Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun erkekler daha çok severler genç kadınları daha tecrübesiz ürkek çekingen ve çıtır oldukları için lakin belli bir yaştan sonra daha büyük kadınlara yönelirler tamamen psikolojik bir olay, Genç kadınlarda olgun erkek ister genelde erkeklerin bir çoğu işini bilmediği için olgunluk ile tecrübenin orantılı olduğunu düşünürler.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbu bir yaş dönümüdür.
aslında kadın erkek farkı yoktur
bazı insanlar genç iken olgun sever. bu yaş ilerleyince tersine döner. olgun yaşa eriştiklerinde genç istemeye başlar
ben gençlerin daha temiz daha saf temiz olduğuna inanırı.21 Yorumla- +1 yıl
@beyazorkidem
@Sosyallmanyak
teşekkür ederim 🙏🙏🙏
hmm sanırım gençlik açısından daha verimli cinsellik sundukları için olabilir kuzum.
50 Yorumla
+1 yılDaha diri ve çekici buldukları için istiyorlar
120 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
171Cevap
Çünkü kendi yaşıtı kadını tecrübeli ve doyumsuz olduğu için tatmin edemezler. Genç kadın bir şey bilmiyor cinselliğe aç , oysaki olgun kadın seksten nasıl keyf alacağını çok iyi bilir ve keyf vermeyenle işi olmaz. Amaç azalan cinsel performanlarının ezikliğini yaşamamak için ego tatminidir.
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun erkekler zaten çok istekli olurlar genç kadınlar da onlar için ideal bir partnerdir gadası
30 Yorumla Bilmem öylemiymiş 😂
Kişiden kişiye değişir bu istek durumları.
Belki yaşa değil, o kişiye istek duyması da olabilir..140 Yorumla
+1 yılSanıyorum bu sorunun cevabi sadece olgun erkekler ne ister sorusu ile açıklanamaz.. genç kadınlar neden olgun erkek, olgun erkek neden genç kadın ister sorusu daha dogru olacaktır. Genc erkek tecrübesizdir hızlıdır ve çabuk yorulmaz. Bu bakimdan olgun kadinlarin hayalini süsler.. olgun kadin bilgilidir tecrübelidir ve ustalasmistir. Erkegini de kendisiyle birlikte nasıl mutlu edecegini bilir. Bu yuzden de genc erkeklerin hayallerini süslerler.. elbette görüş kadin erkek iliskilerinin sadece cinsellik boyutuyla ilgilidir :)
10 Yorumla
+1 yıl30 yaşında biri olarak diyorum; hem doğurganlık oranları yüksek, hem herşeyi tam yaşamamış oluyorlar, hem genç ve diri olduğu için cinsellik performansları daha da iyi oluyor, götunu dönüp yatmazlar hemen, daha istekli olur.. vs vs.. genc bir eş istiyorum bu yüzden! Çünkü ben sınırsız bir performans ile yükluyum! Ve Sadece seks için seks yapmam... ama arzuladığım kadinimi da delilerrrr gibi isterim.. ve onu deliii edecek doygunluğa ulaştıracak kadar da tatmin ederim.. hatta ona orgazmin doruklarında her gece sunarim...🎩🌹🤵(bebeğimmm anladı)
10 YorumlaKadinlardaki olgun sevdası neyse erkeklerde de genç sevdası odur. Daha enerjik, daha taze, daha deneyimsiz. Doymuş ve kartlaşmaya başlamış bir kadından her bakımdan daha caziptir. Erkekler yaslandıkça daha iyi görünüyor ve özgüvenleri artıyor. Kadınlar, erkeklere göre daha erken yaşlandığı için genelde belli yaş üstü kadınlar ilgilerini çekmiyor. Görmüş geçirmiş, deneyimli iyidir palavrasi tamamen ona karşı şansı daha yüksek olduğundandır. İstisnalar hariç 40 yaşında bir kadınla 20 yaşındaki bir kadının diriliği aynı olamaz.
10 Yorumla
+1 yılGençler cazipten ziyade erkek teki kendini kanıtlama ya da hala çok güçlüyüm imajını diri tutma denilebilir. diğer bütün etkenler sonradan gelir ego tatmini yani yaşın verdiği bir his
60 Yorumla
+1 yılBu zamanla değişen bir istek, 18-26 yaş arası 35-45 yaş kadın ister olgun ve tecrübeli olsun ister. Fakat 30-45 yaş arası erkekler ise tecrübelerini vereceği ve zevki doyasıya yaşatacağı genç ve tecrübesiz kızları tercih eder.
20 YorumlaBence aslında gördüğüm kadarıyla bunun bir sebebi o yaşlardaki kadınlar. Salıyorlar kendilerini. Harcıyorlar. Yoksa hande yeneri bu yaşında bile kim istemez ki? Ve işte bakımlı ve genç kalabilmiş diğer kadınları. Yaşlanma korkum hat safhada. Hep hep spor yapıyorum şimdi gidicem yüz yogası yapcam bu soruyı gördüm ya
30 Yorumla
+1 yıl1. Erkeğin Kendi yaşıtları 30’unda 2-3 çocuklu evli kadınlar oldukları için doğal olarak bekâr kimi bulacak? Tabiki bekâr çıtırları. 2. Adı üstünde genç daha hayatının baharında yüzü ve vücudu kusursuz. Hiç bir yeri pörsümemiş hayatına o kadar erkek girip çıkmamış...
30 Yorumla
+1 yılKendini genç hissetmek için. Ego tatmini için. Gence ne verirsen yer. Olgun ne yemek istedigini bilir. Biraz güven problemi ile alakalı. 😉
100 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir çok psikolojik bilinç altı sebebi ile olabileceği gibi, tamamen farklı sebepler de olabilir.
Kısa özetle ;
Kendini genç hissetmek
Güçlü hissetmek ve hissettirmek
İktidar kurmak
Kadının gençliğinin verdiği mutluluk.
Düşüncem bu yönde. Elbette bu bir genelleme. Kesin böyledir denilemez.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü genç kadin daha çok iştahi açtigi için, daha çok belki zevkten inlemeleri oldugu için, belki ilişkiye girerken daha çok zevk verdiyi için,
Ama söyle birşey var olgun kadin daha tecrübeli ve erkeyi nasil becereceyini çok iyi bilir genç kizlardan10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılaslında olgun kadınlarin genc erkek istemesi ya da olgun erkeklerin genc kadın istemesi iliski süreleri ile alakalidir.
erkeklerde yasla orgazm suresi artarken bu kadınlarda kısalır.
ya da tam tersi genc kızların olgun erkek genc erkeklerin olgun kadın isteme sebebide budur.10 Yorumla
+1 yılBilmem ben sen yaşta iken hep kendimden büyük olgun kadınlara ilgi duydum şimdi ise doğal olarak yaşıtlarıma ve yaşça büyük olanlara ilgi duyuyorum alışveriş için gelen tahmini 45-50 yaş aralığında bir bayan var muhteşem bir kadın mesela değişik bir cazibesi var gerçi ama yaşıtım olmasını tercih ediyorum ağırlıkla
10 YorumlaGenç hatunlar tazedir vucutlari korpecik bozulup pörsumfmiş sarkmamış olduğu icin ve olguna gıre biraz daha cilveli ve istekli olur. Olgunlar ise tecrube sahibi olduklarindan tercih edilir. Kalkmısı ondirecek olan istekli olmalı yok aciyor oyle yspma böyle yzpma diye davranana kadin ise erkeği sogutuyor
10 Yorumla
+1 yılYaşlandıklarını kabullenemezler sebebi bu.
Hala iş görüyorum bak, çıtır kızlar bile bana tav, demek için. Egosu okşanıyor beylerin.
Yalansa yalan deyin.70 Yorumla
+1 yılSanırım kendilerinin hala ise yaradığını görme tutkusu olsa gerek😂😂
95 Yorumla- +1 yıl
Haha aynen en doğru yorum
- +1 yıl
@İmpossible33 doğru ama eksiyi de yedim 😂😂😂
- +1 yıl
Ben arti verdim 🤣🤣
- +1 yıl
@İmpossible33 sağol 😂😂😂
- +1 yıl
Kuru kurumu teşekkür ediyorsun🤣
Kadın dediğin 25-33 arası yaşlarda karakter olarak genel manada kesinleşmiş ve olgunlaşmış oluyor. Bundan dolayı o yaşlar 35 lik bir erkek için idealdir. Ama 20 ve altı bir yaş talebi olan erkek eziktir, kendini ezik gördüğü için böyle bir çabaya girer. Sebep olarak kendisini yetersiz görüyor. Ama yanlış yerde. Ve ortalık bunlarla kaynıyor.
10 YorumlaDaha taze, canlı gözüken ten için, daha dar, hasarlanmamış cinsel organ için.
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılAslında genelde iki cins içinde bu böyledir;
Gençken olgun, olgun iken genç isterler. Genç iken olgun kişilerin tecrübesinden faydalanmak, olgun iken de gençlerin tecrübelerinden faydalanmasını isterler. :)56 Yorumla- +1 yıl
Katılmıyorum gençler daha tecrübesiz
- +1 yıl
@SSpielverderber Anlamamışsın, olgunlar diyorum gençlerin kendi tecrübelerinden faydalanmasını isterler.
- +1 yıl
Hı evet pardon uykuluyumda 😂
- +1 yıl
@SSpielverderber sorun değil :)
- +1 yıl
ya da olgunlar gençlerin ateşinden faydalanmak ister
- +1 yıl
@biradetmehmet Aynen :)
+1 yılKadınlar kaldırma kuvveti icin , erkekler alış arzusu icin 😂😂😂
80 YorumlaAslinda 30 yas ustu erkek genc kadin istemiyor genc kadinlar olgun erkeklerin daha iyi sevistigini bildigi icin bu erkeklerin ayagina gidiyolar... :))
41 Yorumla- +1 yıl
super yorum
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kokusu ve lezzeti çok daha farklı olduğu için ilk sebep.. Sonra gergin ve kaliteli cildi okşamak dürtüsü.. Daha çok heyecan duyarak karşılık vermesi ve elbette sımsıkı bir organın olması..
10 Yorumla
+1 yılolgun kadınlar neden genc erkek isterse o yüzden aslında olayın özü kendini genc hıssedebılmek ego tatmını ben hala genc bırını elde edebılıyorum dıyebılmektır
10 Yorumla
+1 yılÇünkü genç ruhun istediklerini aşağı yukarı tahmin ederler. Genç bedenin arzularını rahatlıkla karşılayabilirler. Acelesi yoktur sindire sindire. Nerede yavaşlar nerede hızlanır bilir. Tecrübeli şoförün trafikteki hali gibidir. 😃
10 YorumlaOlgun azgın penisi hep dik olanlar aynı yaştaki kadınlar için çok geliyor genç olanlar anca isteklerine cevap veriyor genelleme değil bu erkeğin gücüyle alakalı
10 YorumlaYorumları okumaya geldim, çünkü cevabı bizde değil :D
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Zevk meselesi, belki daha coşkulu yaşamak için ama sanmıyorum. Yaşça büyük bayanlarda gençlerden daha keyifli cinsellik yaşıyorlar.
21 Yorumla
+1 yılKendini ispat etmek içindir p😂
71 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlgun erkekler 30 lu yaşlardaki kadınlardan daha çok hoşlanırlar. Inanmayan araştırsın. 30 yaşında bir kadının verdiği tatmini (fiziksel, duygusal) 20 li yaşlardaki kadında bulmak zordur. Diğer türlüsü geçicidir.
20 Yorumla
+1 yılTaze elma yemekmi daha güzel, yoksa bir hafta bekletilmiş elmamı?)) Her şeyin tazesi en güzelidir. Kadının tazesi her zaman en iyisidir)))
20 YorumlaOlgun bayanlarda genç erkek istediği için olabilir mi acaba? çünkü bir erkek yatakta heyecan ister fantezi yelpazesi geniştir ona uymasını bekler partnerinin bu yüzden genç bayan ister.
10 YorumlaYani yaşım 56 karşıma hep 18-35 arasındaki kızlar kadınlar çıkıyor, bende 50-65 arasında olgun kadın tercih ederim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemin ederim evlenmicem ne kahır çekicem ya allah korusun
610 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@kirlak28 keşke olmasaydım zaten lanet olası hayatın kahrını çekmeye geldik
Cevap sahibi+1 yıl@kirlak28 şu an hiç mutlu değil ama babamı aldatıyor çocukluğumuzdan beri babamda çok sorumsuz bize hiç sahip çıkmaz annem sürekli bize annesiz kalın inşallah keşke hiç olmasaydınız keşke sizi bırakıp gitseydim gençliğimi aldınız gibi laflar ediyor durmadan
Cevap sahibi+1 yıl@kirlak28 bende çok üzülüyorum kahroluyorum ama bir çaresi yok bunun
Cevap sahibi+1 yıl@schrodçg neden
Cevap sahibi+1 yıl@schrodçg olur tamam
+1 yılDaha dirençli ve güzel oldukları için sanırım. Halk arasında pörsümüş tabiri 30+ olanlarda fazla haliyle.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendilerine güvenmediklerinden tecrübeli veya aynı düzeyde birine cesaretleri olmadığı için diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılGençle kadınla uğraşılmazya olgun olmalıki her iki tarfta o işten bişey anlasın. Yok acıdı yok öyle yapma yok böyle yapma la kalkmışı indirir olgun ve tecrübeli isterim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılya istekli bir kadın olsun da, artık gençmiş olgunmuş çok ayırt etmiyorum. ama genç olması da iyi olur tabi :)
10 Yorumla
+1 yılYaşlandıkça gençler daha güzel görünüyor. Zaten genç iken aynı yaşta olmuş oluyorduk. Şimdi güzellikleri ile daha çok dikkatimizi çekiyorlar.
10 Yorumla
+1 yılBen olgun istiyorum, genç kızların halleriyle uğraşılmaz. Heleki yokluk görmüş bir kadın olacak, nasıl da kıymet bilir varya...
10 Yorumlabenim için en güzel kadın 32-37 yaş aralığındaki kadındır genç istemem
50 Yorumla
+1 yılGençliğini tekrar yaşamak istediğinden ya da kendisi daha tecrübeli olduğu için karşısındakini daha kolay tav edebileceğinden.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hay başınıza 30 yaş üstü erkekler düşsün emi 🤣🤣 ne istiyorsunuz la bizden 30 yaş altı kadınlar 🤣🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGençler genelde dar olur. Onun dışında fazla kullanılmamış olurlar. Yaşı 30 ve üstü olan kadınların içi geniştir erkeğe yeterince zevk vermez ayrıca memesi iyice sarkmıştır meme uçlarından bahsetmek istemiyorum bile kim bilir kaç erkek tarafından çiğnenmiştir. 30 üstü hemcinsim inkar etse de bu böyledir
10 Yorumla
+1 yılBende 30 yaş üstü kadın istiyorum
Rabbim nefse şeytana uydurmasın İnşaAllah21 Yorumla- +1 yıl
Dul çocuklu bulursun artık ya da bilmem kaç yüzüncü sevgilisini arayan.
- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılolgun kadınların coğu yatakta hareketsiz ve cuval gibi duruyor. ama genç kız öyle mi? seni sırt üstü yatmana bile izin vermez.
10 Yorumla Yıpranamiş lsun diye tenleri kadife gibi olsun diye heke hele bide acemi isee öff 😊
20 YorumlaTaze diyelim ama şimdiki genç kızlar bir çok oldun kadından daha çok tecrübeli 😂😂😂😁😁😀😀
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılBunun genelleme de bir çok sebebi var. Yöneten olmak, daha diri ve taze bir vücut gibi gibi. İstisnalar ise elbette var.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇıtır seviyorlar. Ağızlarının tadını biliyorlar. :D
230 Yorumla
+1 yılİsteyebililiyorken isteyelim. sonra hiç isteyemecekiz
bu arada @ProofStriker06 teorisi dogru, genc kadınlar olgun erkek
olgun kadınlar genc erkek ile bilgi ve enerji paylasırlar23 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
- +1 yıl
@ProofStriker06 bende aynı seyleri yazacaktım baktım sen yazmışsın :D
- +1 yıl
:))
Gizli Üye(30-35)+1 yıl40 üstü isteyende gördüm. Bana göre küçük istemesi daha mantıklı
İleri yaş istemesi sapıklık geliyor35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
olmaz oda ya 30 yaşında erkek 40 bayan itici
Cevap sahibi+1 yılValla gördüm yanı...
Hatta yormlarda da görebilirsin biri tavuk civcivden iyidir her zaman yazmış😀- +1 yıl
ablacım ablacım der gari
Cevap sahibi+1 yıl40 yaş üstü risk kadında ya
Masada kalabilir
Çocuk sakat olabilir
Artı vücut filan yaşlanıyor yanı 20 lik kızla bir olmaz
Muhtemelen yattığı kadın sayısı 15 ten fazla böylelerinin sadece kafasına uyacak bir hayat arkadaşı arıyor bu saatten sonra
30 üstü olgun kadın her zaman ilk tercihimdir. Tavuk varken civcive gerek yok.
20 YorumlaBen kendim gibi yasitim birini bulsam yeter başkasında da gözüm yok
10 YorumlaKatılmıyorum. Genelleme yapmamak lazım düşüncesindeyim...
10 Yorumla
+1 yılOlgun erkekler yeterince olgun Kadınlarla birlikte olmuşlardır artık kendilerine gençliğini yaşatacak çıtırlar isterler
10 Yorumla
+1 yılBenim Yas 20 ama ben hep olgun seviyorum 35 40 arasi Daha Cok Farkli Bir Haz Alıyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılGençken olgun istedikleri için kontenjan doluyor. Yaslaninca da tam tersini istemeyi istiyorlar😊
10 Yorumla Genç ve güzel olanı herkes ister olgun olmasına gerek yok
10 Yorumla- Devamını Gör (150)
Devamını Gör(195)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı