Bana değil de galiba sana batan batmış. sözlerime şu çocuk tekerlemesiyle son vermek isterim. iğne battı Canımı yaktı Tombul kuş Arabaya koş Arabanın tekeri İstanbul'un şekeri Hop hop altın top Bundan başka oyun yok.
Ben gayet rahatım sade o*uspu İstanbul içindeysen ağrın geçince senin ki de senden sıkılıp başkasına geçince işte o dar gününde bana mesaj atabilirsin ama gerçek anlamda dar gününde darda kalanın yardımına koşarız Cenab-ı rabbülalemin kimseyi darda gomasın ahahahaha hadi geçmiş olsun geçirenler sağ olsun =))
Benim yaş 26 sen de 17 18 civarı lise son üniversite başlarında bir genç kızcağızsın büyük ihtimalle bana mesajdan birazcık detay verir misin bende 26’lık daha eline dişi sinek eli değmemiş 97 model tertemiz bir goncagül olduğum için ileride evlenirsem müstekbal karıcığıma neleri yapmayacağını öğreneyim =)
Baştan desene Bende hareketlerden 16 20 yaş arası ergenlikten daha sıyrılamamış kendine her iki güzel söz söyleyen erkeğin altına atan aykırı full dövmeli kadıköy İzmir kızlarından biri sandım bacım neyse enişteme selamlar saygılar bellerinize kuvvet =)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sahibinden az kullanılmış kazasız hasar kayıtsız sadece biraz tampon sürttü alıcısına hayırlı olsun
Ne diyorsun mal sne
Ağır hasar kayıtlısın perte çıkmış ondan daha hayır gelmez diyorum
Aynen aynen canım
Aşkımmm bisiklet selesi sen kalk a**ma gir yoksa sen ilksin
Sana batan mı var ya hayırdır
Bana değil de galiba sana batan batmış. sözlerime şu çocuk tekerlemesiyle son vermek isterim.
iğne battı Canımı yaktı Tombul kuş Arabaya koş Arabanın tekeri İstanbul'un şekeri Hop hop altın top Bundan başka oyun yok.
Bittiyse bi s*ktir git
Bitince seni de böyle gönderiyorlar sanırım
Ahahahaha canım benim Ya aynen bak hadi bay
İyi bari yine sadece önden kazalısın Bir de hem ön hem arka tampondan ağır hasar kayıtlı olsaydın bir de öyle düşün =)
Sen devam edecek misin havlamaya?
Senin ki kapanana kadar ahahahaha
Benim derdim seni mi gerdi o*uspu çocuğu
Ben gayet rahatım sade o*uspu İstanbul içindeysen ağrın geçince senin ki de senden sıkılıp başkasına geçince işte o dar gününde bana mesaj atabilirsin ama gerçek anlamda dar gününde darda kalanın yardımına koşarız Cenab-ı rabbülalemin kimseyi darda gomasın ahahahaha hadi geçmiş olsun geçirenler sağ olsun =))
Aynen bak işi gücü bıraktım sana koştum
İşi gücü bu aralar mecbur bırakmak zorundasın zaten tadilat nedeniyle kapalıyız ahahahaha =))
TM :)
Benim yaş 26 sen de 17 18 civarı lise son üniversite başlarında bir genç kızcağızsın büyük ihtimalle bana mesajdan birazcık detay verir misin bende 26’lık daha eline dişi sinek eli değmemiş 97 model tertemiz bir goncagül olduğum için ileride evlenirsem müstekbal karıcığıma neleri yapmayacağını öğreneyim =)
17-18 kdkdkdkd tamam canım sen müstakbel karına sakla kendini afferim yeni evlenmiş olmam dışında hiçbir problem yok ;)
Baştan desene Bende hareketlerden 16 20 yaş arası ergenlikten daha sıyrılamamış kendine her iki güzel söz söyleyen erkeğin altına atan aykırı full dövmeli kadıköy İzmir kızlarından biri sandım bacım neyse enişteme selamlar saygılar bellerinize kuvvet =)
dayannnn yengemmmm
Normaldir tabiki, vücudunun alışık olmadığı bi durum ve tepki göstermesi normal yani
Bi iki gün içinde geçmezse sıkıntı olabilir
normal erkek becerıksızse hele yandın ınşalah yırtık olmamıştır
Fazla yaptık diyelim
bırşey olmaz normal 3 kere kızlık bozdum hepsı aynı sen gıbıydı takılma bu arada evlımısın sevgılınmı
Sert ve uzun sürdüyse olabilir pozisyonada bağlı
7-8 kez net boşaldı çok da sert oldu biraz
Ne kadar sürdü süre olarak toplamı
6 saat film
Film mi sordum ben
falan olucaktı
Ne diyorsun ya billur geçiyorsun sanırım
Normal yani sevgilinmiydi
Normal bide sert sekilde olduysaa
asırı zorlama veya kanama mı oldu pekı?
Yok 0 kan
pekı mınyon bırımısın