Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karşındaki insanın zaaflarını kullanabilirsin, hassas olduğu en çok zevk aldığı şeyleri öğren keşfet ve onlara oyna. Vücudunun tüm uzuvlarını onu sevmek için kullan bakımlı ol ve çeşitli fanteziler dene
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılOral taktikleri uygula aklını başından alırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılbunu yapıyorum arada beni kendine çekip öpüştüktwn sonra geri indiriyor hoşuna gidiyor galiba
- +1 yıl
Dur sana acayip bir oral taktiği veriyim aklını başından al.
Oralda en önemli şey iştahlı olmak. Penisin içindeki d*lleri almazsan ölecek gibi davranmalısın.
Öncelikle dişlerini değdirmemeye özen göster özellikle baş kısmına. Dudaklarınla dişlerini sar ki temas olmasın. Daha sonra hemen sonuna kadar alacağım diye uğraşma. Elinle nazikçe tutarak Öp küçük küçük. Dondurmadan akanları yalarsın ya aşağıdan yukarı doğru onun gibi yalayabilirsin arada. Daha sonra bir elinle penisi tutarken diğer elinle testislerini tutup o serinliği hisset avuçlarında.
Penisin en çok zevk veren kısmı boyun kısmıdır. Nasıl ki bir kadının boynunu öpünce deliye dönüyor aynı şey penis içinde geçerli. Ayrıca Tam penis kökü ile testislerin bitiştiği kısma yumulup hafif ısırıklar atabilirsin. Ardından yavaş yavaş hepsini almaya yelten yanaklarına fındık depolayan sincaplar gibi yanaklarının yan taraflarına sürt penisin baş kısmını. Sonra öteki yanağa geç.
Ağzında sert, kupkuru ve sıcacık bir penis var. Onu yumuşacık ağzınla sar, ıpıslak yapana kadar yala ve serinlet. En sonunda hızlanıp dipleme başlayabilirsin. Erkeğini takip et hiçbir erkek o zevke rağmen inlemeden boşalamaz. Tam inlerken sonuna kadar sokup bırakma sakın. Hatta kendini bastır iyice. Bir dakka boyunca bırakma daha sonra yavaş yavaş ileri geri yapa yapa bırak.
D*lleri yutarsan çok iyi ama yapmam diyorsan daha sonra penise ya da kendi vücuduna tükürüp tekrar yalayarak aklını başından alabilirsin. Zaten zevkten bayılmadıysa boşalmış penisin hassaslığını kullanıp avuç içini penisin boyun kısmına sürtüp nasıl kıvrandığını izleyebilirsin. Dikkat et kendini kaybedip tekme falan atabilir o derece 😈
+1 yılMutlu olacağı senden istediğin fantezi yap. Tek vs alın ya da yüze vs izin ver
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUç fanteziler deneyin illa yaşanıcak diye bişey yok biz eşimle aramızda çok konuşuyoruz bu tür fanteziler grup seks swinger gagbang daha da ateşliyor bizi bunları hayal edip konuşmak
00 Yorumla
+1 yılSende mutlu olursan mutluluğun nirvanasını yaşar 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBütün hünerlerini sergileme bebeğim. Sonra hiç biri yetmeyecek 😃
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfazla mutlu etmek sıkıcıdır. her şey dozunda
00 Yorumla
+1 yılOna grup yapmak için bir kız arkadasini daha ayarlayabilirsin
00 Yorumlaikinize de uygun denemediğiniz fanteziler deneyin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Amuda da kaltiysan tamam
02 Yorumla
Soran+1 yılhe en sevdiğim
+1 yılFantez yapabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Halay çekin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKulağını yala