle biran önce defol ülkeden ülkeye yapacagn en büyük iyilik bu olur
Ben burada olmaya devam edeceğim avrupadan da yazıp senin gibi kadınları sürekli linçleyeceğim gör bak siz müslüman olup her boku yerseniz deprem sel hortum hayat pahalılığı ülkenizden eksik olmaz allah veriyor bela işte böyle
Snden ala bela yk
Bı engele bakar çok zirvalama
Engel at sen birde olduğun sürece ben seni başka hesap açarak bulurum sen dinini düzgün yaşayana kadar peşinden koşacağım
Müslüman oldgmu nerden biliosun
Değilsen söyle söz uğraşmayı bırakıcam
Ahahah kafandaki soru isaretleriyle beraber kaybol bakım. Zaten yola cikacakmssn yat zibar yürü sütünü içmeyi unutma
Burası kesmedi bı de mesj mı attn 🤦🏻♀️
Rightist Kız boşanma aşamasında yani aynı evi paylaşan iki arkadaş gibiler dediklerinde hiç bir çelişki yok tanıyorum bu kızı uzun zamandır ve ayrıca bütün bunlar seni neden ilgilendiyor neden bu kadar ilgileniyorsun onun hayatıyla amacın ne? şeyda yapmazsa ben yaparım alırım paylaşımlarını ekran görüntüsü olarak siber zorbalıktan en az 6 ay yersin. bak işine boş yapma boş heriff seni
Yaw nie soyluosun bilgi verme boş yere kudursun kafasndaki soru isaretleriyle yaaa
seyda028 hesabı kapamış korkudan sdsdfdff
Şikayet üzerine kapanmistr dm den bana mesj atmış öncesinde de asilio du
@Derindüşlerr neden ki aldatmış mı kocasını
@Derindüşlerr peki zina ediyor mu kendisi? Tamam itiraf ediyorum hoş güzel çekici hanımefendilerin zina etmesi beni çok uzuyor seydayla onu beğendiğim için uğraştım ben beğendiğim kizlarla uğraşıp onları kızdırıyorum
Rightist Arkadaşım kadın evli evli sanane onun hayatından!! baştan abla diyorsun şimdi de yürüyorsun sen nasıl bi şizofrensin bak şeyda naif sabırlı kız ama ben şeydaya benzemem attırma benim Adana damarımı kabus gibi çökerim üzerine! bu ilk ve sın uyarım şeydayla uğraştığını görürsem hukuki yollarla fena başını ağrıtırım fazlasınıda yaparım bir daha uyarmam!