Hayatı ve cinselliği birlikte yaşamaya başlayan yeni evli çiftleri biraz ele alalım istedim. Biliyorsunuz ki ilk ilişkinin ardından ilk hafta biraz zor geçer, girişlerde sızlamalar olabilir. Azda olsa kadının hissettiği acıları görmezden gelerek her gün cinsel ilişkiye girmek sizce doğru olur mu? Yoksa haftada 2 kez yeterli olur mu?
Haftada 2 yeterlidir
Haftada 3 yeterlidir
Haftada 5 yeterlidir
Ne haftası her gün yapmak gerekir :D
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yeni evli çiftlerin cinsel ilişkiye girme sıklığı haftada kaç kez olmalıdır?
Ilk zamanlar hayvan gibi saldiriyorsunuz aga bir birinize sonra oturup konuşup düzene koya bilirsiniz düzen derken o ağırdınız vakitte yastığı yorganı parçalayın diğer zaman lar canını çekince de kısa tutun ya da boş ver ne zaman nerde denk geldi seviş awk
cinsellıgın en buyuk dusmanı skordur! bı an evvel! cok.. daha cok.. bu gıbı kavramlar yalan yavan bırseyler cıkartırortaya sadece.. aşk tutku rahat ortam ise sanat eseri..
Sabah işe gitmeden akşam işten gelince gece yatmadan... Günde 3 kere.. hafta sonralari ise sabahlari peş peşe 3 orgazm gündüz gezme gece 2 orgazm şeklinde yeterlidir
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence her fırsatta yapılmalı. Yoksa o acının geçmesini bekleyip her defasında korkuyorsun. Sık sık yapınca alışır. Ama ön sevişme uzun olsun ki kadın iyice ıslansın
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her gün her saat her dakika boş durulur mu yaa o kadar beklemişim
Madem evlenilmiş o halde her gün yapılsın ki evlenmenin bir amacı da gerçekleştirilmiş olsun. 2000 tl maaş ile karıya gitmek bir hayli zorluyor bu uçkurcular ülkesinde...
Böyle hayata s’çayım afedersiniz libidom gayet yüksek gittim şeyi kalkmayan biriyle evlendim , evlenmeden önce yapalım deneyelim demiştim hayır hayır dedi şimdi gelinen noktada ayda 1 yaparsak yapıyoruz 5 aylık evliyiz 15 kere yapmışızdır o da 4 tanesi iyi … bir de diyo ki sen çok istiyosun normali bu ya da psikolojik olarak iyi değil… yorumları okuduktan sonra iyice sinirlendim
Şansına küs bende hergün istiyom eşim yorgunum diyor kadın erkek istekliyse her gün seks şifadır ömrü uzatır Vikingler gibi her gün her yerde sevişecem
En İyi Cevaplar