Gogsunun arasina al ellerinle gogusunu kapa egil kalk sonra sakso yaparken sadece basa calisma heryerini yala testislerin az altindan cok etkileniyorlar orayi birazcık ov parmaklarini kullan sakso yaparken penisin basinin altindan git gel yaptir ve biraz kaygan olsun ve yine ellerini kullan sakso cekerken adonis kasini elle kalcalarini elle cok hoslanirlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElinle yaparken adamin penisini avcunun icine iyi almalisin. Ben parmaklarımın arasinda tutmustum yanlis tutuyosun demisti. Ama onceden ogrenme benim bilmedigimi gorunce ilkiyim diye cok daha zevk almisti. Zaten o an orda ogrenip sonrasinda devamini hep oyle yapabiliyosun
19 Yorumla
Soran+1 yılYani şimdi parmaklarla mı tutayım avuçlayayım mı?
Cevap sahibi+1 yılAvucunun tam icine alip parmaklarinla kapayacaksin boylelikle tum elin sarmis olacak. Sonra asagi yukari kaydircaksin deriyle birlikte. Onlarin derisi cok kaygan oluyo zaten
Soran+1 yılAnladımm
Peki internette kayganlaştırıcılar falan var onlar gerekli mi?
Cevap sahibi+1 yılAğzına alincada dişjn degebilir daha fazla zevk aliyolar cani yanmiyo korkma.
Soran+1 yılAğzıma alırken prezervatif takması mı gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılHayir canim alakasi yok prezervatif icine bosalmamasi icin takılır hamile kalmasin diye
Soran+1 yılPeki boşalırsa ne yapayım o boşalacağı zaman çıkayım mı odadan
Cevap sahibi+1 yılHahahahaha yaninda bosalir o an oyle olur utanmazsin. Sadece agzina bosalmasin soylede. Zaten bosalacagi zaman soyler
Soran+1 yılSaçıma boşalmasından korkuyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAvucuna al aşağı yukarı oksa. Arada hizlan hızlı hızlı okşa. Kafasını ağzına alıp em başını sadece yukari aşağı yaparak yalama em penisini. Biraz sınırları zorlamaya çalış alabildıgin kadar çok penisini tamamını almaya çalış. İşte bu tarz hareketler 😅
12 Yorumla
Soran+1 yılAnladımm peki prezervatif takması mı gerekiyor
- +1 yıl
Hayır
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkasıklara hafif ısırıklar at başına dilinle masaj yap çevreleyerek onu da hafif ısır arada. sonra topları komple em bunları yaparken de gözlerinin içine bak eriyişine şahit ol.
uçmasını istiyorsan daha ayrıtılarını da anlatabilirim02 Yorumla
Soran+1 yılAnlatırsan sevinirim
Cevap sahibi+1 yılBurada yazarsam silerler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılErotik film izle biraz yardımcı olur.
13 Yorumla
Soran+1 yılSitelere girilmiyor rtük yasaklamış
- +1 yıl
Haha giriş var
Soran+1 yılGirmiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeodorant şişesi nedir ya allah aşkına boş beleş şeylerle ilgilenme yapabileceğin birkaç şey var oral yapacaksın ve eline alacaksın çok fazla sıkma yeterli ama deodorant şişesiyle bu işler olmaz istersen daha fazla detay istiyorsan yazabilirim
02 Yorumla
Soran+1 yılYaz lütfen
Cevap sahibi+1 yılKafasına dil atacaksın ama burdan olmuyor istersen özele gel sonra engellersin diycem ama ikinizde özeliz :)
+1 yılbıldıgını yap knka sevıyosa ole seylere bakmaz sarıl ytr koklasın senı ama amacı buysa bıse dıyemem tkıp aaaat
01 Yorumla- +1 yıl
döv knka yatakta
+1 yılYa yapınca ya seni bırakırsa diye korkmuyorsun da beceremezsem diye mi korkuyor Sun buda acayip bişey ya anlamadım gitti
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlara yıkımdım 😂😂
Deodorant şişesinde mi deniyorsun 😂😂
Git bir kornet al sağ elinle tamamen sar tut ve ağzına dondurmayı yala anca böyle ilerlersin10 Yorumla
+1 yılTamam da benim anlamadığım neden yapıyor sun böyle bişey hiç yapma siz aklınızı neyle yediniz peynir ekmek lemi
00 Yorumla
+1 yılAğzına alırken dışını değdirme üç kısmi istekli bir şekilde yala hepsini ağzına almaya çalış. Daha verebilirm ama burda degil
01 Yorumla- +1 yıl
Detaylı bilgi verebilirim ıstersen bende akşam yasicam cunku
+1 yılVakumla knks agızında patlasın.
14 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
- +1 yıl
Valla boşver bence dedıklerımı :D
- +1 yıl
La. n yaz anlatım mk :D
Soran+1 yılBoşver dedin? Ne yazayim
Memelerinin arasına al tepesini de em
02 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl olacak ya anlamadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana ırıspılık öğretip günahına ortak mı olalım?
11 Yorumla
Soran+1 yılYazma o zaman niye cevap yazıyosun
arkadan verıcen ne olacak baska
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anal oral artık allah ne verdiyse
00 Yorumla
+1 yılDişlerin değmesin
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olacak ki öyle
Deodorant şişesinde deniyorum fakat değiyor yine
yalancisin sen
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam