8 aylık evliyim cinsel ilişkimiz en başından beri haftada 2 gün son 3 aydır falan da haftada 1 gün oluyor. Duyduğuma göre hergun bile yapan varmış hatta günde birden fazla yapan bile varmış. Çok üzülüyorum bu duruma eşim istediğinde oluyor hep ben isteyemem hic. Oda hiç yaklaşmiyor bana haftada bir nedir ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil ilk haftalardada mı bu şekildeydi bana kalsa her zaman günlük sadece 1 lede kalmam eğer partnerim orgazma ulaşmadan asla bırakmam bence eşinin kendini düşünüyor ben tam tersi öncelikle karşımdakinin orgazm etmeye odaklı olurum
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen beni hiç düşünmüyor kendini düşünüyor hep
En İyi Cevaplar
Naptın arkadaşım. eşin en utanmaman gereken kişidir. Sende birlikte olmak istediğini söyle. Belkide ona yaklaşmandan hoşlanmadığını düşünüyordur. masturbasyona gelince normal cinsel ilişkin olmadı sanırım daha önce bu nedenle şimdilik zevk alamıyorsundur. eşine hoşuna giden şeyleri söyle :) üzülme eğer saygınız ve sevginiz varsa hepsini atlatırsınız.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yenisi eskisi olur mu. sen 18 yaşında 3 öğün yemek yerken 30 yaşında değitiriyor musun
yahu bu günlük giderilmesi gereken temel ihtiyaç sağlık için olmazsa olmaz.
gençken ne ise ihtiyarlıkta o
perğod değişmez.00 Yorumla
Her gün yapıyorum diyen ya da günde 3 kere yapıyorum diyen adam emin ol bekardır hatta bakirdir buna adım kadar eminim sizin durum normal iş güç hayat sitresi falan
04 Yorumla
Soran+1 yılYani çok yoruluyor işte
- +1 yıl
Tabiki kardeşim erkeğin bütün dünyası seks mi anasını satim bütün gün çalışıyosun ve kafanda bir ton dert var ödemeleri nasıl yetiştiricem şu ödeme yaklaştı falan filan zaten ülkenin düzeni bozuk herkes sitresli he babadan para geliyodur elin iş tutmuyodur beceriksizsindir hayattan tek anladığın ilişkiye girmektir başka bir başarın yoktur eyvallah her gün yaparsın ama öyle hayatında mk
Soran+1 yılHaklısın valla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
55Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yıl8 aylık evlilik için haftada bir çok çok az. Eşinin hormonlarında sorun olabilir. Ben bu yaşımda daha çok yapıyorum. Haftada bir ne? Doktora gidin. Hormonların batırın. İlk zamanlar zevk almama normal. Anca alışırsın yapa yapa... Ama bu sayı ile o da zor... Doktora gidin.
24 Yorumla- +1 yıl
Yeni evliler için haftada kaç olmalı?
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun 😐
- +1 yıl
@Physicist_Tr şu ya da bu diyemem. Ama 1 değil
+1 yılSanırım bekarlık tan kalma bir alışılagelmiş uyarılma yöntemi olan mastürbasyon seni ancak heyecanlandırıyor.
Bu utanılası bir durum değil. Eşine bundan bahset. Onunla daha fazla seks yapma isteğini de anlat. Zaman içinde birlikte atlatabileceğiniz basit bir konu.
Kafanda büyütme derim ben.
Üstelik böyle bir sıkıntını eşinle konuşamaz isen kiminle konuşabileceksin?00 Yorumla
+1 yılBunun sayısı yoktur siz ne yapıyorsaniz odur da. Sen isteyince olmaması tuhaf🙄 kadin isteyip erkeğe yaklasinca erkegin geri durması ilginç. Eşin başka şekilde rahatlıyor olabilir mi, ya da senden soğumasina sebep var mi
02 Yorumla
Soran+1 yılYoktur yani ne olabilirki
- +1 yıl
Erkekler her hangi bir sebeple soğuyan bilir. Hijyen olabilir, seninle ilgili şüphe yaşamış olabilir, aklında biri olabilir... Bunların sayısı çoğalır gider
+1 yılGece okşala, kaldır, oral seks çek ve otur üzerine. Bırak günlüğü ben 7/24 canımız istediğinde yapardık
12 Yorumla
Soran+1 yılYapamam ben o istemeyince
- +1 yıl
Karnın açıkınca yemek yemiyor ve susayınca su içmiyormusun? Buda onun gibi bir şey işte. Özele gel
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. haftada 1 cok cok az yeni evlilik için... eger istedigini söyleyemiyorsan belli edersin evde mesala dekolte giyin kısa giyin sütyen kullanma gögüslerin belli olsun kısa şort giyin bisey yap yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilerde cinsellik çok olmuyor bekarken mastla zevk alıyodun ama evlenince yokmu cinsellik eşin yanaşmıyormu senin içine sende istek varsa karşılık vermiyormu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılElnetyeki haftada 1 gün normal degil bireksi oldugu belli ilişkinizde birbirinizi arzulayıp heycanlandıramoyorsu uz utangaclık büyük etken olabilir bunu aşın aryık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin az biz ilk başta nerdeyse hergun hatta bazı günler iki defa yapıyorduk yatılı misafirliğe gittiğimizde bile yaptık sonra haftada 3-4oldu ilerde çocuk olursa hiç yapmazsınız siz şimdiden boyleyseniz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. 8 aylik evlisin ve haftada bir çok az ben 17 yıllık evliyim evde köşe kapmaca oynuyoruz haftada 4-5 oluyor tabi bu birazda benim istekli olmamdan kaynaklı ama sizin durumunuz hiç iç açici gelmedi bana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan seni tatmin etmesi. O bir defa olduğunda kısa sürede boşalıyorsa çok sıkıntı. Sayı önemli değil. Önemli olan sana kaç dakika git gel yaptığı, evire çevire uzun süre seni miktiği önemli.
00 Yorumla
+1 yılEşinle sevişmekten zevk alamıyorsan, az istemesi niye üzüyor anlamadım? Sevmediğin bir şeyi her gün istememesi neden kötü?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle evlilik mi olur be bir de daha 8. ayda, ateşlenin ikiniz de kendinize gelin bol bol önsevişmelerle her gün yapın.. O yanaşmadığında sen yanaş, hayatınızı yaşasanıza ya..
10 Yorumla
+1 yılBiz daha evli değiliz ama her gün beraberiz. Yapmadığımız gün çok az
10 Yorumlahijyene, kıla ve iç çamaşıra falan özen gösteriyomusun belkide hevesini kaçıran bişeyler vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl11 yıllık evliyim haftada 4 gün ama her biride ikişer ikişer ayrı bide 3 tane partnerim var ayda 2 günde her birine ayırdığımı düşünürsek olarlada ikişer üçer yaşıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinden bekleme sen istekli ol onu çıldırt göster ama elletme misali biraz naz yap seni arzulasın istesin bak o zaman nasıl her gün seks yapmak için can atacak eşin
00 YorumlaHayat enteresan istekli insanlar a isteksiz isteksiz insanlara istekli insan denk geliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYeni evli olarak isteklisin ama eşin yanaşmıyomu senin içine girmek için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kişiye göre aktifliğe göre değişir ben günde üç seyans yapmazsam olmuyor mesala girdiğin ilişki sayısı hiç yok denecek kadar resmen
05 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle
Cevap sahibi+1 yılYapcak bir şey yok aktif olmayan erkeğe denk gelmişsin sen hatırlatıp adım attığına göre cinselliğe demekki olmasada olur yapısında büyük sorunu var aklını meşgul etmiş zaten yeterince
Cevap sahibi+1 yılKendini yönetebilirliği kişiliği iç dünyası genetiği bu ise değişmesini bekleme daha çok yorulur sun
Soran+1 yılAynen olamsada olur gözüyle bakıyor bence
Cevap sahibi+1 yılYumuşak erkeklerden mi yoksa herhangibi bir hastalığı eğilimi falan var mı ya da cinsel isteksizlik adına bir sorunu var mı konuştun mu onun bu sorununu bir doktor tavsiye et ona bakınmaya
- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim ile beraber yaşamıyordum bir zamanlar regli harici her gün 2 defa oluyor du 2 sene boyunca
00 Yorumla Esinlen o rahatliga varamadin ve kendi yaptiginda belli bi rahatlik ve mahremiyetlen ve belli kontrolan kendini rahatlatiyon bence onlan cok stressli olup bosalamiyon
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen 23 yıllık evliyim
Neredeyse her sabah ve her akşam yapıyorum.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılutanmaman hatta aksine evde eşine karşı tam bir fahiş... gibi olmalısın.
00 Yorumla Vallaha yine şanslısın bana göre. Benim eşim de çok isteksiz. İstese her gün yaparım ama maalesef istemiyo yanaştığım halde. Ayda 2 kere anca oluyor 😪
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekar halimle günde iki kez vs yapıyorum yeri geliyor. Öyle bir şey mi olurr
00 Yorumla
+1 yılyeni evli iken günde 2-3 zamanla her gün sonra haftada 3-4 derken değişiyor
10 YorumlaKocanda sıkıntı var haftada en az beş çocuk olana kadar
00 YorumlaYapın yapın yani hayat bu anlamıyorum ki bizim Türk kızların da şu naz ve tribi gereksiz
00 Yorumla
+1 yılKonus nesinden utaniyosun iliskiye girmissin daha ne kaldi ki
00 YorumlaHaftada 1 mi ben evlesenm bu sayi 5-6 inmez istegim
00 YorumlaSen niye isteğini gostermiosun
16 Yorumla
Soran+1 yılYeni evliyim utanıyorum
- +1 yıl
Utanmak nedir ya sen evlisin oda kocan
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 sene oldu evleneli, bana kalsa hergün ilişki yaşarım ama gebelik durumu var
00 Yorumla
+1 yılBana kalsa hergünde olabilir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılçiftten çifte değişir bence
10 Yorumla Dedem daha iyiymiş helal dedeme
11 Yorumla- +1 yıl
Dedenin performansını sen nereden biliyorsun 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılcifte gore degişir ama ortam musaitse her zaman
00 Yorumla
+1 yılCanınız ne kadar istiyorsa o kadar :)
00 YorumlaSeni saatlerce oral yapabilirim
00 YorumlaIlk geceden beri mi boylesiniz
00 Yorumlaİsteklisin galiba... eşin de senin jadar degil
00 YorumlaDaha fazlasına ihtiyaç duyuyor musun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılsorunu olan sensin demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen niye yaklaşmıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Durum kötü sizde. Haftada hergun olmalıydı.
00 Yorumla
+1 yılBence haftanın her günü ve günde 4-5 kez yapsınlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. haftada en az 2-3 olmalı
00 Yorumla
+1 yılBen olsam hergün becerirdim
10 Yorumla
+1 yılpeki yaptıgı zaman tek sefermi yapıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
bende 8 aylık evliyim tesadufe bak:) halinden en iyi ben anlarım konusmak istermisin
- +1 yıl
gizliden cıktım
Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. İstek yok mu sızde be
02 Yorumla
Soran+1 yılBen istiyorum ama o istemiyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. alışkanlık olabilri
10 YorumlaSorun nedir acaba
00 Yorumla
+1 yılÇok az ya eşinde problem mi var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıl2 kere yeterli
00 Yorumla Erken boşalma sorunu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma ya
00 Yorumla
+1 yılhaftada 2 normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl2 günde 1 genelde
00 Yorumla
+1 yılDoyuyor musun sen?
00 Yorumla
+1 yılmasta alıstıgın için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. İşin zor
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi