Evliyim 1 çocuğumuz var eşimi gerçekten çok seviyorum her kadında olduğu regl dönemim yeni bitti tabi gidip yıkandım temizlendim tırnaklarıma ojemi sürdüm rujumu sürdüm makyajımı yaptım geceliklerimi giydim güzel kokular sıktım birde sürekli ilişkide geri çekme yöntemiyle birlikte oluyorduk hadi dedim kiloyu felan takmayım bir doğum kontrol hapı kullanayım içtim bir tane eşimin yanına gittim öptüm kokladım masaj yaptım oral olarak eşimi rahatlattım daha sonra banyoya götürdüm yıkadim geldik tekrar devam ettik ve dedim ki sana bu gece bir sürprizim var artık geri çekmene gerek yok rahatımıza bakabiliriz bana direk tepkisi neden böyle birşey yaptın zaten bir çocuğumuz var koruyacağıjdan eminmişin evet eminim birşey olmaz dedim ve hala devam etti niye bana sormuyorsun ben sana birşey olmasından korkuyorum tabi ben bozuldum kalktım gittim banyoya ojemi sildim makyajımı sildim düşümü aldım geçtim içeri beyefendi telde oynuyo nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum ki ayırayım bcklarımı koçayımı bekleyim canı isterse gelsin istemezse ses etmeyeyimmi neyse oturdum salona tabi ağlıyorum artık beni sevmiyor yoksa başkası olsa çıldırır dedim salona geldi bana demesinmi sen beni artık sevmiyorsun sevsen kalkıp gitmezdin ya sevmesem yaparmıyım böyle şeyler bir akıl verin kim haklı kim hata yapıyor sorun ne sorun kimde?
Güncellemeler
+1 yıl
Kocam haklı çıktı ilaç alerji yapti hastaneden geldim😏😏😏😏
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar