Olgun kadın = düşünce yapısı oturmuş nerde ne yapacağını bilen kişilik demektir. Haliyle bir çok kesim buna ilgi duyar. Konu cinselliğe geldiğinde olgun kadın tecrübeli olmasına rağmen vucudunu genç birine göre daha salmış durumdadır bunun yanında olgun kadın cinsellikte daha tecrübelidir çıtır diye tabir ettiğimiz kadınlar ise vucudu daha dinç daha diridir haliyle daha çok ilgi çeker. Cinsellikte tecrübeli olmadığı için de yöneten değil yönetilen olurlar bu yüzden daha çok talep edilir.
Genelleme yapmak doğru değil. Bu muhtemelen fantezi ile ilgili. Daddy fantezisi, lolita deyiminin cinselliğe vurgusunu yatağa aktarıyorsun ama olgun kadın her zaman olgunluğunu ortaya koymalıdır diye düşünüyorum. Rol değişikliğine gitmek ilişkilere zarar verir bence ☺️
bende olgun kadın anlayışı hiç olmadı hem çıtır kız istedim istiyorum da
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
benim için fiziksel güzellik ön oplanda ama çocuğum yaşındaki kızla ya da annem yaşındaki kadınlada yatmam. Bunun dışında evliymiş, anneymiş, beni çok bağlamaz. etkilenirsem, etkilerim ve onuda yoldan çıkarır tadına bakarım. ama kendiliğinden profildeki kıyafetlerle karşıma çıkan kadının bana verdiği mutluluk çok ayrı...
Çünkü olgun anlayışlı dertlerini dinleyecek bu saf kadınlar, hep yanında olacak dertlerini paylaşacaklar falan, sonra işe başka şeyler gelince konu değişecek. O zaman ciddi ve olgun kadın arayışına girmemeleri lazım.
Olgun derken bu akıl olarakta yaş olarakta olabilir ve olgun derken bitik kadınlardan bahsetmeyiz çıtır konusuna gelince olgun düşünen çıtır elbette iyidir ama bakımlı aklı başında ne istediğini bilen bir olgun kadının yerinide çıtır tutamaz.
Ergenlikte yaşıtı bekar kızlar raharca ziktirse yaşlı kadına kim bakar, yaşlı olunca, bakire değil, istediğini yapar hayali. Dar vajina dururken açılmışı kim tervih eder
Olgun falan istemiyorum :)) ben vajinasını yalarken kendini bana bıraksın, sonra da inlete inlete orgazm edeceğim kız olsun yeter :)) ama inlemesi zevkten şart
her daim olgun demişimdir yatakta da iyiki dediğim doğrudur çıtır kız falan yok asla olmadı da olgun candır severim.. her ne kadar takke düştü kel göründü olsa da kokusu yeter bana göre..
Sacmalama ya. Yatakda tabiki olgunluk onemli. Bak elleme dokunma diyen kizlardan bir bok olmaz. Sevismiyoz sanki ya tuvalete gitmis baska bilmm ne bakmadan ellemeden sevismekmi olur lan
Olgunluk aslında vücudun değil karaktersel birşey ben şahsen 25+ kadınları beğeniyorum ama bı kızla tanıştık 18 yaşında sanarsin konuşmalara baksan ,30 yaşında öyle olgun bir ruha sahip
En İyi Cevaplar