Benle de yaşıyorsa bağlılığımız iyi sevgi saygı her şey güzelse ciddi ilişki olur. Ama başkalarıyla yaşayıp benle yaşamaması canım yerine koymaktır net
Sanmıyorum ya öyle diyene de çok inanamıyorum. Saf erkek kandırma yalanları biraz öyle şeyler. Neden pişman oldu şimdiki erkekle neden olmuyor yine eskisini bulsa yine yapar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Karşıdaki kişiye bağlı hiç yaşamamış ve ciddi biriyse yaşamadan da yürütürüm. Ama önüne gelenle yaşamış bana gelince evlilik diretiyorsa bay bay derim
Seninle de yaşıyorsa
Benle de yaşıyorsa bağlılığımız iyi sevgi saygı her şey güzelse ciddi ilişki olur. Ama başkalarıyla yaşayıp benle yaşamaması canım yerine koymaktır net
Belki bi seferlik bi hata yapıp pişman olmuştur
Sanmıyorum ya öyle diyene de çok inanamıyorum. Saf erkek kandırma yalanları biraz öyle şeyler. Neden pişman oldu şimdiki erkekle neden olmuyor yine eskisini bulsa yine yapar
Ben evliliğe kadar öpüşmeden bile durmayı planlıyorum evlenınce kızın içinden geçicem o ayrı konu
Cinsellik nude seksting yoksa ben yokum kadınlar benim için cinsel objedir
İlk görüşte bile yaşayabilirsiniz. O an ne hissettiğiniz önemli
evet yaşarım. ama bir süre sonra ister istemez birbirine karşı arzu hissetmeye başlarsın ve bir şeyler olabilir
Yaşamam, cinsellik olmalı
İki tarafta istediği zaman
Aidiyet duygusu belirdiği zaman
Yaşarım
Yaşarım
Cibsel ilişkiye girmeden sevişerek yaşarım
Olmaz ki doğamıza ters
olabilir
Herzaman yaşanan bşr durum her an
Asla tatlım
Tabi ki
Soğansız menemene benzer o