Birçok insan evlendikten sonra kilo aldığını söyler fakat bilimsel araştırmalara göre düzenli seks aslında kilo verdiriyor. Madem öyle neden bu insanlar kilolu?🙄 Uzmanlar seksle daha çok kilo vermek için aşağıdaki maddeleri sıralamışlar: - Seks sıklığını arttırın. - Televizyon izlemek yerine seks yapın. - Yatağa uykunuz geldiğinde değil daha erken saatlerde geçin. - Önsevişme ve hazırlık dönemini atlamayın, seks rutinini uzatın. - Seks öncesi masaj harcanan kalori miktarını arttıracaktır. - Seks rutinini yeni pozisyon ve davranışlarla renklendirin. - Sekste pasif kalmayın, aktif rol oynayın. - Nefesinizi ve terleme seviyenizi takip edin. - Tükettiğiniz kalorileri ve alkol miktarını kısıtlayın. - Yatak odası dışında da yürümeye, merdiven kullanmaya, hareket etmeye özen gösterin.
Düzenli cinsel birliktelik ile kilo verilir mi yoksa alınır mı?
çünkü sanılanın aksine evlikler cinsel hayat hiç aktif değil. Ben bekarken daha çok cinsel hayatım var. Evlenmeeden önce de öyleydi boşandıktan sonra da öyle oldu. Evlilk sandığınız gibi bir şey değil.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
yalan gelır bırlıkelıge başlamadan önce 102 kg dım hemen hemen 2-3 gun bır yaparım şu ana 85 kg yım 7 ayda
Normal düzenli seks kilo aldırır ideal kiloda kalır insan sebebi psikolojik rahatlama mutluluk. Anomali durum aşırı hergün çok fazla seks olması ve yahut aşırı yemek yeme kadındlarda salık verme diyoruz buna.
Kim söylemişti anımsamıyorum ama şu söz hala aklımdadır: "En iyi ve zevkli kilo verme yöntemi sekstir." Harcanan efor sırasında yakılan kalorileri düşünürsek sanırım doğru yola çıkıyoruz.
Çoğu erkek evlenince kilo alıyor. Bence sebebi ilk evlilik nedeniyle cinsel ilişki sıklığı olması ve erkeğin kaydedilen enerjiyi toplamak adına yemeği vs gıdaları çok tüketmesi.. gelin hanımın da ona iyi bakması 😉
kesinlikle öyle bide yaşta ilerleyince vücut yakamıyor yedikleri bide biz hamur işini pek severiz kadınlar evlenince baaaakk neler yapıyorum diye böreği çöreği dayıyor akşamda başım ağrıyor diyor yediklerin kilo oluyor :D
tabi sonra o börekten çörekten kadında yiyor kadında şişiyor zaten erkeğin pipisi küçük kadın da şişince o pipi deliğe girmiyor ve türk insanını cinsel hayatı bitiyor :D
Yok işte olunca 😂😂 bir amca vardı röportajda mutluluğun sırrı ne diye sorana orasını benle garı biliriz sen nerden bilecen demişti 😂 ona gönderme yaptım da anlamadn
En İyi Cevaplar