+1 yılBen bu sitede daha önceden de bu tarz konularda çok yorum okudum ve görüşüm her zaman aynıdır . Bunun bakire olup olmamakla da alakası yok , benim hiç o tarz bir deneyimim olmamasına rağmen zihniyetim , bakış açım böyle , hep de böyle devam eder bu , bakire olup olmamakla alakası yok . Kızın biri bekaretin önemli olmadığını en azından erkeklerle eşit önemde olduğunu savunsa bazı erkekler ve kızlar ' Sen kesin bakire değilsin de ondan böyle söylüyorsun vıdı vıdı ' yaparlar. Bu zihniyet meselesidir kardeşim . Cinsellik doğal bir dürtüdür , bunu Allah vermiş sonuçta , belli bir yaşta kadında da erkekte de var . Artık devir değişti , eskisi gibi erkekler de kızlar da 16-18-20 yaşlarında evlenmiyor , evlilik yaşı en az 30 oldu nerdeyse ,kadında da erkekte de , lisans - yüksek lisans askerlikti , para biriktirmek derken yaş 30u geçti , açıkçası 30 yaşına gelmiş ama hiç cinsel deneyimi olmamış erkeğin de evlendikten sonraki cinsel yaşamı biraz zor olur bence, sağlıklı bir durum değil çünkü istemesine rağmen o dürtülerini bastırmış , psikolojisi bile bozuk olur kişinin , kadında da bu böyle , bilir misiniz bilmem kadınların da cinsel dürtüleri var , Allah vermiş , ve kadınlar bunu tamamen ' zevk ' için yapıyorlar , ne kadar ayıp , hani para için falan olsa neyse , erkekler nasılsa kadın da öyle , 30una kadar bastırılan dürtüler muhakkak fizyolojik ve psikolojik sorunlara yol açar , sonra evlendiğinde frijit , vajinismus vs . olur , aseksüeliteye kadar yolu var , kızlık zarı kadınları aşağılamak için de tamamen biyolojik bir amaç için vardır . Gönül ister ki herkes sevdiği , güvendiği , bağlandığı biriyle yaşasın bu güzel deneyimi , böyle öyle yaşamak istiyorum her şeyi sevgiyle , güvenle , bağlılıkla ... Ama öylesine yaşayan insanları da hiçbir şekilde eleştirmem , yargılamam , her kesin kendi hayatı , kimseye de 2. sınıf insan muamelesi yapmam , İnsanları benimle birlikteykenki davranışları , ona olan sevgim ve karakteriyle değerlendiririm . Hele bir de erkeklerin bu tutumunu destekleyen kadınlara söyleyecek hiçbir laf bulamıyorum , kendilerini kabul ettirmek ,' Beni kabul eder misin , bak bir hata yaptım vs...' Bu neyin kafası ? Lütuf mu ediyor erkek kabul edip , biz mal mıyız , eksikli miyiz ? Devlette zaten aynı kafada , bu kafada gidersek nolur bilemiyorum , kürtajından tut , her türlü şey , ama bu zihniyetteki kadınlara da her şey mübah , onlar zaten toplumda da her yerde 2. sınıf vatandaşı olmayı kabul etmişler.
Son olarak bence kimse kimseyi yargılamasın , ağır laflar etmesin , hayat bu belli olmaz sonra burda ettiğiniz lafları , tükürdüğünüzü yalamak zorunda kalmayın !227 Yorumla
Soran+1 yılancak bu kadar güzel anlatılabilirdi ellerine yüreğine emeğine sağlık
- +1 yıl
yazdıklarınıza katılıyorum demek isteridm. dediğiniz doğru neredeyse 26'ma gireceğim ve askerlik felan derken 29-30 yaşımda evleneceğim ama bu benim zina yapmamı gerektirmez. Allah bize bu duyguyu vermiş ama belli bir sınırlar dahilinde vermiş. mesela bir bankada vezneradsınız ve o bankanın sözleşmesinde sizin sınırlarınız belirtilmiştir. 1 aylık çalışmanız karşılığında atıyorum 2000TL maaş. yani senin kasadaki paraları alamazsın. alırsan sonucuna katlanırsın. yazdıklarınızla hiç bir fark grmy.
- +1 yıl
Ben şunu söylüyorum işin temelinde , cinselliğe öcü gibi bakmamak lazım , sonuçta yaşamın temelinde cinsellik vardır , illa seks anlamında demek değil , isteyen kadın ya da erkek bunu yapar , istemeyen de ölene kadar bakir ya da bakire yaşar , ben buna saygı duyarım herkesin kendi seçimi , yaşam tarzı sonuçta . Ama yaşamayan kızlara 'kezban' , erkeklere 'şakirt' ya da yaşayan erkeklere p... , kızlara o... demem . İnsanlları insanlıklarıyla değerlendiririm .
- +1 yıl
Benim eleştirim kendilerine her şeyi mübah görüp , biz erkeğiz bize bir şey olmaz , siz kızsınız , toplum vıdı vıdısı , temiz kız hede hödösü yapan ikiyüzlü toplumun iki yüzlü erkeklerine ve kendini mal gibi görüp , vitrine koyup , o ikiyüzlü erkeklere kendilerini beğendirip 'kabul ettirmeye ' çalışan kadınlara , ve insanları aşağılayan herkesedir.
- +1 yıl
HARİKASIN!
- +1 yıl
bu kadar güzel anlatılabilirdi ancak, seni kutluyorum, referans yazı olarak sitede yer almalı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılaslında erkeklere de bu konuda katılıyorum ama sadece kendi de bakir olanlara. Çünkü onlar da öyleler ve kendileri gibi istemeleri çok normal el değmemiş temiz bir anne adayı en çok onların hakkı!
Ama birde her gece başka kızla yatan,hiç bir kıza değer vermeyen sadece seks objesi olarak kullanan '' piç '' karakterli insanlar var ki onlar bence bakireyi bırak kız bile bulamazlar inşallah.sen hiç bir kıza değer verme zevk için kullan sonrada gel kullanılmamış ışte afedersiniz ama*sin gitsin bu vatandaş. Senin öyle kız neyine zaten öyle kızlarda adam gibi adam ister ki bu tip adamları da onlar almaz o beğenmedikleri çok ellenmiş kızlarada kalırlar mustahak onlara.
Bir diğer gülüp geçtiğim konu ise soru soran arkadaşa bakır değilsin sen demeleri, lan size ne adam gibi sormuş sorusunu cevap vereceksen ver vermeyeceksen kaybol git birde size açıklama yapmak zorunda kalıyor yazık.
Benim düşüncemi sorarsan eğer evlenmeden önce ilişkiye karşıyım bence herşey özel bir zamanda özel bir insanda pişman olmayacak şekilde yaşanmalı.93 Yorumla
Soran+1 yılbeni anlayan hemcinslerimi görünce seviniyorum yüreğine sağlık
- +1 yıl
sana katılıyorum ben bir erkek olarak bakire bir kız istiyorum , dediğin gibi herkesle yatan erkeklere karşıyım ve o erkeklerin yattığı kızlara karşıyım , nedense bana bakirlik konusunda sorunu olan kızların herkesle yatan erkeklerin yattığı kızlardan biri olduğu düşüncesi doğuyor. bir başka açıyla kızlar erkekle yatmak istemezse herkesle yatan erkekler olmaz,bu bana göre biraz kızlardan kaynaklanıyor , erkekleri tahrik etmek için hertürlü giysiyi giyen kız erkek bakınca ne bakıosun be diyor?
+1 yılKendisi istediği gibi cinsellik yaşıyor diyorsun nereden biliyorsun? İstisnalar var tabi ama ona kadiysa bayanlar da yaşıyor. Mesela klitoristen orgazm olmak cinsellik değil mi? Üstelik de bir erkeğin mastürbasyon yapmasına daha da çok zevk alıyo sunuz. Bunu söyle degististirmek lazım, vajinaya girmek varken erkekler niye elleriyle, sabunla pocket Pussy ile ugrasiyorsunuz die. Aslında erkekleri tebrik etmeniz gerekiyor. Şunu da ekleyeyim niye erkekler bakire evlenmek ister sozune: hicbirsey ısıtılmış bir elmayı yemek istemez. Ben de öyleyim ve Evlenecegin bayan da benden bunu bekleyin. Yani bayanın bekaret önemli olduğu kadar erkeğin de bekaret önemlidir. Herkese bacağını arasına sahip çıkmasını bilsin. Gece gündüz, özellikle parayla iliskiyebgiren erkeklere de şunu söylemek istiyorum: Evlenecegin elinizden de bekaret beklemeyin, çünkü sen bakır değilsin ki esin de bakır olsun. Ayrıca insanlar ilkleri sevgililer ile yaşamak ister. Mesela ben iyi bir haber alsam bunu sevdiğim kişi ile paylaşmaya yapamam. Peki cinsellik gibi şahane olan bir şeyin ilkini bana ömür boyu katlanarak biri ile niye paylasmayayim...
52 Yorumla
Soran+1 yıl++
- +1 yıl
Bay ammm ekspertizi döktürmüş
+1 yılbir kızın kim olursa olsun benden önce başka bir erkekle ilişki yaşamış olması, bekaretini ona vermiş olması, bunlar sorun değil. namus buna bağlı bişey değil. insan olmak bunla alakalı değil. bütün iyilikler ve kötülükler insanın içindedir. zarı yerli yyerinde tertemiz duran ama arkadan birçok kez ilişkiye girmiş olan kızlar var. götün kızlığı yok, onu nasıl anlayacaklar zar kafalılar çok merak ediyorum. kalp temizse gerisi çamura batmış olsa farketmez. en temiz yürekler, hayatı iyisiyle kötüsüyle en coşkulu şekilde yaşamış olanlar arasından çıkar. çünkü insan ne kadar çok şey yaşarsa o kadar insan haline gelir. her tecrübe iyisiyle kötüsüyle olgunlaşmak ve arınmak için fırsattır. gerçek cennet insanın kalbidir.
82 Yorumla
Soran+1 yılbravo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
+1 yılNamusu bacak arasında arayanlara empati yapın..belki bir kaza sonucu gitti bakirelik yada doğuştan yoktu,biri tecavüz etti bırakın artık bu örümcek kafalılığı ya gerçekten evlenip boşananlar ölsün o zaman hiç şansları yok bu bakış açısından...bedenin ne olursa olsun ruhun bakireyse sorun yoktur..
72 Yorumla
Soran+1 yıl++++
+1 yılBilmelisin ki …
bir kişinin bakire olması onu namuslu yapmaz bakire olmamasıda namussuz yapmaz.
takıntılı iseniz giderseniz evlenmeden önce 400 tl diktirirsiniz ne olmus yanı demekki paha biçilmez bir sey değil miş o kadar514 Yorumla
Soran+1 yıl++++
- +1 yıl
3 günden sonra dikiş tutmuyor dikilen zar. bakire ile evlenmek allahın lütfudur.takdiridir. kuluna güzel bir jestidir. kul ister imanlı olsun ister imansız allah o kula ayırımcılık yapmamakta bakire eş nasip etmektedir. ayrıca cennetlik olan kullarınada her biri bakire 40 hüri vaad etmiştir. ilişikiye girildikten sonra yine bakire olan huriler vardır cennette.bakirelik deyip geçme.
- +1 yıl
YA ARKADASIM sana bir soru erkeklere huri veriyorlarda cennetteki kadınlarada 40 tane erkek veriyorlarmı eşitlik bakımından
Soran+1 yılerkekler de bakir kalsın o zaman damatdayı
- +1 yıl
damatadayı cevap vermedin soruya hangi öküz hoca söyledi bu lafı sana o hocanada sorunu söyle derim ki TÖVBEEEE TÖVBEEE der durur hıckırık tutarak heheh
- +1 yıl
en iyi cevabı damat adayı 40 huri sorusuna verdigim cevaba verdin sanıyorum
o soruyu daha cevaplayan cıkmadı bu arada . :-)
Soran+1 yılorasını Allah bilir:) ama bu dünyadaki haksızlıklar insanlar yüzünden:)
- +1 yıl
kainat insanlara hizmet ediyorki
ahzap suresi-72
Gerçek şu ki, biz emanetleri göklere, yere ve dağlara sunduk da onlar bunu yüklenmekten kaçındılar ve ondan korkuya kapıldılar; onu insan yüklendi. Çünkü o, çok zalim, çok cahildir.
- +1 yıl
sen damat adayına sordugum soruya cevap ver önce
- +1 yıl
isin ilginc yanı ben niye savunuyom ya kızlar savunsun kendilerini allah allah bu kadarmı zor onlar için
- +1 yıl
hakaret etmedim ama haklısın anaerkil bir toplumuz asırı sahiplenmek genimizde var
+1 yılHer kız için bu şekilde düşünülmez.Öyle kızlar vardır ki en ala f**işe olsa umursamazsın.Bana göre önemli olan ruhtur.Ruh or*spu olduktan sonra beden bakire olmuş neye yarar?
71 Yorumla
Soran+1 yıl++++++++
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle ben tamamen bakire bir kızım. Ama evleneceğim erkeğin bana bakire oldugum için gelmesini istemem asla. Ben söylemeden bana bunu sormasını da istemem. Evlendiğimiz gece saf saf kan geliyor mu diye bakmasını da istemem. Sabah çarşafı da çeker yıkarım hemen. Eğer bunları yaparsa beni bir daha göremez büyük ihtimalle.Ben de ona sormam asla kaç kişiyle yattın da ettin de diye. Bana nasıl davrandıgı önemli.
31 Yorumla
Soran+1 yılbravo ben de aynı düşüncedeyim +++++
Gizli Üye(30-35)+1 yılanladim sen galiba bakire degilsin .. ve kafayi yiyorsun şu an erkekler bakire kiz istiyor diye .. bak bende bakire degilim pisman da oldum yaptima ama erkekler hakli ben erkek olsam bende bakire kiz isterdim .. daha güzel daha temiz ..
1315 Yorumla- +1 yıl
pişmanlığını birşey demem ama bakirelik bacaklarının arasında olmuyor bedenen değil ruhen bakire olman gerekiyor sonuçta evlenip ayrılan insanlarında ikinci bir şansları olmalı bence...
Soran+1 yılbravo hirezone35
Cevap sahibi+1 yılbak kendi azinla diyorsun evlenip bosanmak ayri bir konu .. onanlar ne alakasi var cok sacma yani o BAMBASKA BİR KONU .. tabiki dul olanlar yeniden evlencek .. ama burda evlenmeden iliskiden basliyoruz kim en derse desin bakirelik önemlidir .. önemsemeyen erkekle asla evlenmem .. ama tabi dul olmak bambaska bir konu onun bu konuyla alakasi yok ;)
Soran+1 yılolmuş bişeyse pişman olma tatlım olmuşa ölmüşe çare yok derler :( diktir sende o zaman nasıl olsa yer bu hayvanlar :)
Soran+1 yılbende bakireyim ama bakireliiğin önemli olmadıgını söylüyorum
Cevap sahibi+1 yıldiktiriyim mi .. neden diktiriyim cok igrenc birsey karsindakini kandirmak oluyor bu ben evlenicegim ksiiyle söyledim kabul eti bakire isterdi ama kabul eti 15.7 evleniyoruz yani :) .. sen diktiricen galiba
- +1 yıl
bir kadın yedirmek istersen ki her daim yedirir karsısındakine:-) ama oda aldatmak olmuyormu karsı tarafı
Cevap sahibi+1 yılsoran kisi nasil br zihniyetsin ya .. yalan söyledigin surdan belli hem diyorsun ki bakireyim bakire önemli degil diyorsun ama sonrada bana diktir diyorsun .. igrenc birsey karsindakini nasil kandirmak istersin igrencsin ya igrenc
Soran+1 yılpişmanın diyen sensin gizli kullanıcı ben bakireyim zaten :)
- +1 yıl
Ben kendi adıma hiç o tarz bi deneyimim olmadı ama kadınların bu şekilde kadınlık onurunu ve deneyimini ayaklar altına alacak , erkek egemen zihniyetin ekmeğine yağ sürecek şekilde yorumlar yapması beni gerçekten üzüyor.
- +1 yıl
Bir de kabul etmek , kabul edilmek nedir Allahını severseniz , mal mısınız da kabul edecek bu sizi lütfedecek filan , yok öyle bi çifte standart , öyle bi dünya...
- +1 yıl
cevaplayan kisi cok gzl yazmisin bakire olmadigin halde bakireligin önemini biliyorsun cok güzel nisanlinada bunu söylemen cok güzel mutluluklar diliyorum ikinize .
- +1 yıl
valla kim ne derse desin bukadar dobra olman kutlanacak birsey . pisman olmani söylemen ve diktirmeye karsi olman cok hos . dobrasin hayata basarilar ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yıloy oy kızlar ayaklanıyor :D yakında bakir olmayan erkek evde kalacak :D
ben bakirim.bakire istemem gayet normal.sen bu soruyu en az 1 defa cinsel ilişkiye girmiş erkeklere sor..
evleneceği kadının illa bakire olması gerektiğini savunuyosa erkek kendisi de bakir olmalı..çifte standart olmaz bu konuda..kendisi her istediğini yaşayacak ama evleneceği zaman kızın bakire olmasını isteyecek..yok böyle bişey..kadın da evlenmeden ilişki yaşamasın erkek de..52 Yorumla
Soran+1 yılbakir erkeğin hakkı bun istemek ama bakir olmayanın hakkı değil
Cevap sahibi+1 yılaynen.allahın izniyle evleneceğim kız ilkim olacak.
evleneceğim kadın önceden de sonradan da başkasının olamaz sadece benimdir. ama bahanesi varsa ve gerçekse yalan söylemiyosa bisiklette olmuş gibi yada vajinasıyla oynarken farketmeden falan yapmışsa o zaman da kabul ederim önemli olan zaten başkasının olmaması. kan akması önemli değil bazıları anal ilişkiye girip bakire olduğunu sanıyo bakire değil onlar. erkeklerle kadının farkı da kadında ilişkiye girdiğine dair kalıcılık olması bide sadece sevişmek değil bu sonuçta kadınların düşünceleri duyguları da değişiyor erkekte yok!
410 Yorumla
Soran+1 yıl10 tane erkeğin altından geçmiştir ama bakiredir bunu sana söylemez ne yapacaksın o zaman
Soran+1 yılsevdim yattım eski sevgilimle dese napacaksın? kabul edecek misin
- +1 yıl
Ben bir de şu kafayı anlamıyorum , bu konuya çok takığım çünkü kadın ve erkeğin bazı zihniyetleri çok ilginç ... Erkeklerden kabul isteyen kim , biz sizi nasıl kabul edicez düşündünüz mü , bu zihniyetteki erkeklere ve onların bu zihniyetini kabul eden ( kabul edilen ) kadınlara yazıklar olsun ! Allah razı olsun iyi ki kabul ediyorsunuz , etmeseniz biz napardık mazallah açıkta kalırdık! Kimse almazdı bizi ...
Soran+1 yıllatendresse yorum yaz en iyi cevap sececem seni süpersin
güncellemeye katılıyoruuummm.. erkekler cok bencıl cok acımasızz rabbena hep bana tey tey :)
61 Yorumla
Soran+1 yıl:)
Ben Bakirsem Oda Öyle Olmalı ama Gidip orda burda sürtüp Kızdan Bakire olmasını İstemekde Şerefsizlikten Başka bişe değil.Ben Bakir olarak bakire bi kızla Evleneceğim.
42 Yorumla
Soran+1 yılsen bakirsen bunu istemek hakkın ama değilsen hakkın değil
bedenının bakire olması önemli değil
yeterki ruh fahişe olmasın !42 Yorumla
Soran+1 yılsüpersin
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu söyleyeceklerim evlenmeden ilişkiye girenler için ve altta ambalajdan bahsedenler için geçerli
2. el kadın ne kadar bayatsa.2.el erkekte o kadar bayat PÜSKEVİTÇİLERRR.83 Yorumla
Soran+1 yılkızlar bekliyorsa evlenene kadar erkeklerde beklicek o kadar
Cevap sahibi+1 yılo kadar :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim üniversiteden erkek arkadaşım lisede bir başkasıyla çıktım diye beni terketti ya sana birşey yaptıysa falan diye ama terkedene kadar da 2 buçuk yılımı çaldı evlenicem seninle diye diye bende ona güvendim,inandım,şimdiyse hayatımın en berbat dönemini geçiriyorum üstelik lisede çıktığım çocuk şuan bir başkasıyla evleniyor.Şimdiki sevdiğim adamsa ömür boyu bunun acısını çekmemi istiyor.Ama onun geçmişinde başkaları olmuş üstelik.Bu zihniyeti anlayamıyorum kahroluyorum.
00 Yorumla
+1 yılbu insanların erkek evlat takıntısından başlayıp sonu gelmez bir sorundur..
bir gün gizli saklı sevişen erkeklere de o*spu yaftası yapıştırıldığında böyle bir sorun kalmayacaktır.
not: o yafta bazen gerçekten hakedilmiş olabilir..kadın için de erkek için de..20 Yorumla
+1 yılYaşlı zengin bir hanım Mezarcı Temel e gelir ve " bakire doğdu bakire büyüdü bakire yaşadı ve bakire öldü " yazmasını ister. Yazı ile uğraşmak istemeyen Temel " Bunlar oraya siğmaz.Ben açılmadan iade yazayım " der. Anlayan anladı...
30 YorumlaAşırı sahiplenme, kıskançlık, verilen eğitim ve toplum tepkisi. Hepsi bundan ibaret.
Bence..20 Yorumlaerkekler kadının geçmişine takılmak istemezler. Akıllarını böyle birşeyin meşgul etmesi deli eder.. birde yetiştiriliş var.. seks yaparken bile onlardan dahamı iyiyim dahamı kötüyüm diye teraziye koyarız. Bu soru hep var oldu hep varolacak..
20 YorumlaBakire olmayanların bakirelere attığı çamur etki tepkimedir bu namusu bacak arasında aramak değimi kimseye karşı cephe aldığım yok ama bakirelik önemlidir bazı kızlara görede bakirlik
41 Yorumla
Soran+1 yılbakireyim ama ben bakireyim diye secilmek istemiyorum
+1 yılbu ne saçma soruya onunla bununla yatıp kalkan kızlamı evlenicem ben nasıl kendime sahip cıkabiliosm o da bi zamet bacak arasına sahip cıksın
71 Yorumla- +1 yıl
sen bu kafayla devam et kızım
+1 yılneden ister kucağına alacağı çocuğun çıktığı vajinaya başka bir erkeğin penisinin girmesi hoş bir durum mu?
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldüşüncelerim yanlış olabilir affola. benim evleneceğim kişi bakire olmasa bile bunu evlenmeden önce söylemeli ki onu kabullenerek alayım. ama sonradan çıkınca bakire olmadığı ve evlenmeden önce bakireyim dediyse o zman çok çok çok yanlış birşey. ama benim tercihim şuan bakire olması çünkü bende öyleyim..
32 Yorumla
Soran+1 yılsende öyleysen bir şey demem ama değilsen haketmiyorsun
Cevap sahibi+1 yılbakireyim valla olsa söylerim neden söylemeyeyim gizliden yazıyorum zaten;))
ondan başkası o kıza o zevki tattırmamış olmasını ister.ve o kıza kendisinden başka birinin el sürmesini istemez tahammül edemez yediremez.yedirende erkek değildir zaten.
45 Yorumla
Soran+1 yılerkekler istedikleri gibi yasıyor ama?
Soran+1 yılhormona sıgının ancak günah be günah
Kaşar olunmadığı taktirde bekaretin bir anlamı bence.
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakirim gardaş ama kızlara da güven olmuyor artık. esnek olanlar var...
Allah ıslah etsin10 Yorumla
+1 yılErkeklik gururu. Bazıları buda önemsemeyebiliyor ama.
30 Yorumla
+1 yılbakirelik önemlidir (tabi kaza dul kalmak ayri birsey onlari katmayin arkadaslar ) tabikide dularin vs yine evlencekler . ama bir genc kizin bakire olmasi ondan önce kimseyle yatmamis olmasi önemli . ben senin bakire oldugnu düsünmüyorum
32 Yorumla
Soran+1 yıldüşünme sen
- +1 yıl
düsünmüyorum zaten ;)
sevdiğini kimseyle paylaşmak istemez her şeyi ilk olarak kendisinde yaşamasını ister işin temelinde kıskanma duygusu vardır yani ;)
310 Yorumla- +1 yıl
Kıskanma değil de kıyaslanma duygusu temelinde ..
Soran+1 yılmegaloman bencil pislik erkekler
- +1 yıl
latendresse arkadasım kıyaslanmayla alakası yok yani en azından benim penceremden bakıldığında yok ben sevdiğimi kıskanırım ve kimseyle paylaşmam ;).. soran, erkeklere pislik diyeceğine otur kendine bak ya :D şimdi senle kavga ederdim ama sıcaktan bunaldım valla hiç halim yok hemde yaşın benden büyük şimdi gerek yok yani ;))
- +1 yıl
Sadece senin için değil , erkeklerin bilinçaltında yani farkında olmadan kıyaslanma duygusu vardır , başka erkeklerle , yetersizlik duygusu vardır , yani farkında olmadan bilinçaltı düzeyde kıyaslanmaktan ve kadınını yatakta doyuramamaktan yetersiz kalıp , başkalarıyla kıyaslanmaktan korkarlar , bilinçaltı farkında olmadan , kadının deneyimi olmasın ki , kıyaslanmak da olmasın yani bu muhabbetler hep korkudan kaynaklanıyor
Soran+1 yıllatendresse ayakta alkışlıyorum
- +1 yıl
Ya şunu söylemek istiyorum senin dediğinin ışığında , kıskanmaksa , sahiplenmekse her insan da vardır , kadın da en az erkek kadar sevdiğini kıskanır , onu kimseyle paylaşmak istemez , sahiplenir , sevdiği kimseye dokunmasın , kimse de sevdiğine dokunmasın ister , ama erkeklerin bu derece takıntılı bekaret düşünceleri ve kadınları aşağılamaları bilinçaltındaki bu korkudan kaynaklanır . Bu söylediğim bilimsel bir şey , benim subjektif yorumum değil .
- +1 yıl
Tamam bakir olup da bakire isteyen erkeklere lafım yok , sadece toplumdaki erkeklerin bu 'takıntılı' düşüncesine lafım , hastalıklı zihniyete yani...
Benim böyle bir takıntım hiç olmadı,
50 Yorumla
+1 yılSen ambalajı açılmış bir ürünü almak istermisin !111bir
53 Yorumla
Soran+1 yılbravo ase_asem
+1 yılbenm öyle bir düşüncem yok mesela arkadaşım.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaçık bisküviyi sen satın alır mısın:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılahahahaha iyi de neden yani? gidin sevişin rahatlayın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bir erkek kadınını paylaşmak istemez öncesindede sonrasındada
39 Yorumla- +1 yıl
Kadın da erkeğini paylaşmak istemez.
Soran+1 yılkatılıyorum latendresse ye
Cevap sahibi+1 yılbu durumda kadın erkek farklıdır aynı değildir . tabi erkekte kendini korumalı fakat bir kızın bir erkekle cinsel ilişkiye girmesiyle bir erkeğin bir kızla ilişkiye girmesi çok farklı şeylerdir
Soran+1 yılaynı sey
Cevap sahibi+1 yılDeğil bir erkek bir kızla beraber olur sonra gidip ağlamaz hata yaptım demez aynaya tekrar bakabilir . Kızlar ağlar beni kullandı der ve haklıdırda kullanılmıştır . Ayrıca güncellemen için : Bakirelik sadece zar değil yani sadece oral yapmış biriside bakire değildir
Soran+1 yıloral yapanın zarı duruyorsa nasıl anlayacaksın ne olup olmadıgını
Cevap sahibi+1 yılİşte anlayamazsın bu yüzden hiç bir kıza aşık olmayacağım hiç bir kızla gezmeyeceğim ve tek öleceğim çünkü düzgün kız yok
- +1 yıl
Bence herkes işine geldiği gibi konuşuyor , karşılıklı rızayla olmuşsa ve kandırılma ve duygularıyla oynama türü bir şey yoksa , kullanılma da yoktur , peki o kız neden kendini kirletilmiş , kullanılmış vs. hissedip , ağlıyor , çünkü tolumun ve toplumdaki birçok erkeğin 'Erkeğin elinin kiri , kızın yüzünün karası ' tarzındaki ayrımcı ve hastalıklı bakışı yüzündendir . Yoksa kadınlar niye öyle hissetsin ki durup dururken . Kısaca erkek ve kadın bu durumda eşittir.
Cevap sahibi+1 yılasla eşit olamaz
+1 yılçiçeğin koklanmamışı makbuldür
50 Yorumla
+1 yılerkek olasan sen hagisiyle evlenmek isterdin ?
03 Yorumla
Soran+1 yılbakirsem bakireyle. bakir değilsem bakire olamayanla
Soran+1 yılyani kaç kişiyle sevişmiş arkadan yemiş bakire namuslu kızla! mı?
bakire olmasini isterdim degilse sogurdum ..
21 Yorumla
Soran+1 yılsen bakir misin
Gizli Üye(30-35)+1 yıleger sen bakireysen bende angelina jolieyim ;)
52 Yorumla
Soran+1 yılinanmak zorunda değilsin
- +1 yıl
on numara cevap cevaplayan kisi . bencede kesinlikle bakire degil ;)
Adeten
010 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anlamadım
Soran+1 yılerkekler neden bakir olmuyor onlarda beklesin evlenene kadar
- +1 yıl
erkeklerde beklemesi lazım doğru olan bu ama farklı ırklardan kadınlar ile bu bekleme olayı eksen değiştirmiş durumda eski dönemlerden söz ediyorum
günümzde de genelde evlilik öncesi ilişki yaşan kadın çoğaldı onların etkisi çok erkeklerin bakir olmayışı üzerinde ve de kerhaneler
Soran+1 yılee atalardan alınan örnek nerde kaldı? neden bu konuda da ataları örnek almıyorsunuz?
Soran+1 yılkadınlarında hormonları var nasıl saklıyorlar kendilerini erkekler bencil
Soran+1 yılerkekler yüzünden böyle işte yine sebep erkekler
2. el oluyo çünkü.
44 Yorumla
Soran+1 yılerkek ne oluyor?
Soran+1 yılsen bakirsen gercekten bakire kız istemek hakkın ama değilsen istemek hakkın yokk
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar