Buna pek çok evet diyen tanıdım. Ama anlamadığım kısım şu; bu başlarını kapatmakla çelişmiyor mu?
Cevabın nedir?
+1 yılDevamlı çelişkiden bahsetmişsin ama bu dediğin çelişkiler herkeste var. Kendin inançsız olduğunu söylüyorsun ama inançla alakalı konulara uyulması için sitem ediyorsun mesela. Veya sevgiline çıplak resim atan türbanlıya kızıyorsun ama işler ortaya çıkana kadar bu resimlerden bahsetmeyen belki de o türbanlı kızla sanal veya reel bişeyler yapan sevgiline kızmıyorsun. İnsanların yaptıkları türban takınca günah takmayınca meşru olmuyor ayrıca bunu idrak etmek lazım. Şöyle düşün mesela, türbanlı birini gördün sevişiyor bir sürü de şeyler yapıyor sen gidip bu yaptığın çelişmiyor mu diyorsun, kız da diyor ki niye çelişsin ben ateistim yakıştığını düşündüğüm için türban takıyorum bişeye inanmadığım için de yaptığım hiç bişey çelişmemiş oluyor! Dediğinde kim ne diyebilir? bir de senin mantığınla sevişen açıklar meşru oluyor. Hem açık olmakla Allah’ın emrine karşı gelmiş hem zinayla. Buna ne diyelim? Ayrıca zaten inançlılık noktası da tartışılır, gerçekten hakkıyla Allah’a inanıyor olsak Allah’ın yasak ettiği hiç bişeyi yapmazdık. inancımızdaki zayıflıktan ötürü hadi namaz kılalım dediklerinde “hazır değiliz” alkol haram dediklerinde “dinde zorlama yok hem içerim istersem namaz da kılarım günah benim suç benim” oruç tut denilince başka bir bahaneler. Bunlar inançtaki zayıflıklardan kaynaklı zaten. Yani örtünüp yapılan işlere kadar ohooo.
16 Yorumla- +1 yıl
Beyler dağılın adam güzel yazmış 👏👏👏👏
Soran+1 yılEğer dikkatli okursan ben daha çok göründüğü gibi olmayanlara lafım. Başka kişiler için soru sorup sormadığımı bilmiyorsun. Sevgilim o kızı direkt engellemiş ve onun özeli olduğu için bahsetmemeyi tercih etmiş ama kız sülük gibi yapışınca bana da söyledi.
Soran+1 yılAçık olanlar kendini olduğundan farklı bir formayla sembollemiyor onlara lafım yok. Benim tek sinirimi bozan şey kendini olduğu gibi göstermeyenler. Kız sürekli dininden bahseder, oruç tutmayana tutmasını söyler, insanlara kendi diniyle ilgili akıl verir ama kendisi iki yüzlülükte sınır tanımaz. Yazdıklatımın özünü anlamaya çalış bence
- +1 yıl
Yani evet o iki yuzluluk için tamamen haklısın ki zaten genel olarak hak verdik sana.
- +1 yıl
Ben yazdıklarını tamamiyle anladım zaten. Anladığım için o kadar uzun uzun açıklamalar yaptım. Senin iki yüzlülük dediğin şeyin bir çok yönü olduğunu açıklamaya çalıştım. Ve olayı türban konusuna indirgememek gerektiğini izah ettim.
Soran+1 yılOnda haklısın :)
En İyi Cevaplar
+1 yılSorun biz erkeklere değil fakat tebrik ediyorum çok yerinde bir soru olmuş. Ve gerçek bir konuya değinmişsin. Yorumlardan okudum kadın kapalı ise evet daha dikkatli olması gerekir diye düşünüyorum. Herkes her istediğini yaşayabilir ama, bende insanım bende yaparım demek değil bu. Sen bizden daha çok dinini kabullenmiş izlenimi verip bizden daha çok halt yersen bir terslik var demektir burada.
Ve kapalı bayana ilgi duyan bir çok arkadaşım ilişki için bayan bulmakta zorlanmiyorlar bunu da biliyorum. Bastırılmış duyguların dişa vurumu sanırım.26 Yorumla
Soran+1 yılBastırılmış duyguları önüne gelenle yatarak mı dışarı vuruyor. Evlensinler o zaman ya da seks oyuncakları alsınlar. Bence bu işin bahanesi :) yorumunuzu çok sevdim, teşekkür ederim cevabınız için :)
- +1 yıl
Tabi ki bahanesi. İstediğini alsın istediğini yapsın yine bizim sorunumuz değil ama işte biz duygusal milletiz. Madem sen başörtüsü taktın diğer açık bayanlarımız dan daha tutucu olduğunu daha İslamiyetle samimi olduğunu gosterdin o zaman öyle davran diyesim geliyor. Sen yine de onları takma ama sevgiline dikkat et çünkü o alışveriş olana kadar sevgilinde de bir halt var demektir.
Ben teşekkür ederim ne demek.
Soran+1 yılSevgilim engellemiş onu resim atınca, başta tuhaf bulmuş hareketlerini ama kırmak istememiş. Kişinin özeli onda kalır diye de paylaşmak istememiş biraz fazla önem veriyor o konulara. O olaydan sonra kızla bir kere aynı ortamda bulunmuştuk ve sevgilin sinirli duruyordu ben de anlamamıştım yanına gelip onu rahatsız etmeye başlayınca söyledi bana
- +1 yıl
O kızda ne kadar geniş mis ama yahu. Abartmis yani. Sanırım kafasında çok ta farklı fantazileri olabilir. Veya başkasının olanı etkileyip onunla vakit geçirmesini sağlamak ona farklı bir haz yaşatıyor olabilir.
Soran+1 yılBana eskiden sevgilimden hoşlanıyordu benle çıkmaya başlayınca saplantıya dönüştürdü içinde gibi geliyor ya da dediğin gibi başkasının olan ilgisini çekiyor da olabilir
- +1 yıl
Evet evet bence öyle. Var öyle kişilikte inananlar. Başkasının olanı elde etmek ona orgazmdan fazla zevk veriyor sanirjm
Dinini 3/4 luk yasayan insanlar yapmamaya calisir Kendi kendini tatmin ederler ve binde bir kadinlar var yapanlar ve basini Kapatmak ayri iliski ayri insanin icinde varsa acikta olsa yapar kapalida olsa yapar
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
24Cevap
Kapalı olanlar gerçekten kapalı olanlar sevgili dahi yapmazlar bırak ilişkiyi elini dahi tutmazlar da bu senin söylediklerinden çok var ortalikta onların durum başka
05 Yorumla
Soran+1 yılYüzde 95i yaklaşık, sizi kandırıyor hatta evlenmeden diktirebiliyorlar
Soran+1 yılBakir misin :)
Soran+1 yılBakir misin
Bası acık olan sevap mı işliyor neyin kafası oluyor bu
10 Yorumla
+1 yılDemekki başını kapatmak başka bişey bacaklarını kapatmak bambaşka bir şey her başını kapatan bununla birlikte bacaklarını kapatamiyor belli ki
00 Yorumla
+1 yılBaşı kapali kadın evlenmeden iliski yaşamaz. Daha dogrusu; namusunu, iffetini düşünen böyle rezillik yapmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılKapalıların çoğu yaşıyor. Çevremde de yapan var, grup isteyen bile varmış
- +1 yıl
Hadi ordan sahtekar
Soran+1 yılYorumlara bak istersen bazı kişiler de çevresindeki kızlardan örnek vermiş.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsacmalamissin. ona bakarsan basi aciklar niye oruc tutuyor? siyasiler meesela niye ramazan olunca iftarlarda geziyor? tum yil cuma kilmiyan muharem adayliktan sonra niye cuma cuma gezdi?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkapali dedigin kisilerin cogununn duygulari bastrilmis filan degil. sadece cahil olanlar iliskiye girer. bilmiyorlar onlar kapali olmayi islam icin degil alisageldikleri icin yapiyor. ama gidipte senin genelleme yapmaya curetin olmamali. sen kendine niye bakmiyorsunda elin sacina basina kafayi takiyorsun. ? bunlari takacagina bu ulkenin gelisimi icin naptigina kafayi taksana?
- +1 yıl
Akpli kardesimiz saldırıya geçmiş Muharrem ne alaka başkan
İki güzel cümlemle başı hariç heryerini bana açacak kadınlar tanıdım
03 Yorumla
Soran+1 yılBence uzak durulması gereken kişiler
Soran+1 yıl😊😊
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bunu sabaha kadar konuşabiliriz... kapanmış ama aile baskısı ile kapanmış ama şöyle derler diye kapanmış ama amacından haberi yok... kusursuz olan insan değildir
00 Yorumla
+1 yılbastırmak duyguları daha çok zarar veriyor. çoğu kapalı bayan duygularını yıllarca bastırıyor ve sonrada kabak çiçeği gibi açılıyorlar
04 Yorumla
Soran+1 yılMadem kendi dinlerine göre "ahlaklı" imajı veriyorlar. Erkeklerden uzak duruyor imajı veriyorlar neden o zaman oyuncak falan almıyorlar
- +1 yıl
oyuncak derken seks oyuncaklarımı
Soran+1 yılEvet ya da evlensinler bir kaç yıl daha bekleyip
- +1 yıl
bu konuda çok karmaşık şeyler söylenebilir. cinsellik apayrı bir konu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuna inanmayanlar gecip twitterde p*rno izlesin görün bakalim kapalilar yapiyor mu yapmiyor mu
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHadi bebegim
- +1 yıl
Çok izlemişligim var
yaşayan çok kişi var azgınlıklarına söz geçiremiyorlar aman diyip devam ediyorlar
08 Yorumla
Soran+1 yılBu ikiyüzlülük değil mi? Kendini olduğundan tamamen farklı göstermek :) benim genelde böyle tanıdıklarım hemen her konuda iki yüzlü, dedikoducu yalancı çıkıyor 😂
Soran+1 yılBence kendini olduğundan tamamem farklı gösteren kişilerden uzak durmak gerek. Başka tüm konularda kendini farklı gösteriyor olma ihtimali yüksek
Soran+1 yılBen kendimi olduğum gibi gösteriyorum. Dürüstüm. Eğer söylemem istemedipmi bir durum olursa cevap vermemeyi tercih ediyorum. Cevabı kıyafetimle hazır bir şekilde hatta tam tersini gösterecek bir şekilde ortalıkta dolaşmıyorum
Soran+1 yılBana göre cinsellik hata değil. İnancım yok bir şeyle çelişmiyorum. Buna uygun insanları kandıracak forma giymiyorum... Hata insanları kandırmak, yalan söylemek, iki yüzlü olmak. Bunları yapmadığım için kendimi hatalı görmüyorum...
Bilmiyorum hiç denk gelmedi bir şehir efsanesi var ana daha çok seviyorlar sksmeyi diye
00 Yorumla
+1 yılGerçek kapalı kiz sevgili bile yapmaz erkek eli y
Tutmaz08 Yorumla
Soran+1 yılYüzde 95i sizi kandırıyor söyleyim. Evlenmeden diktiriyor
- +1 yıl
Kendinle karıştırma. Belki %5
Soran+1 yılDeğil. Çok fazla kapalıları gösteren ifşa siteleri var. Kapaların aldatanları da var. Arkadaşlarım da ifşalıyor bana çevrelerindeki kızladı. Yüzde 20den az değildir. Sen uyumaya devam et.
Soran+1 yılMesela şu videoyu izle aldatmaya örnek olarak. Adamın 3 çocuğu da başkasından ve eşi kapalı. Adama sorsan hayatta aklına gelmez. Herkes böyledir demiyorum ama başı örtülü diye çoğunuz kanıp melek zannediyorsunuz.
https://youtu.be/MK5hEl6GBG4- +1 yıl
Bu senin gibi biri. Sen kendine bak kapalılar ile uğraşma
Soran+1 yılBen asla aldatmam, sevgilimden başkasına da bakmam!
Soran+1 yılArkadaşım tinderda konuştuğu kapalı bir kaç kapalı kızla ilişkiye girdi. Belki yeni nesillerde bu daha fazla yani 21 yaş ve altı gibi. Artık pek çok kapalı bakire değil. Geçen bir soru gördüm burada, adamın sevgilisi üniversitedeyken erkek arkadaşıyla yaşamış, bakire değilmiş ve bundan ona hiç bahsetmemiş. Kız kapalıymış. Her kapalı böyle demiyorum ama artık pek çoğu böyle
- +1 yıl
Canım ben kapalı kızla evleneceğim nokta.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşamadım , yaşamam.. sevgili bile yapmıyorum
65 Yorumla- +1 yıl
Numulenik alın bunu 🐼
Cevap sahibi+1 yıl@maksatmuhabbet_ kaybol
- +1 yıl
Ne kaybol bu kız kaç kız kaldı , gizliii
Cevap sahibi+1 yıl@maksatmuhabbet_ evet haklısın kız kalmadı
- +1 yıl
Yani
+1 yılYaşayan çok var saklarlar genelde de çoğunun ifşaları düşüyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılYasanyanlar çok var emin ol
37 Yorumla
Soran+1 yılEminim pisliğin birisi sevgilimle beni ayırmaya çalıştı bana inançsızım diye islamı anlattı, sevgililik kötü gibi ama sevgilimdem öğrendim ki çıplak fotolarını atıyormuş ona
- +1 yıl
Numarasını versene bize de atsin
- +1 yıl
Soran+1 yıl@shadowofcopil abisine söyledik artık numarası yok bizde. Sevgilime takmıştı canım resmen beni bırakma diye sevgilimin peşinde ağlıyordu
Soran+1 yıl@venividi_ var, saplantılı çünkü senaryolar yazıyordu kafasından
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Seni neden ilgilendiriyor bu durum?
18 Yorumla
Soran+1 yılBöyle tanıdıklarımın çoğu yalan söylüyor ama hemen hemem her konuda ikiyüzlü. Biri sevgilimle arama yalan dolan şeyler sokup ayırmaya çalıştı, inançsız olduğum için islamdan vs vs bahsetti, arkamdan iş çevirmeye çalıştı ama sevgilim gösterdi kız ona resim atıp duruyormuş.
Soran+1 yılBu tarz kişilere karşı iyice nefret oluştu içimde sonra. Bu kadar çelişkili davranıp kapanıp ama kapandığı şeye bu kadar zıt şeyler yapan insanlardan ne beklenir ki zaten dedim sonra her şey beklenir güven olmaz
- +1 yıl
ben bu cevabıma gerilirsin, sinirlenir kızarsın , saçımı başımı yolarsın zannediyordum : ) cevabında dram çıktı. Yaşadığın durumda sonuna kadar haklısın, ama baş açıklar şöyledir, baş kapalılar böyledir diye ayrım yapmak doğru olmaz. Cinselliği seven her canlı , açık olsun kapalı olsun hiç farketmez çatır çatır yaşar, yaşıyorlar da. Belki de kapalılar gizli gizli daha çok yaşıyor bilemeyiz.
Soran+1 yılKapanmasının amacı o değil mi erkeklerden uzak durmak, dikkatlerini çekmemek ama onlar dikkat çekmek için kapanıyorlar resmen. Bir de eğer din boyutu varsa ben tanrı olsam kimi kandırıyorsunuz diyip saçlarını yolardım. Sanırım bununla ilgili ayetlerde vardı kalplerindekileri görmek ve kandırmakla ilgili
Soran+1 yılAmaç emirlerin mantığında yatar. Mantığına daha ters şeyler yapılacaksa bence yapılmamalı. Kapalı ama buna uyan insanlara saygım var. Ama böyleleri çok ikiyüzlü geliyor ve çoğundan çevremdekiler de şikayetçi. Her anlamda arkasındam vuruyorlar. Çoğu için konuşuyorum tamamı için değil.
+1 yılCevrendekileri yönlendir bana :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ben hep diyorum kapalılar daha ateşli die :D
18 Yorumla
Soran+1 yılAslında bu açık kapalı fark etmiyor. Kapalılar kapalı olduğu için ilgi çekiyor sadece. Ama hemen her konuda ikiyüzlü oldukları kesin. bir canım bana yakıp sevgilimle ayırmaya çalıştı. Genelde böyle yapan tanıdıklarım yakın olduğu arkadaşlarının dedikodusunu da çok yapıyor
Soran+1 yılAnlat diyecek gibi oldum ama diyice kafayı yerim anlatma o yüzden
Soran+1 yılSinirimi bozuyorlar :)
Soran+1 yılDokunam onlara
yorumları gördümde sana katılıyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKapalıların çoğu neler yaşamıyor ki uhhh
00 Yorumla Laf olsn die kapariyor demekki
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. önemli olan kalbi ve karakteridir insanin
02 Yorumla
Soran+1 yılAma bu fazla iki yüzlüce değil mi :) kendini olduğundan çok fazla farklı göstermek. Benim genel olarak böyle tanıdıklarım aynı zamanda fazla yalan söyleyen kişilerdi. Her anlamda iki yüzlülerdi yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn çok başı kapali olanlar yapiyor zaten
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılçok fzla çelişiyor hem de :)
00 Yorumla
+1 yılAileden ve çevreden gelen bir zorunluluk
00 Yorumla
+1 yılİş kafayı kapatmakla bitmiyor.
00 YorumlaHayat çelişkilerle dolu zaten, o yüzden sana ne ki
03 Yorumla
Soran+1 yılEsas sana ne ki benim sorumdan
Soran+1 yılE sorsunlar, sormak suç mu?
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇelişiyor ama bizene
00 Yorumla Yasayan cok evet
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kapalı kadınlara sorum, evli olmadan cinsel ilişki yaşar mısınız/yaşadınız mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler