bakire olmayan kızlar da sonuç olarak kız değil mi, bakire olsan ne farkeder olmasan ne farkeder bi türlü anlayamadığım konulardan bir tanesi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılHemcinslerimin evlenirken bakire birini aramalarını ben de anlamıyorum. Kendisinden önce başkasıyla seks yapmış olsa ne oacak yani? Bu sanırım kadını bir eşya gibi sahiplenmekle ilgili. Sıfır araba sahibi olmayı, veya ambalajını ilk açan olmayı istemek gibi. Kadınlar evlenene kadar bekareti korumak zorunda olmamalı, bu kadar da kutsallaştırılmasına gerek yok. Erkeklerin korkusu, öncekiyle mukayese edilmek. Geçmişteki daha iyiyse ve kocasıyla tatmin olamazsa gözünün dışarıda olacağı kaygısı. İyi seksin ne olduğunu bilmesin ki arayışa girmesin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılO erkekler kızlik zarı var sanıyorlar onun için bakire istiyorlar birde o kadına daha fazla güveniyor aldatma ihtimali daha düşük onun ilki olacağım için bana daha çok bağlanır diyor ki ilişki yaşayan kızlarda genelde ilk ilişki yaşadığı erkeğe daha çok bağlıdır ondan kopamaz
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. İlki ben olayım, aslan kaplan sansın diye. Halbuki o arka kapılar ne fetihler yaşamış, o ağızlar ne haltlar yemiş ve hatta ön kapılar da neler neler yaşayıp sonda tadilat görmüştür 🤣🤣🤣
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aptal aptal bir dava. Toplum kafasında var. Ne yani ne olmuş bakire değil. Ne biliyorsun anan babana kız gitmiş Olan depremler az bize. 10.10 olsun. Böyle düşünen aptallar ölsün.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
+1 yılKadınlarda bizdeki Çelik gibi sağlam duygular, psikoloji yok bu bir gerçek. Kadinda partner sayısı artıkça bu yönden kafayı tırlatıyorlar böyle bir kadınla aynı evi paylasmak risk demek. Ayriyeten vaceynada genetik materyaller yasamaya devam ediyor yani kismi olarak safkan asıl babanın çocuğu olmayabilir (heyyo feministler saldırmayin hemen ben evlilige karşıyım hepinize yetecek kadar kalbim geniş 😌🫳)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılHayatım boyunca anlamadığım ve takmadığım konulardan biri bu. Bana göre bakir birinin bile ben bakire isterim hakkımdır demesi saçmalıktır. İnsan sevdiğini istemelidir buna bakmaksızın.
10 Yorumla
+1 yılBenim için nedenini söyleyim. Bakir olduğum için karımın da bakire olmasını istiyorum. İlklerimizi beraber yaşayalım istiyorum. Tek nedeni bu. Bakire olmayana da hakaret edecek halim yok.
00 YorumlaOlur mu canım? Kan görecekler ya onlar. Kan da belirli şartta gelir de işte bakire olunca geliyor sanıyorlar.
11 Yorumla
+1 yılolgunlaşmış bir erkek ne istediğini bilir. haliyle kadını yaftalamaz. takılmaz böyle basit şeylere. her insanın geçmişi var.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBakir olmayan birinin bakire biri ile evlenmek istemesi ikiyüzlülük ve insanlık dışıdır.
12 Yorumla
Soran+1 yılbakir olan birisinin bakire olan birisiyle evlenmek istemesi doğal, ama çevremde bir çok bakir olmayan bir erkek var ve bakire olmayan kızların namusuna laf ediyorlar? harbi anlamıyorum
- +1 yıl
Ben de onu demek istedim. Ayrıca bakir olduğunu ispatlayamaz ki, bir de kızlık zarı esnek olan kadınlar var ancak doğum esnasında yırtıla biliyor bu onun suçu değil.
+1 yılGünümüzde bu düşünce kalmadı adamlar karılarına partner buluyor
16 Yorumla- +1 yıl
yalan
- +1 yıl
@Onurrr007 bunlar 10 milyonda bir belki olan bi fetiştir
- +1 yıl
@Onurrr007 evli olan kaç erkek bunu gerçekten istiyordur
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBen evlenirken bakire mi değil mi bakmadım valla önemli de değildi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire olmayanlar genelde bekar erkekler içindir ama evlilik zamanı geldiğinde hemen bakire arayışına geçer erkekler çünkü ciddi düşünme zamanı gelmiştir.. bakireliğinizi bozmayın kızlar.
15 Yorumla- +1 yıl
Ne yani bekar erkekler bakire kadınları hakediyomu ki
Cevap sahibi+1 yıl@Ddffgg_dert Neden haketmesin? Her erkek için demiyorum. Ama bu dediğim acıda olsa gerçek yapacak bir şey yok ciddi ilişki zamanında ciddi kız aranır.
- +1 yıl
Bende ciddi erkek arıyorum
- +1 yıl
Öyle her gelenle olmuş biri olgun akıllı biri olmaz benim için
Cevap sahibi+1 yıl@Ddffgg_dert Haklısın. Zeki erkek aramak akıllıca bir tercih.
+1 yılözellikle bakire istemem, zaten benimle evlenen birisi başka erkekle de ilişki yaşayabilmeli
00 Yorumla
+1 yılöyle bir şey asla aramadım. kimsenin bekaretiyle ilgilenmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılbaşkasıyla yatmasını hazmedemediği için sonucta herkesinde bi kriteri var nasılki size erkek begendirmez zorsa :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn doğal hakkı değil mi yaşamamışsa yaşamayan biri ile evlensin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire olmayanın üzerinden çok geçen olmuş ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle bir şey mi var hala cahilce bakire kavramı kaldı mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için sorun yok yeterki seveyim geçmiş geçmişte kalmistir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendisi de temiz olmak şartıyla temiz bir insanım temiz bir insan isteme hakkı vardır
01 YorumlaSıfır km. kim istemez
00 Yorumla
+1 yılBen sevdiğim kadınla ebvlenmeyi planlıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılBakire olmayan kızları daha çok seviyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkafanı yorma anlayamazsın
08 Yorumla
Soran+1 yılanlatsana
Cevap sahibi+1 yılsen kendi zevklerinle alakası sorunlarına cevap ara erkeklerin zevkleri tercihleri senin işin değil yazacaklarımla da polemik yapıp benle tartışma yaşamayı fındık aklınla düşünme
Soran+1 yılsğdşfümeğdmfğdmfpf ne tartışması anlatsana dedim sadece. d
- +1 yıl
Zoruna gidiyo heralde gerçekler sende o bakir olmayip bakire kadin arayan insanlardan olmalisib
Cevap sahibi+1 yıl@Ddffgg_dert polemik başladı erkekler kızların seçme hakkına saygı duyarken siz neden bu hakkımızla gocundunuz
- +1 yıl
Kimse sana ne yapıp ne yapmayacagini söylemedi bu kadar duyar kasma bence
Cevap sahibi+1 yıl@Ddffgg_dert kasmam falan yok ki hayatımı istediğim gibi yaşar kimi neye göre neden seçtiğim beni alakadar eder
- +1 yıl
Ee ne yorum atıp ağlıyon
Yarısı öyle sadece
20 Yorumla
+1 yılGeri kafalılar işte ya
00 Yorumla
+1 yılFarketmez zaten
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi