Her sevişmeden sonra karnıma ağrı giriyor nedeni ne acaba? Bir sorun olabilir mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenım partnerlerimde bazen bunu diyor. Çok agır ve kökleyerek ilişkiye girersem ağrı yaşıyorlar.
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle
Cevap sahibi+1 yılbüyük kalın penis çok zorlarsa rahım duvarları denen son noktaya kadar gidiyor ve orayı zorluyor ve sonra ağrı yapıyor.
Biraz daha şiddetsiz seks tavsiye ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılama bana partnerım yavaş olsa dese bn olamazdım :D
Soran+1 yılMalesef cok fazla kalın ve buyuk. Cok siddetli oluyor ve cok gec bosaliyor. Yavas ol desemde dinlemiyor
Cevap sahibi+1 yılBeni tarif ettin 😳😳😳
Bazen bosalamiyorum partnerim cok aciyor yalvaririm dur diyor oyle durmak zorunda kaliyorum 🙈
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim eig için :)
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazen olabiliyor karın değil kaşık ağrısı kasıklarda kadar zorlandigin icin
00 Yorumla
+1 yılKendini sıkıyorsun çünkü.
21 Yorumla
Soran+1 yılFarkina varmadan baya sıkıyorum ama elimde degil yillardir sevişiyorum acilamadim gitti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil doktora gorun en iyisi vafssj
00 Yorumla
+1 yılBosalmiyomusun sevistiginde?
08 Yorumla
Soran+1 yılHayir boşalamiyorumda
- +1 yıl
Ağrında bu yuzden kaynaklanıyor bosalmadiktan sonra nasıl zevk aliyosunki yani fazlamı mast yaptin alistin
Soran+1 yılHayir mast falanda yapmam pek. Nasil boşalicam
- +1 yıl
Bunu partnerin yapicak ya da rahatsan bu konuda sen soyliceksin mesela oral yapiyormu sana?
Soran+1 yılEvet yapiyor hatta her firsatta yapiyor sevişme aralarinda durup durup oral yapiyor beni cok fazla rahatlatmasina ragmen boşalamiyorum
- +1 yıl
Yapıyosa daha uzun süreli yapsın ve sende kendini biraz daha rahat bırak hanı ilişki yaşamak girmek çıkmak değil sonuçta önemli olan iki taraflı boşalmak yoksa zevkte alamazsın ağrıda yaşarsın mast yaptığında mesela bosalmiyomusun
Soran+1 yılMast. Yaptigim zaman bosaliyorum ama partnerimle sevisince bosalamiyorum
- +1 yıl
Ozman şöyle bisey yapabilirsin içine alırken sende mast yapar gibi zevk aldigin noktayı okşayarak uyarabilirsin ya da oral yaptırırken tam o noktaya dilini surtturuceksin
Herşey dahil mi yoksa kısmen mi sevişme?
02 Yorumla
Soran+1 yılHersey dahil
+1 yılSağlıksız ilişki yapıon
00 Yorumla
+1 yılKöküne kadar alma sende ağrımaz.
00 Yorumla
+1 yılKasılma yaşıyor olabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılDoktora görün kardeşim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişmeden kastın ne? Birleşme oluyormu?
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBunun bir çok sebebi var sert ilişki olabilir kendini çok kasıyorsan olabilir heyecen stres olabilir rahim ağzına vurması pozisyon vs vs
Cevap sahibi+1 yılBirde her ilişki öncesi ve erkek boşaldıktan sonra kadın ve erkek kesinlikle idrar yapmalı erkek penisteki kanal yolunun içünde kalan spermleri atmak için yapmalı hemde hijyen adına yapmalı yoksa kanal yolunda kalan spermler bir sonraki iliikide zevk suyu ile vajinaya girip yumartalıklara gidebilir. Kadınında mesaneyi boşaltması adına hemde hijyen adına yapması iyidir 👍🏻
Cevap sahibi+1 yılAma muhtemelen sert ilişkiden oluyordur pozisyonlardan birde penisin uzun olmasın dandır çünkü bende kökleyince penisin içerde bir yere çarpıp durduğunu hissediyorum daha vazla gitmiyor sert yaptığım kızlarda hep oluyor karın ağrısı ve kasık ağrısı
Cevap sahibi+1 yılOrdamısın
Cevap sahibi+1 yılBak şimdi cinsel ilişki basit bişey değil gördüğüm kadarıyla ilişki esnasında orgazm olamıyorsun boşalamıyorsun buda büyük bir sıkıntı ağrıya sebeb olabilir. Mast yapınca boşalabilmen ilişki esnasında boşalamaman partnerinün beceriksizliği ile alakalıdır senin dikkatini odağını o anki işe toplayamıyor evet hard seviyorum ama bunu unutma hard yaptığın sırada kadın dur yavaş diyorsa o hardın sert sıkışin kadına zevk verdiği felan yoktur hard en son aşamada yapılır kadında deliye döner zaten kadın seniin hızlanmanı ister ve bunu anlarsın sen hızlandıkça daha da sert oldukça kadın seni teşvik eder daha hızlı olmaya kadın odağını dikkatini veremeden o isteği doplamadan o ritmi yakalamadan erkek sert ilişkiye yani harda başlarsa orda bir kopukluk oluşur tek taraflı tatmin orgazm olur bu yüzden erkeğin işi iyi bilmesi lazım öncelikle ve kesinlikle orgazm için sessiz bir ortam şart kitab okurken dikkati ve odağı arttırmak için nasıl sessiz ortam oluşturuluyorsa seks içinde böyle bir ortam şart. Ve başlarken kesinlikle her iki tarafta yumuşak dokunuşlarla dokunmalı yüzeysel dokunmalı sevişme esnasında çoğu ön sevişmeyi sadece ıslanması için diye bilir isteğin artması içün yapıldığını bilir ama püf noktası
Cevap sahibi+1 yılg noktalarının keşifidir yani erkek partneri ile öpüşürken sevişirken elleri dili ağzı dedektör gibi kadının vucudunda dolaşmalı ve tüm dikkati kadının nefesine kaşp atışına gözlerine çıkardığı seslere vermeli ki hassas noktalarını bulsun en az 30/45 dk bir ön sevişme sonrası keşfettiği hassas noktaları birleşme esnasın o noktaları nasıl daha fazla uyarabileceğini düşünür ve ona göre pozisyon seçilir. Yani pozisyon doğaçlama seçilmez asla. Ve kadın o ritmi yakalamadan asla ilişki harda dönmemeli. Erkek bencil olmadığı sürece orgazm olmicak kadın yoktur ilişkide. Mesela senin sevgilin seni yan yatırsa arkana geçip oda yan uzansa ve vajinadan girerken bir eli ile altından götürüp önüne götürüp klitorisini okşasa diğer elinide üstten dirseğinden itibaren kolunu göbekten başlayıp yaslayıp göğüslerini okşasa arkandan enseni boynunu omuzunu sırtını dillese yalasa arada derin derin nefes alıp verse kulağının dibinde emin ol 10 dk yı almaz orgazm olman 👍🏻
Cevap sahibi+1 yılLütfen üşenme oku sana çok faydası olacaktır 🙏🏻👍🏻
+1 yılöğlen sevişmeyi dene bide
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHava boslugu kalmamis hepsi ni tuketmissin.
12 Yorumla
Soran+1 yılHava boşlugunu nasil saglamam gerekiyor?
Cevap sahibi+1 yılAz seviserek
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. rahat değilsinde ondan kasma kendini rahat ol
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKasma kendini zevk almaya çalış inle
00 YorumlaKasık üstü mü
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılHayir
İyi orgazm olamıyor musun
00 Yorumla
+1 yılgörmek lazım
00 YorumlaÇokmu sert yapıyonuz
00 Yorumla
+1 yılSert yapıyor işte